Post an ad!

Yritykset, ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
190 000 €

Myytävänä tamperelaisen fine dine ravintolan liiketoiminta

Ravintola-alan ammattilaiselle tilaisuus jatkaa tunnetun ja arvostetun fine dining ravintolan liiketoimintaa. Erinomaisella keskeisellä liikepaikalla sijaitsevassa ravintolassa on laadukas ruuanvalmistuskeittiö ja tyylikäs sali.   Ei siirtyvää henkilökuntaa, omistajan jatkamisesta toiminnan tukena siirtymävaiheessa voidaan keskustella.   Asiakaspaikat 38 Neliöt 92 Vuokra 3181,00 (ei alv rek) / kk, sisältää kaksi autopaikkaa.    
Myydään
Baari
70 000 €

Myytävänä tamperelaisen anniskeluravintolan liiketoiminta

Opiskelijoiden suosiossa olevan ja vakiintuneen asiakaskunnan löytänyt ravintola sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla Tempereen Hervannassa. Ravintola on avattu joulukuussa 2019Ei ruuanlaittomahdollisuutta.   Asiakaspaikkoja 60 ja terassilla 24Neliöitä 140   Vuokra nyt 1500,00 (+alv) / kk  
Myydään
Ravintola
80 000 €

Myydään Tampereen keskustassa sijaitsevan ruokaravintolan liiketoimint

Ruuanvalmistuskeittiö rasvahormeineen ja rasvanerottelukaivoineen on hyvin varusteltu. ravintola on kokonaisuudessaan uusittu vuonna 2019 Tällä liikepaikalla voit toteuttaa unelmasi monenlaiseen konseptiin. Asiakaspaikat 126 Neliöt 384,5 + varasto ja sosiaalitilat Vuokra: 10357,43 (+alv) / kk 
Myydään
Pizzeria

HYVIN MENESTYNYT PIZZERIA JA LOUNASRAVINTOLA TAMPEREELLA

Yritys toimii 175 neliön vuokratiloissa hyvällä liikepaikalla ratikan reitin varrella. Yritys on toiminut pitkään samassa paikassa ja on tuottanut hyvin. Liikevaihto on korona-aikanakin ollut 300.000- 400.000 tasolla. 
Myydään
Ravintola
44 000 €

Myydään intialainen ravintola Tampereella

Myynnissä omistajan terveydentilan vuoksi kauppakeskuksessa sijaitsevan intialaisen ravintolan liiketoiminta, jonka pääasiallinen myynti (n. 80 prosenttia) koostuu lounasmyynnistä. Lounasaikaan asiakkaita joka päivä 60-100 henkilön väliltä. Ravintolalla on A-oikeudet sekä mahdollisuus omaan terassiin (ei ole tällä hetkellä). Ravintola on avattu 1.8.2021 ja liikevaihto välillä 1.8.-31.12. oli noin 130 000. Ravintolan liiketilan omistaa kauppakeskus, jonka kanssa vuokraehdot on neuvoteltava erikseen. Tähän kauppaan sisältyy koko liiketoiminta kaikkine kalusteineen.
Myydään
Pizzeria
80 000 €

MYYDÄÄN KOTIPIZZA RAVINTOLA

Kotipizza Kauppakeskus Duo, Hervantaa on myynnissä. Tämä Kotipizza on tunnettu hyvistä palveluista ja laadusta jo vuosikymmenen ajan. Tämä on myös hyvä bisnesvaihtoehto niille, jotka haluavat aloittaa uransa Kotipizza Franchisee -yrityksenä.  Ravintola on remontoitu viime vuoden syyskuussa. Uusi omistaja voi aloittaa toiminnan välittömästi.
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image