Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rauta ja Maatalous Kinnunen Tohmajärvellä

Myydään Tohmajärvellä vuodesta 1960 toimineen rautakauppa A ja M Kinnunen Ky:n liiketoiminta. Yritys toimii omissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa helposti lähestyttävällä liikepaikalla. Piha-alue on iso ja siistikuntoinen. Yritys kuuluu Keskon rautakauppaketjuun, joka on mahdollistanut monipuolisen tuotevalikoiman mm. rakentamiseen, sisustamiseen, pihaan ja puutarhaan, sähköön ja valaistukseen, työvälineisiin sekä talotekniikkaan liittyen. Liiketoimintakauppaan kuuluu liikekiinteistö n. 450 neliötä ja yläkerrassa asuinkiinteistö (n. 200 neliötä), 1 ha tontti halleineen, kuorma-auto, trukki ja liiketilassa olevat kalusteet. Ostaja pääsee jatkamaan liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita. Myyjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän varmistaakseen toiminnan jouhevan siirron ja asiakastyytyväisyyden. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, tunnettu ja vankka asema paikkakunnalla. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan. Käytä erinomainen mahdollisuus ostaa toimivan ja kannattavan yrityksen liiketoiminta, jolla on tyytyväiset asiakkaat. Lisätietoja saat täältä!  
Tohmajärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

Pub Kehto Tohmis

Myydään Tohmajärvellä toimivan pubin liiketoiminta. Keskeisellä paikalla toimiva kyläläisten olohuone Katri Helenan raitilla. Siistit puitteet mahdollistavat mm. bändi-iltojen ja karaoken järjestämisen. Tiloja remontoitu 2021. Asiakaspaikkoja 100 ja lisäksi terassilla 25. Tiloihin mahdollista kalustaa myös keittiö. Tilat vuokrattu kunnalta. Lisätietoja saat Business Joensuun Yrityspörssistä, klikkaamalla pyydä lisätietoja pääset allekirjoittamaan salassapitosopimuksen ja lataamaan lisätiedot. Linkki sivustolle on tässä.
Tohmajärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Väre-Pilkki Purmonen Oy Tohmajärvellä

Myydään kalastustarvikkeita valmistava ja myyvä osakeyhtiö. Brändit Väre ja Saku. Asiakkaina mm. Motonet, Rusta, Kärkkäinen, Ruoto ja muut kalastustarvikkeita myyvät tavaratalot ja urheilukaupat. Yrityksellä on myös oma verkkokauppa ja kivijalkamyymälä Tohmajärvellä. Yritys toimii vuokratiloissa, tuotanto on helposti siirrettävissä  myös muuanne.Myyjä perehdyttää ostajan tuotteiden valmistukseen. Lisätietoja yrityksestä saat Business Joensuun Osuva-yrityspörssin kautta painamalla ilmoituksen pyydä lisätietoja -painiketta, josta pääset salassapitosopimukselle ja lataamaan tiedot. Linkki sivustolle tässä.
Tohmajärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Pienoistavaratalo Pohjois-Karjalassa

Oletko se juuri sinä, rohkea yrittäjähenkinen, innovatiivinen nainen tai mies, joka haluaa yrittäjäksi iloiseen ja kauniiseen Itä-Suomeen. Paikkakunnalle, jossa on rauhallinen asuinympäristö ja hyvät ulko- ja sisäliikuntamahdollisuudet, erinomaiset luontopolut ympärillä ja tietysti uusi koulu. Asuinympäristö sopii niin perheelliselle kuin itsenäisesti elävälle.    Nyt olisi tarjolla parasta, erinomainen kivijalkakauppa, pienoisavaratalo, jonka tuotevalikoima on laadukas ja laaja, aina pukeutumisesta kodintarvikkeisiin ja sisustukseen. Edustettuja tuotemerkkejä ovat mm. Luhta, Icepeak, Brandex, Ciso, Jenssen, Lassie, Sievi, Jysmä, Mutka, Finnmari, Ortex, Plastic ja Fiskars. Kauppa on toiminut yli 30 vuotta ja sillä on laaja vakiintunut asiakaskunta sekä erinomaisia sesonkituotteita (kesäkukkamyynti). Mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen ovat erinomaiset. Tartu tilaisuuteen, näitä ei tule usein vastaan.  Lisätietoja tästä linkistä!  
Tohmajärvi
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa

TULE MUKAAN LAADUKKAASEEN VAATEKAUPPAKETJUUN!

Tee omasta haaveestasi totta ja tule yrittäjäksi Senior Shopin laadukkaaseen vaatekauppaketjuun! VAPAA MYYNTIALUE - Savonlinnan-Joensuun alue HISTORIA Senior Shop on franchising-ketju, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1996 Ruotsissa. Tänään ketjulla on noin 40 vaatekauppa- yrittäjää Pohjoismaissa. Suomessa on toimittu jo yli 10 vuotta ja meitä on tällä hetkellä 8 myyntialueella. MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LIIKEIDEA Ketjuryrittäjämme voivat itse valita työnsä luonteen. Työtä voi painottaa oman kiinnostuksen mukaan kauppoihin tai myyntipäiviin esim. tapahtumissa tai yhdistyksissä ja senioritaloissa. Myös kivijalkakauppa soveltuu liikeideaamme. Ja kaikkien eri vaihtoehtojen yhdistelmätkin sopivat joustavan työn tarjoavaan ketjuumme. TOIMINTATAPA Senior Shopin ketjuyrittäjä tuo laadukkaan vaatekaupan asiakkaan luo. Autoomme mahtuu kuusi isoa rekillistä eli noin 20 tankometriä laadukkaita vaatteita. Näin putiikissamme on yli 1000 laatutuotetta heti valmiina mukaan ostettavaksi. KETJUYRITTÄJÄN TYÖ JA TYÖAIKA Ketjuyrittäjänä sinulla on yrittäjän vapaus ja mahdollisuudet. Toimit täysin itsenäisesti tiimimme tuella kaksi kertaa vuodessa vaihtuvan malliston parissa. Kahden vuotuisen kauppiastapaamisen ja etäpalaverien lisäksi laadit oman aikataulusi itse. Työ on päivätyötä, jossa pääset toimimaan laatutuotteiden kanssa. Aktiivista työaikaa vuodessa on 8 kk. MITÄ KETJURYTTÄJÄ SAA MEILTÄ Saat meiltä oman myyntialueen ja monipuolisen, joka päivä erilaisen työn, johon muuttuva mallisto tuo pirteää vaihtelua. Pääset itse vaikuttamaan tuotteiden valintaan. Annamme sinulle alkukoulutuksen, budjetointi-ostotoiminnan ohjauksen, myynti- ja markkinointimateriaalit sekä Senior Shopin konseptikäsikirjan. Ja tietysti jatkuvan tuen. TOIVOMME SINULTA Sinulla on oikea asenne yrittäjyyteen, mutta ennen kaikkea osaat ja haluat myydä. Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei kuitenkaan  välttämättömyys.  B-ajokortti on tarpeen, sillä mukanasi kulkee oma yli 1000 vaatteen tavaratalo. Aktiivisena ja yrittäjähenkisenä ihmisenä ymmärrät näiden merkityksen omalle myynnillesi. Oma toimintasi määrittää menestyksesi Senior Shopin ketjuyrittäjänä.THINK BIG! LUE TÄSTÄ BLOGISTAMME YRITTÄJIEN KOKEMUKSESTA TYÖSTÄÄN OTA YHTEYTTÄ Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostilla tai puhelimitse,niin kerromme mielellämme lisää! Harri Lintula, Senior Shop SuomiPuh: 050 5055069 Sähköposti: info@seniorshop.fiwww.SeniorShopSuomi.fi  
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Juhla- ja pitopalveluliiketoiminta Joensuun seudulla

Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi pitkään toimineen juhla- ja pitopalveluyrityksen liiketoiminta. Vakiintunut asiakaskunta ja hyvä tilauskanta. Liiketoimintakauppa on ajankohtainen v. 2023 loppupuolella. Yrityksen toimintaan on mahdollista päästä perehtymään jo aiemmin. Mahdollista ostaa erillisellä kaupalla myös juhlatilana toimiva kiinteistö, jossa on täysin varusteltu keittiö pitopalvelutoimintaa varten sekä majoitustiloja. Tilojen vuokrauksesta on myös mahdollista neuvotella. Lisätiedot pääset lataamaan Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä. Tästä linkistä pääset allekirjoittamaan salassapitosopimuksen ja lataamaan tiedot pyydä lisätietoja kohdasta.
Pohjois-Karjala
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
7 500 €

Seniorityövoimakonsepti ViiskytViisPlus hakee yrittäjää Itä-Suomeen

ViiskytViisPlus on menestyksekäs liiketoimintakonsepti, joka on toiminut Ruotsissa vuodesta 2009 lähtien ja laajentuu nyt Suomeen. Etsimme uusia yrittäjiä menestyksekkääseen ketjuumme ympäri Suomea. Oletko yrittäjyysmatkasi alussa tai onko sinulla pitkä kokemus ja haluat vain kokeilla jotain uutta? Miten liikeideamme toimii? ViiskytViisPlus on osa arvostettua FemtioFemPlus franchisingyritystä, joka tarjoaa siivous- ja puutarhanhoitopalveluja yksityisille kotitalouksille sekä henkilöstö- ja työvoimaratkaisuja yrityksille ja kunnille. Toimimme yli 80 paikkakunnalla Ruotsissa. Yritys on perustettu 10 vuotta sitten Helsingborgissa, jossa pääkonttorimme sijaitsee. Olemme alusta alkaen kehittäneet konseptiamme ja keränneet runsaasti kokemusta ja osaamista seniorityövoiman hyödyntämisestä. Tarjoamme yrittäjillemme testatun ja toimivaksi todetun mallin omaan yritystoimintaan, jossa kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin. Franchisingyrittäjänä keskityt huolehtimaan työntekijöistäsi ja asiakkaistasi. Hallinnosta, kuten palkanhallinnasta ja laskutuksesta, huolehdimme me, eli ViiskytViisPlus. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä yrittäjänä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen - me hoidamme loput. Ainutlaatuinen konseptimme Suurin osa yrittäjiemme työntekijöistä on eläkeläisiä - työvoimaa, jolla on useita hyödyntämättömiä vahvuuksia. Heillä on pitkä kokemus, korkea työetiikka ja arvokasta tietoa. Lisäksi monille vanhemmille työntekijöillemme työssä ei ole kyse pelkästään heille maksettavasta palkasta. Tärkeämpää on työympäristö, jonka yrittäjäverkostomme tarjoaa, eli yhteydenpito kollegoihin ja asiakkaisiin päivittäin. Asiakkaiden elämässä yrittäjillämme ja heidän työntekijöillään on erittäin tärkeä rooli. Heitä pidetään ”arjen sankareina”, jotka huolehtivat käytännön pienistä asioista, jotka helpottavat monien asiakkaiden elämää. Yrittäjänä tehtäväsi on ylläpitää ja koordinoida työntekijöiden ja asiakkaiden välistä suhdetta. Franchisingyrittäjänä olet osa vahvaa, ammattitaitoista yrittäjien verkostoa, jossa jaetaan runsaasti ideoita ja kokemuksia. Annamme sinulle paljon tukea niin liiketoiminnassa, koulutuksessa, hallinnossa, markkinoinnissa, liiketoimintakonseptin kehittämisessä, tarjouskilpailussa kuin yhteistyössä. Saat pääsyn kehittyneeseen liiketoimintajärjestelmäämme, jossa kaikki asiakkaan tiedot, työmääräykset ja laskutus käsitellään. Kenelle yrittäjyys ketjussamme sopii? Menestyt yrittäjänämme, kun sinulla on oikea asenne ja halu sitoutua yhteiseen tekemiseen. Nykyisillä franchisingyrittäjillämme on täysin erilaisia taustoja, mutta heitä kaikkia yhdistää yrittäjähenkisyys, halu ja motivaatio tehdä töitä sekä palveluhenkisyys. Uskomme, että sinä onnistut parhaiten jos: • Olet aidosti kiinnostunut ja näet mahdollisuuden seniorityövoiman hyödyntämisessä Suomessa täysin uudella tavalla • Olet hyvä kommunikoimaan sekä vahva verkostojen ja suhteiden luomisessa • Ilmaiset itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti • Toimit jo yrittäjänä tai haluat aloittaa oman yrityksen Eduksi luemme: • Kokemuksen esimiestyöstä • Kokemuksen projektinhallinnasta • Hyvät verkostot paikkakunnallasi • Siivous- tai puutarhanhoitokokemus Yrittäjänä sinun odotetaan työskentelevän vähintään puolipäiväisesti ja olevan puhelimitse tavoitettavissa koko päivän ajan. Voit aloittaa yrittäjänä joustavasti sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää Jos haluat täyttää hakemuksen tai haluat lisää tietoa, ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen kautta. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta https://www.viiskytviis.fi Lähde sinäkin yrittäjäksi arvostettuun ja ainutlaatuiseen yritykseen!
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Kodinkoneliike Radio Andersson Oy Kiteellä

Vakiintuneen asiakaskunnan omaava, vakavarainen ja hyvän maineen saanut kodinkoneliike Kiteellä etsii jatkajaa toiminnalleen. Liike kuuluu valtakunnalliseen Veikon Kone ketjuun ja on Keski-Karjalan alueella ainoa tämän alan kivijalkaliike. Yritys toimii omassa ajanmukaisessa n. 600 m2 toimitilassa. Tuotemyynnin lisäksi palveluina toimitus-, asennus- ja opastuspalvelut. Erittäin osaava, kieli- ja ammattitaitoinen henkilökunta. Lisätietoja saat Business Joensuun Osuva yrityspörssistä allekirjoitettuasi salassapitosopimuksen. Tästä linkistä pääset lisätietoihin.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Kermankeidas Oy

Kermankeidas sijaitsee Kerman kylässä, keskellä kauneinta järvimaisemaa, Heinäveden reitillä Savonlinnan ja Kuopion puolivälissä. Kesäisin tarjoamme mm. ravintola- ja pitopalvelua, majoitusta, tapahtumia, sekä kalastus- ja veneilypalveluita. Nyt yrittäjien eläköityessä sinulla on mahdollisuus tulla jatkamaan ja kehittämään yrityksen toimintaa vaikka ympärivuotiseksi. Omalla, n. 4800 m2 tontilla sijaitsee päärakennus ja rantasaunarakennus. Kiinteistö on liitetty yleiseen sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitystapana on öljy- ja sähkölämmitys. Päärakennus on pinta-alaltaan n. 820 m2 ja se on saneerattu vuosina 2003–2007. Päärakennuksessa on kaksi ravintolaa ja baaria, toinen 150 ja toinen 60 asiakkaalle. Lisäksi kesäisin on käytössä terassi 50 asiakkaalle. Ravintolan valmistuskeittiö on nykyaikainen ja toimiva. Lisäksi toisen ravintolan yhteydessä on tarjoilukeittiö. Rakennuksessa on myös takkakabinetti 20 henkilölle, jonka yhteydessä on sauna, pukuhuone, wc ja suihkuhuone. Kiinteistössä on myös hotellihuoneita: 2kpl 2hh, 2kpl 3hh, 1kpl 5hh ja 1kpl 4h huoneisto. Rantasaunarakennuksessa on tilava sauna sekä erilliset huoltotilat veneilijöille ja asuntovaunumatkailijoille. Huoltotilat käsittävät wc:n, suihkun ja vaatteiden pesukoneen. Rannassa on omat lujat betoniponttonilaiturit 21 veneelle sekä diesel ja bensiinijakelujärjestelmät sekä septin tyhjennyslaitteet. Alue, jolla yritys sijaitsee, on rauhallinen ja turvallinen. Lähietäisyydellä on runsaasti erilaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tanssilava, kalastusmahdollisuuksia, Koloveden kansallispuisto, koskia, melontareittejä jne. Tontilla on vapaata lisärakennusoikeutta ja nykyisen rakennuksen huonejärjestystä on mahdollista muuttaa käyttötarpeiden mukaan. Kauppaan voidaan sisällyttää myös vieressä oleva, omalla rantatontilla sijaitseva entisen siltavartijan talo. Siinä on majoitustilaa 10:lle henkilölle. Tervetuloa tutustumaan kokonaisuuteen! Tarkemmat tiedot saat täältä painamalla pyydä lisätietoja ja allekirjoittamalla salassapitosopimuksen.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Puukomponentteja valmistava yritys Puruveden rannalla

Myytävänä kannattava liimalevyjen, palkkien, höylättyjen ja porattujen huonekalu-/porraskomponenttien sekä pellettien valmistusta tekevä osakeyhtiö ja maatila Puruveden rannalta. Myynnin kohde on ensisijaisesti kokonaisuus, johon kuuluvat osakeyhtiön osakkeet (oy:llä tuotantokoneet, laitteet) ja yrittäjän omistama maatila Puruveden rannalla: tuotantorakennus (650 m2 lämmintä tilaa, 100 m2 kylmävarastoa, sähkö teholiittymä 2x200 A), varastohalli (210 m2 lämmintä tilaa), lämpölaitos (190 kW, puu, hake, pelletti), omakotitalo (puurakenteinen, tiilivuorattu, rak. v. 1969), peltoa 18 ha. Kaupan myös mahdollisesti metsäala 33 ha ja kesämökki (200m asunnolta). Rantaan ei ole lisärakennusoikeutta. Yritys työllistää kuusi henkilöä. Yritys soveltuu puualan ammattilaiselle tai pariskunnalle, joka haluaa työpaikan lisäksi väljän ja rauhallisen asuinpaikan järven rannalta. Katso lisätiedot täältä.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

HH-Profiili Oy

Myydään metallirakenteiden valmistusta harjoittavan  yrityksen liiketoiminta ja/tai yrityskiinteistö Joensuun seudulla. Tämä perinteikäs on tunnettu toimija alueella ja omaa hyvän asiakaskannan.  Yrityskiinteistö koostuu kahdesta erillisestä tuotantotilasta, jotka yhteensä 600 m2. Lisäksi toimisto ja sosiaalitilat. Toimitilan päädyssä on asuinhuoneisto.  Katso lisätiedot täältä.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu

Tunnettu maatilamatkailuyritys Liperissä

Liperiläinen Karvisen Kissanpäivät, vuonna 1995 perustettu matkailualan yritys etsii jatkajaa. Syynä ovat yrittäjien ikääntyminen ja terveyden tila. Yrityksen pääasiallinen toimiala on Maatilamatkailu. Myymässä ollaan koko tai osaa tilasta. Myös vuokrausmahdollisuus on olemassa. Pääpalveluna on majoitus leppoisassa ilmapiirissä henkilöille ja ryhmille. Tilalla ja lähimaastossa voit nauttia raikkaasta ilmasta luontopolulla esimerkiksi kävellen tai hiihtäen - kalastaen, uiden, meloen, tai vaikkapa ratsastamalla lähistöllä olevalla ratsastustallilla. Monen eri aktiviteetin lisäksi tilalla on myös mahdollisuus ihastella, hoitaa sekä ulkoiluttaa kotieläimiä. Yritys sijaitsee rauhallisella, kauniilla paikalla Roukalahdella. Tilat ovat erinomaiset edellämainittujen aktiviteettien harjoittamiseen. Tämän lisäksi myös laajentamismahdollisuudet ovat hyvät. Yrityksen asiakaskunta on vakiintunutta ja valmiina jatkajalle. Karvisen Kissanpäivien brändi on tunnettu ja vahva, tarjonta laajaa ja palvelu laadukasta. Kehitystoimia on tehty säännöllisesti. Matkailuyrittäjyys sopii persoonallisille, kielitaitoisille henkilöille, joka nauttii ihmisten ja eläinten kanssa työskentelystä, haluaa nähdä kättensä töitä, sekä arvostaa luontoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Matkailuyrittäjyydessä on valinnanvapautta: Monesti on mahdollisuus rytmittää työntekoa haluamallaan tavalla. Maatilamatkailussa ovat sulassa sovussa työ ja harrastus - olit sitten asiakkaitten kanssa kalassa tai nuotion äärellä maailmaa parantamassa - työn ja harrastuksen välimaasto on erittäin häilyvä! Lisätietoja antaa yritysasiantuntija Tapani Hirvonen Lipertek Oy, puh 050 553 9930 tai tapanihirvonen@outlook.com Ota rohkeasti yhteyttä ja tule vaikka paikan päälle käymään! Tutustu yritykseen https://karvisenkissanpaivat.com/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Haetaan yrittäjää Pannukakkutalo-konseptille Joensuuhun ja Kolille

Haetaan yrittäjää ainutlaatuiselle Pannukakkutalo-konseptille, joka tuo maukkaan lisän Joensuun ja Kolin ravintolatarjontaan. Idea on lähtenyt alun perin Hollannista ja ketju on perustettu Oulussa 2010. Ravintola tarjoaa asiakkailleen kokemuksen miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä, jossa on hyvä ja ihmisläheinen asiakaspalvelu. Kysessä on Franchising-ketju liiketoiminta, joka on kahden itsenäisen yrityksen yhteistyömalli, jossa franchising - antaja luovuttaa franchising-ottajalle  käyttöoikeuden valmiiksi kehitettyyn konseptiin sovittua maksua vastaan.Franchising-antaja kouluttaa, ohjaa ja tukee yrittäjää liiketoiminnassaan. Pannukakkutalo-yrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä ja rahoitat yrityksesi kokonaisuudessaan itse. Vastaat ravintolasi toiminnasta ja laadusta sekä osallistut ketjuyhteistyöhön. Mitä sitten tarjoamme? Saat käyttöön ainutlaatuisen  Pannukakkutalo-liiketoimintamallin sekä jatkuvan tuen pannukakkujen täyteisellä matkalla. Autamme aina ravintolan avaamiseen liittyvissä asioissa, kuten toimitilojen etsimisessä sekä ravintolalaitteiden - ja kalusteiden hankinnassa. Saat kattavan koulutuksen, jossa käydään läpi mm. ravintolatoiminnan käytännön asioita sekä Pannukakkutalo-käsikirjan, joka sisältää kirjallisia ohjeita liiketoiminnasta ja yhteistyöstä. Mitä sitten odotamme sinulta? Olet oma-aloitteinen ja sinulla on esimiestaitoja sekä hyvät organisointitaidot ja hyvä paineesietokyky. Kykenet noudattamaan  konseptiamme ja sitoudet ketjuyhteistyöhömme. Lisäksi kykenet hankkimaan riittävät resurssit Pannukakkutalo-hankkeesi rahoittamiseksi. Kustannukset Pannukakkutalon perustamiseksi ovat liiketilan koosta riippuen 60 000 -70 000 €, mutta laskemme tapauskohtaisen arvion aina erikseen. Yhteistyömaksu on 6% liikevaihdosta ja markkinointimaksu  2% liikevaihdosta, joka peritään, mikäli yhteismarkkinointia toteutetaan. Jos kiinnostuit, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro omista suunnitelmistasi. Aloitamme liikepaikkaetsinnän välittömästi, ellei liikepaikka ole jo valmiina tai tiedossa. Liiketilan löydyttyä alamme perustamaan ravintolaasi ja kouluttamaan sinusta pannukakkutaitajaa. Tästä muutaman kuukauden kuluessa sinulla on oma Pannukakkutalo. Kirsikkana pannukakun päällä- Oletko valmis pannareiden makoisaan maailmaan? Joensuun ja Kolin asiakkaat odottavat jo sinua! Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä  Samuli Määttä, puh. 045 6519556, info@pannukakkutalo.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

TULE PUB/RAVINTOLA YRITTÄJÄKSI ILOMANTSIIN

Haetaan pub/ravintolayrittäjää Ilomantsiin. Vuokrattava tila sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Ilomantsin torin välittömässä läheisyydessä ja liikehuoneistossa on toiminut aiemmin R-Kioski. Vieressä sijaitsee kahvilaleipomo Taukoherkut, jonka kanssa on mahdollista tehdä tiivistä yhteistyötä. Vuokrattava tila on isoin ikkunoin varustettu 116 m² tila, jota parhaillaan remontoidaan standardin mukaiseksi pub-/ravintolatilaksi. Taloyhtiöltä on lupa anniskelualueeseen/terassiin torin välittömässä läheisyydessä. Tilat valmistuvat juhannukseksi 2023. Tuleva yrittäjä pystyy vaikuttamaan tilasuunnitteluun ja ikkunateippauksiin sekä palvelukonseptiin. Vuokran määrään vaikuttaa mm. kalustaminen ja kassajärjestelmät. Näistä asioista voidaan sopia erikseen. Tällä hetkellä Ilomantsissa ei ole vastaavaa yritystoimintaa, joten tässä on hyvät mahdollisuudet menestymiseen. Ilomantsi on 4500 asukkaan kunta. Kesällä kesäasukkaiden (2500 hlöä) lisäksi Ilomantsissa vierailee kymmeniätuhansia matkailijoita. Ilomantsissa järjestetään paljon tapahtumia. Tunnetuimpia näistä ovat Karhufestivaali, Villiruokafestarit ja Pogostan hiihto. Lisäksi Ilomantsissa on säännöllisesti toritapahtumia. Lisätietoa asiasta Minna Lauri p.  +358 40 5607 325
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Yrittäjäksi Rääkkylän Paksuniemeen

Paksuniemen kesäkeitaan nykyiset yrittäjät Jouni & Tomi astuivat ruoriin vapusta 2012 nuutuneeseen paikkaan, jossa oli seinällä peili, eipä juuri muuta. Slogan ”Paksuniemi on POP!” alkoi kuitenkin heti kiiriä satamalaitureilla ja veneilijät äänestivätkin Paksuniemen koko Suomen parhaaksi vierassatamaksi jo vuonna 2013.  Joka vuosi on keksitty jotakin uutta iskevää ja vieraiden määrä on vakiintunut 15-20.000 välille. Runsaan asiakasvirran ansiosta alueelle on saatu myös muita toimijoita, tärkeimpinä Kontion Kala ja Paksuniemen kesäteatteri, joka järjestää runsaasti ohjelmatarjontaa. Puskaradio on toiminut kaikki vuodet, samoin lehdistön ja radion kiinnostus on ollut suurta. Näin ollen markkinointiin ei ole jouduttu satsaamaan suuria summia. Kyseessä on elämäntapatyö, jolloin kesäsesonki vedetään pitkää päivää ja talvella voi ottaa rennommin tulevaa suunnitellen. Kyytiin pääsee heti, avaimet käteen, alkuvalmistelut ja kassakone vaan laulamaan.  Jouni & Tomi auttavat tarvittaessa työntekijöiden rekrytoinnissa ja heiltä saa konsultointiapua vahdin vaihtuessa -  tehdään jatkajille aloittaminen näppäräksi ja mahdollisimman sujuvaksi. Logistiikkahankkeen myötä (meneillä parhaillaan) alueen ilme ryhdistyy ja sinne saadaan selkeät paikoitusalueet. Karavaanaribuumiin on vastattu sähköpaikkoja lisäämällä. Paksuniemi on myös mukana Pohjoisen Saimaan matkailualueen kehittämishankkeessa 1.8.2023-31.12.2025 (Heinävesi, Liperi ja Rääkkylä). Lisäksi kesälle 2023 on kehitetty kansainvälinen matkailutuote yhdessä Karelia Cottagesin kanssa. ”Maahinen & Vesihiisi - melotaan, pyöräillään, syödään ja saunotellaan”. Kolin Panimo on myös hyvä yhteistyökumppani - jo vuosia meillä on ollut myynnissä ”Paksut Pojat” olut ja siideri, jotka vetävät hyvin myös ulosmyyntituotteina. Yritys ja yrittäjät ovat saaneet toiminnastaan useita tunnustuksia. Näistä tärkeimpiä ovat koko Suomen vuoden vierassatama 2013 (Suomen Purjehdus ja Veneily ry-veneilijöiden äänestys ) , Vuoksen vesistön paras vierassatama  ( Kuopion pursiseura Ry) perheveneilyn edistämisestä, Vuoden yrittäjäpalkinto 2016 ( Rääkkylän yrittäjät Ry.), Yksinäisyyttä vähentävä teko – Paikka, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ( Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ). Jouni & Tomi ovat ruorissa vielä tämän kesäkauden, joten kannattaa ottaa yhteyttä, pyytää lisätietoja ja sopia tapaaminen Paksuniemeen. Kesän kuhinassa näkee parhaiten, miten homma käytännössä toimii. Paksuniemen yrittäjillä on koko ajan monta lankaa käsissä, joka tekee hommasta haasteellista mutta myös palkitsevaa. Aina jostakin tulee myyntiä olosuhteista huolimatta. Parasta työssä ovat asiakkaiden iloiset ilmeet ja tarinat- lisäksi liiketoiminta on vielä hyvin kannattavaakin. Ystävällisin terveisin Paksut Pojat Jouni & Tomi Pyydä lisätietoja tästä!  
Rääkkylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa

Myydän menestyvä siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa. Liiketoiminta on aloitettu 2010 toiminimellä ja 2015 alkaen se on toiminut osakeyhtiön alaisuudessa. Siivoustyön lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki kodinhoitoon liittyvät työt,kuten kuljetus, pihatyöt, sekä auttaminen päivittäisten asioiden hoidossa. Toimimme Joensuussa ja sen lähikunnissa. Puhdistukseen käytämme ainoastaan  laadukkaita puhdistusaineita ja siivousvälineitä. Arvostamme ympäristöystävällisyyttä  ja myös toteutamme puhdistustyömme arvoa vaalien. Teemme alkuarvion siivottavasta kohteesta paikan päällä ja se on aina maksuton. Asiakkaista n. 1/3 on pienyrityksiä ja 2/3 yksityisiä kotisiivouskohteita. Yritystoiminta on erittäin kannattavaa ja yritys työllistää 11 osaavaa työntekijää. Jos olet kiinnostunut puhtausalasta ja sinua kiinnostaa yrittäminen, niin tässä sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Voit myös kasvattaa jo toimivaa liiketoimintaasi yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, pyydä lisätietoja ja tule tutustumaan toimintaan! Pyydä lisätietoja TÄSTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka
150 000 €

Fillarimummon omistama Lieksan sataman Grillitupa

Fillarimummo myy tunnetun ja pidetyn Lieksan sataman Grillituvan. Sijainti erinomaisella paikalla Lieksan satamassa, osoitteessa Braheantie 14, 81700 Lieksa. Yrityksellä on myös uskollinen, toimintaa arvostava ja alati kasvava asiakaskunta. Grilli on suosittu paikallisten asukkaiden ja heidän lähipiirinsä lisäksi myös lähikunnissa Lieksan Sataman grilli tunnetaan. Grilli on rakennettu uudestaan vuonna 2018 – tämä tarkoittaa, että jatkaja pääsee heti tuliterän, valmiin kokonaisuuden puikkoihin. Ota rohkeasti yhteyttä, tule käymään ja pyydä lisätietoja!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus

Bedit Oy

Bedit on suomalainen pienyritys, jonka tavoitteena on tehdä sänkyjen petaamisesta hauskempaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Suunnittelun ja valmistuksen osalta tuotteiden kotimaisuusaste on 100 %. Käytämme yrittäjävetoista alihankintaompelimoa, jossa ammattitaitoiset ompelijat valmistavat tuotteita Beditin lisäksi muille asiakkailleen. Kankaat ja vetoketjut valmistetaan Suomen ulkopuolella. Bedit tarjoaa: Laadukkaat tuotteet, hyvää asiakaspalvelua, helposti toimivan verkkokaupan Zipit-päiväpeittojen vetoketjumekanismi (kokonaan irtoava kansi) on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla, joten Beditillä on yksinoikeus valmistaa ja myydä tällaista peittoa Suomessa. Zipit on myös rekisteröity tavaramerkki. Jos olet kiinnostunut tekstiilialasta ja haluat yrittäjäksi tai mahdollisesti laajentaa omaa yritystoimintaasi yrityskaupan kautta, niin tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa suunnitelmasi. Pyydä lisätietoja. Sovitaan aika tapaamiselle ja liiketoimintaan tutustumiselle. LISÄTIETOJA SAAT TÄSTÄ!  
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image