Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, kioski tai elintarvikemyymälä

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
20 000 €

Kahvin ja teen erikoiskauppa

Myydään Töölössä sijaitseva kahvin ja teen erikoisliike. Kaupalla on pitkä historia ja edullinen liiketila. Muita tuotteita ovat myös makeiset ja tarvikkeet. Töölössä on sijainnut kahviin, pähkinöihin, teehen ja muihin herkkuihin erikoistunut pikkupuoti jo 1980-luvulla. Vuonna 2018 liike vaihtoi omistajaa ja keskittyi entistä tarmokkaammin parhaimpien kahvipapujen ja teelaatujen myyntiin Helsingissä keskeisellä paikalla. Liiketila on vuokrattu ja sisustettu pikkupuodiksi omalla näyteikkunalla. Puodilla on oma vakiintunut asiakaskuntansa Helsingissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
15 000 €

Kyläkauppa M-Market Ruukin liiketoiminta Strömforsin ruukissa

Haluatko yrittäjäksi omaan päivittäistavarakauppaan / kyläkauppaan?    Myynnissä toiminnassa olevan kyläkauppa M-Market Ruukin liiketoiminta Strömforsin ruukissa Loviisassa n. tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta.   Strömforsin ruukki on yksi Suomen vanhimmista ruukkialueista, lisätietoa mm.   https://stromforsinruukki.com/ https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/ https://yle.fi/a/74-20044929   Alue kehittyy ja mm. kesän 2023 Loviisan asuntomessujen tuloksena matkailijoiden määrä lisääntyi alueella merkittävästi.   Nyt myynnissä olevassa kyläkaupassa on ollut mm.   - päivittäistavaroiden myynti (ruoka, juoma, herkut ja taloustavarat) - pakettipalvelut (Posti, Matkahuolto, Schenker) - pullonpalautus - käteisnostopalvelut - apteekin palvelupiste   Kauppaan kuluu - kaupan irtaimisto mm. hyllyt, kylmälaitteet, kassakoneet, pullonpalautuslaitteet (irtaimistosta on tehty luettelo) - tarvittaessa tuki ja opastus liiketoiminnan perustamis- ja aloitusvaiheessa   Yritys toimii vuokratiloissa. M-Ketju on ilmoittanut kiinnostuksensa neuvotella yhteistyöstä uuden yrittäjän kanssa. Muiden tärkeimpien yhteistyökumppanien kiinnostus selvitetään lähiaikoina.   Yrittäjä neuvottelee sopimukset kumppanien kanssa, mutta tarvittaessa autamme niiden tekemisessä.    Varasto myydään erikseen ja sen arvo määritellään inventaarion yhteydessä.    Toivottava aloitusaika on 1.1.2024.   Yhteydenotot Kotkan-Haminan -seudun kehittämisyhtiö Cursorin kautta, kiitos.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
79 000 €

Grillikioski vilkkaalla paikalla

Lohjalla Voudinpuistossa vilkkaalla paikalla sijaitseva grilli-kahvila kioski. Ympärillä paljon asutusta. Hyvät pysäköintipaikat kioskin edessä. Iso terassi. Sisällä valmis kalusto. Grilli asennettu ja valmiina myös rasvahuuvat ym. eli heti valmis käyttöön. Kysy lisää ja käydään katsomassa!
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image