Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Konsultointi ja koulutus

Myydään vastuullisuuskonsultoinnin liiketoiminta

Visokon konsultoinnin liiketoiminta on tarjolla yrityksenne vastuullisuuden, kestävän kehityksen ja ennakoinnin digitaalisiksi konsepteiksi. Liiketoimintakauppa Visoko selvittää liiketoimintakaupan mahdollisuudet samansuuntaisen strategian omaavien yritysten kanssa, jotka hyötyvät tästä palvelujen yhdistämisestä. Sopivia yrityksiä ovat kasvun kiihdyttämöt, rahoitus-, IT-, teknologia-, konsultointi-, taloushallinto-, koulutus- myynti- tai viestintäalan yritykset.   Tuleva toimija omaa mahdollisesti vahvan kilpailuaseman ja nyt on aika panostaa vastuullisuuteen oman yrityksen osalta. Ehkä yritys haluaa tarjota vastuullisuuspalveluja tulevaisuudessa myös asiakkailleen. Hyödyt ostajalle - Laadukkaasti kehitetyt vastuullisuuden-, kestävän kehityksen ja tulevaisuusennakoinnin konseptit - Vahva vastuullisuusbrändi - Parempi kilpailuasema kasvavassa markkinassa  - Dokumentoidut ja monistettavissa olevat prosessit - Lisää potentiaalia kansainväliseen kasvuun Visokon nykyinen perustaja myy konsultoinnin liiketoimintansa vastuulliselle ja kasvuhakuiselle yritykselle, jonka palvelukokonaisuuteen konseptit istuvat strategisesti. Ostava yritys saa kaiken tarvittavan tuen siirtymävaiheessa Visokon yrittäjältä ja mahdollisuuden yhteistyön jatkumiseen sopimuksen mukaan. Yrityskaupalla ja yhteistyöllä lisäarvoa  Visoko on nuori vastuullisuuteen ja ympäristökonsultaatioon erikoistuva yritys. Tuleva lainsäädännön muutos ja kasvumarkkina vastuullisuudessa tukee Visokon tulevaisuuden näkymiä, mutta myös vaatii enemmän resursseja. Visoko hakee markkinaan varautumista ja kilpailukyvyn lisäämistä yrityskaupan tai osakkuusjärjestelyjen avulla. Kestävä rahoitus, taksonomia ja kiristyvä EU:n yritysvastuulaki laajentuvat koskemaan pakollisen raportoinnin osalta yli 50000 yritystä EU:n alueella, kun nyt vasta 11000 raportoi vastuullisuudesta. Visokon kohderyhmä PK-yritykset seuraavat isompiaan arvoketjuissa. Vastuullisuuspalvelujen tarve kasvaa ja myös tarve saada vastuullisuus raportoiduksi ja näkyväksi.  Neuvotellaan sinulle ja yrityksellesi sopiva malli. Neuvotteluissa saat lisätietoa yksityiskohdista ja kauppahinnasta.  Ota rohkeasti yhteyttä, info@visoko.fi tai 045 668 7380.
Koko Suomi
Myydään
Liikunta-alan palvelu

Hyvää tulosta tekevä golfkenttä Tampereen keskustassa

Myydään osakeyhtiömuotoisen, hyvää tulosta tekevän ja kasvavan golfkentän kaikki osakkeet.  Yritys on vilkkaasti toimiva ja velaton. Eläkkeellä oleva omistaja, intohimoinen golfari, etsii sopivaa, innostunutta jatkajaa yritystoiminnalle. Yrityksen toiminta on erittäin tuottavaa. Golfseuralla on tällä hetkellä 1400 jäsentä.  Ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi puh. 0400 636926.    
Myydään
Kuljetusliike

KULETUSLIIKE PIRKANMAALLA HYVÄSSÄ VAUHDISSA OLEVA

OSTA HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA KULJETUSLIIKE PIRKANMAALTA   Omistaja on saanut vuosien työn jälkeen hyvään vauhtiin kuljetusliikkeensä ja on nyt myymässä yrityksen koko osakekantaa. Yhtiön liikevaihto on tänä vuonna 9 kuukaudelta kaksi miljoonaa ja kasvu on ollut huomattava. Tulos on selvästi positiivinen. Yhtiön palveluksessa on alle 40 kuljettajaa, joiden keski-ikä on noin 40-vuotta. Työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Autokannan uusimisesta on pidetty huolta. Yhtiöllä on vuokrattu toimitila, jossa kuukausivuokra on alle 1800 euroa    
Myydään
Ravintola
98 000 €

MENESTYNYT RAVINTOLA TAMPEREEN KESKUSTASSA

OSTA HYVIN MENESTYNYT RAVINTOLA Yrittäjä on onnistunut kehittämään hyvän ja tuottavan konseptin.Ravintola aloitti vajaa seitsemän vuotta sitten. Ravintola on erikoistunut tiettyihin ruokalejeihin sekä  erityisesti lounasruokailuun. Paikka on auki ma-ti 11-15 ja ke-la 11-20.  Tänä vuonna 2022 on kahdeksan kuukauden liikevaihto ollut 422.000 euroa ja liikevoitto on 46.800 euroa. Omistajille ja henilökunnalle on maksettu normaalit käyvät palkat. Vuonna 2021 korona vähän sotki toimintaa. Liikevoittoa syntyi kuitenkin hyvin 33.200 euroa. Ravintolassa on tilaa 189 neliötä. Asiakaspaikkoja on 54. Vuokrasopimus tehdään vuokranantajan kanssa. Liiketoimintakaupassa myydään koko toimivan ravintolan laitteet, kalusto ja tarvittaessa myös irtaimisto. Uuden yrittäjän on mahdollista aloittaa tammikuun alussa. Keittiö soveltuu erittäin hyvin catering toimintaan    
Myydään
Kahvila
70 000 €

Bär Bar Tampere

Myydään toimiva Bär Bar smoothie baari Tampereen ydinkeskustassa! Hyvällä ja keskeisellä sijainnilla oleva Franchising yritys.   Liikkeellä hyvä, vakaa asiakaskunta, toimiva konsepti ja raikkaat tuotteet.   Tuotteina mm. sandwichit, smoothie bowlit ja smoothiet, joissa käytetään suomalaisia marjoja.  Markkinointi tapahtuu ketjun puolesta samoin kuin tuotekehittely.    Liiketila on 33,5 neliötä, vuokra noin 980€/kk. Liiketila remontoitu 2021 ja kaikki laitteet ostettu uusina ja huollettu asianmukaisesti. 6 asiakaspaikkaa sisällä, ja terassille tila liikkeen ikkunoiden edessä kesällä.  Myydään elämän tilanteen vuoksi.  Kysy lisätietoja sähköpostilla. Myös tarjoukset huomioidaan. 
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Lihamyymälä Tampereen kauppahallissa

Tunnettu lihamyymälä Tampereen kauppahallissa erinomaisella kauppapaikalla. Pitkät perinteet ja hyvä maine, yli 35 vuotta liha- ja lihajalostekauppaa kauppahallissa. Laaja asiakaskunta, joka kasvanut voimakkaasti laadukkaan ruoan kysynnän lisääntyessä. Hyvät yritysasiakaskontaktit, tukkukauppaa mm. ravintoloille. Idearikas yrittäjä voi halutessaan edelleen kehittää liiketoimintaa tai jatkaa helposti valmista toimivaa konseptia sellaisenaan. Edullinen vuokra, nykyaikaiset kylmäkalusteet. Modernit verkkosivut ja somekanavat.  Myydään yrittäjän eläkeiän vuoksi.  Lisätietoja antaa mielellään Pekka Tuomela 0407664664
Myydään
Terveysala
320 000 €

Hyvin hoidettu terveysalan liiketoiminta myynnissä

Yritys sijaitsee Tampereen alueella, ja toimii 3-5 henkilöstön voimin. Toimisto sijaitsee vuokratiloissa, jossa viihtyisä tila sekä ajanmukaiset terveysalan laitteet, sekä välineet, ja pieni tarvikevarasto. Yritys on toiminut 10 vuotta, ja tuottaa kotihoivan- ja kotisairaanhoidon monipuolisia palveluita asiakkaille kotiin. Palvelusopimukset ovat voimassa , ja vastaavat myös lähitulevan, ja tulevaisuuden kasvukehitystä huomioiden. Palvelusopimukset ovat voimassa myös yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksen viimeisen 12 kk laskututettava tulo on ollut n. 15-30.000e/kk Liiketoimintaa on luotu suurella sydämmellä ja aidosti asiakkaista välittäen. Liiketoiminta joudutaan myymään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi pois. Olemme luoneet pitkiä asiakassuhteita, samoin hyvän henkilöstötiimin, ja toivomme toki myös, että jatkaja pitää näistä hyvää huolta. Olemme panostaneet monella tavalla henkilöstön hyvinvointiin, sekä kehittäneet omaa lähijohtamista nykyaikaisemmaksi. Yritys on kaikintavoin hyvin huolehdittu ja samalla myös perinteitä kunnioittava, kotimainen ,mutta myös raikas tuulahdus uutta, ja nykyaikaista. Tervetuloa tiedustelemaan lisää toiminnastamme.
Myydään
Pizzeria

Myydään Hervannan vanhin pizzeria

Myydään Hervannan vanhin pizzeria Tampereella. Erinomainen sijainti Hervannan keskustassa paikalla, jossa on ollut pizzeria jo 25 vuoden ajan.  Pizzeriassa on asiakaspaikkoja salissa 30 ja terassilla 30. Myydään liiketoimintakauppana sisältäen vuokraoikeus, täysi koneisto ja laitteisto sekä kolme autoa kotiinkuljetuksiin. Autot sisältyvät hintapyyntöön, mutta niiden sisältymisestä kauppaan voidaan neuvotella.   Pizzeria on työllistää n. 7 henkilöä ja tarjoaa erinomaisen pohjan uudelle yrittäjälle päästä vauhdikkaasti ravintolaliiketoimintaan mukaan.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
Ravintola
50 000 €

Myydään liiketoiminta Tampereella

Vakituinen asiakaskunta. Samalla paikalla toiminut baari/ravintola vuosikymmeniä. Liiketila n ,100m2 ja terassi. Asiakaspaikkoja 60 +14 terassilla. Kauppaan kuuluu keittiökalusteet (mm. Pizzamaster uuni, rasvakeitin, astianpesukone yms.) Kalusteet, hanat ,loppuvarasto, eli kaikki mitä tarvitaan toiminnan aloittamiseksi ilman lisä hankintoja. Vuokra 1650/kk. Liiketila täysin uusittu 2018. Mahdollisuus ostaa myös liiketila omaksi.        
Myydään
Pizzeria
160 000 €

Kotipizza Tampereen parhaalta ravintola-alueelta

Kotipizza-Tampere-Kyttälä, joka tunnetaan paremmin Kotipizza Aleksanterinkatuna, toimii aivan Tampereen ytimessä Kyttälän ravintolakeskittymän alueella. Ravintola on perustettu kesäkuussa 2009. Ravintolassa on sisällä 40 asiakaspaikkaa ja mahdollisuus 12-18 hengen terassiin huhti-lokakuussa. Ravintolatilassa on erillinen Lounge, jossa 14-18 asiakaspaikkaa ja tilaa on varattu yksityisille ryhmille esim synttäreiden tai palavereiden pitämistä varten. Ravintolassamme on alusta saakka ollut anniskeluoikeudet ja anniskeluakin ollut hyvin johtuen keskeisestä sijainnistamme. Sijainti Aleksanterinkadun ja Verkatehtaankadun kulmassa on näkymiltään ideaalinen. Uusi Nokia-areena sijaitsee vain noin 300 metrin päässä ravintolasta ja lukuisat Ratinan festarit järjestetään noin 500 metrin päässä. Paikallaruokailun lisäksi asiakkaiden on mahdollista tehdä noutotilauksia sekä kuljetustilauksia osoitteesta kotipizza.fi.  Taloyhtiössä on meneillään julkisivuremontti, jonka arvioidaan valmistuvan vuodenvaihteeseen mennessä. Ravintolan sisätiloja on uusittu viimeksi toukokuussa 2021.  Henkilökuntaa ravintolassa on yrittäjän lisäksi keskimäärin viisi henkeä. Kotipizzabrändi on Suomessa erittäin vahva ja hyvin tunnettu ja franchisingketjuna monesti palkittu. Myös työntekijämme on olleet tyytyväisiä työskentelyyn Kotipizzassa.
Myydään
Ravintola
52 000 €

Myydään suosittu lounas- ja juhlaravintola Tampereelta!

Nyt tullut myyntiin monien mahdollisuuksien ravintolatoiminta Tampereen Onkiniemestä. Sijainti on ihanteellinen lähellä Tampereen keskustaa, uudistuvan asuinalueen keskellä. Ratikka rakentuu ihan viereen, ja ympärillä on kymmennittäin yrityksiä joten asiakaskunta on jo valmiina. Ravintolatoimintaa tässä tilassa melkein 14 vuotta. Tällä hetkellä ravintolassa on tarjolla arkisin suosittu kotiruokalounas buffetpöydästä ja asiakkaita ovat niin pihapiirissä olevien yritysten työntekijät kuin läheisten työmaiden rakentajat. Ravintolalla on useita sopimuslounasasiakkaita sekä laskutusasiakkaita.  Viikonloppuisin ravintolassa on järjestetty yksityistilaisuuksia, ja upea rustiikkinen tehdasmiljöö sopiikin juhlatoimintaan hienosti. Tässä on mahdollisuus toteuttaa omia unelmia niin päivittäisen toiminnan kuin juhlapalvelutoiminnan osalta. Ravintolalla on hyvä maine ja tässä on monta eri mahdollisuutta miten jatkaa toimintaa. Esimerkiksi iltatoimintaa arkisin ei ole ollut nykyisellään lainkaan. Kauppaan kuuluu ravintolan liiketoiminta, koneet ja kalusto, asiakkuudet, valmis nettisivu verkkokaupalla. Asiakaspaikkoja ravintolassa 75. Liiketila 150m2 ja sosiaalitilat/apukeittiö.  Liikevaihto vimeiset tilikaudet (2020-2021) n. 200 000 €/vuosi. Sisältäen kaikki koronavuosien sulut, rajoitukset ym.  Vuokra ~2650€/kk/sis alv.  Hintapyyntö 52000€/tee tarjous!   Ravintola myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Kysy rohkeasti lisää!
Myydään
Baari

Meidän Baari Oy / Pub Armo, Bar Nurkka & Bar Kylä

Meidän Baari Oy on Tampereella toimiva, kolmen anniskeluravintolan kokonaisuus, jolle etsitään yrittäjää/yrittäjiä jatkamaan vakiintunutta liiketoimintaa. Kokonaisuuteen kuuluvat ravintolat ovat rentoja ja olohuonehenkisiä lähiöbaareja; Pub Armo, Bar Nurkka ja Bar Kylä. Jokaisessa ravintolassa on lisäksi suositut ja viihtyisät terassit. Terassit ovat Meidän Baari Oy:n omistuksessa.Ravintolat sijaitsevat Tampereen asuinlähiöissä, hyvillä ja vilkkailla liikepaikoilla. Kaikissa ravintoloissa on rasvakeittimet ja keittiössä mahdollisuus valmistaa perinteistä pubiruokaa. Viihdetarjonta muodostuu pubitapahtumista sekä livemusiikista. Jokaisella ravintolalla on omat FB-, IG- ja verkkosivut.Kauppa on mahdollista toteuttaa osakekauppana siten, että kaikkien kolmen ravintolan liiketoiminnat sisältyvät kauppaan. Kaupasta on mahdollista neuvotella myös liiketoimintakauppana/erillisinä kokonaisuuksina siten, että kauppaan sisällytetään vain 1–2 ravintolan liiketoiminta. Kaikki ravintolat toimivat vuokratiloissa. Pub Armon ja Bar Kylän vuokranantajat on yksityistahoja. Bar Nurkan vuokranantajana on Tampereen kaupunki. Kaikissa ravintoloissa on toistaiseksi voimassa olevat vuokrasopimukset.Bar Nurkan ja Bar Kylän ravintoloiden kaikki kalusteet, tekniikka ja terassit ovat omia. Pub Armossa puolet kalusteista on vuokranantajan, mutta sohvat, tekniikka ja terassi ovat omia. Ravintolat ovat työllistäneet yrittäjän lisäksi neljä vakituista, kokoaikaista työntekijää. Työntekijät ovat ammattitaitoisia ja sitoutuneita tehtäviinsä. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakkaiden parissa viihtyvälle, ravintola-alaa tuntevalle yrittäjälle, yrittäjäpariskunnalle tai yrittäjäksi aikovalle. Jokaisessa ravintolassa on mukava kanta-asiakaskunta, jonka kanssa asiointi tarjoaa yrittäjälle hienoja tuttavuuksia työtä rikastamaan.Ravintolakokonaisuuden toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen omistaja on valmis opastamaan ja perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla.Kiinnostuitko tästä hienosta mahdollisuudesta? Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Neuvotellaan yhdessä paras kokonaisuus. Lisätiedot ja yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla: meidanbaari@gmail.com Puhelintiedustelut iltaisin klo 17.00 jälkeen, puh. 0503451151. Pub ArmoArmossa on 50 asiakaspaikkaa sekä lisäksi n. 20 asiakaspaikan kesäkautena avoinna oleva terassi. Armo on Tampereen keskustan laidalla Armonkalliolla sijaitseva ravintola, joka tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta, laadukkaasta livemusiikista ja monipuolisesta juomavalikoimasta. Armo on kotoisa seurusteluravintola, jossa voi tavata ystäviä, rentoutua lautapelejä pelaillen ja hyvästä musiikista nauttien. Pub Armo FacebookissaPub Armo InstagramissaPub Armo verkkosivut Bar NurkkaNurkassa on 50 asiakaspaikkaa sekä lisäksi n. 50 asiakaspaikan, ympärivuoden käytössä oleva terassi. Bar Nurkka on Pohjois-Hervannan olohuone, joka tarjoaa asiakkailleen viihdettä jokaiseen makuun. Nurkan viihdetarjonta pitää sisällään mm. tietovisoja, musabingoja, karaokea ja biliskisoja. Nurkka tarjoaa myös maistuvaa pubiruokaa. Bar Nurkka FacebookissaBar Nurkka InstagramissaBar Nurkka verkkosivutBar KyläKylässä on 75 asiakaspaikkaa sekä lisäksi n. 30 asiakaspaikan, ympärivuoden käytössä oleva terassi. Bar Kylä on Koivistonkylän kohtaamispaikka, olohuone, joka tarjoaa paljon kaikkea, mm. erikoisoluita, biljardia, karaokea, bingoa ja pubivisaa. Kylä tarjoaa myös maistuvaa pubiruokaa. Bar Kylä FacebookissaBar Kylä InstagramissaBar Kylä verkkosivut
Ketjuyrittäjyys
Kauppa
10 000 €

R-kioskiyrittäjäksi parhaille liikepaikoille Tampereelle

R-kioski tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle nopeamman ja helpomman tavan ryhtyä yrittäjäksi valmiiksi testatulla liiketoimintamallilla. Tätä menestyskonseptia on hiottu yli 30 vuotta ja siksi R-kioski onkin tänä päivänä Suomen suurin franchisingketju lähes 500 kioskillaan.  R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki valmiina uudelle R-yrittäjälle • Kattava valmennus ennen toiminnan aloittamista ja runsaasti tukea aloittamisen jälkeen • Parhaalla liikepaikalla toimiva valmis kioski asiakkaineen, kalustoineen, laitteineen ja järjestelmineen – avaimet käteen periaatteella • Aina ajankohtainen ja laadukas tuote- ja palveluvalikoima • Helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla saat tilattua tuotteet suoraan kioskillesi • Mittava valtakunnallinen markkinointi tukemaan liiketoimintaasi vuoden jokaisena päivänä • Pieni kokonaisrahoitustarve, investoinneista vastaa R-kioski Oy • Maksat toiminnastasi kioskikohtaista franchisemaksua, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta. • Tukiorganisaatio hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskennan.   • Sopimuskausi on 3 vuotta. Matala rahoitustarve yritystoimintaan Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Kauppias sijoittaa yritykseensä ennen aloitusta 10.000 € SVOP-sijoituksena (Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto). Aloitusmaksu on 6.000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Aloitusmaksu maksetaan 12kk:n erissä toiminnan käynnistyttyä. Vakuustarve kioskikohtaisesti 18.000 €, 30.000 € tai 40.000 €. Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai talletuspanttaus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois. Mitä tarvitset menestyäksesi yrittäjänä Ärrällä? Motivaation lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti. Suurin osa asiakkaistamme odottaa suomenkielistä palvelua. Lisäksi R-Kioskin kauppiaskoulutus ja sopimustekstit ovat suomeksi.  Tarjontamme painottuessa kahvila- ja ruokatuotteisiin, hyödyt aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta. Myös kaupan alan osaamisesta on etua, kun lähdet yrittäjäksi Ärrälle.  >> Lähetä oma hakemuksesi tästä Katso myös muut avoimet yrittäjäpaikat Ärrällä tästä. Avoimia paikkoja runsaasti ympäri Suomen. 
Myydään
Ravintola
80 000 €

Myydään Tampereen keskustassa sijaitsevan ruokaravintolan liiketoimint

Ruuanvalmistuskeittiö rasvahormeineen ja rasvanerottelukaivoineen on hyvin varusteltu. ravintola on kokonaisuudessaan uusittu vuonna 2019 Tällä liikepaikalla voit toteuttaa unelmasi monenlaiseen konseptiin. Asiakaspaikat 126 Neliöt 384,5 + varasto ja sosiaalitilat Vuokra: 10357,43 (+alv) / kk 
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Hyvin toimiva aseliike Tampereella

Myydään hyvin toimiva aseliike Tampereella omistajan eläkkeelle siirtymisen johdosta kevään 2022 aikana. Myytävänä koko liiketoiminta ja varasto, hyvät ja toimivat edustukset Euroopassa. Ostaja neuvottelee päämiehen kanssa edustuksien jatkamisesta kaupanteon jälkeen. Vakiintunut asiakaskunta ympäri Suomen että ulkomailla. Yhteydenotot ja lisätiedot: AA Tapio Pihlaja Asianajotoimisto Tempo Oy Puhelin 050 593 1884 tapio.pihlaja@tempolaw.fi
Myydään
Pizzeria

HYVIN MENESTYNYT PIZZERIA JA LOUNASRAVINTOLA TAMPEREELLA

Yritys toimii 175 neliön vuokratiloissa hyvällä liikepaikalla ratikan reitin varrella. Yritys on toiminut pitkään samassa paikassa ja on tuottanut hyvin. Liikevaihto on korona-aikanakin ollut 300.000- 400.000 tasolla. 
Myydään
Ravintola
38 000 €

Myydään intialainen ravintola Tampereella

Myynnissä omistajan terveydentilan vuoksi kauppakeskuksessa sijaitsevan intialaisen ravintolan liiketoiminta, jonka pääasiallinen myynti (n. 80 prosenttia) koostuu lounasmyynnistä. Lounasaikaan asiakkaita joka päivä 60-100 henkilön väliltä. Ravintolalla on A-oikeudet sekä mahdollisuus omaan terassiin (ei ole tällä hetkellä). Ravintola on avattu 1.8.2021 ja liikevaihto välillä 1.8.-31.12. oli noin 130 000. Ravintolan liiketilan omistaa kauppakeskus, jonka kanssa vuokraehdot on neuvoteltava erikseen. Tähän kauppaan sisältyy koko liiketoiminta kaikkine kalusteineen.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

TIETOKONEIDEN HUOLTO ja KAUPPA (käytetyt) HUOLTO KONSULTOINTI

Tietokoneita on huollettu, myyty ja korjattu ja menestyksellisesti yli 20 vuoden ajan. Nyt on omistajan aika siirtyä muihin puuhiin. Yritys toimii Pirkanmaalla edullisissa yli sadan neliön tiloissa taloyhtiön vuokralaisena. Toimitiloissa on kunnolliset työpisteet isommallekin porukalle. Liikepaikka on vilkas ja hyvien yhteyksien lähellä. Lisäksi on useita näyteikkunoita. Yrityksellä on hyvä ja käypä, riittävä varasto käytettyjä korjattuja läppäreitä, pöytäkoneita, näyttöjä sekä erilaisia uusia ja käytettyjä tietotekniikan vempeleitä. Myydään yhtiön liiketoiminta (varastot, kalustot, toiminimi) eli kaikki se, mitä uusi yrittäjä tarvitsee menestyvän liiketoiminnan pyörittämiseen.  Tule ja tutustu! Salassapitosopimus tehdään sähköisesti tai paperilla.   
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image