Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
150 000 €

Myytävänä lounasravintolan liiketoiminta Tuusulassa

Haluatko astua ravintola-alan yrittäjäksi ja omistaa oman lounasravintolan? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itsellesi menestyvän ja hyvämaineisen lounasravintolan liiketoiminta. Ravintolalla on erinomainen sijainti vilkkaassa paikassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, varmistaen runsaan asiakasvirran. Ravintola tarjoaa monipuolisen ja houkuttelevan ruokalistan, joka kattaa niin perinteiset- kuin eksottisemmatkin vaihtoehdot. Ravintolalla on uskollinen ja vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu pääosin alueen työssäkävijöistä. Lähistölle rakennetaan parhaillaan lisää asuin- ja liikerakennuksia, eli potentiaalinen asiakaskunta tulee kasvamaan reilusti.  Liiketoiminta on vakiintunutta ja kasvumahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa, esim. aamupala, á la carte jne. Ravintola on tunnettu laadukkaasta ruoasta, erinomaisesta palvelusta ja viihtyisistä tiloistaan. Ravintola toimii n. 150m2 vuokratiloissa, joissa sisätiloissa 50 asiakaspaikkaa ja terassilla lisäksi 16 asiakaspaikkaa. Tilat sijaitsevat uudehkossa, vain muutaman vuoden ikäisessä kiinteistössä, joka on viihtyisä ja sopii ravintolakäyttöön erittäin hyvin. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana, nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan. Liiketoiminta myydään, koska nykyinen yrittäjä haluaa keskittyä pääliiketoimintaansa, eikä pysty panostamaan lounasravintolaan täysillä. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä, keskustellaan asiasta lisää!
Vuokrataan
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Vuokrataan lounasravintola/catering-ja elintarvikehuoneisto Tuusulassa

Vuokrataan lounas/ravintola toimintaan 165 m2 ravintolatila Tuusulan Ristikiven teollisuusalueella.  vuokra: 1950 € + alv.24% Tilassa täysi valmistuskeittiö. Ravintolan yhteydessä on mahdollisuus vuokrata lisätilaa n.60 m2 elintarviketilaa, jos sitä tarvitsee omaan liiketoimintaa. Lisävuokra 650 €+alv.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rengasliike

Rengasliike pääkaupunkiseudulla

Myynnissä 12vuotta toiminut rengasliikkeen liiketoiminnot Tuusulassa. Vakiintunut asiakaskunta. Rengashotelli on myyty täyteen.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tuotantotila
320 000 €

Automaalaamo /korjaamotila

automaalaamo/vauriokorjaamotilat 450neliötä omalla 3200neliön tontilla.rv.1986 hyvällä sijainnilla tuusulassa.Tilava maalauskammio soveltuu myös raskas ajoneuvoille,maalauskammion pituus 13m.leveys 8 m. sekä korkeus 4.5.myydään irtaimisto mukana.hyvät sosiaalitilat...sekä yläkerrassa 50 neliön huoneisto.Piha asfaltoitu osittain.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
490 000 €

Vuorenteko Oy

Myydään Vuorenteko Oy:n koko osakekanta. Vuorenteko Oy:n juuret vie aina vuoteen 1918 jolloin toiminta aloitettiin, mutta nykyisen muotonsa Oy on saanut 1947. Yhtiöllä on ollut merkittävää valmistusta vuosien saatossa, mutta nykyisellään toiminta on hiipunut. Osakeyhtiön omistuksessa on eri aikakausilta olevien tuotantolaitteiden lisäksi kaksi vierekkäistä kiinteistöä Jokelan Keskustan läheisyydessä, joilla sijaitsee omakotitalo (2 asuntoa) sekä tuotantorakennuksia ja vanhoja maatilan rakennuksia. Tuotantotiloissa isot ovet. Omakotitalon lämmitysjärjestelmä uusittu: ilmavesilämpöpumppu. Kohteessa olisi loistvat mahdollisuudet kehittää erityyppistä paja- yms. matkailutoimintaa. Rakennusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 3ha metsää sekä 6ha peltoa. Pellot on vuokrattuna ulkopuoliselle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Viime vuosina tiloiss aon tehty mm. taidemetallitöitä yms. pieniä korjaustöitä Kokonaisuus sopii loistavasti mitä moninaisempaan teolliseen yritystoimintaan, remontoimalla juhlatilaksi tai asunnoksi ihmiselle joka tarvitsee reilusti harrastustilaa. Katso kuvat ja tutustu yhtiön sivuihin vuorenteko.com Hintapyyntö 590.000e velattomalle kokonaisuudelle. Nykyisellään yhtiöllä velkaa noin 100.000 ilman ulkopuolisia vakuuksia, joka voidaan maksaa pois kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta tai hyvittää kauppahinnasta. Lisätietoja tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
490 000 €

Vuorenteko Oy

Myydään Vuorenteko Oy:n koko osakekanta. Vuorenteko Oy:n juuret vie aina vuoteen 1918 jolloin toiminta aloitettiin, mutta nykyisen muotonsa Oy on saanut 1947. Yhtiöllä on ollut merkittävää valmistusta vuosien saatossa, mutta nykyisellään toiminta on hiipunut. Osakeyhtiön omistuksessa on eri aikakausilta olevien tuotantolaitteiden lisäksi kaksi vierekkäistä kiinteistöä Jokelan Keskustan läheisyydessä, joilla sijaitsee omakotitalo (2 asuntoa) sekä tuotantorakennuksia. Tuotantotiloissa isot ovet. Omakotitalon lämmitysjärjestelmä uusittu: ilmavesilämpöpumppu. Viime vuosina yhtiö on keskittynyt teräsrakenne ja koneistustöihin sekä yksilöllisiin hitsausta ja sorvausta vaativiin korjaustöihin, RST- ja alumiinihitsauksiin sekä taidetuotteisiin. Yrityksellä on kantavien teräsrakenteiden CE-merkintä (EN1090-1) Rakennusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 3ha metsää sekä 6ha peltoa. Pellot on vuokrattuna ulkopuoliselle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Konekantaa mm. MIG- ja TIG -hitsauslaitteet, 3 manuaalisorvia, jyrsin, mankeli, särmäri, pylväs- ja säteisporat, ahjo, ums. Kokonaisuus sopii loistavasti mitä moninaisempaan teolliseen yritystoimintaan, remontoimalla juhlatilaksi tai asunnoksi ihmiselle joka tarvitsee reilusti harrastustilaa. Katso kuvat ja tutustu yhtiön sivuihin vuorenteko.com Hintapyyntö 590.000e velattomalle kokonaisuudelle. Nykyisellään yhtiöllä velkaa noin 100.000 ilman ulkopuolisia vakuuksia, joka voidaan maksaa pois kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta tai hyvittää kauppahinnasta. Lisätietoja tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image