JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kukkakauppa tai puutarha

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakaupan ja sisustusverkkokaupan liiketoiminta

Haluatko työskennellä kukkien ja sisustustuksen parissa? Nyt oiva tilaisuus Helsingin Oulunkylässä jatkaa kukkakauppatoimintaa. Samassa yhteydessä myydään sisustusverkkokaupan liiketoiminta ja domainnimi. Tällä paikalla on ollut kukkakauppa kymmeniä vuosia eli valmis asiakaskunta on olemassa. Muita kukkakauppoja ei ole muutaman kilometrin säteellä. Jos olet kiinnostunut vain toisesta liiketoiminnasta, voidaan myydä myös erikseen. Ota heti rohkeasti yhteyttä!
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
4 000 €

KUKKAKAUPPA LOISTAVA TILAISUUS

LOISTAVA TILAISUUS UUDELLE KUKKAKAUPALLE. Kaikki tarvittava kukkakaupan avaamiseen. Tilava liiketila 60+40+70 m2, vuokratila, vuokra alle 1.000,00. Kauppaan sisältyy kolme kylmälasikkoa myymälässä. Tämän lisäksi alakerrassa on kaksi isoa kylmiötä. Tarvittavat kalusteet, koneet mm. uudehko kassakone, maljakoita ja runsaasti kuivatavaraa. Loistava sijainti maantieteellisesti keskellä Helsinkiä. Nopeasti Helsingin keskusta, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Tilassa ollut kukkakauppa yli 25 vuotta. NOPEALLA KAUPALLA edullinen hinta.  Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla m.helminen5@gmail.com tai puhelin 044 916 2175. ALOITTAMAAN PÄÄSET NOPEASTI.
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Living Roomin liiketoiminta Helsingin Punavuoressa

Pitkien perinteiden ammattikukkakauppa Living Room Helsingin Punavuoressa etsii liiketoiminnan jatkajaa. Living Room toimii upeassa, 57 m2 liiketilassa kävelykadun varrella. Tilan sijainti mahdollistaa myös sesonkien ja teemojen myötä vaihtuvan ulkomyyntipisteen. Tarjolla on erinomainen tilaisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyinen yrittäjä omistaa myös livingroom.fi –verkko-osoitteen, jonka alle on mahdollista rakentaa kokonainen Lifestyle-liiketoimintakokonaisuus. Vaativiinkin sidontatöihin erikoistunut liike on yksi Helsingin vanhimpia kukkakauppoja. Liikkeelle on kertynyt vuosien varrella vakaa ja maksukykyinen asiakaskunta sekä kuluttaja- että yritysasiakaspuolella. Living Room on pitkään tehnyt yhteistyötä useiden kukkien ja oheistarvikkeiden maahantuojien sekä kotimaisten kauppapuutarhojen kanssa. Living Roomilla on luotettavan toimijan maine ja erinomaiset suhteet kukkavälitystoimijoihin sekä lähettipalveluihin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdyttämisestä toimintaan ja asiakaskuntaan. Kiinnostuitko tästä upeasta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Paula Schaffter, puh. 040 827 9245 tai kukkakauppa@livingroom.fi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image