JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo Seinäjoella

Myydään autokorjaamo Seinäjoella. Hintaan 25.000 euroa sisältyy korjaamon konekanta, mm hitsit, nosturi, prässit, rengaskoneet, käsityökalut, painepesuri, kompurat. Hintaan sisältyy myös perehdytys, perinteikäs hyvämaineinen oy, nimi ja puhelinnumero. Korjaamo on toiminut samassa paikassa kauan. Vuokratila on yrityskiinteistössä, sen pihaan on helppo ajaa ja vuokra on halpa. Tila on läpiajettava ja siellä on rasvamonttu, jota ei enää monesta paikasta löydy! Tila on jaettu kevyellä seinällä kahteen työtilaan ja siinä voisi toimia kaksikin ammattilaista vaikka yhtä aikaa. Tämä on edullinen ja nopea ratkaisu omaa työtilaa etsivälle autojen korjaamisen osaajalle tai osaajille.        
25 000 €
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Pakopeli FindOut, Ilmajoen ja Seinäjoen liiketoiminnat

Myydään pakopeliliiketoiminta Ilmajoella ja Seinäjoella. Toiminta on alkanut Ilmajoella tunnelmallisessa Yli-Lauroselan talomuseossa sekä Seinäjoella inspiroivalla Rytmikorjaamolla vuonna 2015, kun toimiala rantautui Suomeen. Toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Kohteet myydään joko yhdessä tai erikseen.  Nykyinen yrittäjä aikoo keskittyä tulevaisuudessa Vaasan pisteeseen ja muut kohteet myydään yrittäjän pitkän sairasloman vuoksi. Tutustu kohteisiin: www.findout.fi www.facebook.com/pakopeliFO www.instagram.com/pakopelifindout  Hinta: FindOut Ilmajoki 15.000 € ja FindOut Seinäjoki 62.000 €. Hinnat sisältävät kolme toiminnassa olevaa pelihuonetta/toimipiste, niiden asiakasrekisterit, yhteistyöverkostot sekä perehdytyksen toimintaan. Jos ostaja haluaa, yrittäjä voi neuvotella koko yrityksenkin myymisestä.  Tartu tilaisuuteen nyt, pikkujoulukauden kynnyksellä!
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image