JÄTÄ ILMOITUS

Verkkokauppa Uusimaa, Etelä-Suomi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkokauppa

Myydään lastentarvikkeiden verkkokauppa

Verkkokauppa on perustettu vuonna 2018 ja myy laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä lastentarvikkeita.  Elämäntilanteen suuren muutoksen vuoksi rakas verkkokauppamme ei kuitenkaan ole saanut tarvitsemaansa huomiota ja siispä etsii nyt hyvää jatkajaa. Nykyisellään verkkokauppa toimii edelleen ja myyntiä tulee, mutta kasvun hakemiseen ei valitettavasti ole ollut aikaa. Verkkokauppa on rakennettu helppokäyttöiselle Shopify-pohjalle. Myyntiä on osin tullut myös tavaroiden pop up -myynnistä Helsingissä sijaitsevan kivijalkakaupan kautta (yrittäjän oma ja päätoiminen työ) ja sen jatkamisesta voidaan myös sopia. Ns. raaka pohjatyö on tehty, joten myynnin jatkokehitys käy helposti.  Kauppaan kuuluu verkkokauppa-alusta, domain, varasto kaupantekohetkellä, tavarantoimittajasopimukset, Facebook-sivut, perehdytys ja mahdollisuus jatkaa pop up -myyntiä. Varasto on sijainnut kotona, nykyisellään tavaramäärä ei ole ollut niin suuri että olisi tarvinnut erillistä vuokratilaa varastolle. Lv. vuonna 2019 noin 15 000€. Yrityksestä ei olla nostettu palkkaa. Voidaan myydä koko osakekanta tai liiketoiminta. 
8 500 €
Myydään
Verkkokauppa

Osakkuus koiratarvikkeiden verkkokaupassa, jolla on oma tuotemerkki

Etsitään koiratarvikkeiden verkkokaupalle osakasta tai uutta omistajaa, jolla olisi mahdollisuus panostaa suomenkieliseen asiakaspalveluun. Verkkokauppa on ollut sivutoiminen projekti ja jäänyt vaille ansaitsemaansa huomiota. Sopii hyvin lemmikkien ystävälle. Päätuotteita ovat koiran pedit ja makuualustat. Lokakuussa 2019 on vuokrattu Talliosakkeen varastotila 32 neliötä. Tuotteet valmistetaan alihankintana Virossa ja kuljetetaan Vantaan varastoon. Verkkokaupalla on oma tuotemerkki. Pieni tuotevalikoima: noin 10 erilaista tuotetta, koiranpeti ja lämpöalustat muodostavat 90 % myynnistä. Myynti tapahtuu tällä hetkellä ainostaan oman verkkokaupan kautta, mutta tuotteissa olisi suurta potentiaalia myös jälleenmyyntiin.  Yritystoiminnan sijainti on tarvittaessa helposti siirettävissä.  Ota yhteyttä (mielelläni puhelimitse), niin keskustellaan lisää osakkuudesta tai vaihtoehtoisesti koko yrityksen myynnistä. Jos kyseessä liiketoiminnan myynti kokonaan, silloin hintapyyntö on 35 000 €, johon sisältyy noin 10 000 € arvoinen varasto.
35 000 €
Myydään
Verkkokauppa

Tanssituotteiden verkkokauppa ja varasto

Myydään valmis ja useita vuosia toiminnassa ollut verkkokauppa, jolla on vakituista asiakaskuntaa. Tuotteet ovat laadukkaita, edullisia tanssiharrastajien tossuja, asuja ja muita asusteita. Myynnissä on sekä lasten että naisten kokoja. Verkkokaupalla on hyvä orgaaninen näkyvyys Google-hauissa ja näkyvyyttä voisi helposti kasvattaa lisää panostamalla mainontaan enemmän! Aiemmalla yrittäjällä on hyviä kokemuksia tapahtumamyynnistä, jolla myyntiä saa kasvatettua reilusti.  Verkkokaupan varaston osalta saat tarkkaa tietoa eri tuotteiden myynnistä ja nykyisestä varastosta voi valita kauppaan mukaan haluamasi tuote-erät.  Erityisesti tanssilenkkarit ja -tossut tekevät tasaisesti kauppansa.  Yritys on tehnyt itse maahantuontia sekä aiemmin myös sopimusvalmistusta Kiinassa, mitä kautta tuotteita on saatu myyntiin omalla brändillä. Tähänkin löytyy valmiit kontaktit.  Verkkokaupan hintapyyntö 4500 € + varasto sopimuksen mukaan. Varaston arvo n. 20.000-25.000 €. Kysy lisätietoja!
25 000 €
Myydään
Verkkokauppa

Iloinen kauniiden eurooppalaisten lelujen verkkokauppa

Pieni kauniiden ja kestävien eurooppalaisten lelujen verkkokauppa etsii jatkajaa. Verkkokauppa on perustettu helmikuussa 2017. Kaupalla on loistava valikoima ja erittäin hyvä tarina. Sen tyylikkäät ja huolella rakennetut sivut keräävät paljon positiivista palautetta asiakkailta. Verkkokauppa on ollut sivutoiminen projekti ja jäänyt vaille ansaitsemaansa huomiota perustajan muuttuneen työtilanteen vuoksi. Tämä rakkaudella rakennettu lelujen verkkokauppa hakeekin nyt innokasta jatkajaa. Kaupan liikevaihto on kasvussa, ja kaikki tarvittavat toimenpiteet (sivujen perustaminen, sometilit, analytiikkatyökalut, blogialusta, logistiikka ym.) toimivan verkkokaupan käynnistämiseksi on tehty. Yrityksen jatkaja voi keskittyä kasvattamaan toimintaa ja markkinoimaan. Tartu siis toimeen ja ota yhteyttä jo tänään! Hinta sisältää koko yrityksen toiminnan verkkosivuineen, varastoineen ja kumppanuuksineen.
10 000 €
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image