JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kiinteistöala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Menestyvän kiinteistöhuoltoyrityksen liiketoiminta

Helsingissä yli 15 vuotta toiminut kiinteistöhuoltoyritys etsii jatkajaa menestyksekkäälle ja vakiintuneelle liiketoiminnalle. Yritys on työllistänyt kaksi henkilöä täyspäiväisesti ja 1-2 henkilöä kiire- ja sesonkiapuna. Yrityksen asiakaskunta muodostuu eri kokoisista talo ja asunto osakeyhtiöistä. Pitkäaikaisimmat asiakassuhteet ovat olleet voimassa yrityksen perustamisesta lähtien. Yrityksellä on luotettavan ja asiakasläheisen toimijan maine. Tyytyväiset asiakkaat käyttävät yrityksen palveluita ympärivuotisesti ja nykyisen asiakaskunnan keskuudessa on myös kysyntää lisäpalveluille. Yrityksellä on myös vahvat suhteet isännöintitoimistoihin, joiden kautta yrityksen kiinteistöhuoltopalveluille on jatkuvaa kysyntää. Kysyntä tarjoaa liiketoiminnan jatkajalle erinomaiset kasvumahdollisuudet toiminnan edelleen laajentamiseen. Liiketoimintakauppaan sisältyy valmis kiinteistöhuoltoalan liiketoimintakokonaisuus, jonka parissa uusi yrittäjä pääsee aloittamaan heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Liiketoimintakauppaan sisältyy myös kiinteistöhuoltokone, joka mahdollistaa kiinteistöhuoltotöiden tehokkaan hoitamisen eri vuodenaikoina. Nykyinen omistaja on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan, asiakaskuntaan ja yhteistyökumppaneihin erikseen sovittavalla tavalla sekä toimimaan uuden yrittäjän tukena toiminnan aloituksessa. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Liiketoimintakokonaisuuden hinta määritellään tarkemmissa neuvotteluissa. Luottamukselliset ensiyhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella.
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

ISÄNNÖINTITOIMISTO

Myydään pitkään toiminut isännöintitoimisto eläköitymisen vuoksi. Yrityksellä on toistasataa erityyppistä pitkäaikaista asiakasta rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Toimintaa pyörittävät yrittäjän lisäksi 5 muuta isännöitsijää ja 2 kiinteistösihteeriä. Yritys toimii vuokratiloissa, mutta tilat on kaupan yhteydessä myös ostettavissa.   
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
360 000 €

Menestyvä kiinteistöpalvelualan yritys

Yhtiö tarjoaa kiinteistönhoitoa (päivystys, huolto, siivous, talvikunnossapito) ja siihen liittyviä oheispalveluita.Toimintaan ollaan tyytyväisiä ja asiakasmäärä on kasvanut asiakkaiden suositusten myötä.Asiakaskunta on monipuolista, joten yritys ei ole riippuvainen yksittäisistä suurista asiakkaista.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat työn laatu, henkilökunta, tekninen osaaminen ja kustannustehokkuus.Liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja uusi omistaja voi kasvattaa kannattavasti liiketoimintaa myyntiin sekä markkinointiin panostamalla.Hintapyynnön perustelutYhtiön liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Uusi yrittäjä voi jatkaa vakiintunutta liiketoimintaa. Vastaamalla olemassa olevaan kysyntään ja hankkimalla lisäresursseja liikevaihtoa voi kasvattaa. Kalusto on valtaosin täysin uutta ja kaikilta osin toimivaa sekä käyttökelpoista. Vuosittaisen oikaistun käyttökatteen voi ennakoida olevan tulevina vuosina 102 000 €. Tuloslaskelman kulut arvonmäärityksessä ovat kaikki tarkasti harkittuja, tarpeellisia eikä tarpeellisia kuluja puutu. Uuden omistajan on mahdollista nostaa ostetusta yhtiöstä kohtuullista palkkaa tulevina vuosina. Ostajakohtaisia liiketoimintasuunnitelmia ei ole huomioitu, vaan kuvattuun toiminnan tasoon on oletettu päästävän normaalilla työpanostuksella jatkajan ollessa liiketoiminnan ammattilainen, ilman suuria toiminnallisia muutoksia. Tarkemmat laskelmat ja arvomäärityksen perusteet ovat saatavina erillisinä dokumentteina kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

KIINTEISTÖ-UNION OY Rinnakkaistoiminimi: UNION REAL ESTATE Ltd

Usein kuulee sanottavan, että kaikki hyvät nimet on jo varattu. Mutta tässä on nyt myytävänä 37-vuotta vanha yritys, jolla on hyvä nimi joka erottuu joukosta. Nimi sopii hyvin myös franchising-yritysketjulle. Yritys on velaton, kaupparekisteriin, ennakonperintärekisteriin ja AVIN välittäjärekisteriin merkitty osakeyhtiö. Y-tunnus: 0662072-9 Yrityksellä on verkkotunnus / domain: KIINTEISTOUNION.FI Kotisivut on poistettu toistaiseksi. Päätoimiala on kiinteistönvälitys, itse olen vastaava hoitaja.  Olen ollut alla 59-vuotta. Joudun luopumaan ikääntymisen johdosta. Mutta voisin jäädä toistaiseksi esim. vastaavaksi hoitajaksi. Jos tykkäät nimestä ja annat arvoa sille, että on 37-vuotta vanha yritys, niin ota yhteyttä. Tule kehittämään / laajentamaan toimintaa omistajaksi tai partneriksi. 
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Isännöintitoimisto

Ostetaan isännöintitoimisto. Haemme eläkkeelle jäävää tmv. pientä isännöintitoimistoa. Olemme pieni aloittava isännöintitoimisto ja etsimme innolla lisää työtä ja pientä kasvua yhtiöllemme yrityskaupan myötä. Asiakaslähtöinen palvelu, eikä ison ketjun persoonattomuutta. Asiakkaistasi me pitäisimme lämmöllä hyvää huolta!
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöintiyritys

Olemme isännöintitoimisto, joka on toiminut yli 30 vuotta.  Etsimme ostettavaa isännöintitoimistoa. Ostettavan yrityksen toiminnan tulisi olla kannattavaa. Ota yhteyttä lisätietojen ja neuvottelujen käynnistämiseksi. 
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan ISÄNNÖITSIJÄNTOIMISTO

Yrittäjätaustainen isännöintiyrityksemme etsii toimistoa laajentaakseen toimintaansa. Sijainti mieluiten Itä-Suomi (Kuopio/Kajaani -alue), mutta suhtaudumme avoimesti kaikkiin yhteydenottoihin. Olipa yrityksestä luopuminen mielessäsi nyt tai ajankohtainen parin vuoden sisällä, ota yhteyttä! (Ensiyhteydenotot luottamuksella yrityspörssin yhteydenottolomakkeella.)
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöintitoimisto

Keskikokoinen yrittäjätaustainen isännöintitoimisto etsii isännöintitoimistoa laajentaakseen toimintaansa uudelle paikkakunnalle. Hintaluokka 0 - 1milj. euroa Mikäli olet miettimässä liiketoimintasi myyntiä tai eläköitymistä, niin nyt olisi hyvä tilaisuus myydä liiketoiminta perinteisiä arvoja kunnioittavalle, mutta kuitenkin modernille, jo toisen polven isännöintitoimistolle. Mikäli asia on ajankohtainen nyt tai tulevaisuudessa, laita luottamuksellisesti viestiä tuure.toivola@habita.com tai soita 050 524 1217 tai yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista
loder image