Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
100 000 €

Kiinteistöfirman kauppat talokerros

Kiinteistöurakoitsija M.Pihlajamaa Oy
Seinäjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Myydään Ravintolatoiminta Seinäjoelta

Myytävänä harvinaisen hyvällä paikalla Seinäjoen ydinkeskustassa, torin laidalla hyväkuntoisen ravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen.  Lounas toimintaa Ma-Pe ja Pe ja La iltaisin listalta ruokaa ja juomaa (burgerit, siivet, clubileivät ym....)   Ruoanvalmistuskeittiö. Asiakaspaikat 50hlöä (lupa 70) Terassi 50hlöä Neliöt n.120 + varasto n.20 neliötä Vuokratila Ravintola myydään omistajan vammautumisen takia. Tarjoa
Seinäjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
PÄIVITETTY

Kannattava kiinteistöyhtiö Seinäjoelta

Myydään erittäin kannattava kiinteistöyhtiö XL-Kiinteistöt Oy (y: 2022017-4) Seinäjoelta. Hyväkuntoiset tilat ovat keskeisellä sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kapernaumin teollisuusalueella. Tällä hetkellä tilat on kokonaan vuokrattu, vuokratuotto on erinomainen ja vuokralaiset vastaavat esim. lämmitys- ja sähkökuluista kokonaan. Kohteeseen kuuluu myös kaksi tonttia, joilla on reilusti rakennusoikeutta jäljellä. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, nykyisten omistajien ikääntymisen vuoksi.  Kiinteistöyhtiön tilat muodostuvat useasta eri osasta. Tiloihin kuuluu toimisto- ja tuotantotilaa yhteensä n. 4700m2 (1200m2+3500m2), kylmä varastorakennus n. 370m2 ja lisäksi kaksi rakentamatonta tonttia (yht. n. 9000m2), joilla rakennusoikeutta käyttämättä yli 3500m2.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten. Kiinteistöistä on laadittu kattava arviokirja ulkopuolisen asiantuntijan toimesta.
Seinäjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus
SUOSITTU

Pitkään toiminut puualan yritys, jolla hyvät tuotteet & asiakassuhteet

Sinä myynti-ja markkinointihenkinen, kielitaitoinen yrittäjä tai sellaiseksi aikova, tässä sinulle loistava tilaisuus, työllistä itsesi yritykseen jolla on hyvät tuotteet ja pitkät asiakassuhteet. Soveltuu sinulle, joka haluat myydä ja markkinoida yrityksen tuotteita niin kotimaisille kuin ulkomaisille asiakkaille. Puualan käytännön osaamista ei vaadita, tärkein ominaisuus on halu ja kyky myydä. Yrityksen tuotannosta 50 % menee vientiin EU-maihin ja loput kotimaisille yrityksille ja kuluttajille. Yrityksen tuotteista puolet on sen omia tuotteita ja puolet suoraan asiakkaille valmistettavia tuotteita. Yritys valmistaa tuotteensa massiivipuusta ja se tekee myös erikoistuotteita. Yrityksellä on monipuoliseen sarjatuotantoon soveltuva nykyaikainen konekanta, on tehnyt mm. Ikean kanssa yhteistyötä yli 5 vuotta. Myynnissä on yrityksen liiketoiminta koneineen, yritys toimii omissa 1500m2 tiloissa, jotka ovat myytävänä/vuokrattavana. Liiketoiminta soveltuu pienyrittäjälle sellaisenaan tai yritykselle, joka haluaa kasvattaa vientiään pitkäaikaisilla asiakas suhteilla. Yrityksen liikevaihtoa helppo kasvattaa tekemättä suuria kone ja laiteinvestointia. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Raskaskonekorjaamon ja varaosamyymälän toiminnot

Myydään Seinäjoella toimivan raskaskonekorjaamon ja varaosamyymälän toiminnot. Yrityksellä on pitkänlinjan kokemus ja osaaminen maansiirtokoneiden korjaus- ja lisälaitteiden varaosatoiminnoista. Yrityksen toiminta on ollut aina kannattavaa ja myydään koska ei omasta takaa ole jatkajaa. Yritys sopii aluksi esim. kahden osaajan voimin pyöritettäväksi. Nykyinen yrittäjä voi olla mukana sovitun ajan opastus ja neuvontatehtävissä. Toimitilojen vuokrasopimus on jatkettavissa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Huippumahdollisuus laajentaa maanrakennustoimintaa

Myynnissä nyt maanrakennusalan yrityksen liiketoiminta ja kalusto. Yrityksen päätoimialaa ovat louhinnat ja räjäytykset.  Työkohteet vaihtelevat omakotitalojen pohjatöistä aina laajempiin kunnallistekniikan rakentamistöihin.  Asiakaskunta koostuu kunnista ja isoista valtakunnallisesti toimivista rakennusyrityksistä aina yksityishenkilöihin. Tyytyväisten asiakkaitten myötä toiminta on kasvanut Etelä-Pohjanmaalta koko Suomeen.  Toimenkuvaan kuuluvat myös sukellustyöt kuten ankkuriketjujen asennukset / vaihdot ja sähkökaapeleiden, vesi- ja viemärilinjojen ja muiden vedenalaisten rakenteiden tarkastukset.  Nykyinen yrittäjä voi jäädä työntekijänä jatkajan palvelukseen tai työskennellä alihankkijana oman yrityksen kautta. Yrityskaupassa myydään koneet, kalusto, liiketoiminta ja yrityksen verkkosivut. Yrityksen kalusto on pääosin alle viiden vuoden ikäistä ja siihen kuuluu mm. poravaunu, kaivinkone, kompressori, kuorma-auto ja runsaasti muuta kalustoa. 
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Menestyvä lounas- / iltaravintola.

Paikkakunnan ainoa anniskeluravintola, jossa myös toimiva lounas. 150 asiakaspaikkaa sisällä + terassi 35. Liiketila 360 neliötä, ja yläkerrassa varastotilaa 150 neliötä. Kauppaan kuuluu toiminnan pyörittämiseen tarvittava kalusto ja koneisto. Mahdollisuus lunastaa koko kiinteistö liiketoiminnan lisäksi, tai vuokrata tilat. Nykyinen yrittäjä toiminut tiloissa 28 vuotta. Lisätietoja luottamuksellisesti.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Sorvaamo Ähtärissä

Myydään 50 vuotta toiminut sorvaamo Etelä-Pohjanmaalla, Ähtärissä. Metalliteollisuuden alihankintatöitä tekevällä yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yritysasiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee myös yksityisasiakkaita. Yhtiö on velaton ja maksuhäiriötön.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät 310 m2 hallitilat omalla 3500 m2:n tontilla ja konekanta. Toinen nykyisistä omistajista voi jäädä edelleen työntekijäksi tai alun taustavaikuttajaksi omistajan vaihtuessa, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Laajenemispuitteet ovat olemassa, mikäli toimintaa haluaa laajentaa.  Osakeyhtiön myynnin syynä on toisen osakkaan eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen

KURIKAN KIINTEISTÖYHTIÖ MÄNNISTÖ OY

Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy:n kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kurikan kaupungin keskustassa. Kiinteistössä toimineen huonekalutehtaan jälkeen on tilat saneerattu ja ne ovat hyvässä kunnossa. Kiinteistön rakennusala on noin 3.700 m2 ja kerrosala 4.300 m2. Kiinteistöstä on 64 % vuokrattuna. Tiedot vuokralaisista on saatavissa pyydettäessä. Kaikki kiinteistön tilat ovat lämpöiset ja kaukolämmön piirissä. Tilat soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen ja ovat helposti muunneltavissa. Kiinteistö sijaitsee kaupungin noin 9.100 m2 vuokratontilla. Piha-alue on asfaltoitu ja autopaikkoja on 150 kpl, joista osassa on lämmityspaikat. Myynnissä yhtiön koko osakekanta kiinteistöineen tai kiinteistö erikseen. VAPAANA  TILOJA Jotka soveltuu monenlaiseen käyttöön mm. - toimisto / neuvottelutiloiksi - kauppa-myymälä tiloiksi - näyttely / esittelytiloiksi - koti-irtain varastotilaa ym. Mikä on sinun nykyisen toimintasi tarpeet. Tarvitsetko yritystoiminnallesi isommat tilat, vai haetko pienempiä ja edullisempiä tiloja toiminnallesi. Tiloja koti-irtain säilytykseen 10 m2. Toimisto ym. käyttöön 30 m2:tä 750 m2 saakka. Tilat on helposti muunneltavissa käyttötarpeittesi mukaan. Hyvä kulkuyhteys, asfaltoitu piha-alue parkkipaikkoja yli 150 kpl. Otathan yhteyttä, katsotaan yhdessä tarpeittesi mukaiset tilat.   Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy Efraim Männistö 0400-661678 efraim.mannisto@gmail.com  
Vuokrataan
PÖRSSINOSTO
Hotelli
1 500 €

ILMAJOEN KESTIKARTANON HOSTELLI

Tarjoamme vuokrattavaksi Ilmajoen Kestikartanon Hostelli kiinteistöä.   Hostelli vuokrataan täysin kalustettuna.   Etsimme idearikasta vuokralaista hoitamaan lukemattomien mahdollisuuksien Hostellia. Toiminta on ollut lähinnä hostellitoimintaa, mutta tilat ja laajat ulkoalueet antavat upeat puitteet monenlaiselle toiminnalle.   Vuokrasopimus voi alkaa heti.   Sijainti: Kartanontie 5, 60800 Ilmajoki Koko: Hostellirakennus n. 354 m2 sis. Kuusi majoitushuonetta, olohuone/kookoontumistila, Keittiö, Saunatilat. Varastotilaa kellarissa.   Kiinnostuitko? Tiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0400666355.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Pitkään toiminut kangaskauppa

Myytävänä kangaskauppa yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi.   Kauppa toiminut nykyisellä yrittäjällä yli 30 vuotta. Pääasiallinen myynti koostuu verho- ja asustekankaista, mutta myös jonkin verran muita käsityötarvikkeita (vetoketjuja, nappeja, nauhoja ja merkkauslankoja) sekä sisustustarvikkeita on myytävänä.  Korjausompelu kuulunut suurelta osin toimintaan. Liikkeessä on lisäksi pesulavälityspalvelu.   Sijainti Kurikassa, n. 20 000 asukkaan kaupungissa Etelä-Pohjanmaalla. Myymälä palvelee asiakkaita lähes 60 km:n säteellä. Liike toimii n 60m2 vuokratilassa katutasossa. Merkittävä asiakas sijaitsee viereisessä liiketilassa. Liikevaihto n.50 000/vuosi. Yrityksen toiminta myydään liiketoimintakauppana, ts. kauppaan kuuluu vaihtovarasto, kalusteet, koneet ja brändi.    Yritykseen voi tutustua halutessaan vaikka työharjoittelun kautta, nykyinen yrittäjä voi myös aloittajan niin halutessa auttaa alkuun.   Tarkempia tietoja yrittäjältä puh: 050 5212 087
Vuokrataan
PÖRSSINOSTO
Liiketila

Eri kokoisia liiketiloja Ilmajoella

Ilmajoen keskustassa sijaitseva Nuijakeskus on pari vuotta sitten remontoitu liikekeskus keskustan parhaalla liikepaikalla. Suuri ilmainen pysäköintialue kauppakeskuksen edessä Kauppatien varrella. Tiloja voidaan yhdistää tarpeen mukaan. Nuijakeskuksen kiinteistöstä nyt vapaana siistejä liiketiloja kauppakäytävän varrella. Yksi näyteikkunallinen liiketila sisäänkäynnin vieressä. Vapaat tilat ovat kooltaan 40 m2, 44,5 m2, 54,5 m2, 59 m2, 86,9 m2 ja 89 m2.  Tilat soveltuvat monenlaiseen käyttöön, esim. myymälä, kahvila, toimisto, kosmetologi, parturi-kampaaja, hieroja, ym. Kerro itse millaiseen käyttöön tilaa tarvitset ? Ota yhteyttä, niin neuvotellaan juuri sinun toimintaasi soveltuva tilaratkaisu!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Leipomo tai konditoria
100 000 €

Myydään leipomo Etelä-Pohjanmaalla

Myydään tai vuokrataan toimintavalmis leipomo kiinteistöineen Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavalla. Autan tarvittaessa uuden yrittäjän alkuun leipomotoiminnassa, jonka voi aloittaa vaikka heti.   Leipomo sijaitsee Kauhavan keskustassa omassa rakennuksessa ja omalla tontilla. Leipomohalli noin 200 m2 ja tontin koko 2000 m2. Kauppaan sisältyy toimintavalmis leipomo koneineen ja kiinteistöineen hintaan 100.000 €.    Ota yhteyttä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Tekstiilien painatus, brodeeraus ja tarrojen valmistusliiketoiminta

Yrityksessä valmistetaan tarrat, painatukset ja brodeeraukset sekä liikelahjat. Sen valikoimassa ovat työvaatteet, kodin tekstiilit, t-paidat, college-vaatteet, pipot ja lippikset. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.misir.fi.  Kauppaan kuuluvat varasto, koneet, laitteet ja kalusteet sekä liiketoiminta. Liiketoiminnan kivijalkana ovat vakiintuneet asiakassuhteet. Koneisiin kuuluvat tarraleikkuri, brodeerauskone, taso- ja lippisprässit, tietokone, tulostin, maksupääte ja kassa sekä niihin kuuluvat ohjelmat.  Yrittäjä opastaa koneiden ja laitteiden käytön sopimuksen mukaan. Liiketoimintaa on nykyisen yrittäjän toimesta pyöritetty sivutoimisesti, mutta toiminnan edelleen kehittäminen tarjoaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuuden täysipäiväiseen yritystoimintaan. MiSir myydään yrittäjän keskittyessä päätoimisesti perheen toiseen yritykseen.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepaja Etelä-Pohjanmaalla

MYYDÄÄN KONEPAJA JOLLA ON OMAT VALMISTETTAVAT TUOTTEET. VUOKRATAAN HALLI, TAI  JOPA VAIN PUOLET HALLISTA.   Yrityksellä on oma konepaja/toimitilat Panulan teollisuusalueella. Konepajatila, n. 900 m2 +toimisto ja sosiaalitilat n. 100m2. (Korkea halli isoilla ovilla ja kahdella siltanosturilla). Jos sinulla on tarve isolle konepajahallille niin myydään myös pelkästään halli, ilman liiketoimintaa.   Kuljettimien valmistuksesta vuoden 2022 tulos verot huomioituna yli 200 000€, ja aivan normaaleilla liiketoiminnan kuluilla. Erittäin kannattavaan toimintaan haetaan nyt jatkajaa. Suoritettu liikevaihto vuonna 2022 oli yli 720 000 euroa. Kauhajoki on tunnettu alue kuljetinvalmistajista, mutta tässä on kokoluokkansa priimus menestyksessä mitattuna. Yhtiöllä on vahva tekeminen, hyvät asiakkaat ja yritys on pärjännyt selkeästi paremmin kuin vastaavan kokoluokan kilpailijat. Myytävänä on 1995 perustettu Konepaja Loumetal Oy. Vuonna 1995 perustettu, Kauhajoella toimiva Loumetal Oy suunnittelee, markkinoi, myy, valmistaa ja asentaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja laitteita suoraan loppuasiakkaille. Huoltotoiminta lisää luotettavuutta ja liikevaihtoa. Yhtiön liiketoimintakaupalle tai osakekannalle halutaan ostaja. Koska asiakkaina on erittäin tunnettuja Suomalaisia vakioyrityksiä Osakekannan ostaminen tässä tapauksessa olisi erittäin perusteltua, mutta myydään myös pelkästään liiketoiminta ilman hallia. Yhtiö on velaton. Projektit sisältävät yleensä kaikentyyppisiä kuljettimia ja usein myös niihin liittyviä erikoislaitteita. Välittäjä avustaa tarvittaessa myös rahoituslaskelmien teossa, ym. Kiinnityksiä/panttikirjoja on 600 000€.   Välittäjä ottaa vastaan ostotarjouksia ja vuokratarjouksia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 0400 538862 Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
65 000 €

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m². Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keittiökoneisto ja astiasto), 17 kalustettua hotellihuonetta ja saunaosasto.   Hintapyynnön perustelut Myytävän liikeomaisuuden käypä substanssiarvo.   Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.   Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Iso tehdasrakennus ja/tai huonekalutehtaan toiminta Kauhajoella

Eläkkeelle jäännin vuoksi myydään iso tehdasrakennus ja/tai perinteikkään huonekalutehtaan toiminta Kauhajoella. Yritys tekee huonekalujen osia aidosta puusta ja vanerista alihankintana suomalaisille huonekaluyrityksille. Tehtaalta valmistuvat sohvakalustojen rungot, sohvapöydät ja massiivipuujalat. Materiaalina ovat koivu, tammi ja saarni. Tehtaalla on pintakäsittelyosasto. Konekantaan sisältyy noin 30 puusepänkonetta. Myynnissä on toimitilat, huonekalutehtaan toiminta tai molemmat. Myös tilojen vuokraus tulee liiketoimintakaupan yhteydessä kyseeseen. 2500 m2 tilat soveltuvat muuhunkin tehdastoimintaan ja ne voidaan tarvittaessa tyhjentää, mikäli uusi omistaja haluaa käyttää tiloja muuhun kuin nykyiseen toimintaan. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi yhden henkilön, jonka työpanos on tarvittaessa käytettävissä liiketoimintakaupan jälkeenkin. Myydään edullisesti eläkkeellejäännin vuoksi. Ota yhteyttä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Kannattava julkisten tilojen kalustevalmistaja

VT-Kaluste Oy on julkisten tilojen erikoiskalusteiden valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut yritys. Kalusteet valmistetaan arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan piirustusten ja ohjeiden mukaisesti asiakkaalle räätälöiden. Yritys tunnetaan korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudestaan. Nimi on alalla tunnettu ja maine erinomainen.  Yrityksessä työskentelee kahdeksan henkilöä. Motivoituneet, osaavat ja pitkäaikaiset puusepät sekä nykyaikainen konekanta mahdollistavat laadukkaan tuotannon. Yrityksen asiakkaita ovat pääosin rakennusliikkeet, mutta asiakaskunnassa on jonkin verran myös kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Kohteita ovat mm. koulut, päiväkodit, sairaalat, palvelutalot, toimistot, uimahallit, hotellit ja paloasemat.  Yritys on toiminut 28 vuoden ajan Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella. Markkina-alueena on koko Suomi ja erityisesti alueet 200 km säteellä Ilmajoesta. Tämä veljesten perustama ja kehittämä yritys tarjoaa loistavan tilaisuuden laajentaa jo toiminnassa olevaa yritystä tai lähteä yrittäjäksi ostamalla vahva liiketoiminta, valmis tiimi, tuote ja asiakkuudet.  Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Yritys toimii omissa  1600 m2 tiloissa Ilmajoella, joihin jatkaja voi jäädä vuokralle tai ostaa omaksi. Kattava perehdytys jatkajalle tarjolla ja nykyiset yrittäjät voivat jäädä sovituksi ajaksi mukaan toimintaan. Tekninen ja johtamisosaaminen ovat eduksi yrityksen liiketoiminnan pyörittämisessä, mutta ala on opittavissa ja perehdytyksen avulla soveltuu erinomaisesti monelle.  Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image