laddar Laddar. Var god och vänta.

Suomen Rahoitusneuvoja Oy

Suomen Rahoitusneuvoja Oy

Ratkaisukeskeistä rahoituskonsultointia

Telefon: 045 134 3955
www.rahoitusneuvoja.fi
Suomen Rahoitusneuvoja Oy tarjoaa uuden, ratkaisukeskeisen tavan hankkia yrityksesi tarvitsema rahoitus. Yrityksen rahoitus voi tuntua vuorelta kiivettäväksi silloin, kun haluaisit itse keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan. Onneksi on olemassa tehokas ja toimiva vaihtoehto: luota kokeneen rahoitusneuvojan apuun.

Mitä jos apunasi olisi todella vahvalla rahoitusalan kokemuksella varustettu rahoituskonsultti, joka auttaa laatimaan järkevän suunnitelman yrityksen rahoitukseen pidemmälle aikavälille ja varmistaa, että yrityksen rahoituspaketti on järkevä kokonaisuus?

Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n erittäin kokeneilla ja ammattitaitoisilla asiamiehillä on pitkä kokemus rahoitusalalta ja suuri määrä työkaluja pakissaan. Asiamiehemme kiipeää vuoren yli puolestasi. Haemme sinulle myönteisen päätöksen.

Mitä on Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n tarjoama ratkaisukeskeinen rahoituskonsultointi?

• Kartoitamme millainen on yrityksesi rahoitustarve

• Teemme rahoitussuunnitelman ja kokoamme eri rahoitusmuodoista tarpeidesi mukaisen kokonaispaketin

• Avaamme taseesi, teemme kassavirtalaskelmat ja takaisinmaksusuunnitelmat eli valmistelemme yrityksesi rahoituskuntoon rahoittajien silmissä

• Teemme lainahakemukset ja käymme neuvottelut rahoittajien kanssa puolestasi

• Maksat tuloksesta, palkkionamme veloitamme pienen osuuden lopullisesta yrityksellesi myönnetystä rahoituksesta

Autamme hankkimaan 50 000 € suuremmat lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.

Tunnemme yrityksen rahoitusvaihtoehdot

article1_logo
Yritysrahoitus on ratkaisevassa roolissa, kun tavoitteena on yrityksen kehittäminen, kilpailuetujen varmistaminen tai elintärkeät investoinnit.

Suomen Rahoitusneuvoja Oy tuntee kattavasti kaikki yrityksen rahoitusvaihtoehdot ja Suomen rahoitusmarkkinoiden kokonaistarjonnan. Yrityksen rahoitus onnistuu kokeneiden rahoitusalan asiamiestemme avulla.

Emme tarjoa rahoitusta yritykselle myöntämällä lainaa. Varmistamme, että saat yritysrahoituksen muilta eli teemme sinulle rahoitussuunnitelman ja valmistelemme yrityksesi rahoituskuntoon lainanantajan näkökulmasta.

Yritysrahoitus myönnetään loppujen lopuksi varsin yksinkertaisilla perusteilla. Jokainen rahoittaja pohtii käytännössä seuraavia asioita:

• Onko kyseessä hyvä hanke?

• Riittääkö investoinnista kertyvä oletettu tulevaisuuden kassavirta lainan takaisinmaksuun?

• Onko yrityksellä tarjota hyviä vakuuksia, jos laina-aikana tapahtuu jotain odottamatonta?


Perinteisten pankkien luotonannossa vakuuden rooli on kiristyneen säätelyn myötä korostunut. Seurauksena rahoitusmarkkinoille on syntynyt tilaa myös muille yritysrahoituksen ratkaisuille kuten joukkorahoitukselle ja lainarahastoille.

Toisaalta uudetkin yrityksen rahoitusvaihtoehdot perustuvat siihen, että rahoittaja tekee oman luottopäätöksensä samalla kaavalla. Yritysrahoituksessa tarkoitus on etsiä nimenomaan hyviä hankkeita rahoitettavaksi.

Suomen Rahoitusneuvojan rooli uutena yrityksenä on auttaa yritystäsi tässä muuttuneessa tilanteessa. Kaava rahoituksen hankkimiseen on yksinkertainen, mutta se sisältää paljon työtä: rahoitussuunnitelman tekoa, kassavirtalaskelmia, lainahakemuksia ja neuvotteluja. Voimme valmistella yrityksesi rahoituskelpoiseksi ja hoitaa kaiken yllämainitun työn puolestasi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä tai soita Juha Loponen, 045 134 3955. 

Läs mer »

Autamme yrityskaupan rahoitussuunnittelussa

article2_logo
Hyvin suunniteltu yrityskaupan rahoitus on olennainen osa onnistuneen yrityskaupan yhtälössä. Onko mielessä olemassa olevan liiketoiminnan ostaminen tai kenties omistajanvaihdos?

Yksi parhaista neuvoista yrityskaupoissa on se, että kannattaa käyttää ulkopuolisten asiantuntijoiden apua. Yrityspörssin sivuilta löydät paljon asiantuntevaa apua. Meidän roolimme on auttaa sinua yrityskaupan rahoitussuunnittelussa ja mahdollisimman järkevän rahoituksen kokonaisratkaisun kokoamisessa.

Yrityskaupat ovat yleensä iso kokonaisuus. Todella harvassa tapauksessa ostaja kykenee rahoittamaan koko kauppasumman itse. Tästä syystä yrityskaupan rahoitus vaatii yleensä ulkopuolisia rahoittajia. Ulkopuoliset rahoittajat taas haluavat nähdä, että yrityskauppasi rahoittaminen on järkevä ratkaisu. Juuri siinä Suomen Rahoitusneuvoja Oy voi auttaa sinua omalla pitkällä kokemuksellaan.

Yrityskaupan rahoitussuunnittelussa Rahoitusneuvojan kokemus, osaaminen ja kontaktit tuovat selkeää lisäarvoa asiakkaallemme.  Pyydä meiltä apua silloin, kun mielessäsi on yrityksen ostaminen, mutta tarvitset toteutukseen juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun.

Autamme esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• Otamme kantaa arvonmääritykseen

• Suunnittelemme optimaalisen rahoitusrakenteen kaupalle

• Haemme rahoituksen parhaaksi katsomiltamme kumppaneilta

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä tai soita Juha Loponen, 045 134 3955.  

Läs mer »

Yrityspörssi.fi - Den rätta platsen för den som planerar att sälja eller köpa företag!