Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola

Suosittu kahden toimipisteen ravintola Seinäjoella

Myydään menestyvä ravintola-alan yritys Seinäjoella. Yrityksellä on kaksi toimipistettä erinomaisilla sijainneilla Ideaparkissa ja Seinäjoen keskustassa. Suosittu ja tunnettu brändi, jolla on kasvupotentiaalia vaikka valtakunnalliseksi toimijaksi. Ravintoloista toinen on hyvästä ruuasta ja tunnelmasta tunnettu ruokaravintola Ideaparkissa A-oikeuksin. Asiakaspaikkoja on 70 ja luvat löytyvät 100 hengelle.  Liiketoiminta on kannattavalla pohjalla ja kasvanut myös korona-aikana pysyvän ruokatoimituskonseptin avulla.  Toinen toimipisteistä on Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva hiljattain avattu gastropub, joka tarjoaa herkullisia ruokia ja juomia. A-oikeudet ja asiakaspaikkoja 70 salissa + 60 terassilla. Kesän näkymät gastropubille ovat erinomaiset!  Molemmissa toimipisteissä on osaava ja sitoutunut henkilökunta, joka koostuu kuudesta kokoaikaisesta ja neljästä osa-aikaisesta työntekijästä sekä extraajista. Ravintoloiden päivittäinen toiminta pyörii täysin pitkäaikaisen henkilökunnan voimin.  Ravintoloilla on oma ainutlaatuinen reseptiikka, jolle löytyy kysyntää ympäri maan.  Kaikki tehdään itse alusta lähtien. Reseptiikka ja toimiva konsepti tarjoavat erinomaisen pohjan myös toiminnan laajentamiselle.  Myydään koko osakeyhtiö, jonka omistuksessa molemmat ravintolat ovat. Ravintolat toimivat vuokratiloissa, joista löytyy laadukas ja hyväkuntoinen laitteisto ja kalustus. Nykyisistä yrittäjistä toinen on käytettävissä sopimuksen mukaan 6-12 kk kaupanteon jälkeen uuden yrittäjän perehdytykseen. Myydään yrittäjäperheen muuttuneen tilanteen vuoksi terveydellisistä syistä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.   
Seinäjoki
Myydään
Kampaamo tai parturi

Kestävän suosion omaava parturi-kampaamo Seinäjoella

Seinäjoen kaupungin aluetaajamassa yli 30 vuotta samalla paikalla toiminut parturi-kampaamo etsii uutta energistä yrittäjää tai liiketilan ostajaa nykyisen valmistautuessa eläkkeelle. Yritys sijaitsee pääkadun varrella liikekeskuksessa, jossa toimii muiden alojen yrittäjiä ja liikkeitä. Edessä hyvin pysäköintitilaa, jonne on helppo ajaa. Liiketilan koko on 69 m2 ja se voidaan myydä tai vuokrata. Tilaan ja liikkeen kalustoon sisältyy vastaanottotiski, pesupaikka, hiustenleikkauspisteet 2-3 kpl, kuivauspaikka, tuotehyllyt, peilit, sosiaalitilat ja keittiö. Tila on pidetty hyvässä kunnossa säännöllisin kunnostustoimenpitein. Ensisijaisesti yritystoiminta myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu kalusto  ja sopimus tilojen luovutuksesta. Toissijaisesti voidaan myydään myös pelkkä liiketila ilman yritystoimintaa. Paikka sopii erinomaisesti yhdelle tai kahdelle uudelle yrittäjälle, jotka haluavat hyödyntää jo vakiintunutta asiakaskuntaa ja hankkia uusia modernein markkinointikeinoin.    
Seinäjoki
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään Kolarikorjaamo/Automaalaamo

Asiakaskuntaa yli 20-vuoden ajalta, niin yksityisiä kuin yrityksiä sekä vakuutusyhtiöt. Koneet ja laitteet uudistettu 2016 uusiin tiloihin muuton yhteydessä. Mm. 3 kpl nostureita, joista yksi toimii korinoikaisu penkkinä. Maalauskammio Italialainen FAF, sisämitat 4x8m, oviaukon kork.270cm. Erillinen maalisekoitushuone 2x3m. Mahdollisuus ostaa/vuokrata myös halliosakkeet. (420m2) Halli sijaitsee hyvällä paikalla laajentuneella teollisuusalueella. Kaukolämpö, lattialämmitys. Hallissa asiakas/toimistotila n. 20m2 2kpl Wc:tä, yläkerran varasto/sosiaalitila n. 15m2. Halli on mahdollista jakaa myös useampaan osaan. Esim. 280 + 70 + 70 Tällä hetkellä tiloissamme ei ole autohuoltoa, mutta ostajan on mahdollista laajentaa toimialaansa myös siihen. Koneita ja laitteita voidaan myydä myös erikseen. Kaikenlaisia järkeviä ehdotuksia kuunnellaan.
Seinäjoki
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image