Post an ad!

Yritykset, verkkokauppa

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Verkkokauppa
790 000 €
SUOSITTUPÄIVITETTY

Tietoliikenneyhtiö, historiaa vuodesta 1985 , tehnyt aina voittoa

TeleWell omaa pitkän historian ja ollut  aina voitollinen yritys jo 40 vuoden ajan. Historia on luettavissa TeleWell HistoriaOlemme jäämässä eläkkeelle ja tarkoitus on myydä liiketoiminta, varastot ja liiketila uudelle omistajalle ja jatkajalle.TeleWell on rekisteröity tavaramerkki ja tuotteita on myyty yli 6 miljoonaa kappaletta, Myyntiä suomeen ja kumppanien kautta vientiin. Päätoimialat 5G reitittimien valmistus/suunnittelu/myynti , sähköautojen latausjärjestelmät, yrityksellä on oma toimitila / varasto ja  Internet -kauppapaikka https://telewell.fi , telewell.com, telewell.eu, easytel.fiHinta sis alv 24% ja/tai myyntivoiton veron 20%  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Ekologinen kodinpuhdistuksen brändi ja verkkokauppa

Myytävä puhtaamman tulevaisuuden verkkokauppa, joka on keskittynyt myytävissä tuotteissa ekologisuuteen. Tuotteet ovat hyvin biohajoavia ja valtaosa tuotteista on myös vegaanisia. Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista ja jälleenmyyjistä. Brändi on hyvin tunnettu ja sillä on todella hyvä markkina-arvo. Tuotteilta löytyy avainlippu-merkintä eli kaikki ovat kotimaisia. Vegaanisten tuotteiden etiketeistä löytyy vegan-merkki. Tuotteita on mm. pyykinpesuaineet, pesuaineet ja hygieniatuotteet. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon kuuluu brändi, verkkokauppa, kattava asiakasrekisteri, valmis varasto tuotteita, sähköpostiosoite ja valmiit somekanavat. Tällä paketilla pääset mukavasti alkuun uutena yrittäjänä. Toiminta on siirrettävissä myös helposti uudelle paikkakunnalle, joten uudeksi yrittäjäksi voit ryhtyä mistäpäin Suomea tahansa. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
4 900 €
SUOSITTU

Sisustustaulujen myynti verkkokaupassa

Decoart Oy on toiminut 14 vuotta. Yritys on erikoistunut tilaustyönä käsinmaalattaviin sisustustauluihin ja muihin vastaaviin erikoistauluhin. Toimintamme alkoi kivijalkakaupasta Helsingin keskustassa ja muuttui vuosien aikana yksinomaan verkkokaupaksi. Yhtiön kaikki taulut maalaa sopimustaiteilijat Kiinassa,joita meillä on lukuisia. Taulut lähetetään Suomeen lentorahtina jonka jälkeen ne pingoitetaan ja toimitetaan asiakkaalle ripustusvalmiina. Yhtiöllä on Vantaalla Martinlaaksossa vuokratila jossa tämä vaihe tehdään. Yrittäjien eläkeikä on käsillä ja siksi toiminnasta on aika luopua. Myynti toteutaan liiketoimintakaupalla ja hintaan sisältyy kaikki tarvittava : verkkokauppa, sopimuskumppanit, laitteet yms ja vuokratila jos sille on tarvetta. Luonnollisesti tuki toiminnan jatkamiseen on osa kauppahintaa.  Mielestämme Decoart sopii henkilölle jolla on aikaa tehdä tätä sivutoimisesti. Kasvumahdollisuuksia on paljon.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
SUOSITTU

Tasaisessa kasvussa oleva urheilutarvikkeiden verkkokauppa

Myydään tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen urheilutarvikkeiden verkkokauppa. Yritys on lanseerannut myös oman brändin jolla omat verkkosivut ja tuotepaletti. Asiakaskunta koostuu enimmäkseen kotimaisista ja ulkomaisista kuluttaja-asiakkaista, mutta n. 15% liikevaihdosta tulee yritysasiakkailta. Viimeisen 12kk veroton myynti on ollut n. 700 tuhatta euroa. Tuotevalikoima on laaja, se koostuu urheilutarvikkeista pois lukien lisäravinteet ja vaatteet. Verkkokaupalla on hyvät arvostelut Googlessa ja Facebookissa. Yritys työllistää nykyisellään omistajien lisäksi kaksi työntekijää. Yritys myydään ajanpuutteen vuoksi, nykyiset omistajat keskittyvät muihin mielenkiintoisiin työhaasteisiin eikä aika riitä enää tämän yrityksen vetämiseen. Tässä on valmis, toimiva ja kannattava pohja jota uuden yrittäjän on helppo lähteä kehittämään oman näköisekseen. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan. Kauppaan kuuluu mm. kaksi verkkokauppaa, yksi showcase –verkkosivu omalle brändille ja varasto (arvo n. 160 tuhatta euroa). Yritys toimii vuokratiloissa joissa lyhyt irtisanomisaika. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
9 800 €

Valmis verkkokauppa

Onko sinulla kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan? Myynnissä täysin mobiiliyhteensopiva verkkokauppa, jota asiakkaat voivat käyttää niin puhelimella kuin tietokoneella. Verkkokauppaan kuuluu käyttöliittymä, joka yhdistää verkkokaupan fyysiseen kauppaan ja mahdollistaa yhteisen inventaarion tekemisen (tämä todennäköisesti tekee olemassa olevista myymäläsi kassakoneista tarpeettomia). Verkkokauppa on erittäin joustava ja siihen voidaan lisätä asiakaslähtöisiä palveluita. Suosittelemme kuitenkin, että aloitat ensin perusasioista ja laajennat sitten palveluitasi. Maksunkäsittelyä tuetaan Paytrailin (tällä hetkellä asennettuna) tai Checkoutin kautta. Kuljetuspalveluntarjoajat ovat PostNord (tällä hetkellä asennettu), Posti, yrityksen oma toimitus ja nouto myymälästä. Suosittelemme jatkamaan Suomen hyvällä teknisellä hosting-yrityksellä, jota olemme käyttäneet verkkokaupan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Hosting-yrityksen kustannukset ovat maltilliset. Tämä loistava ratkaisu verkkokaupalle, joka on huomattavasti edullisempi kuin Nethit, tarjoaa lähes samat ominaisuudet kuin räätälöity verkkokauppa (joka voi maksaa yli 50 000eur). Kyseinen verkkokauppa on suunniteltu pääasiassa useiden eri tuotteiden vähittäismyyntiin. Asettelu koostuu siis useista pää- ja alakategorioista, ja verkkokauppa pystyy tarvittaessa käsittelemään tuhansia tuotteita. Tämä ei ole avaimet käteen -ratkaisu (sellaista ei ole olemassa, koska jokainen yritys on erilainen), mutta kaikki toimivan verkkokaupan perusasiat löytyvät. Sinun on vain lisättävä tuotteesi ja markkinointitietosi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Ostamme verkkokauppaan sopivia kuluttajatuotebrändejä

eBrands Global Oy on ostanut 25+ kuluttajatuoteliiketoimintaa ja vuonna 2023 ostamme 10 lisää yli 50M€:n rahoituksemme turvin. Brändiemme tuotteita myydään ympäri maailmaa verkkokaupoissa, markkinapaikoilla sekä kivijalkaliikkeissä. Tällä hetkellä valtaosa liikevaihdostamme tulee Yhdysvalloista. Tänä vuonna etsimme erityisesti suomalaisia brändejä, jotka myyvät fyysisiä kuluttajille tarkoitettuja tuotteita, joilla on globaalia potentiaalia. Aloitamme mielellämme keskustelun mahdollisesta liiketoimintakaupasta, etenkin kun: - Yrityksesi liikevaihtoluokka on 0.5M€ - 5M€ - Yritystoiminta on voitollista - Tuotteet ovat verkkokauppaan sopivia kokonsa ja hintansa puolesta. Olemme kiinnostuneita, vaikka tuotteita ei vielä myytäisi verkossa, vaan esim. suoraan jakelijoille Suosimme synergiatujen vuoksi kategorioita, joissa jo toimimme:  - Liikunta ja ulkoilu  - Kauneus ja hyvinvointi - Lifestyle, koti ja design Arvostamme Nordic-henkisyyttä sekä materiaaleja, jotka eivät kuormita ympäristöä tarpeettomasti. Osassa kaupoistamme tiimi on jatkanut liiketoiminnan voimakasta globaalia kasvattamista 50+ kansainvälisen osaajamme kanssa, osassa omistajat ovat tehneet täyden exitin. Ostamme kuitenkin aina 100% liiketoiminnasta. Kehotamme olemaan rohkeasti yhteydessä, jos liiketoimintakauppa nyt tai lähitulevaisuudessa vaikuttaa kiinnostavalta vaihtoehdolta!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
4 900 €

Koti- ja puutarhatuotteiden valmis verkkokauppa

Työllistä itsesi koti- ja puutarhatuotteiden verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja työ kotona. Jos olet innostunut kotiin ja puutarhaan liittyvistä tuotteista ja haluat perustaa verkkokaupan, me rakennamme sinulle nyt sellaisen. Valitsemme yhdessä verkkokaupalle sopivan nimen ja sitten avaamme sinne valmiiksi satojen laadukkaiden tuotteiden valikoiman, joissa toimitukset asiakkaille tapahtuvat suoraan pohjoismaisesta varastosta. Sinulla ei ole tarvetta pitää varastoa ja sitoa siihen varoja. Tuotevalikoima sisältää tuotteita kasvimaalle, puutarharakenteita, kasvihuoneita, ulkoleikkivälineitä jne jne. Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Maksuaikataulusta voidaan sopia ja lopulta uusi verkkokauppasi maksaa tämän kehitysprojektin omana kulunaan. Nyt on hyvä aika laittaa kauppa pystyyn ja olla valmiina kevään sesonkia varten! Lisätiedot: Kajastus Group kajastusoy@outlook.com 0405005566  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Yrityspörssin testi-ilmoitus

Tämä on Yrityspörssin testi-ilmoitus. Testaamme tämän avulla uusia toiminnallisuuksia. Voit olla meihin yhteydessä lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Kiva, kun käytät palveluamme! 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Kankaiden verkkokauppa

Myynnissä erittäin monipuolinen verkkokauppa, jonka pääkategoriana on kankaat. Valikoimassa on erikoisuuksia, sisustuskankaita ja vaatekankaita aina käytännönläheisistä tuotteista juhlaviin kokonaisuuksiin. Tästä verkkokaupasta asiakas voi ostaa kaiken mitä valmis lopputulos tarvitsee. Verkkokauppa on uudella alustalla ja omaa aktiivisen Facebook-sivuston, jossa seuraajia on 4500 henkeä. Verkkokauppa ei ole paikkakuntasidonnainen vaan se voi toimia missä päin Suomea. Kokonaisuuden hintapyyntö on 16.000 €. Voidaan myydä erikseen myös domain (hintapyyntö 2.000 €) ja varasto (varaston arvo 22.000 €, hintapyyntö 15.000 €).  Ostaja ei jää verkkokaupan kanssa yksin, myyjä jää mielellään tekniseksi tueksi. Ota yhteyttä! 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
115 000 €

Sisustus- ja kodintarvikeverkkokauppa ja -myymälä

Myytävänä heti valmis maalaishenkisiin kodin sisustustarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa – Hannie.fi. Yrityksellä on myös noin 600 m2:n suuruinen kivijalkamyymälä, jonka yhteydessä on myös verkkokaupan varasto. Erinomainen vaihtoehto yrittäjäksi haluavalle tai yrittäjälle, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa. Raskain ja vaativin pohjatyö on jo valmiiksi tehty. Liiketoimintaa voi jatkaa joko pelkkänä verkkokauppana tai verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistelmänä. Kauppa voidaan toteuttaa joko osakeyhtiökauppana tai pelkän vaihto- ja käyttöomaisuuden kauppana.  Kauppa sisältää: - vaihto-omaisuuden - valmiin Hannie.fi Mycashflow-verkkokaupan, Facebook-tilin 3,9 t seuraajaa, sähköpostimarkkinointilistan - kivijalkamyymälän kalusteet ja kassajärjestelmän - alkuvaiheen konsultointiavun vanhalta yrittäjältä Hinta 115 000 € perustuu pelkästään vaihto-omaisuuden hankintahintaan. Kaikki muu tulee kaupan päälle!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Piece Of Jeans

Piece Of Jeans - Ekologiset farkut uusiokäytetyistä farkuista. Ota rohkeasti yhteyttä.   Instagram: @pieceofjeans Facebook: Piece Of Jeans LinkedIn: Piece Of Jeans   Yhteystiedot: https://pieceofjeans.com/pages/yhteystiedot Brändin tarina: https://pieceofjeans.com/blogs/kulissien-takana Mediassa: https://pieceofjeans.com/blogs/mediassa
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Suomalainen sisustusbrändi & verkkokauppa

Myydään vuonna 2020 perustettu sisustusbrändi ja toimiva verkkokauppa. Yritys myy Suomessa valmistettuja pellavatekstiilejä sekä puisia huonekaluja, erityisesti sängynpäätyjä. Sekä tekstiilit että sängynpäädyt ovat löytäneet jo mukavasti asiakkaita ja niiden viimeistelty, huippulaadukas työnjälki kerää kerta toisensa jälkeen kiitosta.  Tällä hetkellä yrittäjä valmistaa valtaosan tekstiileistä itse, käyttäen välillä alihankkijaompelimoa. Huonekalut tehdään kokonaan suomalaisen alihankkijan tekemänä. Yrityksen suosio on ollut nouseva ja brändi on saanut tunnettuutta  mukavasti. Yrityksen tuotteiden palautusprosentti on huonekalujen osalta 0 %, sisustusteksiilien osalta alle 1 %. Tuotteita myydään oman verkkokaupan sekä erään toisen tunnetun suomalaisen verkkokaupan kautta. Yrityksessä on runsaasti potentiaalia kasvattaa myyntiä eksponentiaalisesti. Uusi yrittäjä voi jatkaa samalla mallilla - tekemällä käytännön työtä myös itse tai ulkoistamalla sen kokonaan alihankkijoille. Ulkoistamalla tuotannon kokonaan alihankkijoille (ompelimot ja puuseppä), uusi yrittäjä voi keskittyä myyntiin ja yrityksen kasvattamiseen tuotteiden valmistamisen sijaan. Yritys on aloittamassa myynnin myös kansainvälisesti  B-to-B-myyntiin keskittyneiden Ankorstoren ja Fairen kautta.    Ennen neuvottelujen aloittamista allekirjoitetaan salassapitosopimus.   Kauppa sisältää mm.:    Kaikki osakeyhtiön osakkeet Valmis verkkokauppa  Yhteistyökumppaniverkostot Tuotemerkin omistus Kangasvarasto sekä varastossa olevat valmiit tuotteet, arvo noin 10 000 € Alkuvaiheen konsultointiapu nykyiseltä yrittäjältä   Yrityksellä on Avainlippu!    
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
60 000 €

Kotimainen urheilu- ja vapaa-ajan verkkokauppa

Pitkään Suomessa toiminut verkkokauppaliiketoiminta, joka on keskittynyt urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden sekä lisäravinteiden myyntiin etsii nyt uutta toiminnan jatkajaa. Verkkokaupalla on alalla hyvä maine ja sillä on suuri vakiintunut asiakaskunta. Valmis asiakasrekisteri ja toiminnassa oleva, ajatuksella rakennettu, verkkokauppa antaa hyvän pohjan laajentumiselle sekä liiketoiminnan kasvattamiselle. Sosiaalisen median suuret seuraajamäärät auttavat markkinoinnissa. Nykyisillä omistajilla ei ole tarpeeksi aikaa lähteä kasvattamaan liiketoimintaa haluamallaan tavalla. Tällä hetkellä verkkokauppaa on pyöritetty muiden töiden ohella. Kauppaan kuuluu : - Suuri asiakaskunta yhteystietoineen ·        sähköpostilista yli 10 000 asiakasta ·        verkkokaupan rekisteröityneet asiakkaat yli 5 000.  - Varasto (arvo ilmoitushetkellä n. 20t€ sisäänostohinnoin , alv. 0%) - Useampi domain - SOME-tilit suurine seuraajamäärineen - Valmiiksi rakennettu hakukoneoptimoitu verkkokauppa Shopify-alustalle liitäntöineen ·        Facebook ·        Meta Business Suite ·        Google Shopping ·        Instagram ·        Google Ads ·        muita arkea helpottavia ominaisuuksia ja sovelluksia - Käyttöomaisuus (mm. varasto-, myymälä- ja messurakenteita) - Kontaktit valmistajiin, toimittajiin sekä yhteistyökumppaneihin - Tarvittaessa perehdytys ja muu apu, sovitaan erikseen Myynnissä vain liiketoiminnan, ei yritystä. Tarkempia lisätietoja kysymällä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
3 000 €

Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoimintakokonaisuus

Kaitlyn Skin Artist Products on hygienia- ja kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut tuoteperhe- ja verkkokauppakokonaisuus. Tuotemerkin lanseeraus tapahtui helmikuussa 2021. Tuotemerkin omistaja ja nykyinen yrittäjä käynnisti liiketoiminnan korvaamaan Pandemian vuoksi pysähtynyttä tapahtuma-alan liiketoimintaa. Tapahtuma-alan käynnistyessä yrittäjä keskittyy jälleen aktiivisesti aiempaan liiketoimintaan. Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoiminta on valmiina kehitettäväksi ja kasvatettavaksi edelleen uuden yrittäjän vision mukaisesti. Ensimmäisen toimintavuoden aikana tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi Etelä- ja Keski-Eurooppaan. Tuoteperheen päätuote on tällä hetkellä valoimpulssikarvanpoistolaite. Valikoimassa on lisäksi muita hygieniatuotteita. Kaitlyn -tuoteperhettä on mahdollista laajentaa edelleen. Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoimintakauppaan sisältyy Kaitlyn -tuotemerkki, valmistus ja maahantuontioikeudet, valmiit alihankkijayhteydet, Shopify-verkkokauppa & domain, sosiaalisen median kanavat (IG ja FB)sekä pieni alkuvarasto tuotteita. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti verkkokauppa- ja maahantuontiliiketoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Liiketoimintakokonaisuus on myös mahdollista liittää osaksi esim. nykyistä kauneudenhoito- tai muuta kaupan-/palvelualan liiketoimintaa. Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Tarkemmat yksityiskohdat käydään läpi kahdenkeskisissä neuvotteluissa. Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

JepJep Oy:n varaosamyynti, varasto, verkkokauppa ja yritysnimi

Myydään Joensuussa sijaitsevan JepJep Oy:n varaosien myynnin liiketoiminta, varasto jossa yli 4000 erituotetta sekä rekisteröity yritysnimi ja nettikauppa. JepJep Oy on perustettu vuonna 1999 ja se myy Harley Davidson -moottoripyörien vara- ja customointiosia, kypäriä/ajovarusteita koko Suomeen. Alalla pitkään toiminut nimi, joten helppo jatkaa toimintaa, laajentaa halutessa se myös muihin merkkeihin ja korjaamo toimintaan. Tarkemmat tiedot suoraan omistajalta, jonka yhteystiedot löydät tästä linkistä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Tuottoisa painoalan verkkokauppa

Myytävänä kuvatuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut liiketoiminta. Yritys on keskittynyt toimimaan verkkokauppabrändin alla ja toimittamaan tuotteita ympäri Suomen, sekä myös EU:n alueella. Toimintaa voi siis jatkaa mistäpäin tahansa Suomea.   Yritys on ollut toiminnassa yli kahdeksan vuotta ja verkkokaupan myynti on automatisoitua. Liiketoiminnan käyttökate on n. 30 - 40% ja siten hyvin tuottavaa. Verkkokaupan lisäksi, yrityksellä on erilaisia projektiasiakkuuksia. Liiketoiminta soveltuu erinomaisesti olemassa olevalle painoalan yritykselle, joka haluaa lisää myyntiä tai uuden kanavan oman liiketoiminnan kasvattamiseen. Verkkokauppa on räätälöity painotuotteiden myyntiä ajatellen ja uusia tuotteita on helppo lisätä tarpeen mukaan. Myös aloitteleva yrittäjä saa hyvin valmiin toimintapaketin ja nykyiset yrittäjät ovat valmiita auttamaan alkuun.   Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, sisällyttäen hyvin kehitetyn brändin, verkkokaupan, sähköiset markkinointimateriaalit, tuotekuvat, asiakasrekisterin, sekä some- ja mainostilit. Yrityksen laitteiston hankinnasta voidaan sopia erikseen. Yrityksellä on erikoisosaamista lasille painosta ja siihen liittyvien koneiden ostosta voidaan myös sopia erikseen.   Myydään yrittäjien elämänmuutoksen vuoksi.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 16 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image