JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, maahantuonti ja vienti

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
600 000 €

Mittaus- ja laboratoriolaitteiden maahantuonti- ja huoltoyritys

Maahantuonti- ja palveluyritys, jolla on hyvä ja uskollinen asiakaskunta. Toiminta on kannattavaa ja yrityksellä on erittäin kilpailukykyinen tuote- sekä palvelutarjonta. Palvelut rakentuvat erikoisosaamiselle ja auktorisoinneille. Yrityksellä on huomattava kasvupotenttiaali sekä tuotteissa että palveluissa. Tämä yritys on hyvä kohde ostajalle, joka haluaa laajentaa nykyisen yrityksen toimintaa tai jatkaa yrittäjänä myynnissä olevassa yrityksessä. Jos yritys kiinnostaa sinua, niin ole yhteydessä meihin.
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
180 000 €

Myytävänä ranskalainen maahantuonti ja herkkuliike Helsingissä

MYYTÄVÄNÄ RANSKALAISEN HERKKULIIKKEEN JA MAAHANTUONNIN LIIKETOIMINTA   Korkeatasoisten ranskalaisten herkkutuotteiden maahantuonti, sopimukset, luxus-sisustettu toimipiste Bulevardilla kalusteineen ja laitteineen sekä macarons-kahvilakärry ostokeskuksessa.   Ainutlaatuisen viehättävä ja laadukas ranskalaisten laatutuotteiden myymälä kahvilaoikeuksilla.   Kauppaan kuuluu brändi, some-kanavat, nettikauppa ja nettisivut sekä sopimukset tuotteiden maahantuonnista.  
Osakkuus
Maahantuonti ja -vienti

Osakkaaksi elintarvikkeiden maahantuontiyritykseen

Tule osakkaaksi elintarvikkeita maahantuovaan perheyritykseen. Yrityksemme maahantuo maailmalla tunnettujen brändien tuotteita, pääosin  päivittäistavarakauppaan. Valikoimaa myös HoReCa-asiakkaille ja yrityksille.  Uusien tuotteiden lanseerauksella haemme liikevaihdon ja tuloksen kasvua. Tähän tarvitaan yrittäjähenkistä, alan toimintaa tuntevaa, kokemusta omaavaa tuloksen tekijää yhtiökumppaniksi. Yrittäjän eläkeiän lähestyessä on myös optio koko osakekantaan sovittavissa. Yrityksellämme on pitkäaikaiset ja hyvät asiakassuhteet. Exlusive-sopimukset tavarantoimittajien kanssa sekä toimiva infra ja erinomainen toimitusvarmuus. Yrityksellä on myös B to B ja B to C verkkokauppa.  Yhtiö on hyvämäineinen, velaton ja yli 10v. toiminut, AAA-luokituksella. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi yhden henkilön osa-aikaisesti.  Tule kehittämään jo tunnetuksi tehtyjen ja pidettyjen tuotteiden maahantuontia ja lanseeraamaan uutuuksia.  Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image