Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, kiinteistöalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
550 000 €
SUOSITTU

Kiinteistöhuoltoyritys Espoo

Hieman alle miljoonan liikevaihdoltaan oleva yli 10 vuotias erittäin hyvämaineinen kiinteistöhuoltoyritys. Liike- ja asuinkiinteistöjä Espoon alueella.  Myydään osakeyhtiö tai liiketoiminta kalustoineen. Valmiit toimitilat, valmiit koneet, henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Suoraan kiinni kannattavaan liiketoimintaan.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Myydään isännöintiyritys Uudellamaalla

Tarjolla on hyvin toimiva isännöintiyritys, joka etsii uutta omistajaa jatkamaan kasvutarinaa. Yritys on erikoistunut isännöintiin ja rakennuskonsultointiin, ja sen asiakaskunta koostuu luotettavista sopimusasiakkaista, joille laskutus tapahtuu kuukausittain.   Yritys myydään osakekauppana, joka sisältää sekä osakkeet että liiketoiminnan. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada valmiiksi rakennettu ja toimiva yritys ilman suuria käynnistyskustannuksia.   Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 110 000 euroa ja vuonna 2021 se oli 111 000 euroa. Yrityksellä on työskennellyt kaksi työntekijää.   Toiminta-alue kattaa Espoon ja Länsi-Helsingin alueet, joilla on vakaata kasvua ja potentiaalia lisääntyville asiakkuuksille. Vuokratilat ovat käytettävissä edulliseen kuukausihintaan, vain 320 euroa kuukaudessa.   Hintapyyntömme vastaa viimeisintä vuoden liikevaihtoa, mikä tekee tästä mahdollisuudesta houkuttelevan sijoituksen. Yritys myydään omistajan eläkkeelle siirtymisen vuoksi, joten tämä on tilaisuutesi ottaa haltuun menestyvä liiketoiminta ja jatkaa sen kasvua.   Yrityksemme arvot perustuu henkilökohtaiseen palveluun, ilman välikäsiä ja välilaskuttajia. Tämä on ollut keskeinen menestystekijä, joka on luonut vahvan asiakasuskollisuuden ja maineen alalla.   Mikäli olet kiinnostunut tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta, ota yhteyttä oheisella viestilomakkeella ja pyydä lisätietoja.
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan Isännöintitoimisto tai asiakaskanta Helsingissä

Keskikokoinen perheomistustaustainen Helsingissä toimiva isännöintitoimisto hakee orgaanisen kasvun tueksi pientä tai keskisuurta isännöintitoimistoa tai asiakaskantaa ostettavaksi Helsingistä tai PK-Seudulta. Modernit järjestelmät, osaava henkilöstö ja hyvä maine ovat toiminnan kulmakiviä ja nykyinen omistaja voi jäädä toimintaan mukaan pelkästään siirtymäajaksi tai halutessaan myös pidemmäksi aikaa osana mukavaa työyhteisöä. Mikäli haluat kuulla asiasta lisää ole yhteydessä luottamuksellisesti 050 524 12 17 tai tuure.toivola@habita.com Habita on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen, yrityskiinteistöjen sekä yritysten välitykseen. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja olemme jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa. Habitan Yritysvälityksellä on taustalla yli 20v kokemus pienten ja keskisuurten yritysten ostamisesta, myymisestä ja välittämisestä. Mikäli asia on ajankohtainen ole yhteydessä ja keskustellaan luottamuksellisesti tilanteestasi.
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöinti-, tili- ja hautaustoimisto

Olemme vuodesta 1975 toiminut yrittäjävetoinen yritys ja olemme kiinnostuneita ostamaan yrityksiä seuraavilta toimialoilta: isännöinti-, tili- ja hautaustoimisto.  Yrityksemme toimii isännöintialalla ja meiltä löytyy osaavaa henkilökuntaa ja modernit isännöintiohjelmistot. Haluamme kasvaa ja kasvun tueksi haemme ostettavia isännöitsijätoimistoja kaikkialta Suomesta.  Olemme kiinnostuneita ostamaan tilitoimistoja osaavien kirjanpitäjiemme hoidettavaksi. Meiltä löytyy toimivat, tehokkaat järjestelmät, joiden avulla kirjanpitotoiminnot hoituvat tehokkaasti ja asiakasystävällisesti. Kolmantena kiinnostuksen kohteenamme ovat hautaustoimistot. Ota yhteyttä ja tarjoa yritystäsi rohkeasti meille! Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan ISÄNNÖITSIJÄNTOIMISTO

Yrittäjätaustainen isännöintiyrityksemme etsii toimistoa laajentaakseen toimintaansa. Sijainti mieluiten Itä-Suomi/Keski-Suomi, mutta suhtaudumme avoimesti kaikkiin yhteydenottoihin. Olipa yrityksestä luopuminen mielessäsi nyt tai ajankohtainen parin vuoden sisällä, ota yhteyttä! (Ensiyhteydenotot luottamuksella yrityspörssin yhteydenottolomakkeella.)
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöintitoimisto

Keskikokoinen yrittäjätaustainen isännöintitoimisto etsii isännöintitoimistoa laajentaakseen toimintaansa uudelle paikkakunnalle. Hintaluokka 0 - 1milj. euroa Mikäli olet miettimässä liiketoimintasi myyntiä tai eläköitymistä, niin nyt olisi hyvä tilaisuus myydä liiketoiminta perinteisiä arvoja kunnioittavalle, mutta kuitenkin modernille, jo toisen polven isännöintitoimistolle. Mikäli asia on ajankohtainen nyt tai tulevaisuudessa, laita luottamuksellisesti viestiä tuure.toivola@habita.com tai soita 050 524 1217 tai yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
49 000 €

KIINTEISTÖ-UNION OY - UNION REAL ESTATE Ltd

Usein kuulee sanottavan, että kaikki hyvät nimet on jo varattu. Mutta tässä on nyt myytävänä 39-vuotta vanha yritys, jolla on hyvä nimi joka erottuu joukosta. Nimi sopii hyvin myös franchising-yritysketjulle. Yritys on velaton, kaupparekisteriin, ennakonperintärekisteriin ja AVIN välittäjärekisteriin merkitty osakeyhtiö. Y-tunnus: 0662072-9 Yrityksellä on verkkotunnus / domain: KIINTEISTOUNION.FI Kotisivut on poistettu toistaiseksi. Toimialana on kiinteistönvälitys sekä kiinteistöjen, arvopapereiden ja johdannaisinstrumenttien omistus, osto ja myynti.  Olen ollut alla yli 60-vuotta. Joudun luopumaan ikääntymisen johdosta.  Jos tykkäät nimestä ja annat arvoa sille, että on 39-vuotta vanha yritys, niin ota yhteyttä.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image