JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, muu kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Muut kaupan alan yritykset

Sauna- ja kylpytuotteiden tuotanto-/myyntiyritys

Kotimaisten, ekologisten sauna- ja kylpytuotteiden tuotantoon, myyntiin ja jakeluun erikoistunut yritys etsii jatkajaa kannattavalle yritystoiminnalle. Yrityksellä on myös maahantuonti ja vientitoimintaa. Vakiintunut yritys on toiminut vuodesta 2016, joka vuosi liikevaihtoa kasvattaen ja markkina-asemaa vahvistaen. Liikevaihto on tällä hetkellä vajaat 200 000 euroa. Yritys työllistää nykyisen yrittäjän. Yrityskaupassa myynnissä on koko yrityksen osakekanta ja toiminta.  Yrityksen oman tuotekehityksen sydämenä toimii oma patentoitu keksintö, joka tarjoaa saunomisen ystäville pehmeän täyteläiset löylyt. Patentti sisältyy kauppaan. Tuotteella on Suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Yrityksen tuotevalikoima kattaa mm. laadukkaat sauna- ja kylpytarvikkeet, teemaan liittyvät sisustustavarat ja tekstiilit sekä erikoiskiukaat. Tuotteita myydään mm. Uudellamaalla sijaitsevassa kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Yrityksellä on lisäksi sopimukset kolmen ison jälleenmyyjäketjun kanssa Suomessa. Tuotteita löytyy myös pienempien yksittäisten myyjien valikoimista ja osa myynnistä suuntautuu vientiin. Tällä hetkellä yritys on tehnyt avauksia mm. seuraavien maiden markkinoille: USA, Kanada, Venäjä, Saksa, Puola, Unkari, Ruotsi sekä useisiin muihin EU-maihin.  Yrityksen toiminta on helposti laajennettavissa ja kehitettävissä edelleen. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti myynti- ja markkinointihenkiselle ja tuotantotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. Yritys toimii noin 200 m2 vuokratilassa, joka käsittää myös myymälätilan. Tila sopii hyvin nykyiseen toimintamalliin ja on vuokratasoltaan edullinen.  Tarjolla on täysin valmis paketti, jossa nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Tartu nyt tilaisuuteen ja lähde toteuttamaan omaa yrittäjyysunelmaasi nykypäivän trendituotteiden parissa. Pyydämme ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisella yhteydenottolomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
260 000 €

Yritys, joka myy ja asentaa sälekaihtimia ja rullaverhoja

Yhtiö myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä markiiseja ja myy sekä osin valmistaa muita alan tuotteita.   Asiakkaita ovat yksityiset sekä yritykset ja yhtiö toteuttaa hankkeita myös uudis- sekä korjausrakennuskohteissa. Yksityisasiakkaiden osuus liikevaihdosta on kasvussa.   Kilpailutekijöitä ovat nopea sekä kokonaisvaltainen toiminta. Menestystekijänä on myös yhtiön hyvä maine eri sidosryhmien keskuudessa. Toimivat suhteet sidosryhmiin on saatu aikaan pitkän yhteistyön tuloksena. Yhtiön myyjä tulee auttamaan uutta omistajaa kumppaniverkoston haltuun otossa.   Meneillään tuoteryhmälanseerauksen myötä yhtiö voidaan luokitella kasvuyritykseksi.   Hintapyynnön perustelut Hyvin hoidettu yritys, jolla on kasvavan menestyksen edellytykset. Vakiintunut liiketoiminta. Erittäin vahva kilpailuasema. Hyvät asiakassuhteet ja kumppaniverkostot. Tunnettu ja arvostettu yritysbrändi. Liiketoiminnan vuosittaiseksi oikaistuksi käyttökatteeksi nykyisen kaltaisesti liiketoimintaa harjoittaen on arvioitu 90 000 euroa. Tarkemmat laskelmat arvonmäärityksestä on saatavissa kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen.   Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään. Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Taidekellari V. Hollming & Co. etsii liiketoiminnan jatkajaa

Taidekellari V. Hollming & Co. tunnetaan luotettavana taidekauppana.Yritys on perustettu vuonna 1954. Yrityksen liiketoiminnalle etsitään jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä.Yrityksen liiketoiminnan muodostavat suomalaisen uuden ja vanhan taiteen ostaminen, myyminen, vaihtaminen sekä kehystyspalvelut ja taidearvioinnit.Yrityksen päämarkkina-alue on pääkaupunkiseutu ja laajemmin koko Suomi.Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. yrityksen varasto, jonka muodostavat taulut, veistokset, sisustuspeilit ja kehykset. Perinteikkäällä ja arvostetulla yrityksellä on paljon vakiintuneita asiakkaita sekä kontakteja taidealan verkostoihin.Osaan yrityksen taidevalikoimaan on mahdollista tutustua osoitteessa:http://www.vhollming.fi/ Yritys toimii hyvällä liikepaikalla Helsingin keskustassa. Liiketila on vuokrattu ja se on kooltaan 84 m2. Tila soveltuu erittäin hyvin myös taitelijoiden näyttelytilaksi. Vuokranantaja neuvottelee uuden yrittäjän kanssa mielellään vuokrasopimuksen jatkosta.Tämä tilaisuus sopii taiteentuntijalle, taidealan koulutuksen ja kiinnostuksen omaavalle yrittäjälle.Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi:Taidekellari V. Hollming & Co.Puhelin: 045 2611 947Sähköposti: myynti@vhollming.fi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
130 000 €

Taidekehystämö ja grafiikkamyymälä

Tarjolla on hyvällä liikepaikalla ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä yli 30 vuotta toiminut kehystysliike. Yritys on menestynyt ja se on tunnettu hyvästä laadustaan ja palvelustaan. Asiakaskunta vakiintunut ja uskollinen. Hyvät yhteistyöverkostot ja tavarantoimittajat. Tässä toimiva paketti uudelle yrittäjälle.  Tarvittaessa nykyinen omistaja voi opastaa alkuun tai jopa uuteen ammattiin sopimuksen mukaan. Liikevaihto ja hyvä käyttökate mahdollistavat työpaikan kahdelle hengelle. Talouden tunnusluvut toimialan parhaat. Myynnissä taidegrafiikkaa nimekkäiltä suomalaisilta graafikoilta.  Liiketoimintaa voi kehittää edelleen muuhun taiteeseen ja sisustukseen. Käytössä toimiva ja tasokas verkkokauppa. 50 m2 vuokratilassa pitkä-aikainen sopimus taloyhtiön kanssa. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, kalusteet, laitteet, välineet, varasto, nimi ja asiakaskunta sekä  nettisivut ja verkkokauppa.  
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
150 000 €

POWERSPORT MOOTTORILIIKE; MÖNKIJÄT, MOPOT, PIENKONEET

Yritys on erikoistunut atv-ajoneuvojen, mopojen ja scoottereiden ja niiden tarvikkeiden sekä kevyen työkonekaluston myyntiin, huoltoon, korjaukseen ja varaosapalveluihin. Sillä on edustuksessaan hyvät tuotemerkit. Yritys on toiminut pitkään ja se sijaitsee hyvällä liikepaikalla. Myyntihinta + vo.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

TYÖ- JA MAINOSVAATEYRITYKSEN LIIKETOIMINNAN MYYNTI

Myydään pitkään Uudellamaalla toiminut työ- ja mainosvaatealan yrityksen liiketoiminta muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Korona-aika vaikutti liikevaihtoon sen jäädessä vuonna 2020 n. 250.000€:oon. Toiminta on erittäin kannattavaa. Yritys sopii niin uudelle yrittäjälle kuin jo markkinoilla olevalle toimijalle oman liiketoiminnan nopeaan kasvattamiseen. Uusi yrittäjä voi halutessaan jatkaa nykyisissä toimitiloissa ja saa halutessaan nykyisen yrittäjän tuen erikseen sovituksi ajanjaksoksi. Mahdollisuus myös palkata nykyistä henkilökuntaa siirtymäajaksi. Painotuoteasiakkaita yrityksellä on n. 100. Nykyinen asiakaskunta on keskittynyt Uudellemaalle sekä pk-seudulle. Uusi yrittäjä pääsee siis jatkamaan valmista toimintaa ja saa yritykselleen vakiintuneen asiakaskunnan, joten epävarmaa aloitusta ja kallista uusasiakashankintaa ei tarvitse tehdä. Toimintaa on mahdollista kasvattaa asiakashankinnalla. Myyntihinta muodostuu varaston arvosta sekä vuoden myyntikatteesta. Hinnasta ollaan kuitenkin valmiita neuvottelemaan. Yrittäjän kanssa on mahdollista sopia rahoitusmahdollisuudesta  reaalitakuita vastaan. Lisätietoja annetaan yhteydenottojen perusteella, mutta pyydämme tätä varten allekirjoittamaan salassapitosopimuksen.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
30 000 €

Sisustusalan erikoisyritys

Myydään sisustusalalla toimivan oman erikoisalansa suurin yritys pohjoismaissa. Liiketoiminta käsittää tukkukaupan, verkkokaupan ja Helsingissä sijaitsevan kivijalkakaupan. Tämä kokonaisuus tarjoaa etenkin IT-alan osaajalle rajattomat mahdollisuudet. Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Hintapyyntö 30.000 € + ison tuotevaraston arvo. Lisätiedot ja myynti: JYA Yritysvälitys, Mika Hautala, puhelin 050 2311 tai mika.hautala@jya.fi.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
50 000 €

Metallituotteiden valmistus mittatilaustyönä

Ainutlaatuinen mahdollisuus yrittäjälle tai yritystoimintaa suunnittelevalle. Erittäin tunnettu ja pitkään toiminut raskaampien sisustus- ja ulkotuotteiden valmistus, myynti ja maahantuonti,  sekä monipuolinen valikoima metallialan tuotteita ja kalusteita. Metallituotteiden valmistus mittatilaustyönä, sekä yksilöllisten tuotteiden valmistus, maahantuonti ja myynti.  Yrityksellä on omaa valmistusta sekä monipuoliset yksinoikeussopimukset maahantuonnista eurooppalaisten valmistajien kanssa. Lisäksi laaja verkosto muita yhteistyökumppaneita. Laaja tuotevalikoima ja mahdollisuus kehittää ja laajentaa toimintaa erilaisilla liiketoimintamalleilla. Yrityksellä on tunnetut toimivat nettisivut ja nettikauppa. Kehitteillä asiakasystävällinen tilausjärjestelmä. Paljon yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, sekä laaja tunnettuus kuluttajien keskuudessa. Yritys on tehnyt hyvää liikevaihtoa ja tulosta. Mahdollisuus neuvotella myös liiketilan ostamisesta omaksi. Yrityksellä on tunnettu brändi, pitkä historia, toimivat suhteet maahantuonnissa ja valmistuksessa. Erinomaiset alihankkijat tuotteiden valmistajina sekä toimivat, tunnetut myyntikanavat. Yritys on erittäin tuloksentekokykyinen. Varaa henkilökohtainen aika ja esittelen teille yrityksen tuloksentekokyvyn tuloslaskelmasta.  Tila sijaitsee isojen asiakasvirtojen kauppakeskittymässä näkyvällä paikalla ja rakennus ja liiketila ovat erittäin hyvässä kunnossa. Liiketilan vuokra 3750 € tai mahdollisuus neuvotella ostamisesta. Hintapyyntö liiketoiminta: 50 000 € + varaston arvo. Tiedot salassapitosopimuksella.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Puhdistusaineiden valmistus Pohjois-Suomen alueella

Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi tai kehittää jo olemassaolevaa toimintaansa Pohjois-Suomen alueella Laadukkaiden Puhdistusaineiden valmistajana. Hyvä mahdollisuus myöskin Venäjän markkinoille. Aloita kannattava oma tuotannollinen valmistuskokonaisuus ja markkinointi alueellasi. Olemme kestävän kehityksen tiellä ja panostaneet tuotannossamme erityisesti ympäristön hyvinvointiin. Valmistus ja markkinointi vähittäiskauppiaille, kuluttajille, teollisuuteen, suurkeittiöihin, kiinteistöhuoltoon, henkilökohtaiseen hygieniaan, maatalouteen ym. Yrityskaupassa myydään täysi toimintavalmius: tuotantovälineet, raaka-aineet, valmisteet. Myös valmisvarastoa sopimuksen mukaan välitöntä toiminnan jatkumista varten. Yrityksen nykyinen toiminimi ei kuulu kauppaan. Nyt sinulla on mahdollisuus luoda oma design ja haluamasi tuotemerkki omalla nimelläsi. Valitse itse yritysmuotosi vaikka Tmi tai Oy. Tämä liiketoiminta on myös helppo siirtää halutulle paikkakunnalle, koska varsinainen markkina-alue on laaja. Hinta: Sopimuksen mukaan, riippuen siitä mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Täydellinen koulutus ja konsultointi ostajalle. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
7 500 €

Huutokauppayritys, VASARAHINTA PAM!

Kaikenlainen laillinen huutokauppatoiminta, Suomessa missä päin tahansa. Hinta vain 7.500 €. Kauppaan kuuluu Yritysnimi Vasarahinta PAM, Verkkotunnukset vasarahinta.fi/.com, sekä logo.  Hanki kerralla vahva Domain, millä teet  tuottavaa huutokauppaa seuraavat 50 vuotta! Tutustu myös muihin alan Domaineihin (Verkkotunnuksiin), Domainsijoittaja.fi
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
15 500 €

SUUR-HELSINGIN ASUNTO-HUUTOKAUPPA

Tässä pienellä sijoituksella mahdollisuus suuriin tuloihin. Konsultoimme uutta yrittäjää alkuun. On paljon kuolinpesiä, avioeroja ja muutenkin pitäisi myydä nopeasti. Huutokauppa on ainut tapa tehdä kauppa nopeasti PÄIVÄN HINTAAN! Tämä on maailmalla yleinen menetelmä.  Kauppaan kuuluu Yritysnimi, Verkkotunnus eli Domain, (asunto-huutokauppa.fi/.com) sekä logo. Yritysmuodon voit valita. T:mi, Kommandiittiyhtiö, Osakeyhtiö tai Aputoiminimi. Uusi yhtiö on turvallinen aloittaa. Tällä toiminimellä ei ole ollut toimintaa. Hoidamme tarvittaessa kaikki kauppaan tarvittavat Kaupparekisterin paperit. Tutustu myös muihin yritysideoihin, domainsijoittaja.fi. Sivuillamme on satoja rekisteröityjä työllistäviä yritysideoita. Hinta vain 15.500 € / tarjous. Jos tarvitsee niin olen alussa valmis olemaan meklarina.
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
5 750 €

RUOKAKOTIOVELLE. Ruokaa tarvitaan joka päivä!

Ruokakotiovelle.fi, .com. Yritys sopii naiselle tai Miehelle. Tämä on tulevaisuuden ala, jossa pääsee kevyellä työllä ja pienellä sijoituksella tuntuviin tuloihin. Kauppaan kuuluu yritysnimi, Domain eli verkkotunnus, logo (auto ei kuulu). Hoidamme kaikki Kaupparekisterin paperit. Voit itse keskittyä yrityksen käynnistämiseen. Yhtiömuodon voit valita. T:mi, Kommandiittiyhtiö tai Osakeyhtiö. Uusi, puhdas yhtiö on turvallinen aloittaa. Tässä on tulevaisuuden mahdollisuus vaikkka Franchising-yritykselle. Nimi on vahva! Voit aloittaa Suomessa missä vain.  Tutustu myös muihin yritysideoihin, domainsijoittaja.fi. Sivuillamme on satoja rekisteröityjä työllistäviä liikeideoita. Kaikki yritysideat myydään! Hyvällä Domainillla luodaan vahva yrityspohja. Hinta 5,750 € Toimitiloja ei tarvitse 1-2 henkilöä riittää aluksi Ei toimintaa aikaisemmin
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Kansainvälisen kenkäbrändin lisenssisopimus ja liiketoiminta

Myydään tunnetun ja rakastetun kenkäbrändin lisenssisopimus koko EMEA-alueelle ja kannattavalla pohjalla oleva liiketoiminta. Kenkä on erittäin tunnettu ja vahvan asiakaslojaliteetin omaava hyvinvointibrändi, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti.  Tuote on rakastettu pellavakenkä OTZSHOES, jossa on ergonominen pohjallinen. Brändi on globaali sekä kuluttajien vapaa-ajan jalkineena että pidettynä työterveysjalkineena.  Nykyiset yrittäjät ovat hoitaneet brändin lisessisopimusta kahdeksan vuotta, mutta heidän keskittyessään toiseen yritystoimintaan, myydään lisenssisopimus ja siihen liittyvä liiketoiminta.  Liiketoimintakauppaan sisältyy: - OTZSHOES lisenssisopimus yksinoikeudella EMEA-alueella (Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka) - Liiketoiminta, jonka vuotuinen liikevaihto n. 300 000€ - 1,5 milj€ - Globaali verkkokauppa ja verkkosivut (otzshoes.fi). Verkkokaupasta lupa myydä kaikkialle maailmaan - Laaja kanta-asiakasrekisteri - Kattava jälleenmyyjäverkosto, jossa parhaimmillaan n. 120 jälleenmyyjää Suomessa - Tehdaskontaktit tuotteen valmistukseen Kiinassa Kenkiä toimitetaan tällä hetkellä kenkäliikkeille, sairaaloille ja hyvinvointialalle työterveysjalkineeksi. Kasvupotentiaalia löytyy runsaasti Suomesta ja kansainvälisesti lähes rajattomasti. Liiketoiminnan kulurakenne on edullinen, sillä kiinteää omaisuutta ei tarvita, vaan tuotteen valmistus aina jakeluun loppuasiakkaalle asti hoituu tehokkaasti lisenssisopimuksen ja liikekumppaneiden avulla. Valmista tuotetta voi muokata sekä koon että värien puolesta todella joustavasti. Kattava perehdytys ja tuki nykyisiltä yrittäjiltä tarjolla.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Brändit Rasavil ja Tepsut

Myydään 40 vuotiaat suomalaiset lasten jalkine- ja talvivaatebrändit Rasavil ja Tepsut. Molemmille brändeille on erittäin huolellisesti valitut alihankkijat, jotka mahdollistavat kannattavan tukku- ja jälleenmyyntiliiketoiminnan kansainvälisesti.  Rasavil brändillä on suomalaiset alansa huippudesignerit ja suomalainen mallimestari, kaksi mallistoa valmiina tuotantoon. Myös Tepsuilla on suomalainen designeri. Tepsut valmistetaan edelleen identtisesti alkuperäisten mallien mukaan. Tepsut -brändi valmistaa sandaaleja, kävely- ja talvikenkiä lapsille, sekä ortopedisia sandaaleja mm. keskussairaaloille ja yksityisille fysioterapeuteille. Brändien kehitystyötä on tehty 2-3 vuotta. Kaikki on nyt valmiina ja  liiketoiminta odottaa aloitusta. Lisäksi voidaan myydä myös brändi Green Care Wear sivustoineen www.greencarewear.com Omistaja on mahdollisesti kiinnostunut jäämään osakkaaksi. Omistaja on muualla työssä, eikä aika riitä molempien brändien kokoaikaiseen toimintaan pidemmällä tähtäimellä. Omistajan kontaktit, sekä kaupallinen ja juridinen osaaminen ovat joka tapauksessa käytettävissä ostajan hyväksi. Tarjousten perusteella. Hinta muodostuu mm. kauppaan sisältyvistä mallistoista ja ostettavasta kokonaisuudesta. Brändeistä voi ostaa vain toisen.
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Keittiövälineiden erikoisliike ja verkkokauppa Chez Marius Oy

Chez Marius -keittiötarvikeliike sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa yritys tarjoaa ammattilaisten käyttämät keittiövälineet myös kotikokkien ulottuville.Liiketoiminnassa selkeää kasvupotentiaalia, erityisesti verkkokaupan osalta. Yrityksellä on omia tuotteita, vahva brändi sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: 1-3 M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
340 000 €

Kaiken kattava kaihdin- ja kehysliike

Myydään hyvässä kunnossa oleva kaihdin- ja kehysliike. Yritys on toiminut yli 40 vuotta ja nykyisellä yrittäjällä 24 vuotta. Täyden palvelun kaihdinliike jolla hyvät toimittaja-sopimukset sekä vahva asiakaskunta omalle paikkakunnalle sekä 100 km säteelle ympärille.Kaihtimien sekä markiisien ja niiden asentamisen lisäksi yritys tarjoaa verhotangot ja -kiskot, taidetarvikkeet ja kehykset. Oma kivijalkaliike, jossa on panostettu tuotteiden esittelyyn sekä hyvä varasto taide ja kehyspuolen tuotteita heti myytäväksi. Tästä on hyvä uuden yrittäjän jatkaa liiketoimintaa, hyvät yhteistyöverkostot sekä tavaran toimittajat sekä valmiit yhteistyösopimukset, jota tuovat kassavirtaa ilman isompaa markkinointia. Jos hallitsee sähköasennuksia ja/tai ymmärtää älylaitteiden logiikkaa on uudella yrittäjällä mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa ja katetta huomattavastikin. Hyvät kädentaidot omaavalle henkilölle sopiva kohde. Hintapyynnön perustelut2,5 kertaa oikaistu käyttökate + 20 000 kalusto + vaihto-omaisuus inventaarion mukaan Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Ainutlaatuinen makeistuoteperhe. 10000 € + Finnvera laina 30000 €.

Myydään ainutlaatuinen ja innovatiivinen makeistuoteperhe. Finmaku Oy on kehittänyt suomalaisista kansallisasuisista tytöistä kekseliään ja houkuttelevan makeistuotteen. Tuoteperheessä on julkaistuna neljä kansallispukuista tyttöä, jotka toimivat hauskoina makeispakkauksina. Karamellit on valmistettu Suomessa puhtaista raaka-aineista ja tuote on täysin kotimainen. Tutustu tyttöihin tarkemmin täältä. Tuoteperhe on mallisuojattu ja sitä on helppo laajentaa. Tuoteperheessä on neljän julkaistun tuotteen lisäksi valmiina kuusi vielä julkaisematonta karamellityttöä. Konseptia voi laajentaa myös uusiin tuotealueisiin. Kekseliään ja ainutlaatuisen ulkoasunsa lisäksi tytöt ovat logistisesti tehokkaita valmiita myyntieriä, jotka jälleenmyyjä voi sellaisenaan laittaa myyntiin. Hyllyvalmis myyntierä mahdollistaa helpon, nopean ja houkuttelevan esillelaiton. Tuotteita on tilattu laivoille ja vähittäiskaupan myymälöihin. Jatkokehityksessä olennaista on keskittyä tuoteperheen kaupallistamiseen rakentamalla sille myyntikanavat ja markkinoimalla tuotteita.   Myydään koko osakeyhtiö. Toiminta on siirrettävissä minne vain Suomessa ja tilantarve on pieni. Pakkaukset valmistetaan alihankkijalla ja makeiset tulevat tehtaalta yritykseen, jossa ne pakataan valmiiksi asiakastoimituksia varten. Hyvä perehdytys tarjolla ja halutessaan uusi omistaja voi teettää lisähahmoja nykyiseltä yrittäjältä.  Ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi! 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 17 hakutuloksista
loder image