Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, hyvinvointiala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Hyvinvointi- ja terveyspalveluketju

Myydään Etelä-Suomessa tunnettu pitkään toiminut ja hyvämaineinen hyvinvointi- ja terveyspalveluita tarjoava ketju. Tällä hetkellä koulutettujien hierojien lisäksi on neljä muuta alan ammattilaista. Liiketoimintakaupassa uudelle omistajalle siirtyvät asiakaskunta, tunnettu nimi, kalusto ja laitteet sekä yhteistyösopimukset. Liiketoiminta on helposti skaalattavissa ja monistettavissa kysytyillä markkinoilla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Palautumiseen kehitetyn hoitolakonseptin liiketoiminta

Haluatko olla osa maailman ensimmäistä palautumiseen kehitettyä hoitolakonseptia? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa CTN Recovery Studio, joka on tunnettu Suomessa kehitetyistä huipputeknisistä hoitolaitteistaan ja tehokkaista hoidoistaan.   Hoitolalla hoidat kohdennetusti ja tehostetusti erilaisia kiputiloja, jotka johtuvat esimerkiksi liikunnasta, tapaturmista tai sairauksista. Kaikki hoidot ovat täysin lääkkeettömiä, joten voit olla varma, että saat hyvää hoitoa ilman lääkityksen haittavaikutuksia.   Laitehoidoillamme on uskomattomia vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin. Studio koostuu patentoiduista CTN-innovaatioista, jotka yhdistämme huipputeknologiaan. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia hoitoja, kuten fysioterapiaa, hierontaa, cryoterapiaa, esteettisiä hoitoja kuten kasvohoitoja, hampaiden valkaisuhoitoja sekä kiinteyttäviä hoitoja. Voit siis tarjota asiakkaillesi laajan valikoiman hoitoja, joista he voivat valita juuri heille sopivan hoitomuodon.   Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, joka sisältää laitteet sekä hoitolan liiketoiminnan. Tarkempi kaupan sisältö sekä hinta neuvotellaan ostajan kanssa. Myyjä on valmis rahoittamaan osan kauppahinnasta. Liiketoiminta myydään alle tasearvon, koska myyjä ei enää tarvitse kyseistä demopistettä.   Tilamme ovat aivan viimeisen päälle hienot ja sijaintimme on loistava Kansakoulunkadulla, Kampissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämä sijainti tuo varmasti lisää asiakkaita studioosi.   Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän liiketoiminnan ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image