Post an ad!

Yritykset, kauneushoitola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kauneushoitola
140 000 €

Tilaisuus Helsingin ydinkeskustassa kauneusalan yrittäjälle

Myytävänä kauneushoitolan liiketoiminta, kalusteet, sisustus, asiakasrekisteri ja ostajan niin toivoessa myös nimi, logo, nettisivut ja ajanvarausjärjestelmä.  Tila on rakennettu ammattitaidolla ja huolella, huoneissa on äänieristys. Tilassa on viehättävä myymälä/vastaanotto / lounge, kaksi hoitohuonetta ja välineiden huoltotila. Vastaanottotilaan sopisi lisäksi yksi vastaanottopiste esimerkiksi kynsiteknikolle tai kampaajalle. Sisustus on korkeatasoinen ja harmoninen.     Hoitolassa työskentelee omistajan lisäksi kuukausipalkkaisia työntekijöitä. Yrityksen liikevaihto ja tulos ovat alalle erinomaiset. Hoitolalla on laaja kanta-asiakaskunta ja hyvä maine sekä asiakaspalautteet. Yrittäjä on tarvittaessa alussa mukana ja neuvoo uutta yrittäjää.   Vuokra 2518,75 (+alv) / kk  
Myydään
Kauneushoitola
29 500 €

Myydään Vantaan Tikkurilassa kauneushoitola liiketoimintakauppana.

Myydään Vantaan Tikkurilassa kauneushoitola liiketoimintakauppana. Yritys sijaitsee Tikkurilan välittömässä läheisyydessä, vuokra on edullinen ja siihen kuuluu 2 asiakaspaikkaa autopaikkaa. Liikepaikan vuokra alle 600 € / kuukaudessa. Yrityksellä laaja-alainen ja vakituinen asiakaskunta. Yrityksen liikevaihto alv.0% yli 100 000 €. Kannattavuus huippuluokkaa,mitattuna millä tahansa tunnuslukuvuilla. Yrityksen käyttökateprosentti (22,3 %) on toimialaan (mediaani 7,1 %) suhteutettuna erittäin hyvä. Tämä viittaa poikkeuksellisen hyvään tulorahoitukseen. Tunnusluvun kehitys on ollut pitkällä aikavälillä erittäin positiivinen. Myös liikevoittoprosentti (16,4 %) on toimialaan (4,8 %) verrattuna erittäin hyvä, merkiten alan keskimääräistä selvästi korkeampaa katetta. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku, sijoitetun pääoman tuottoprosentti, on erittäin hyvä (37,5 %). Tämä on parempi kuintoimialalla keskimäärin (mediaani 10,3 %). Pitkällä aikavälilläkannattavuuden kehitys on ollut poikkeuksellisen suotuisa. Mikäli sijoitetun pääoman sijasta lasketaan tuotto kokonaispääomalle ottaen huomioon myös korottomat velat, on tuottosuhde 35,5 %.  Vuoden 2021 tilinpäätös valmistunut,sama trendi jatkunut. Kauppaan kuuluu : -kalusteet -laitteet ja koneet - hoidoissa käytettävät hoitoaineet -vuokrasopimuksen siirto - irtain omaisuus Yrityksen koneet ja laitteet ovat moderneja, mahdollistaen kaikki vaatimimmakin hoidot. Monissa laitteissa takuut voimassa. Liiketoiminta myydään henkilökohtaisista syistä. Tee tästä hyvä sijoitus itsellesi tulevaisuuteen!
Myydään
Kauneushoitola
25 000 €

Myydään jätkäsaarelainen kauneussalonki

Myydään jätkäsaarelaisen, vuonna 2012 perustetun kauneussalongin liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Myös nimi, brändi ja varasto siirtyy kaupan mukana uudelle omistajalle Hyvä sijainti kasvavalla ja kehittyvällä alueella, tyytyväiset asiakkaat ja toimivat tilat. Viihtyisästä ja toimivasta liiketilasta löytyy 3 kampaajan paikkaa, 2 pesupaikkaa sekä 2 hoitopaikkaa. Vuokra 1445,50 (+alv) / kk
Myydään
Kauneushoitola

Menestynyt kauneus-/hierontahoitola Helsingissä

Oletko kauneuden/hyvinvoinnin ammattilainen ja unelmanasi oma kauneushoitola? Tässä loistava tilaisuus aloittaa pienellä budjetilla ja työllä oma liiketoiminta heti valmiilla tulon lähteillä. Tarjoan sinulle menestyneen ja vakiintuneen kauneus-/hierontahoitolani valmista liiketoimintaa jatkettavaksi. Kauneushoitolani on tarjonnut asiakkaille kokonaisvaltaisia ja hemmottelevia hoitoja samalla liikepaikalla 10 vuoden ajan. Palvelutarjontaa on mahdollista laajentaa ja toimintaa kehittää. Siisti ja toimiva liiketila sijaitsee katutasossa, erinomaisella liikepaikalla ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tämä tilaisuus sopii myös erinomaisesti liikkeen johtoa ja ihmisten johtamista osaavalle sijoittajalle. Voit toimia itse liikkeessä alasi ammattilaisena tai pelkästään liikkeen johtajana, sillä tilassa on valmiina ammattilaiset kosmetologi ja hieroja. Liiketila on kooltaan 53 m2, sisältäen hoitotilan. Hoitotilassa on valmiina mm. hoitotuoli, hierontapiste, vesipisteet,  myyntihyllyt, verhot, pyyhkeet, hierontatarvikkeet. Tilassa on myös sosiaalitilat ja keittiökalusteet. Liiketoimintakauppaan on mahdollista sisällyttää valmista asiakaskuntaa asiakasrekisterin muodossa. Saat käyttöösi myös nykyisen, asiakkailleni tutun brändin ja ajanvarausnumeron. Yrityksellä on vakiintunutta asiakaskuntaa ja kysyntää monipuolisille hoidoille ja lisätekijöille. Pääset uutena yrittäjänä aloittamaan toiminnan heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen ja saat minulta myös halutessasi perehdytykseni toimintaan, asiakaskuntaan ja kehittämismahdollisuuksiin. Sinulla on lisäksi mahdollisuus tehdä jatkossakin yhteistyötä kanssani, sillä jatkan yritystoimintaa viereisessä kampaamossa. Voimme neuvotella yhteistyömahdollisuuksista mm. olemassa olevien nettisivujen sekä ajanvarausjärjestelmän hyödyntämisessä. Tämä tilaisuus sopii yrittäjähenkiselle ja ammattitaitoiselle kosmetologille ja/tai hierojalle, jolle asiakkaiden hyvinvointi ja huomiointi ovat tärkeä päivittäinen motivaattori työssä. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin etsitään ja neuvotellaan yhdessä paras ratkaisu. Omistajanvaihdos on mahdollista toteuttaa yhdessä sovittavan suunnitelman mukaisesti. Annan mielelläni tarkempia tietoja nykyisestä toiminnasta, liiketilasta sekä vuokra- ym. kuluista. Pyydän ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.  
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image