Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
200 000 €

Haetaan yrittäjää tunnelmalliseen Ravintola Kaks Ruusua Oy:n

Eläkkeelle siirtyvät yrittäjät etsivät Varkaudessa keskustassa upeassa vanhassa Thomé-veljeksien suunnittelemassa Kansankeittiössä sijaitsevalle Ravintola Kaks Ruusua Oy:lle uutta yrittäjää. Yrityksen nykyinen liiketoiminta koostuu lounasravintolan, juhlien järjestämisen, kokoustilojen vuokraamisen ja pitopalvelun liiketoiminnasta. Nykyiset yrittäjät ovat toimineet tiloissa jo 16 vuotta ja yrityksellä Varkauden seudulla on laaja vakiintunut asiakaspiiri sekä vankka liiketoimintaympäristö, jota tukee hyvä toimittaja- ja yhteistyöverkosto. Nykyiset liiketoiminnan osa-alueet tukevat hyvin toisiaan ja liiketoimintaa on mahdollista kehittää edelleen.  Yrityksen tiloissa on 255 anniskelupaikkaa. Sali, jota käytetään lounasravintolana sekä isommissa tilaisuuksissa. Yrityksellä on lisäksi kolme erillistä kabinettia ja kaksi kokoustilaa pienempiä tilaisuuksia varten. Liikehuoneiston vuokrasopimus on neuvoteltavissa yhdessä yrittäjien kanssa. Kauppaan sisältyy kaikki lounasravintolan sekä pitopalvelun kalusteet ja laitteet sekä vaihto-omaisuus. Yrityksellä on kolme kokoaikaista työntekijää. Näistä kaksi tekee keittiötyötä ja yksi töitä tarjoilijana. Työntekijät ovat motivoituneita ja sitoutuneita yrityksen toimintaan, ja heillä on pitkä työsuhdehistoria yrityksen kanssa. Verkkosivut: www.kaksruusua.fi/etusivu Liikevaihto: n. 600 000 €, joka laski korona-aikana merkittävästi, mutta on palautunut lähes ennalleen. Kaupan muoto: liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttö- ja vaihto-omaisuutta Kauppahinta: Kauppahinta 200 000 €, josta osa voi olla tulokseen sidottua jälkikauppahintaa. Jälkikauppahinta voidaan jaksottaa 2 – 3 vuoden ajalle.   Tämä on erinomainen tilaisuus uudelle ravintola-alan yrittäjälle sekä yritykselle, joka haluaa laajentaa nykyistä liiketoimintaansa alalla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja järjestääksesi yksityisesittelyn. Sovi tapaaminen lounasaikaan niin pääset rupattelemaan ruuan äärellä ja tutustumaan ravintolan toimintaan yhdessä yrittäjän kanssa. Yhteystiedot: Niko Knuutinenpalveluvastaavap. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fiSavon Yrittäjät ry., Jatkis-palveluYhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina. Tai ota yhteyttä suoraan yrittäjään Pekka Kinnunenyrittäjäp. 0400 460 085pekka.kinnunen02@gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
85 000 €

Myydään hautakiviin erikoistunut kivialan yritys Kuopiossa

Haetaan Kuopiossa toimivalle hautakivialan töihin erikoistuneeseen yritykseen toiminnalle jatkajaa. Yritys toiminut yli 20 vuoden ajan Kuopion alueella ja yritykselle on vakiintunut asiakasmäärät ja vahva yhteistyökumppanuusverkosto alueella. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää siirtymävaiheessa. Yrityksen nykyinen liiketoiminta on keskittynyt hautakivien tekemiseen, kaivertamiseen ja entisöintiin. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja kaksi kausityöläistä. Kausityöläiset ovat keskittyneet hautakivien valmistukseen ja kaiverrustöihin. Kausityöläiset työskentelevät yrityksessä huhtikuusta marraskuuhun. Yrityksellä on hyvät kehittämismahdollisuudet alueella. Tila: Yrityksellä omistuksessa 136m2 työtilahalli. Työhallin sijainti on Kuopion lähiöalueella Jynkässä, jossa työ- ja toimistotila. Yritys omistaa liiketoimintaan tarpeelliset erikoistyökalut ja -laitteet. Sijainti: Kuopio Liikevaihto:  n. 200 000 € Kaupankohde: Liiketoimintakauppa tai/ja yrityskiinteistö Hintapyyntö: 95 000 € (yrityskiinteistön hinta erikseen) Tässä kohteena tasaista liiketoimintaa pyörittävä yritys, joka sopii yritystoiminnan aloittaville tai yrityksille, jotka haluavat laajentaa yritystoimintaansa Kuopion alueelle. Ota yhteyttä, jos yrityksen myynti-ilmoitus herätti kiinnostusta ja haluat tietää lisää yritystoiminnasta! Niko Knuutinen p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi , Savon Yrittäjät ry. Yhteydenotot puhelimitse arkena klo. 12-16, sähköpostilla koska tahansa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
SUOSITTU

Sinustako uusi yrittäjä Hotelli-Ravintola Tiilikkaan?

Etsimme yrittäjää Hotelli-Ravintola Tiilikkaan, olisiko tämä sinun paikkasi? Yrityksen liiketoiminta koostuu hotelli- ja ravintolatoiminnasta. Täällä asiakas nauttii luonnosta ja kauniista maisemista ilman suuria ihmismassoja. Rauhan takaa hotellihuoneet erillisessä siivessä omilla sisäänkäynneillään. Tulisitko sinä jatkamaan perinteitä konstailemattoman, lähialueen raaka-aineista valmistetun ruoan tarjoajana, tai haluaisitko kehittää jotakin uutta? Paikallisten ravintolassa kävijöiden lisäksi asiakkaamme ovat matkailijoita, jotka tulevat kesäaikaan nauttimaan luonnosta monin tavoin; retkeilevät, marjastavat, samoilevat kansallispuistossa. Syksyllä meillä viihtyvät metsästäjät ja talvella olemme suosittu majoituspaikka moottorikelkkailijoille, sillä monen mielestä Rautavaaralta löytyvät jopa Suomen parhaan moottorikelkkareitit! Kansallispuistokävijöiden määrä onkin ollut viime vuosina merkittävästi kasvava, joka on vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan positiivisesti. Rautavaara on paras luonnostaan! Sijainti Pohjois-Savossa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla keskellä upeaa luontoa tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yritystoimintaan. Rautavaaralla yritysten asiakkaat löytyvät niin paikallisista asukkaista kuin vaikkapa matkailijoista, joita meille saapuu nauttimaan Tiilikkajärven kansallispuistosta ja monista muista luontokohteista. Hotelli-Ravintola Tiilikan sivut: www.tiilikka.fi Liikevaihto: 300 000 € Kaupan muoto: Ensisijaisesti tavoitellaan osakekauppaa, mutta myös liiketoimintakaupasta voidaan neuvotella.Lisäksi toimitilojen vuokraus on mahdollista. Kauppahinta: Myydään tarjousten perusteella.  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Rautavaara
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
350 000 €

Myydään uudis- ja korjausrakentamisen monitoimija

SISÄ-SAVON RAKENNUSPARI OY myy rakennustarvikkeita ja tuottaa monipuolisia rakentamispalveluja. Uudisrakennus- ja korjaustoimintaa sekä rakennustarvikemyyntiä ja -vuokrausta harjoittava yritys etsii jatkajaa nykyisen omistajan jäädessä eläkkeelle. Yritys toimii hyvien kulkuyhteyksien varrella Suonenjoella, Sisä-Savossa. Toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla ja ne voidaan joko vuokrata tai myydä jatkajalle. Lämmintä myymälä- ja hallitilaa on noin 500 m² ja lisäksi kylmää varastotilaa noin 340 m². Yrityksellä on tarvittava konekanta, jotta asiakkaalle voidaan tarjota kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut lukuun ottamatta LVI- ja sähkötöitä. Hyvämaineisella yrityksellä on voimassa olevia sopimuksia sekä tilauskantaa.  Yritykselle on muodostunut 28 toimintavuoden aikana hyvä yhteistyöverkosto sekä vakiintunut yritys- ja yksityisasiakaskunta. Yrityksessä työskentelee sesongin mukaan 11–15 ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöä.  Nykyinen yrittäjä voi perehdyttää toimintoihin, jotta siirtymä sujuu jouhevasti. Lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.  Sijainti: Pohjois-Savo Liikevaihto: 1.000.000 € Käyttökate: 80.000 € (oikaistu) Henkilökunta: 3 (keskimäärin) Yhteydenotot: Jan Kontiainen, p. 040 555 4348, jan.kontiainen@yrittajat.fi Kaupan kohde: Osakekanta Hinta: 350.000–450.000 € (riippuen tasetilanteesta kaupantekohetkellä)
Suonenjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy:n liiketoiminta ja toimitilat

Myydään Kuopion Kelloniemen Likolahdessa sijaitsevan täyden palvelun kolarikorjaamon liiketoiminta ja toimitilat. Yrityksellä yli 30 vuoden historia Kuopiossa ja yrityksen toiminta on keskittynyt autokorikorjaamiseen, automaalaamiseen, vahinkotarkastuksiin sekä tuulilasin vaihtoon ja korjaukseen. Yrityksellä on hyvä maine alueella ammattitaitoisen sekä nopean palvelun tuottajana. Yritys kuuluu myös kotimaiseen Awux-ketjuun. Yrityksellä tällä hetkellä 6 työntekijää asiantuntevassa alan työtiimissään. Yrityksen toimitilat soveltuvat erinomaisesti autonkorjaustoimintaan korkean katon sekä tilavien tilojen vuoksi. Kiinteistön kunto on hyvä ja se on remontoitu osittain vastikään. Yrityksen käytössä on yhteensä yli 1000 m2 vuokratila: Auton korikorjaus ja maalaus- puolella n. 850m2 Tuulilasien vaihto ja -tarkastus puolella sekä toimistossa tilaa yhteensä n. 240m2 Liiketoimintakauppa sisältää kaikki liiketoimintaan liittyvät kalusteet ja laitteet, kuten oikaisurobotin oikaisupenkkejä, maalauskammiota yms. Yrityksen liiketoiminnan tulos kattaa yrittäjän palkat ja pienet investoinnit. Yrityksen käyttämät toimitilat on mahdollista ostaa liiketoiminnan lisäksi. Omistajat ovat samat sekä korjaamotoimintayhtiössä sekä kiinteistöyhtiössä. Yrityksen nettisivut: www.automaalaamopentikainen.com Yrityksen liikevaihto: n. 850 000 € Kaupan muoto: Ensisijaisesti haetaan osakekauppaa. Myös myynti liiketoimintakauppana neuvoteltavissa. Kauppahinta: Osakekaupan hinta-arvio on noin 350 000 €, joka täsmennetään kaupantekohetkellä. Lisäksi mahdollisuus ostaa yrityksen käyttämä liiketila erillisenä kauppana. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Iisalmen Taksipalvelu Oy:n liiketoiminta etsii jatkajaa

Vanhin, yli 25 vuotta Iisalmen alueella toiminut taksiyhtiö etsii toiminnalle jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Yhtiö tunnetaan alueella luotettavana ja ystävällisenä palvelutuottajana. Yrityksen mottona on ollut, että se pitää aina kiinni sovituista aikatauluista ja laittaa asiakkaan tarpeet etusijalle. Liiketoimintakauppa pitää sisällään yhden tila-auton ja kaksi henkilöautoa sekä kolme Iisalmen aluetaksin osaketta, joiden kautta yritys on mukana Iisalmen alueen kilpailutetuissa taksiajoissa. Yritys on päivittänyt kuljetuskalustoa tasaisin aikavälein ja yrityksellä on käytössä ensiluokkainen ja nykyaikainen kuljetuskalusto. Tila-autosta löytyy myös pyörätuoli-, inva- ja paarikuljetuksiin tarvittava varustus. Tällä hetkellä yrityksellä on yksi vakituinen ja kaksi osa-aikaista taksikuskia, jotka ajavat 2-3 päivää viikossa. Liiketoiminta koostuu kaikista taksikuljetuksista, kuten kelakuljetuksista, sote-kuljetuksista, yksityisistä taksikuljetuksista sekä yrityksille tehtävistä lentokenttäkuljetuksista. Yhtiön voimassa olevia sopimuksia voidaan siirtää uudelle liiketoiminnan omistajalle. Kauppaan sisältyy kaikki liiketoimintaa liittyvä kalusto ja Iisalmen aluetaksin osakkeet. Kalustoa voidaan myydä erillisenä kokonaisuudesta, samoin osakkeita. Haluaisitko sinä ottaa yrityksestämme vetovastuun ja palvella asiakkaitamme jatkossa? Verkkosivut: www.iisalmentaksipalvelu.fi Yrityksen liikevaihto: n. 330 000 euroa Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa tai osakekauppa Kauppahinta: Kauppahinta perustuu käypään reaaliomaisuuden markkina-arvoon sekä luovutuksen kohteena olevan kaluston määrään. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi tai kysy yrittäjältä! Juha Sirviöpuh. 0503547521iisalmen.taksipalvelu@gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Ihmeen ihana puutarha myynnissä Iisalmessa

Myydään Iisalmessa kaupunkialueella sijaitseva Jauhiaisen Puutarha Oy:n liiketoiminta kiinteistöineen, joka on toiminut alueella vuodesta 1981. Puutarha koostuu kahdesta eri kiinteistöstä ja yhteenlaskettu kokonaispinta-ala on n. 21 000 m2 ja tontilla on 230m2 kaksikerroksinen omakotitalo 60 m2 saunarakennuksella sekä asfaltoidut piha-alueet. Puutarhalla on 16 kasvihuonetta, joista 8 on pleksirakenteisia ja 8 muovirakenteisia. Pleksirakenteisissa, joiden yhteispinta-ala on n. 4055 m2 on mahdollista tehdä kasvatusta ympärivuotisesti. Näissä huoneissa myös automatisoitu kastelujärjestelmä. Kaikkien kasvihuoneiden yhteispinta-ala on n. 9760 m2. Kaikki kasvihuoneet ovat käytössä, liikevaihdon merkittävä kasvu on mahdollista lisäämällä viljelyn monimuotoisuutta. Tällä hetkellä toiminta on kausiluonteista, puutarhalla on viljelty viime vuosina ainoastaan kesäkukkia, vaikka ympärivuotiseen viljelyyn on mahdollisuus tekniikan puolesta. Puutarha on pidetty erittäin hyvässä kunnossa ja siistinä kaikilta osin. Puutarhalla on lisäksi muina tiloina: - toimistohuone ja sosiaalitilat  - vanha navettarakennus, joka on muunnettu varastoksi  - täysin lämpöeristetty konehalli 392 m2  - osin lämpöeristetty konehalli 460 m2  - Lämpökeskus, joka on tällä hetkellä käytössä kasvihuoneiden ja tilojen lämmitykseen, jossa lämmitysmuotona on hake ja öljy. Puutarha on liitettävissä helposti Savon Voiman kaukolämpöverkkoon. Yli 40 vuoden aikana puutarha on kerännyt Iisalmessa ja sen lähialueilla laajan asiakaskunnan sekä yksityisellä että julkisella puolella. Sillä on hyvä maine kukkien viljelijänä. Myydään yritys kokonaisuudessaan kiinteistöineen, varastoineen/irtaimistoineen, koneineen ja kuljetuskalustoineen. Myyjänä on kuolinpesä. Kohde hinnoitellaan käyvän substanssiarvon perusteella. Kohteesta on tehty kiinteistöarvio. Kysy lisää, kohde on erittäin mielenkiintoinen! Maija Jauhiainen 044 5824974 puutarha@jauhiaisenpuutarha.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 17-20 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
90 000 €

Myydään Kuopion talousalueella sijaitsevan baarin liiketoiminta

Etsitään jatkajaa Kuopion talousalueella sijaitsevan baarin liiketoiminnalle. Yrityksen pubitoiminnalla on pitkä historia ja se on käynnistynyt yli 30 vuotta sitten. Liiketoiminta on vaihtanut elinkaarellaan jo kerran aikaisemmin omistajaa vuonna 2000, jolloin omistajanvaihdos sujui hyvin, entiset asiakkaat pysyivät uskollisina ja toiminta säilyi vireänä. Nykyään Kuopion talousalue on ollut kasvava elinalue, jossa yrityksellä on hyvä ja tunnettu maine illanviettopaikkana. Yrityksellä on myös hyvä seuraajakunta somessa (Facebook). Yritys toimii vuokratiloissa, jossa on 75 asiakaspaikkaa sisällä ja 35 ulkona terassilla. Yrityksellä löytyy kaikki yritystoimintaan tarvittava kalusto sekä äänentoistolaitteet, biljardipöytä, keittiökalusteet, yms. Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa Liikevaihto: n. 300 000 € Kauppahinta: Liiketoimintakaupan kauppahinta on noin 90 000 €, vaihtovarasto inventoidaan kaupantekohetkellä. Pyydetään tarjouksia liiketoiminnasta. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa aloittaa tai laajentaa pubiliiketoimintaa. Yritys sopii myös hyvin esimerkiksi aloittelevalle yrittäjäpariskunnalle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
80 000 €

Myydään Kuopiossa sijaitsevan kolarikorjaamon liiketoiminta

Myydään Kuopion Kelloniemessä sijaitsevan kolarikorjaamon liiketoiminta, toimitilat ja auton korin osien hyötyosavarasto. Korjaamolla yli 20 vuoden historia Kuopiossa ja yrityksen toiminta on keskittynyt autokorikorjaamiseen, ruostevauriokorjaamiseen sekä korin hyötyosien myyntiin. Yrityksellä on hyvä maine alueella laadukkaan työnjäljen sekä lämminhenkisen asiakaspalvelun tuottajana. Yrityksen toimitilat soveltuu erinomaisesti erilaisille yrityksille korkean katon sekä tilavien varastotilojen vuoksi. Yrityksen käytössä 168 m2 (+ 100 m2 lämmintä varastotilaa), joka kuuluu myyntihintaan. Lisäksi yrittäjällä 309 m2 liiketila vieressä myytävänä erikseen. Molemmat liiketilat ovat Kaupungin omistamalla vuokratontilla. Tiloissa myös hyvät vuokrausmahdollisuudet liiketoiminnan ostamisesta kiinnostuneille, jotka eivät halua sitoutua kiinteistön omistajuuteen. Liiketoimintakauppa sisältää kaikki liiketoimintaan liittyvät varusteet ja laitteet, kuten yksipilarisen nosturin, Autorobotin (käytettävissä esim. klassikkoautojen ja vanhempien automallien työstöön), hitsauskoneet sekä korjaamotyökalut. Lisäksi yrityksellä on omistuksessa kaksi merikonttia varastokäytössä, jotka ovat myytävänä. Yrityksellä on yksi Keski-Suomen ja Itä-Suomen laajimmista auton korin osien hyötyosavarastoista ja yrityksellä on useiden eri automerkkien osia (lyhtyjä ja korin osia) eri-ikäisistä autoista. Yrityksen varaston hallinta tapahtuu järjestelmän avulla ja varasto on järjestyksessä. Yrityksellä löytyy myös moottorikelkkojen ja moottoripyörien osia. Yrityksen nettisivut: www.kolarikonttinen.fi Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttöomaisuutta, vaihto-omaisuutta ja yrityksen omistaman kiinteistön (162 m2) Kauppahinta:  Liiketoimintakaupan hinta noin 80 000 €, lopulliseen hintaan vaikuttaa siirtyvän vaihto-omaisuuden määrä. Lisäksi voidaan myydä yrittäjän omistama toinen liiketila + vuokraoikeus erikseen. Pyydetään tarjouksia liiketoiminnasta, liiketiloista ja laitteista sekä vaihto-omaisuudesta. Tarjoukset voi olla kokonaisuudesta tai jostain osasta. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa aloittaa tai laajentaa kolarikorjaamoliiketoimintaa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
160 000 €

Myydään hoivatekstiilejä ja apuvälineitä valmistava yritys

Etsitään jatkajaa hoivatekstiilejä ja apuvälineitä valmistavan ja myyvän yrityksen liiketoiminta Pohjois-Savossa. Yritys myy tuotteita koko Suomen alueelle ja sillä on pitkä historia alan toimijana. Yrityksen laadukkaita ja kestäviä kotimaisia tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan omassa ompelimossa.   Yrityksen asiakkaina ovat julkiset yhteisöt, yritykset sekä kuluttajat. Tuotteet myydään valtaosin suoraan loppukäyttäjille. Yrityksellä on monipuolinen tuotevalikoima ja joustava toimintatapa on näkynyt asiakkaiden antamassa positiivisessa palautteessa. Yrityksen tuotteet ovat sijoittuneet kasvaville markkinoille. Yrityksellä on käytössä verkkokauppa, jossa on kattava valikoima yrityksen tarjoamista tuotteista. Verkkokauppa on ollut yrityksellä jo useamman vuoden käytössä ja se on palvellut asiakkaita hyvin. Lisäksi yrityksellä on käytössä julkiselle puolelle oma tilausjärjestelmä.   Yritys toimii nykyaikaisissa toimitiloissa, jotka sijaitsevat hyvällä paikalla valtatien läheisyydessä. Toimitilat on mahdollista vuokrata. Yrityksen toiminnalla ei ole paikkakuntasidonnaisuutta liiketoiminta on mahdollista siirtää myös muihin toimitiloihin ja eri paikkakunnalle. Nykyinen yrittäjä on sitoutunut olemaan uuden yrittäjän tukena aloitusvaiheessa.   Toimiala: Hoivatekstiilien ja apuvälineiden valmistus ja myynti Työntekijöitä: 4-5 Toimitilat: Nykyaikaiset ja tilavat toimitilat Kiinteistön koko: 330 m2 Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttöomaisuutta ja vaihto-omaisuutta Liikevaihtoluokka: n. 350 000 € Paikkakunta: Pohjois-Savo, Kuopion talousalue Hinta: n. 160 000 €, josta vaihto-omaisuuden arvo n. 60 000 €. Tarkempi vaihto-omaisuuden arvo selvitetään inventaarion yhteydessä kaupantekohetkellä Jos yritys kiinnosti, ota yhteyttä ja kysy lisää! Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
34 000 €

Tunnelmallisissa tiloissa sijaitseva pakopeliyritys Arwoitus Oy

Arwoitus Oy on 2016 perustettu pakopeliyritys. Toimimme tunnelmallisissa kellaritiloissa Kuopion rautatieasemalla. Arwoituksen pakopelit ovat toiminnallisia elämyksiä, joissa arki unohtuu tunniksi. Pakopeli on maailmalta Suomeen tullut ja koko ajan suosiotaan kasvattava yhteistyötä vaativa pelikokemus. Asiakkaitamme ovat mm. perheet, kaveriporukat ja yritykset. Olemme Kuopiossa ainoa pakopeliyritys, jonka kaikki pelit käyvät koko perheelle. Pakopeliala koetaan kiinnostavaksi työpaikaksi ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi on ollut helppoa. Tiloissamme on pelattavissa kolme laadukasta huonetta: Riston risteily, Elli etelässä ja kesäkuussa 2023 avattu Kallen kauppa. Lisäksi kauppaan sisältyy peliohjeet ja tarinat poistuneisiin suosittuihin huoneisiimme Wankilaan, Pentin Peräkammariin, Urheaan Ainoon ja Kikan Korjaamoon. Olemme itse suunnitelleet kaikki huoneemme ja niitä ei ole tähän mennessä pelattu muualla kuin Kuopiossa. Valmiit huoneet mahdollistaisivat myös toiminnan laajentamisen muille paikkakunnille. Olemme tunnettuja elämyksellisten pelien lisäksi omaperäisistä huoneiden tarinoista, selkeästä ja paikallisesti tunnetusta brändistä sekä Kuopion tunnelmallisimmista toimitiloista. Tila: vuokrattuna 120 m² tunnelmalliset kellaritilat Kuopion rautatieasemalla Liikevaihto: 67 000 € Hintapyyntö: 34 000 €
Kohteet 1 - 11 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image