laddar Laddar. Var god och vänta.

FAQ

 

Jag hade tidigare en annons men det har skett ändringar tjänsten. Hur kan jag administrera min annons?

Den e-postadress du angett i samband med registreringen fungerar som användarnamn. Beställ ett nytt lösenord på sidan Tappat lösenordet.

Min användaridentifikation fungerar inte fast jag beställde ett nytt lösenord. Vad ska jag göra?

Kontakta underhållet via responsblanketten eller skicka e-post: [email protected]

 

Vem kan annonsera i tjänsten?

Vilken som helst privatperson eller förmedlare kan annonsera i tjänsten. Annonsering förutsätter registrering med din e-postadress och ett eget lösenord.


Hur lämnar jag en annons?

Annonsen lämnar du genom att trycka på Gör en annons-knappen i tjänstens överkant. Det finns olika annonsalternativ och helheter också för förmedlare och sakkunniga.

Kan jag annonsera anonymt?

Ja. Du kan själv bestämma vilka kontaktuppgifter syns i samband med annonsen. Kontaktförfrågningar förmedlas till den e-postadress du uppgett.  


Kan man lägga till bilder i annonsen?

Ja. Du kan lägga till 1-6 bilder. Tjänsten gör på basen av den information du gett en standardbild som du kan använda om du inte vill lägga till egna bilder.


Kostar det att annonsera?

Ja. Annonseringspriserna hittar du i Prislistan >>


Hur betalas annonsen?

Annonsen betalas då man lämnar in den. Betalningen sker via nätbanken eller med kreditkort. Paytrail Oy ansvarar för betalningsförmedlingstjänsten och fungerar som betalningstjänstleverantör.


Kan jag redigera min annons i efterhand?

Ja. Du kan redigera annonsen när som helst med ditt användarnamn under Mina annonser. Du kan också gömma annonsen eller ta bort den när du vill.


Vad betyder tilläggssynlighet?

Du kan köpa tilläggssynlighet till din annons. Dessa är Lyft till framsidan, Lyft till toppen av sökresultaten, Tillagd kanteffekt för annonsen eller Tillagd bakgrundseffekt för annonsen. Priserna för tilläggssynlighet hittar du i prislistan >> 

Du kan köpa tilläggssynlighet när som helst, också efter att annonsen publicerats.

 

Kan jag få annonsen i en tidning?

Du kan köpa tilläggssynlighet i tidningar. Tidningsannonsen publiceras två gånger i Yrittäjäsanomat och Kauppalehti. Annonseringspriserna hittar du i prislistan >>

Hur förnyar jag en föråldrad annons?

Du får ett e-postmeddelande om att annonsens publiceringstid går ut sju dagar i förväg. Du kan förnya annonsen i Mina annonser. Om annonsen redan gått ut kan du förnya den när som helst i Mina annonser.

Hur kan jag svara på en annons?

I samband med varje annons finns en Svara på annonsen-knapp. Den öppnar en blankett vars information överlämnas till annonsören. Annonsen kan också ha annonsörens telefonnummer. Annonsören bestämmer själv hur hen svarar på kontaktförfrågningar.

Jag fick en kontaktförfrågan på en annons jag lämnat, vad gör jag?

 

Du får själv bestämma hur du fortskrider. Kom ihåg att du också kan använda dig av sakkunnigas tjänster.

Yrityspörssi.fi - Den rätta platsen för den som planerar att sälja eller köpa företag!