Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Konepaja
650 000 €

Myynnissä yli 100 vuotta toiminut perinteikäs metallipaja

Myydään vanhassa perinnemiljöössä toimiva arvostettu metallialan yritys kiinteistöineen. Vuorenteko on Fredrik Wuoren Jokelaan vuonna 1918 perustama metallipaja, joka toimii nyt jo 5. sukupolvessa. Vuorenteon pajassa tehdään teräsrakenne- ja koneistustöitä sekä yksilöllisiä hitsausta ja sorvausta vaativia korjaustöitä. Vuorenteko on lähialueella erittäin tunnettu ja arvostettu ja sillä on valmis asiakaskunta. Metallipaja toimii noin 500 m2:n tehdasrakennuksessa. Pajan varustukseen kuuluu mm. 3 manuaalisorvia, hitsauskoneita, levymankeleita, levyleikkuri, Promecan-särmäyspuristin ja sepän ahjo. Vuorenteko Oy omistaa myös n. 10 ha kiinteistön rakennuksineen. Päärakennus, n. 250 m2 käsittää kaksi asuntoa. Rakennusta on peruskorjattu viime vuosina, mm. sisäremontti tehty, asennettu ilmavesilämpöpumppu sekä julkisivu ja katto täysin uusittu. Asunnot ja sepän ahjotila ovat tällä hetkellä vuokrattuna. Tilalla on lisäksi varastorakennus sekä vanha aitta ja navetta. Tilan pellot ovat olleet luomuviljelyksessä jo 20 vuotta ja pellot ovat tällä hetkellä vuokrattuna. Kiinteistön 3 ha metsäalalle on osittain istutettu uutta puustoa Kiira-myrskyn tuhojen jälkeen. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä jatkamaan ja kehittämään pitkän historian omaavaa metallipajaa ja monia mahdollisuuksia tarjoavaa kiinteistöä. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta.  Yrityksen mukana ei siirry henkilöstöä. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!  www.vuorenteko.com   Katso video: Vuorenteon pajalla metalli muovaantuu - YouTube    
Myydään
Ravintola
70 000 €

Myydään Tuusulassa sijaitsevan Nurkka10-lounasravintolan liiketoiminta

Tuus - Catering Oy myy vuodesta 2018 toimineen Nurkka10-lounasravintolan liiketoiminnan kalusteineen ja laitteineen. Lounasravintola sijaitsee keskeisellä ja kasvavalla paikalla Tuusulan Hyrylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Nurkka10 tarjoilee asiakkailleen herkullista ja monipuolista lounasta. Ravintola on paikallisesti tunnettu ja sillä on laaja ja vakiintunut asiakaskunta. Toimitilassa on 62 asiakaspaikkaa ja lisäksi keväisin ja kesäisin ravintolan eteen saa ulos viihtyisiä terassipaikkoja. Keittiötilat ovat toimivat ja keittiölaitteet ammattitasoisia. Ravintolalla on A-oikeudet. Toimintaa on mahdollista kasvattaa esimerkiksi kehittämällä kahvilatoimintaa sekä laajentamalla aukioloaikoja iltoihin ja viikonloppuihin. Tila mahdollistaa lisäksi erilaisten tilaisuuksien järjestämisen ja soveltuu myös pitopalvelutoimintaan! Toimitilasta löytyy hyvät sosiaalitilat, joissa on lisäksi sauna. Kiinteistön ympäristössä on hyvin pysäköintitilaa. Yritys toimii kiinteistössä vuokralla. Tässä on tarjolla loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle kehittää hyvällä paikalla olevaa ja tunnettua lounasravintolaa! Kauppaan kuuluu koko lounasravintolan liiketoiminta. Lisätietoja ja 3D-esittely löytyy kotisivuilta osoitteesta www.nurkka10.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja soittamalla (Pekka Huumonen puh. 044 972 9196) tai sähköpostitse info@tuuscatering.com.
Myydään
Ravintola
135 000 €

Myytävänä paikallisesti tunnettu ravintola, Vanha Unkka, Tuusulassa

Myydään hyvämaineisen ravintolan osakekanta Tuusulasta! Myytävänä oleva paikallisesti tunnettu ravintola, Vanha Unkka, sijaitsee keskeisellä ja vilkkaalla paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Liiketoimintaa voi kasvattaa helposti esimerkiksi lisätä ruokatarjontaa iltaisin ja viikonloppuisin. Koronasta huolimatta yhtiö on tehnyt positiivista käyttökatetta. Yrityksellä on hyvä maine. Toimipaikassa on iso katettu terassi, iso piha ja siten suuret parkkipaikoitusmahdollisuudet. Keittiö toimii myös muun toiminnan ohella tarvittaessa catering-toimintaan. Toimitila on vuokrattuna, kaluston omistaa myytävä yhtiö ja yhtiöllä ei ole kalustoon liittyviä velkoja ja itse yhtiöllä ei ole lainkaan muita rahoitusyhtiölainoja. Eli velaton yhtiö kyseessä, mitä hoidettu erinomaisesti myös hallinnon ja talouden näkökulmasta. Ennen koronaa yhtiön liikevaihto on ollut yli miljoonan vuodessa, joten toimipaikassa on aito potentiaali jo näytettynä todistetusti. Kauppaan kuuluu myös mahdollisen kauppapäivän hetken mukainen tarvike- ja raaka-ainevarasto sekä vuokratilan jo aiemmin maksettu vuokravakuus sekä yhtiön kassavarat. Huikean hieno mahdollisuus yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. 
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image