Post an ad!

Yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
190 000 €

Myytävänä tamperelaisen fine dine ravintolan liiketoiminta

Ravintola-alan ammattilaiselle tilaisuus jatkaa tunnetun ja arvostetun fine dining ravintolan liiketoimintaa. Erinomaisella keskeisellä liikepaikalla sijaitsevassa ravintolassa on laadukas ruuanvalmistuskeittiö ja tyylikäs sali.   Ei siirtyvää henkilökuntaa, omistajan jatkamisesta toiminnan tukena siirtymävaiheessa voidaan keskustella.   Asiakaspaikat 38 Neliöt 92 Vuokra 3181,00 (ei alv rek) / kk, sisältää kaksi autopaikkaa.    
Myydään
Terveysala

HOMEOPATIAAN ERIKOISTUNUT YRITYS

Yritys on toiminut pitkään ja on onnistunut hyvin toiminnassaan.          Yrityksen tiloissa on toisessa huoneessa annettu korkeatasoista neuvontaa terveysasioista ja toisessa huoneessa on myyty terveysalan tuotteita. Yrittäjä on jäämässä eläkkeelle, mutta antaa tarvittavan perehdyttämisen ja osaamisen uudelle yrittäjälle. Yritys toimii hyvässä liikepaikassa katutasossa. Näyteikkuna kadulle. Vuokranantajana on taloyhtiö ja vuokra on edullinen.  
Myydään
Baari
70 000 €

Myytävänä tamperelaisen anniskeluravintolan liiketoiminta

Opiskelijoiden suosiossa olevan ja vakiintuneen asiakaskunnan löytänyt ravintola sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla Tempereen Hervannassa. Ravintola on avattu joulukuussa 2019Ei ruuanlaittomahdollisuutta.   Asiakaspaikkoja 60 ja terassilla 24Neliöitä 140   Vuokra nyt 1500,00 (+alv) / kk  
Myydään
Terveysala

Myydään vastaanotto

Myymme Tampereen sydämessä Klingendahlin tiloissa toimivan biohammaslääkärivastaanoton liiketoiminnan. Olemme toimineet samoissa tiloissa vuodesta  1994. Vastaanoton toiminta on nyt päättynyt eläköitymisen vuoksi. Liiketilat sopivat myös esim. lääkrivastaanoton toimitiloiksi. Lisätietoja saat tiedustelemalla.
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Laatuliha, Tampereen kauppahalli

Vuodesta 1996 Tampereen kauppahallissa toiminut liha- ja lihajalosteiden herkkukauppa on myynnissä. 26 vuoden aikana on keritty keräämään kantava asiakaspohja sekä kuluttaja- että ravintolapuolen asiakaskunnassa. Laatulihan sijainti Ydinkeskustassa Hämeenkadulla on kaupankäynnin kannalta täydellinen. Ratikkatyömaan ollessa ohitse, pääkatu on upea ja ratikka pysähtyy suoraan hallin edessä. Hallin sisällä Laatulihalla on ns. paraatipaikka Sokoksen sisäänkäynnin varrella. Laatuliha sijaitsee kahden vilkkaimman käytävän risteyksessä jakaantuen kahdelle eri käytävälle. 6 loosseistamme kääntyy ns. ykköskäytävälle ja takaa hallin parhaimman asiakasvirran, ykköskäytävällä on kaikki vetovoimaisimmat yritykset ja läpikulkua on eniten. Toinen käytävä johon Laatuliha risteytyy kuljettaa asiakkaita Sokokselta Keskustorille. Laatuliha on kauppahallin mittaluokassa iso myymälä, se koostuu 7 loossista eli 7 pienemmästä myyntipaikasta. Laatulihan käytössä on myös 20 neliön tilava kylmiö mikä soveltuu lihankäsittelyyn sekä kuivavarasto. Olemme totuttaneet asiakkaamme laadukkaaseen kotimaiseen sekä tuontilihaan. Olemme vuosien varrella lisänneet myös lihasta tehtyjen puolivalmisteiden ja valmisruokien määrää. Enenevissä määrin on tilausta nimenomaan puolivalmisteille, sekä kylmille että lämpimille valmisruuille. Kauppahallin asiakaskunta on hyvin laatutietoista ja he etsivät vaihtoehtoa markettien lihapakkauksille ja eineksille.  Tilassa on potentiaalia myös ateriamyyntiin. Tarjoaa hienon mahdollisuuden yrittäjälle jolla on näkemystä ja kykyä suunnitelma valikoimaan itse valmisruoka-annoksia tai puolivalmisteita. Laatulihan asiakaskunta on aktiivista ja meillä on iso joukko someseuraajia, tätä kautta on edullista ja tehokasta markkinoida uutuksia ja tarjouksia suoraan kohdennetulle lämpimälle asiakasryhmälle. Lisää tietoa yrityksestä ja valikoimasta löytyy netti- ja facebook sivuiltamme. www.laatuliha-tampereen-kauppahalli.com www.facebook.com/KauppahalliLaatuliha  
Myydään
Ravintola
80 000 €

Myydään Tampereen keskustassa sijaitsevan ruokaravintolan liiketoimint

Ruuanvalmistuskeittiö rasvahormeineen ja rasvanerottelukaivoineen on hyvin varusteltu. ravintola on kokonaisuudessaan uusittu vuonna 2019 Tällä liikepaikalla voit toteuttaa unelmasi monenlaiseen konseptiin. Asiakaspaikat 126 Neliöt 384,5 + varasto ja sosiaalitilat Vuokra: 10357,43 (+alv) / kk 
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Hyvin toimiva aseliike Tampereella

Myydään hyvin toimiva aseliike Tampereella omistajan eläkkeelle siirtymisen johdosta kevään 2022 aikana. Myytävänä koko liiketoiminta ja varasto, hyvät ja toimivat edustukset Euroopassa. Ostaja neuvottelee päämiehen kanssa edustuksien jatkamisesta kaupanteon jälkeen. Vakiintunut asiakaskunta ympäri Suomen että ulkomailla. Yhteydenotot ja lisätiedot: AA Tapio Pihlaja Asianajotoimisto Tempo Oy Puhelin 050 593 1884 tapio.pihlaja@tempolaw.fi
Myydään
Pizzeria

HYVIN MENESTYNYT PIZZERIA JA LOUNASRAVINTOLA TAMPEREELLA

Yritys toimii 175 neliön vuokratiloissa hyvällä liikepaikalla ratikan reitin varrella. Yritys on toiminut pitkään samassa paikassa ja on tuottanut hyvin. Liikevaihto on korona-aikanakin ollut 300.000- 400.000 tasolla. 
Myydään
Ravintola
44 000 €

Myydään intialainen ravintola Tampereella

Myynnissä omistajan terveydentilan vuoksi kauppakeskuksessa sijaitsevan intialaisen ravintolan liiketoiminta, jonka pääasiallinen myynti (n. 80 prosenttia) koostuu lounasmyynnistä. Lounasaikaan asiakkaita joka päivä 60-100 henkilön väliltä. Ravintolalla on A-oikeudet sekä mahdollisuus omaan terassiin (ei ole tällä hetkellä). Ravintola on avattu 1.8.2021 ja liikevaihto välillä 1.8.-31.12. oli noin 130 000. Ravintolan liiketilan omistaa kauppakeskus, jonka kanssa vuokraehdot on neuvoteltava erikseen. Tähän kauppaan sisältyy koko liiketoiminta kaikkine kalusteineen.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

TIETOKONEIDEN HUOLTO ja KAUPPA (käytetyt) HUOLTO KONSULTOINTI

Tietokoneita on huollettu, myyty ja korjattu ja menestyksellisesti yli 20 vuoden ajan. Nyt on omistajan aika siirtyä muihin puuhiin. Yritys toimii Pirkanmaalla edullisissa yli sadan neliön tiloissa taloyhtiön vuokralaisena. Toimitiloissa on kunnolliset työpisteet isommallekin porukalle. Liikepaikka on vilkas ja hyvien yhteyksien lähellä. Lisäksi on useita näyteikkunoita. Yrityksellä on hyvä ja käypä, riittävä varasto käytettyjä korjattuja läppäreitä, pöytäkoneita, näyttöjä sekä erilaisia uusia ja käytettyjä tietotekniikan vempeleitä. Myydään yhtiön liiketoiminta (varastot, kalustot, toiminimi) eli kaikki se, mitä uusi yrittäjä tarvitsee menestyvän liiketoiminnan pyörittämiseen.  Tule ja tutustu! Salassapitosopimus tehdään sähköisesti tai paperilla.   
Myydään
LVI-asennus ja -huolto

PUTKIASENNUSLIIKE

Pitkään toiminut menestyksekäs putkiliike Tampereella. Hyvät isot pitkäaikaiset asiakkaat. liikevaihto n. 600.000. Kannattava.
Myydään
Hyvinvointipalvelu

PITKÄÄN TOIMINUT HOMEOPATIAYRITYS TAMPEREELLA

Yrittäjä on jäämässä eläkkeelle. Yritys toimii taloyhtiön omistamassa toimitilassa, jossa on edullinen vuokra. Tulos on ollut hyvä useiden vuosien ajan. 
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Lihamyymälä Tampereen kauppahallissa

Tunnettu lihamyymälä historiallisen Tampereen kauppahallin parhaalla kauppapaikalla. Pitkät perinteet ja hyvä maine, yli 35 vuotta liha- ja lihajalostekauppaa kauppahallissa. Laaja asiakaskunta, joka kasvanut voimakkaasti laadukkaan ruoan kysynnän lisääntyessä. Hyvät yritysasiakaskontaktit, tukkukauppaa mm. ravintoloille. Idearikas yrittäjä voi halutessaan edelleen kehittää liiketoimintaa tai jatkaa helposti valmista toimivaa konseptia sellaisenaan. Modernit verkkosivut ja somekanavat.  Myydään yrittäjän eläkeiän vuoksi.  Lisätietoja Pekka Tuomela 0407664664
Myydään
Verkkokauppa
10 000 €

Pelikoneiden ja –tarvikkeiden verkkokauppa

Myydään megatrendejä hyödyntävä verkkokauppayritys Rematch. Yritys tarjoaa kuluttajille helpon kanavan hankkiutua eroon käyttämättömäksi jääneistä pelikoneista ja -tarvikkeista ja myymme ne tarkastettuina ja tarpeen mukaan kunnostettuina verkkokaupassamme. Liiketoimintaa voi verrata vaikkapa Rekkiin, Kiekkobussiin tai Kameratoriin.  Kasvumme on ollut tasaista kaupan avaamisesta lähtien eli 2020 maaliskuusta. Olemme solmineet myös pr-arvoltaan valtavan yhteistyösopimuksen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, josta markkinointiarvo on vielä ulosmittaamatta. Yrityksen verkkokauppa-infra on erittäin hyvin toimiva. Yrityksellä on hyvät varastotilat, edullisella vuokrasopimuksella Tampereella.  Yrittäjä on valmis auttamaan jatkajan alkuun ja perehdyttämään tarvittaessa digimarkkinoinnin saralla. Yritykselle haetaan jatkajaa, jolla on mahdollisuus panostaa kasvavan liiketoiminnan pyörittämiseen. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi oheisella lomakkeella tai puhelimitse iltaisin klo 16 jälkeen, Joonas Järventie, puh. 045 1026203
Myydään
Pizzeria
80 000 €

MYYDÄÄN KOTIPIZZA RAVINTOLA

Kotipizza Kauppakeskus Duo, Hervantaa on myynnissä. Tämä Kotipizza on tunnettu hyvistä palveluista ja laadusta jo vuosikymmenen ajan. Tämä on myös hyvä bisnesvaihtoehto niille, jotka haluavat aloittaa uransa Kotipizza Franchisee -yrityksenä.  Ravintola on remontoitu viime vuoden syyskuussa. Uusi omistaja voi aloittaa toiminnan välittömästi.
Ostetaan
Muut toimialat

OSTETAAN TAMPEREEN TALOUSALUEELTA TOIMIVA, KANNATTAVA PIENYRITYS

OSTETAAN TAMPEREEN TALOUSALUEELTA TOIMIVA, KANNATTAVA PIENYRITYS
Kohteet 1 - 16 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image