Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, kauneus-, hyvinvointi- ja liikunta-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
62 000 €

Etsitään jatkajaa parturi-kampaamolle Helsingissä

Liike tuottaa voittoa. Vuokra 2573€/kk Myydään parturi-kampaamo erinomaisella liikepaikalla kauppakeskuksen vilkkaimmassa kerroksessa. Liike on toiminut samalla paikalla kauppakeskuksessa jo noin 5 vuotta. Liiketoiminta kauppaan kuuluu huolella rakennettu brändi, nettisivut, sometilit, kalustusteet jne. Toimintaa on mahdollisuus jatkaa liiketoimintakaupan jälkeen ilman keskeytyksiä kuin valmiiksi katetulta pöydältä. Liiketila on 60 neliötä. Kahdeksan asiakaspaikkaa ja kaksi pesupaikkaa.  Tiimiin kuuluu 5 sopimusyrittäjää. Myynti 20 000-30 000€/kk Nykyinen omistaja perehdyttää uuden omistajan liiketoimintaan. Perehdytyksen tavasta ja kestosta sovitaan kaupan yhteydessä. Liiketoiminnan hinta on 62 000€ + tuotevaraston arvo kaupanteko päivänä.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Hyvinvointi- ja terveyspalveluketju

Myydään Etelä-Suomessa tunnettu pitkään toiminut ja hyvämaineinen hyvinvointi- ja terveyspalveluita tarjoava ketju. Tällä hetkellä koulutettujien hierojien lisäksi on neljä muuta alan ammattilaista. Liiketoimintakaupassa uudelle omistajalle siirtyvät asiakaskunta, tunnettu nimi, kalusto ja laitteet sekä yhteistyösopimukset. Liiketoiminta on helposti skaalattavissa ja monistettavissa kysytyillä markkinoilla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuntosali
30 000 €

Osakkuus kasvavasta CrossFit -salista

Myydään 50% osakkuus kasvavasta ja tuottavasta CrossFit -salista. Yritys on toiminut muutaman vuoden ajan ja liikevaihto on ollut jatkuvassa, n. 20-30% kasvussa vuosittain. Yritys toimii Uudellamaalla, toimintaa on pyöritetty sivutoimisesti. Toisen yrittäjän keskittyessä kokonaan omiin töihinsä, myydään yrityksen osakekannasta 50% uudelle omistajalle. Tässä on erinomainen tilaisuus esim. liikunta-alan ammattilaiselle ja CrossFit- alan osaajalle lähteä mukaan kasvattamaan kasvavaa ja kehittyvä yritystä matalalla riskillä. Yritys on tunnettu varsinkin CrossFit- osaamisestaan ja yrityksellä on hyvä maine.  Liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeastikin, esim. tarjoamalla palveluita laajemmalla tarjonnalla ja spesifisillä palvelupaketeilla jo olemassa oleville asiakkaille. Lisäksi satsaamalla mainontaan ja markkinointiin voi kasvattaa asiakaskuntaa entuudestaan. Yrityksen käytössä olevat tilat ovat erittäin toimivat CrossFit- treenikäyttöön ja tilojen käytettävyydessäkin on mahdollisuuksia kasvattaa liikevaihtoa. CrossFit- salin sijainti on loistava ja hyvin hyödynnettävissä. Ota yhteyttä lisätietoja varten. Luottamukselliset yhteydenotot viestilomakkeen kautta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu
279 000 €
PÄIVITETTY

Padel-liiketoiminta keskeisellä paikalla Uudenmaan alueella

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liiketoimintaa sivutoimisesti sekä ilman läsnäoloaan.Hintapyynnön perustelutKasvussa olevat padel- ja golf-harrastus. Kannattava liiketoiminta. Kustannustehokas tapa toimia. Asiakkaiden itsepalveluperiaate sekä -teknologia. Ei vaadi uuden omistajan läsnäoloa ja uusi omistaja voi harjoittaa liiketoimintaa sivutoimisesti. Tasokkaat kentät sekä muut tilat. Tarvittavat merkittävät investoinnit on jo tehty ja uusia akuutteja investointitarpeita ei ole. Keskeinen sijainti. Hyvä saavutettavuus eri kulkuvälineillä.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu
40 000 €

Myydään Kuplafutista harjoittava yritys -Liiketoiminta tai osakekauppa

Local Vibes Oy:n hallinnoiman Båltsit brändin liiketoiminta muodostuu kuplafutispelien järjestämisestä yksityishenkilöille, seuroille ja yrityksille. Kuplafutis on yksinkertaistettuna jalkapalloa, jossa lisämausteen peliin tuo muoviset ilmalla täytettävät kuplat, jotka puetaan pelaajien päälle pelien ajaksi. Nämä kuplat mahdollistavat hieman rajummat taklaukset, kierimiset ja temppuilut pelin aikana. Tällä tavoin tavallisesta jalkapallosta saadaan hullunhauska elämys, joka sopii kaikille vauvasta vaariin. Båltsit haluaa mieltyä Suomessa markkinajohtajaksi ja tunnetuimmaksi toimijaksi kuplafutista tarjoavista yrityksistä.   Pääasiallinen toiminta-alueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Vierumäki, Lahti, Kotka, Kouvola, Hämeenlinna, Tampere ja Pori. Fyysiset varastot ja yhtesityökumppaniyritykset sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Vierumäellä, joissa Båltseilla ja nykyisen yrityksen osakkailla on vahva ja pitkä kokemus, sekä tunnettuus elämyspalveluiden tuottajana. Kuplafutispelejä Båltsit järjestää kesäisin puistoissa, nurmi- ja tekonurmikentillä sekä muilla soveltuvilla alueilla, esimerkiksi hyvin hoidetulla mökin takapihan nurmikolla. Talvisin pelejä järjestetään sisähalleissa, joissa on soveltuva nurmikenttä tai muu sileä pelialusta. Tällaisia ovat Helsingissä esimerkiksi Liikuntakeskus Esport, Turussa Raision LähiTapiola Areena ja Vierumäellä Monitoimiareena. Kyseisiä halleja operoi yritykset, joihin Båltseilla on pitkät suhteet ja esimerkiksi Raision LähiTapiola Areenan ja Vierumäen kanssa meillä on yhteistyösopimus, jossa me myymme heille tapahtumia ja he myyvät meidän palveluitamme. Båltsien kuplafutis on esimerkiksi näkyvillä Vierumäen liikuntamenuussa. Mottomme on, että liikumme sinne, missä asiakas on. Yrityksellämme on käytössä kaksi pakettiautoa, jotka mahdollistavat kuplien siirron myös lähikaupunkeihin ja kuntiin. Yksi pakettiauto sijaitsee Espoossa autohallissa ja toinen Turussa autokatoksessa. Liikuteltavuus laajentaa toimintakenttää ja luo kasvun mahdollisuuksia myös sesongin ulkopuolelle. Mahdollisuus tuoda pelit asiakkaan luo, on myös selkeä kilpailuetu asiakkaidemme mielestä, sillä he arvostavat joustavaa palvelua ja ovat valmiita myös tästä maksamaan. Asiakaskohderyhmämme muodostuvat: Yksityishenkilöistä, jotka järjestävät esimerkiksi polttareita, synttäreitä, perheen yhteisiä päiviä tai muita juhlia, joihin kuplafutis soveltuu paremmin kuin hyvin.  Kouluista ja seuroista, jotka järjestävät esimerkiksi liikuntakokeiluita oppilaille tai seuran jäsenille. Yrityksistä, jotka järjestävät henkilöstölleen työhyvinvointi/virkistystapahtumia.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Palautumiseen kehitetyn hoitolakonseptin liiketoiminta

Haluatko olla osa maailman ensimmäistä palautumiseen kehitettyä hoitolakonseptia? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa CTN Recovery Studio, joka on tunnettu Suomessa kehitetyistä huipputeknisistä hoitolaitteistaan ja tehokkaista hoidoistaan.   Hoitolalla hoidat kohdennetusti ja tehostetusti erilaisia kiputiloja, jotka johtuvat esimerkiksi liikunnasta, tapaturmista tai sairauksista. Kaikki hoidot ovat täysin lääkkeettömiä, joten voit olla varma, että saat hyvää hoitoa ilman lääkityksen haittavaikutuksia.   Laitehoidoillamme on uskomattomia vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin. Studio koostuu patentoiduista CTN-innovaatioista, jotka yhdistämme huipputeknologiaan. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia hoitoja, kuten fysioterapiaa, hierontaa, cryoterapiaa, esteettisiä hoitoja kuten kasvohoitoja, hampaiden valkaisuhoitoja sekä kiinteyttäviä hoitoja. Voit siis tarjota asiakkaillesi laajan valikoiman hoitoja, joista he voivat valita juuri heille sopivan hoitomuodon.   Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, joka sisältää laitteet sekä hoitolan liiketoiminnan. Tarkempi kaupan sisältö sekä hinta neuvotellaan ostajan kanssa. Myyjä on valmis rahoittamaan osan kauppahinnasta. Liiketoiminta myydään alle tasearvon, koska myyjä ei enää tarvitse kyseistä demopistettä.   Tilamme ovat aivan viimeisen päälle hienot ja sijaintimme on loistava Kansakoulunkadulla, Kampissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämä sijainti tuo varmasti lisää asiakkaita studioosi.   Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän liiketoiminnan ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
18 500 €

Myydään Kauneushoitolan Liiketoiminta

Myydään pitkään toiminut kauneushoitola Vuosaaressa avaimet käteen-periaatteella. Hyvällä paikalla , vakiintunut asiakaskunta . Hinta on neuvoteltavissa. Vuokra 690€/ kk ( ei alv.rek.)  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
25 000 €

Myydään hyvä Parturi-Kampaamo 30m2

Myydään hyvä paturi 2 tuolia+pesupaikka
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
79 000 €

Myydään kauneus ja hieronta-alan yritys Espoossa

Pitkään toiminut hoitola Espoossa, hieronta ja kosmetologin palvelut. Hyvällä paikalla, valmis asiakaskunta ja avarat valoisat tilat. 7 hoitohuonetta, keittiö ja aula. Myydään liiketoiminta sisältää koneet, laitteet ja kalusteet.  
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image