Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maatilat

Myydään lihatila kokonaisuus Ruotsin Pellossa

- Omakotitalo + Tontti - Maatila - Valmis ja kannattava yritys eläimineen sekä koneineen   Hirsirakenteinen omakotitalo, alunperin rakennettu vuonna 1712, mutta kyseisellä tontille tuotu vuonna 1924 kahtena eri osana. Yhteispinta-ala talossa on 221 m2. Talo on jaettu kahteen eri asuntoon, ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, 3 makuuhuonetta, wc sekä varastotilaa. Keittiö on keskeneräinen. Ensimmäisen kerroksen asuntoon kuuluu myös kellari, jossa pesutupa, puulämmitteinen sauna sekä paljon varastotilaa. Toisen kerroksen asunnossa on keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta sekä kylpyhuone sähkölämmitteisellä saunalla. Yläkerran keittiö on remontoitu vuonna 2021. Asunnot voi myös yhdistää takaisin yhdeksi isoksi omakotitaloksi. Koko talossa on oma maalämpö, joka on asennettu 2016. Yläkerrassa on myös lämpöä lisäämään takka. Tontin pintala n. 10 000 m2. Tonttin rajoittuu Kardis- nimiseltä tieltä joelle, josta saa lähdevettä puutarhaan sekä eläimille. Noin puolet tontista on aidattua laidunta-aluetta eläimille kuten lehmille, sonneille tai hevosille. Pihapiirissä on myös lähivuosina rakennettu grillikota. Lisäksi olemassa mahdollisuus ostaa erikseen yhteisomistuksessa olevaa maata.  Myytävään maatilaan kuuluu vuonna 2007 rakennettu rakennus, jossa on autotalli, EU-konttori, huoltotilaa, varastotilaa, tekninen tila, heinälato/kalusteiden säilytyspaikka talvisin sekä eläimille (sonneille) oleva tila talveksi. Autotalli on kahden auton, sähköistetyillä ovilla toimiva autotalli. EU-konttori on järjestysten mukainen sekä ajantasalla kaikista päätetyistä asioista. Koneille on sekä huolto, että säilytystilaa paljon. Rakennuksessa on valmiiksi jaettuja karsinoiksi. Tässä maatilan rakennuksessa on myös oma maalämpö asennettu vuonna 2015. Eläimille on myös toinen suuri rakennus, jossa on myös jaoteltu karsinoita valmiiksi. Kyseisestä rakennuksesta on eläimillä mahdollisuus mennä itse myös laitumelle.  Yritys on sertifioitu, ekologinen liha- ja jalostustuotanto. Yrityksen myyntiin kuuluu koneistukset sekä mikäli ostaja haluaa, niin yhteensä 130 eläintä.    Yrityksen liikevaihto: 2019: 1 842 000kr 2020: 1 510 000kr Yritys on saanut EU-tukea/kunnan tukea, summat ovat vaihtelevia: 2019: 1 197 000kr 2020: 850 0000 LIsäkuvia ja infoa saatavilla kiinnostuneille.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Poikkeuksellisen kannattava kangas- ja käsityötarvikeliike Lapissa

Myydään kahdella paikkakunnalla Lapissa toimiva menestyvä ja erittäin kannattava kangas- ja käsityötarvikeliike.  Kemissä ja Tornissa toimiva liike on alansa johtava toimija Lapissa ja laajentumismahdollisuuksia uusille paikkakunnillekin löytyy. Liiketoiminta on erittäin kannattavaa, yrityksen liikevoitto on jo usean vuoden ajan ollut 20-30 % välillä. Erinomaiset päämiessuhteet suurimpiin alan toimittajiin Suomessa sekä Euroopassa. Hyvien päämiessuhteiden ansiosta myös kasvumahdollisuuksia.  Kangaskukkula toimii Kemissä ja Torniossa palvelee koko Meri-Lapin asukkaita ja julkista hallintoa. Asiakkaita kaupassa käy koko lapin alueelta sekä Ruotsista.  Myydään liiketoimitoimintakauppana toimiva ja tuottava kokonaisuus. Kauppaan sisältyy Kangaskukkulan liiketoiminta, asiakasrekisteri, toimivat verkkosivut ja markkinointimateriaalit, varasto ja liikkeiden irtaimisto. Liike toimii omassa kiinteistössä Torniossa joka on mahdollista sisällyttää kauppaan. Kemin liike sijaitsee Kauppakeskus Coronassa. Tässä ainutlaatuinen tilaisuus jatkaa tuottavaa liiketoimintaa heti hyvin toimivalla konseptilla. Myynnin syynä nykyisen yrittäjän eläkeikä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Myytävänä muotikaupanalan erikoisliikkeet ja verkkokauppa Rovaniemellä

Olemme sekä kivijalassa että verkkokaupan kautta toimiva muodin- ja kodinsisustuksen monimerkkimyymälä Rovaniemen keskustassa. Kivijalkaliikkeemme käsittää kaksi saman katon alla olevaa myymälää: Santa's Luxury-nimellä toimivan monimerkkimyymälän sekä Balmuirin konseptimyymälänä toimivan Balmuir Store Arctic Circlen. Kivijalkamyymälöidemme lisäksi yrityksemme liiketoimintaan kuuluu oma verkkokauppa, jonka kautta harjoitamme liiketoimintaa ympäri Suomen.   Liiketoimintakauppaan kuuluvat kummankin kivijalkamyymälän liiketoiminta, koneet / kalusto, varasto sekä kummankin liikkeen yhteinen verkkokauppa. Yritys on toiminut Rovaniemellä kohta viiden vuoden ajan ja sillä on hyvä, vakiintunut asiakaskunta sekä valtava potentiaali niin verkkokaupan kautta kotimaisessa kuluttajamarkkinassa kuin paikallisessa kivijalassa Lapin matkailun Rovaniemelle vuosittain tuoman valtavan ulkomaisen asiakaspotentiaalin myötä.   Jos olet aina halunnut olla yrittäjä, rakastat muotia ja kaikkea kaunista, ja haluat työskennellä upeassa, inspiroivassa työympäristössä kansainvälisellä näköalapaikalla, nyt on tarjolla ainutkertainen mahdollisuus tehdä unelmista totta. Tarjoamme valmiiksi viimeisen päälle rakennetun konseptin, Shopify-pohjalle rakennetun hyvin toimivan verkkokaupan, juuri lattiasta kattoon täysin uusitut ja kalustetut myymäläpuitteet, valmiin asiakaskunnan sekä kaikki mahdollisuudet menestyä.   Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, niin kerromme lisää! Tähän unelmaan tarttuminen ei edellytä Sinulta aiempaa alan koulutusta, osaamista tai kokemusta, sillä nykyinen kauppias on valmis sitoutumaan ostajan kouluttamiseen kaikilta osin sekä perehdyttämään muotikaupanalaan tavarantoimittaja- ja agentuuriverkostoja myöten. Myös kaikki käyttämämme järjestelmät sekä uusi nykyaikainen verkkokauppa-alustamme ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helposti haltuunotettavissa.          
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula
PÄIVITETTY

Tunturi-Lapissa sijaitseva tuottava pesula

Myydään Tunturi-Lapissa sijaitseva paikkakunnan ainoa pesula. Yritys on kannattava ja vakaalla pohjalla. 1985 perustettu perheyritys etsii jatkajaa omistajien eläkeiän vuoksi. Asiakaskunta koostuu monipuolisesti alueen matkailuyrityksistä ja yksityisistä asiakkkaista sekä matkailijoista ja mökkiläistä. Henkilökunta on kokenutta ja ammattitaitoista. Yrittäjien lisäksi kaksi palkattua, sitounutta ja pitkäaikaista työntekijää.   Myydään liiketoimintakauppana sisältäen valmis asiakaskunta, täysi koneisto ja laitteisto sekä oma tila.   Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme yrityksestä lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Lomakylä
SUOSITTU

Kannattava ja kauttaaltaan remontoitu matkailuyritys Sevettijärvellä!

Myydään pian 40 vuotta toiminut matkailuyritys Sevettijärveltä, Vätsärin erämaa-alueen syleilyssä. Yrityksellä on majoitusta 56 hengelle sekä viisikymmenpaikkainen ravintola. Kiinteistöt ovat vastikään remontoituja, joista uusimpana ravintolasali toukokuussa 2023! Yrityksen liikevaihto muodostuu noin 9 kuukauden aukiololla, muun ajan yrittäjä on lomaillut, joten liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa niin halutessaan. Yritys sijaitsee Norjan rajan tuntumassa. Kirkkoniemen kaupungin palvelut ovat vain 60 km päässä, ja Kirkkoniemen lentokentälle on matkaa 50 km. Ivalon lentokentälle on matkaa noin 190 km.  Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, joka laajenee vuosittain myös kansainvälisesti.  Lisätietoja pyydettäessä, ota rohkeasti yhteyttä! Tule yrittäjäksi Pohjois-Lappiin! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ohjelmapalvelu
SUOSITTU

Ainutlaatuinen yritysmahdollisuus Saariselällä

Etsitkö ainutlaatuista mahdollisuutta aloittaa matkailualan yritystoimintaa Saariselän upeassa ympäristössä? Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden ostaa poro- ja moottorikelkkasafaripalveluita sekä aitoja kotaruoan nautintohetkiä tarjoavan yrityksen Saariselän suositulta alueelta. Tämä on täydellinen tilaisuus astua suoraan valmiiseen konseptiin ja nauttia Lapin lumoavista maisemista. Yrityksemme on pitkään ollut alueen arvostetuin poro- ja moottorikelkkasafarien sekä kotaruoan tarjoaja. Olemme luoneet vahvan maineen laadukkaasta palvelusta ja unohtumattomista asiakaskokemuksista.  Palveluvalikoimamme kattaa monipuoliset porosafarielämykset erilaisille ryhmille ja matkailijoille. Tarjoamme safareita, joissa asiakkaamme pääsevät tutustumaan poronhoitokulttuuriin ja ihailemaan upeita maisemia. Moottorikelkoilla pääsemme toimipaikastamme suoraan reitille ja ihastelemaan Saariselän alueen upeaa tunturiluontoa.  Kotaruoan nautintohetket ovat todellinen herkku vieraillemme. Tarjoamme aitoja saamelaisia kotaruokailuja, joissa vierailijamme pääsevät maistelemaan perinteisiä lappilaisia ruokalajeja ja tutustumaan saamelaiseen kulttuuriin. Tarjoilumme ovat huolellisesti valmistettuja, ja raaka-aineet tulevat pääosin lähialueen tuottajilta. Yrityksemme on varustettu nykyaikaisilla moottorikelkoilla (21kpl) sekä laadukkailla porosafari- ja kelkkavarusteilla. Meillä on viihtyisä 120 asiakaspaikkainen kota, joka tarjoaa tunnelmallisen ympäristön kotaruoan nauttimiseen sekä ajohärät ja muu kuljetuskalusto. Lisäksi meillä on muita rakennuksia ja reitistöjä omistuksessamme.   Toimipaikkamme sijaitsee moottorikelkkareittien välittömässä läheisyydessä, ja hiihtoladuilta on aikoinaan tehty yhdyslatua kodalle, joka toimi moottorikelkka ja hiihtokahvilana muun toiminnan ohessa.    Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa hyödyntää Lapin matkailun kasvun. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Tarjoamme sinulle myös yhteisen 60 vuoden kokemuksen lapin matkailusta, mikäli tarvitset apua liiketoiminnan käynnistämiseen.   Ota yhteyttä: Armi Palonoja 040 657 6999 / armi@samimama.com ja kysy lisää!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
150 000 €

Tunnettu ja erittäin hyvämaineinen kahvila-ravintola

Myydään erittäin tunnettu, pitkään toiminut kahvila-ravintola, joka on tunnettu erityisesti Suomen parhaista munkeista ja herkullisista lohileivistä. Kahvila Lohihovi sijaitsee Kittilän ja Rovaniemen rajalla, Lohihovi on suosittu pysähdyspaikka Lapin matkailijoiden keskuudessa. Lohihovi on toiminut samalla paikalla pian 40 vuotta, liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Asiakaskunta koostuu Levin ja Ylläksen alueen matkailijoista. Oma n. 240m2, honkarakenteinen, pyöröhirsinen liiketila sijaitsee vuokratontilla. Yhtiö omistaa naapuritontin, jolle olisi mahdollista rakentaa esim. majoituskäyttöön sopivat tilat ja lähteä kehittämään liiketoimintaa sitä kautta. Nykyisissä tiloissa on 44 asiakaspaikkaa sisällä ja lisäksi terassi, jossa 20 asiakaspaikkaa. Rakennus on myös siirrettävissä tarpeen mukaan. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, nykyisen omistajan eläköitymisen vuoksi. Kauppaan kuuluu liiketoiminnassa tarvittavat koneet ja laitteet sekä yrityksen omistuksessa oleva naapuritontti. Työntekijöitä on nykyisen yrittäjän lisäksi kaksi ja he voivat tarvittaessa jatkaa yrityksen palveluksessa myös omistajanvaihdoksen jälkeen. Nykyinen omistaja on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Uitonniemen Rantahotelli

Uitonniemi, matkailukohde keskellä järvimaisemaa, 300m Kemijärven kaupungin keskustasta. Uitonniemen matkailualueella on viisi perinnerakennusta liittyen  alueen rikkaaseen uittohistoriaan. Sijainti on ihanteellinen - lähellä kaupungin palveluita, luonnon ympäröimänä, voi nauttia parhaista puolista molemmista maailmoista. Tilausravintola  Uitonpirtti, henkii uiton historiaa, asiakaspaikkoja 60 hengelle. Rakennus on huolellisesti kunnostettu ja laajennettu säilyttäen alkuperäisen arkkitehtuurin ja historian. Ravintolassa on keittiö, joka mahdollistaa monipuolisen ruoanvalmistuksen aina aamiaispalveluista suuriin juhliin. Pirtistä ja terassilta avautuu upea näköala järvelle, mikä luo ainutlaatuisen tunnelman asiakkaille. Pihapiirissä on hirrestä v. 2007 rakennettu Uitonniemen Rantahotelli, jossa on kuusi kodikasta 2-3 hengen huonetta. Huoneet ovat viihtyisiä ja varustettu omilla kylpyhuoneilla, minikeittiöillä, omalla sisäänkäynnillä terassilta.Viereinen, v. 1860 peräisin oleva Wanha aitta on 142 m2 hirsirakennus kahdessa kerroksessa ja toimii täydellisenä tapahtumatilana mm. kokouksille, konserteille, perhejuhlille, myös näyttelytilana. Aitan ylisillä on majoitustilaa n. 6 henkilölle, keittiö ja parveke josta upea näköala järvelle. Sauna ja saunakammari, uimalaituri tarjoaa rentouttavan saunaelämyksen ja vilvoittelun. Saunakammari toimii myös kokoustilana. Aurinkoterassi ympäröi rakennuksia ja tarjoaa upeat näkymät järvelle ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta. Hiekkaranta ja kanootinvuokrausta Viereinen rakentamaton Salmenniemi kuuluu myös tähän kokonaisuuteen. Uitonniemi on loistava tilaisuus sekä sijoittajalle että matkailu- ja ohjelmapalvelutyrittäjälle. Nykyinen ravintola- ja matkailutoiminta on kannattavaa, ja alueella on potentiaalia laajentaa ja kehittää toimintaa entisestään. Alue tarjoaa monia mahdollisuuksia, kuten hotellitoiminnan laajentamisen, lisätilojen rakentamisen tai uusien matkailupalveluiden tarjoamisen.  Rakennusoikeutta on. Tule ja koe Uitonniemen ainutlaatuinen tunnelma ja potentiaali. Tämä kiinteistö tarjoaa unohtumattomia mahdollisuuksia ja on valmis uuteen lukuun elämässään. Lataa esite →  Ota yhteyttä ja varaa aika tutustumiselle!
Kemijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
85 000 €

Restaurant and Pizzeria

SUOMI Ravintola ja Pizzeria alkoholiluvalla, keskustan tuntumassa, pinta-ala 280 m2 ja 70 asiakaspaikkaa. Päätoimiala on lounasbuffet, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Iltaisin ravintola tarjoaa italialaisia ruokia sisältävän, suositun à la carte -menun. Myymälä myydään täysin kalustettuna. Salissa on baarialue, useita jääkaappeja ja pakastimia sekä kolme seinäasenteista kylmähyllyä. ENGLISH Restaurant and Pizzeria with alcohol license, a few meters from the center, area 280 m2 and 70 seats. The main business is a lunch buffet with a regular clientele. In the evenings, it offers an à la carte menu with Italian dishes. The shop is sold with all necessary furniture and dining room furniture. There is a bar area, several fridges and freezers and three refrigerated wall units.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka
825 000 €

Vuokrataan/myydään tunnettu pikaruokaravintola ja majoitustoiminta

Myydään grilli-ravintola +rivitalohuoneistot.   Kyseessä kannattava ja erittäin tunnettu pikaruokaravintola parhaalta paikalta Kolarissa. Grillin vieressä Ylläsjoen rannalla saunallisia majoitushuoneistoja (6kpl 2mh, oh+ tupakeittiö, wc, suihku ja sauna) .  Huoneistot ovat suosittuja yöpymispaikkoja niin turisteille, kuin työmiehillekin, paikkakunnalla hyvin vähän muita majoituspaikkoja.    Sijaitsee valtatien varrella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla. Juna asemalle (päätepysäkki) 300 m. Ruotsin rajan tuntumassa. Ylläkselle 30km.    Vakiintunut asiakaskunta, vuosi vuodelta kasvava liikevaihto, johon edes korona  ei ole vaikuttanut, vaikkakin sen myötä aukioloja on lyhennetty, ja yksi päivä viikossa pidetty kiinni.  Tässä olisi siis valmiina kaikki, mutta myös paljon kehitettävää vieläkin myynnin kasvattamiseksi.    Toiminut nykyisen yrittäjän johdolla vuodesta 2009, ensimmäiset 5 vuotta "vanhassa" rakennuksessa, jonka käydessä pieneksi, purettiin se uuden suuremman rakennuksen tieltä, Uusi 180 m2 kiinteistö avattu siis 2014. Asiakaspaikkoja n. 40-50+ terassit.    Tästä hyvä tilaisuus alkaa itsenäiseksi yrittäjäksi ja työllistää itseä sekä muita.Täydellinen paketti. Koneet, laitteet, kalusteet, toimivat majoitushuoneistot. Ei muita grillejä/ pikaruokaravintoloita paikkakunnalla!  Paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaa.   Mikäli kiinnostus heräsi, kerron mielelläni lisätietoja.     
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
680 000 €

Myydään hotelli, hostelli ja pakohuoneet Ylläksellä!

Kuerkievari Kuerhotel Kuerhostel Oy on perheyhtiö, joka harjoittaa hotelli-, hostelli- ja pakopelitoimintaa Ylläksen Äkäslompolossa. Myymme nykyaikaisesti johdetun ja hyvinhoidetun Kuerkievarin rakennuksineen, tontteineen ja toimintoineen. Myynnissä on osakeyhtiön koko osakekanta. Yhtiö omistaa suositut KuerHotellin ja KuerHostellin kahvila-ravintoloineen sekä laadukkaat Arctic Secrets -pakohuoneet.   Kiinnostuneille lähetämme tietopaketin, jossa tarkempi esittely. Yhtiö myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
429 000 €

Tontti 250200m2/entinen laskettelukeskus

Rakennuspaikka lomakylälle tai vastaavalle tai ihan vaan omaan käyttöön.           Kemijärven maisemista, palveluiden läheisyydestä, nyt myynnissä rakennuspaikka. Kohteessa on toiminut vuosia sitten laskettelukeskus, mutta hissit on jo vuosia sitten purettu ja rinteet metsittyneet. Laskettelukeskuksen infasta on valopylväät jäljellä. Kemijärven kaupungin ilmoituksen mukaan mahdollista rakentaa joko RA- tai RM-kaavalla. Tämän entisen laskettelukeskuksen huipulta aukeavat upeat maisemat erämaan vaarojen ylle. Kiinteistölle etsitään nyt kehittäjää tai omaan käyttöön uniikkia paikkaa etsivää nautiskelijaa. Tontin pinta-ala 250200m2. Kiinteistölle voidaan rakentaa myös ilman yleiskaavaa esim. suunnittelutarveratkaisuna, esteitä ei ole kunhan vesi- ja viemärihuolto järjestetään kunnolla. Kiinteistöllä sijaitsee korjauskelvoton rakennus. Pitkävaara sijaitsee Napapiirin rajamailla kauniissa Suomen Lapissa. Pitkävaara tarjoaa upeat puitteet vapaaseen luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun monen eri aktiviteetin parissa. Pitkävaara sijoittuu Kemijärven keskustan läheisyyteen vain 3,5 km keskustasta. Matkaa muihin kaupunkeihin kuten Sallaan on 60 km ja Rovaniemelle 70 km.   Lisätietoa www.pitkavaara.com  
Kemijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hinauspalvelu

Myytävänä Lapin alueella toimiva Hinauspalvelu yritys.

Hinauspalveluyritys myytävänä - luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua ympäri vuorokauden   Olemme pitkän linjan ammattilaisia hinauspalvelualalla ja tarjoamme luotettavaa ja nopeaa palvelua asiakkaillemme ympäri vuorokauden. Nyt onkin mahdollisuus ostaa koko liiketoimintamme, joka sisältää kaiken tarvittavan kaluston toiminnan jatkamiseen.   Kalustoomme kuuluu henkilö- ja matkailuajoneuvojen hinaukseen soveltuva hinausauto.   Liiketoimintamme on vakiintunut ja meillä on laaja asiakaskunta, joka koostuu niin yksityisistä henkilöistä kuin yrityksistäkin. Voimme tarjota uudelle omistajalle myös kattavan asiakasrekisterin, joka mahdollistaa nopean startin uudessa roolissa.   Jos olet kiinnostunut ostamaan hinauspalveluyrityksemme, ota yhteyttä niin voimme keskustella tarkemmin liiketoiminnasta ja hinnoittelusta. Tervetuloa mukaan menestyksekkääseen hinauspalvelualan liiketoimintaan!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liiketila
15 000 €

Kemin keskustasta 467 m² toimitilaa

Monenlaiseen toimintaan soveltuva valoisa ja hyväkuntoinen katutason kiinteistö näkyvältä paikalta Kemin ydinkeskustasta. Kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydestä (mm. Kemin uusi terveyskeskus, citymarket ja s-market). Osakkeet sijaitsevat vuokratontilla, vuokranantajana Kemin kaupunki. Liiketila kostuu 3 erillisestä osakehuoneistosta: Huoneisto/Katutason liikehuoneisto 5, koko 149m2. Huoneisto/Katutason liikehuoneisto 6, koko 256m2. Huoneisto/ 2krs. toimistotila, koko 62m2.    Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
1 050 000 €

Tornio I Kiviranta I Maahantuonti - ja tukkukauppa sekä teollisuustila

Tornion Kivirannalla, Veturitallintiellä myytävänä yli 1000m2 kokoinen teollisuustila sekä Virvatuli valaisimet Oy (0969987-4) maahantuonti- ja tukkukauppa. Kauppaan sisältyy myös n. 200 000 euron arvoinen varasto.  Halli on valmistettu vuonna 2010, joten on todella hyvässä kunnossa. Rakennusta on käytetty valaisimien varastointiin, lähetystoimintaan ja toimistotyöhön, joten käytön jälkiä ei käytännössä ole. Kiinteistöllä on rakennusoikeutta vielä yli 300m2 jäljellä. Kohteelta menee hyväkuntoiset tiet kuljettamaan tavaraa ympäri Suomea tai maailmaa. Kiinteistö sijaitsee omalla, asfaltoidulla, tontilla. Taloustiedot: https://www.is.fi/yritys/virvatuli-valaisimet-oy/tornio/0969987-4/ Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
195 000 €

LIIKETILA (halli) Tornion Putaan liikekeskuksessa E4 tien viressä

Kemintie 40, 95420 Tornio Tornion Putaalla monikäyttöinen liiketilakokonaisuus, tällä hetkellä tiloissa toimii autokorjaamo. Tontin koko n. 1127 m2.   - vuonna 1979 valmistunut hallirakennus, n.106 m2 - vuonna 2013 valmistunut varastohalli, n.142 m2  - vuonna 1949 valmistunut asuinrakennus noin 58m2   - näkyvä sijainti, ohittavaa liikennettä keskimäärin 10553 ajoneuvoa vuorokaudessa - kaikki rakennukset kaukolämmössä - varastohallin sisäkorkeus 4,9 m - varastohallissa isot nosto-ovet, 3,6 x 4,2 m, automaattiavaus kaukosäätimillä - öljynerotuskaivot  - voimavirta   Autokorjaamon laitteet - 2 auton nosturia  - 2 rengaskonetta - 2 tasapainokonetta - toimistotila hallin sisällä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huoltoasema

Neste Huoltoasema, Ranniotie (Sodankylä)

NESTE HUOLTOASEMA , RANNIOTIE (Sodankylä) Liiketoimintayhtiön sekä Kiinteistö Oy:n yhteisliikevaihto on nyt n. 3,8 miljoonaa euroa, alv 0 %. Myydään pitkään menestyneesti toimineen Neste Ranniotie liiketoiminta kokonaan. Lisäksi myydään Kiinteistö Oy:n osakekanta kokonaisuudessaan, joka omistaa 3 kpl tontteja ja kaikki rakennukset sekä mittarikentän säiliöineen.  Kiinteistö Oy:llä on 3 vuokralaista joten vuokratuotto on erittäin merkittävä. Kiinteistöt:  0.8870 ha , 0,4989 ha , 0,5000 ha. Yht. 1,8859 ha Rakennukset 1450 m2 ja ulkorakennus 450 m2. Sijaitsee hyvällä paikalla E75 tien varrella joka johtaa Ivaloon. Matkailijoiden määrä on valtava ja potentiaali on rajaton. Nykyaikaiset uudet järjestelmät, uudehkot tarkastetut polttoainetankit, käyttökelpoiset huolto/peruskorjatut rakennukset, kannattava kahvilan sekä autopesujen liiketoiminta, ja lisäksi siis vuokralla olevien tilojen hyvä vuokratuotto. Huoltoasema työllistää tällä hetkellä 9 -10 henkeä + yhden yrittäjän. Yhteydenotot tunnettuun polttoaineasemien yritysvälitykseen: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi vesa.leppanen@wbl.fi    0400538862 Ilmoitathan yhteydenotossasi koko nimesi sekä puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Pyytämällä salassapitosopimuksen, saat tarkemmat tiedot kuten taloustiedot.    
Sodankylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Matkatoimisto
790 000 €

Matkatoimisto ja luontomatkailuyritys Lapissa

Vuosikymmeniä toiminut matkatoimisto ja ohjelmapalveluyritys on nyt myytävänä omistajan sairastelun takia. Yrityksellä on toimintaa Rovaniemellä, Meri-Lapissa ja Saariselällä. Yritys ylläpitää myös omaa luontoteemaista hotellia / ohjelmapalvelukeskusta ja leirintäaluetta ja on tunnettu ja arvostettu toimija luontomatkailun alalla. Yrityksellä on paljon kalustoa ja ohjelmapalveluissa tarvittavaa käyttöomaisuutta. Myynti on nyt kovassa kasvussa koronan jälkeen ja koneisto on valmiina tuottoisaan liiketoimintaan. Yritys työllistää välittämästi useita henkilöitä ja sillä on vakiintunutta henkilökuntaa. Omistaja jää tueksi ja neuvonantajaksi vuoden ajaksi. Yritys toimii täydellä teholla ja on velaton. Valmis konsepti, markkinointikanavat ja vakiintuneet liikesuhteet sisältyvät kauppaan. Tervetuloa tutustumaan!
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image