Post an ad!

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Konsultointi ja koulutus

Koulutustuotekonsepti

Liiketoiminnan aloittaminen, laajentaminen ja kasvattaminen valmiiksi koetulla tuotekonseptilla on merkittävästi riskittömämpää ja nopeampaa kuin kokonaan uuden kehittäminen. Olen siirtymässä eläkkeelle ja siksi yritykselläni on tarjolla vuosien kuluessa toimivaksi osoittautuneen tuotekonseptin oikeudet. Tuotemerkki on rekisteröity Suomen lisäksi kaikkiin EU-maihin. Koulutusta on myyty yli 30 vuoden aikana sadoille yrityksille. Osanottajia on ollut yli 5.000 henkilöä. Referenssilista on huomattavan edustava; niin yksityisiä yrityksiä kuin julkishallinnon tahoja. Tuotekonseptille ei ole suoranaista kilpailijaa markkinoilla. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, kauppaan sisältyy kaikki tarvittava materiaali, valmentajien koulutus ja lisäksi pitkä myynti- ym. tuki aloitusvaiheessa. Omaa kiinnostusta koulutukseen ja yrittämiseen olisi kuitenkin hyvä olla. Kauppasopimus on mahdollista porrastaa niin, että kaupantekopäivänä maksetaan esim 1/3 ja sillä saa käyttöoikeuden materiaaliin 6 kk ajaksi (optioaika). Ostajan on ilmoitettava kuukautta ennen optioajan päättymistä, haluaako hän jatkaa. Jos jatketaan, ostaja maksaa 1/3 kauppahinnasta ja viimeinen kolmannes maksetaan tästä 6 kk kuluttua. Kauppahinnasta ja kaikista yksityiskohdista voidaan neuvotella. Kaikki tehdyt tarjoukset huomioidaan. Kauppahintaan vaikuttaa oleellisesti sopimuksen sisältö. Tulen mielihyvin pitämään teille 30-45 minuuttia kestävän demon aiheesta. Aineiston ja sisällön esittely ei maksa mitään eikä sido mitenkään, mutta se kannattaa kuunnella.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 1 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image