Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, muu liikenne ja ajoneuvot

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
650 000 €

Autokorjaamo hyvällä sijainnilla

Myydään pk-seudulla sijaitseva erittäin tuottoisa ja kovassa kasvussa oleva hyvämaineinen tunnettu autokorjaamo, jolla on 12 nosturipaikkaa, pesula, maalaamo ja uudehkot asiakastilat. Autokorjaamossa on lisäksi kahvitila, rengashotelli ja hinauspalvelu. Korjaamo on erikoistunut vahinkokorjauksiin ja tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityskauppa tullaan toteuttamaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu myös koneet ja laitteet sekä työkalut. Liiketoiminta on hyvin kannattavaa. Yrityksellä on hyvä maine. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!" - Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Hyvämaineinen autohuoltoliike Uudellamaalla

Myydään hyvämaineinen ja pitkään toiminut, monipuolista palvelua tarjoava autohuoltoliike Uudellamaalla. Yritys on toiminut samoista tiloista käsin jo yli 25 vuotta, liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Yritykselle on muodostunut varsin laaja kanta-asiakaskunta, joka koostuu pääosin Uudenmaan alueen kuluttaja-asiakkaista. Yritys tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita, myy varaosia, renkaita ja vanteita sekä toimii rengashotellina. Yritys on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta ja ammattitaidostaan. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla ja asiakassuhteet pitkäaikaisia. Yritystoiminnalle etsitään nyt energistä jatkajaa, jolla on autoalan osaamista. Uuden yrittäjän on helppo lähteä kehittämään toimintaa haluamaansa suuntaan. Markkinointiin/some-näkyvyyteen panostamalla liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeastikin, nykyinen yrittäjä ei ole käyttänyt markkinointiin juurikaan aikaa. Yrityskauppa tehdään joko osakekauppana tai sitten neuvotellaan liiketoimintakaupasta tarkemmin sopimuksen mukaan. Yrityksellä on uudehko, liiketoiminnan tarpeisiin sopiva kone- ja laitekanta. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan. Yrityksen palveluksessa on kaksi vakituista, ammattitaitoista työntekijää, joiden toivotaan voivan jatkaa yrityksen palveluksessa myös yrityskauppojen jälkeen. Yritys myydään koska nykyinen yrittäjä haluaa jatkossa keskittyä toiseen liiketoimintaansa kokonaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
380 000 €

Velaton ja kasvava muuttoalan yritys

Hyvämaineinen osakeyhtiö. Perustettu 2019 kolmen kaverin liikunta- ja urheiluharrastukseksi. Alusta alkaen, joka vuosi tuottanut voittoa enemmän ja enemmän.Hyvät asiakassuhteet sekä loistavat arvostelut eri kanavilla. Nettisivut ja brändi/autojen teippaukset erottuvat edukseen.Yrityksellä on kaksi kuorma-autoa sekä yksi iso Mercedes-Benz pakettiauto.Lisäksi löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet, kuten muuttolaatikoita, pianoliinoja, nokkakärryjä, sidontaremmejä, rullakkoja ja suojaustarvikkeita.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
68 000 €

Myydään AD auto/huoltokorjaamon liiketoiminta ja kalustus

Laadukkain autokorjaamo hinta-laatusuhteeltaan. Valmis yritystoiminta yhdelle tai kahdelle autonasentajalle. Omarahoituksen tarve voi olla minimaalinen. Soita välittäjälle ja neuvotellaan. Kaksi nosturipaikkaa (nelipilari ja saksinosturi). Kolmas nosturi mahdollista hankkia kuvassa mustan auton kohdalle. Jopa ulkotilan hyödyntäminen kesällä mahdollista. Vielä saat itse päättää mikä musiikki hallissa soi. Nykyisin siis omistajan pelkästään pyörittämä mutta jatkossa helposti 2 autoasentajan toiminta. Yhden omistajan tekemänä liikevaihto yli 160 000€. Kuuluu  tällä hetkellä AD korjaamoketjuun.  Hyvät työkalut kaikenlaiseen huolto/korjaustoimintaan ja kuten kuvista näkyy, erittäin siistit ja nykyaikaiset toimitilat. Markkinointi ollut erittäin vähäistä ja 1 asentaja on ollut erittäin työllistetty. Markkinoimalla saisi lisää buustia. Ei siirtyvää henkilökuntaa. Edullinen vuokrasopimus ja todella vahva asiakaskanta. Sopivaan hintaan ja välittäjä neuvoo rahoituksen haussa. Ota yhteyttä yritysvälittäjään: liiketoimintakaupat.fi / vesa.leppanen@wbl.fi  / 0400538862    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Monimerkkikorjaamo Espoossa hyvällä sijainnilla

Myydään erinomaisella sijainnilla oleva autokorjaamo Espoossa. Tämä monimerkkikorjaamo on toiminut samalla sijainnilla pitkään ja on alueen asukkaiden suosiossa. Pitkäaikaiset vakioasiakkaat pääsevät asioimaan korjaamossa helposti sen hyvän sijainnin ansiosta. Erinomaiset liikenneyhteydet ja jatkuva asiakasvirta. Korjaamoon on helppo tulla autolla ja sinne on myös erinomaiset julkiset kulkuyhteydet.  Korjaamo kuuluu suureen autokorjaamoketjuun ja se on ollut toiminnassa kahdella eri omistajalla jo yli 20 vuotta.  Kolmen nosturin korjaamo työllistää yrittäjän lisäksi kaksi täysiaikaista ja yhden osa-aikaisen työntekijän. Toimintaa on mahdollisuus laajentaa lisäämällä henkilöstöä. Vuokratilat n. 300 m2.  Autokorjaamon lisäksi toimintaan kuuluu rengasvarasto palveluineen n. 200 autolle. Palveluihin kuuluvat renkaiden säilytys, huolto, rengastyöt sekä lisäksi omaa rengasmyyntiä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rengasliike

Rengasliike pääkaupunkiseudulla

Myynnissä 12vuotta toiminut rengasliikkeen liiketoiminnot Tuusulassa. Vakiintunut asiakaskunta. Rengashotelli on myyty täyteen.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Tunnettu ja hyvämaineinen autokorjaamo

Myydään tunnettu ja hyvämaineinen, n. 30 vuotta sitten perustettu autokorjaamo Lohjalla. Nykyisissä tiloissaan korjaamo on toiminut jo yli 15 vuoden ajan, korjaamotoiminta on kannattavaa ja erittäin vakiintunutta. Asiakaskunta koostuu lähialueen yksityis- ja yritysasiakkaista. Korjaamo sijaitsee hyvällä paikalla, samassa pihassa katsastusaseman kanssa ja hyvä sijainti tuo omalta osaltaan mukavasti asiakasvirtaa yritykselle. Ajanvarauskalenteri on täynnä pitkäksi aikaa eteenpäin, uuden yrittäjän olisi helppo aloittaa täysin valmiin liiketoiminnan kanssa. Liiketoimintaa on helppo myös kehittää uuden yrittäjän oman osaamisen mukaan. Alueella olisi kovasti kysyntää esim. automaattivaihteistoihin erikoistuneelle korjaamolle ja mikäli sinulla on tämän alan osaamista niin ota yhteyttä, tässä on tilaisuus aloittaa yrittäjänä matalalla riskillä. Korjaamon tilat (vuokratilat, yli 250m2) soveltuvat kolmen tai neljän asentajan käyttöön, liikevaihtoa olisikin mahdollista kasvattaa nopeasti lisäämällä työntekijämäärää, nykyinen liikevaihto on tullut 1-2 henkilön työpanoksella. Autokorjaamon toiminta sopii myös liitettäväksi osaksi muuta liiketoimintaa. Kauppaan kuuluu kaikki korjaamotoiminnassa tarvittavat koneet ja laitteet, varasto, asiakkaat, verkkosivut jne. Lisähinnasta voidaan myydä myös maalauskammio ja –välineet. Yrityksen palveluksessa ei ole kaupan mukana siirtyviä työntekijöitä. Ota yhteyttä lisätietoja varten. Yhteydenottoja toivotaan puhelimitse (Pasi Tiainen (0400 770 487), sähköpostit jäävät usein ajanpuutteen vuoksi vastaamatta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
80 000 €

Autokorjaamo Espoossa

Yritysjärjestelyn seurauksena myynnissä autokorjaamo, jolla modernit työkalut, erinomainen sijainti ja hyvä toimitila.Hintapyynnön perustelutKaluston arvo plus pieni liikearvo Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
650 000 €
PÄIVITETTY

Vahinkokorjauksiin erikoistunut autokorjaamo

Myydään pk-seudulla sijaitseva erittäin tuottoisa ja kovassa kasvussa oleva hyvämaineinen tunnettu autokorjaamo, jolla on 12 nosturipaikkaa, pesula, maalaamo ja uudehkot asiakastilat. Autokorjaamossa on lisäksi kahvitila, rengashotelli ja hinauspalvelu. Korjaamo on erikoistunut vahinkokorjauksiin ja tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityskauppa tullaan toteuttamaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu myös koneet ja laitteet sekä työkalut. Liiketoiminta on hyvin kannattavaa. Yrityksellä on hyvä maine. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!" - Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
199 000 €

Myydään yli 40 vuoden historian omaava Autokorjaamo Kanerva

Myynnissä mittavan historian, yli 40 vuoden omaava, viiden henkilön autokorjaamoalan perheyritys. Liiketoiminta sijaitsee Pohjois-Helsingissä ja korjaamon toimitilat ja kulut ovat erinomaiset. Yrittäjä omistaa korjaamon liiketoimitilan sekä hallin ja on valmis uuden omistajan kanssa jatkamaan vuokrasopimuksella 8-10 €/m2 taikka halutessa, on mahdollista neuvotella niiden kaupasta. Korjaamon liiketoimintoihin kuuluu, autohuolto ja korjaukset, Korityöt sekä maalaukset (Alihankkijan avustuksella), tuulilasityöt ja rengaspalvelut. Kyseessä on monimerkkikorjaamo, jonka eniten työllistävät merkit ovat kansanautot. Yritys etsii uutta energistä, autoalaa hengittävää yrittäjää jatkamaan menestyksekkäästi toiminutta liiketoimintaa. Yhtiön liikevaihto on kasvanut tasaisesti vuosittain. Digitalisoinnin sekä toimintamallien tehostuksella on yrityksen oikaistu liikevoitto prosentti noussut 10% luokkaan. Yrityksen tuotto-olettamalla saadaan kauppahinnan takaisinmaksuajaksi 3-4 vuotta. Tämän mahdollistaa tyytyväinen henkilö- ja yritysasiakaskunta, ammattitaitoinen henkilökunta, toimivat hankintasuhteet, vakuutusyhtiö kelpoisuus sekä palvelualtis yrityskulttuuri.  Yritys myydään omistajan halutessa katsoa muita uravaihtoehtoja n.20 vuoden autohuoltoala-yrittäjyyden jälkeen.  Toiminnan avainhenkilöinä on työntekijät, jotka ovat siirtymässä yrityskaupan mukana. Myyntihinta muodostuu tuotto-odotusarvosta, yhtiön substanssi- ja brändiarvosta.  Ota yhteyttä, teemme NDA:n ja saat yrityksestä tarkemmat tiedot.   Antti Kauppinen antti.kauppinen@herlevi-holding.fi 0504680534
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike

Myydään kuljetusliike eläkkeelle jäämisen vuoksi

Velaton Oy, 9 omaa kuorma-autoa osalla vakioajot. Perustettu 1990. Myydään kuljettajineen (vaatii kuljettajien ja asiakkaiden suostumuksen). Kahta kuljettajaa lukuunottamatta kaikki työskenneet meillä yli 20 vuotta, nuorimmatkin n. viisi vuotta. Pääasiassa jakeluajoa, yksi nosturi-vaihtolava-auto. Asiakkuudet jatkuneet jopa yli 30 vuotta. 20 Yhteisölupaa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
270 000 €

Autokorjaamo Kivenlahti liiketoiminta sekä kalusto/sijaisautot 5 kpl

Myydään parhaalta paikalta autokorjaamo/rengasmyynti,4 nosturia,4-pyörä 3 D ,250 m2,ym. lounasravintola/odotustila samalla pihalla,pitkä sopimus sekä edullinen vuokra,AVI hyväksytty korjaamo 3/2023 ! ,vakiintunut asiakaskunta sekä pelkästään AutoJerryn kautta 4000 tehtyä työtä,yli 1.5 milj. liikevaihto 3 v aikana,yli 1100 arvostelua,eniten Espoossa *****.myös rahoitus sekä osakkuus mahdollisuus.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autopesula
69 000 €

Myydään tuottava Tee-itse autopesula Espoon Kauklahdesta!

Oletko haaveillut omasta autopesulasta? Erittäin toimiva ja helppohoitoinen konsepti etsii jatkajaa Espoossa.   Custom Garagen palveluita ja tiloja hyödyntävät tällä hetkellä pääasiassa kuluttaja-vakioasiakkaat. Tilat sijaitsevat kehittyvällä ja kasvavalla alueella Espoon Kauklahdessa. Custom Garagella asiakkaiden on mahdollista hoitaa helposti auton, moottoripyörän, mönkijän tai crossin pesu-, sekä pienemmät huolto- ja korjaustyöt. Pesuhallisopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia 3kk pituisia sopimuksia. Garagella ei tällä hetkellä ole lainkaan kertakävijöitä, ainoastaan pitkäaikaisia vakioasiakkaita.   Custom Garage toimii noin 144 m2 avarassa ja korkeassa vuokratilassa, josta Garagen toiminta vie vain n. 1/3 tilasta ja lopputila jää yrittäjän omaan käyttöön. Toimitila on yleisesti hyvässä kunnossa. Custom Garagen -liiketoimintakauppaan kuuluvat: Asiakasrekisteri, verkkosivut, valmis brändivisuaalisuus, Custom Garagen liiketoimintakonsepti sekä toiminnassa tarvittavia koneita, kalustoa ja tarvikkeita (esim. painepesuri, työkalut, tunkki, kompura, letkustot sekä pieni pesuaine myyntivarasto). Hallissa on sormenjälkilukitusjärjestelmä sekä hiljattain uusitut muut lukitukset sekä nosto-oven moottori, jotka kaikki siirtyvät kaupassa ostajalle.   Custom Garage pyörii hyvin pienellä vaivalla n. päivä / kk, ja vie tosiaan vain osan koko hallista. Liiketoiminta tarjoaa yrittäjälle mukavan sivutulon hallin kaikkien kulujen kattamisen lisäksi. Toiminta sopii näin ollen erinomaisesti lisätuloksi tai esimerkiksi vahvistavaksi toiminnaksi toiseen yritykseen. Toimintaa voi kasvattaa esimerkiksi toisella autopaikalla. Hallin muissa tiloissa yrittäjä voi harjoittaa lisäksi monipuolisesti muutakin liiketoimintaa. Esimerkiksi kalusteiden kunnostusta ym nikkarointia, toimistotöitä, valo- / videokuvaustöitä yms yms, tai tilan voi vaikka alivuokrata eteenpäin esim. varastoksi.   Garagen nykyiset omistajat auttavat uuden yrittäjän alkuun käytännön kuvioiden ja valmiiden laskutus yms -prosessien läpikäynnillä, jotta toiminta jatkuu katkeamattomana myös omistajanvaihdoksen aikana. Tällä kokonaisuudella pääset helposti alkuun ja voit alkaa tienaamaan heti ensimmäisestä päivästä alkaen!   Uusi yrittäjä neuvottelee ja sopii oman vuokrasopimuksen hallin vuokranantajan kanssa. Nykyinen yrittäjä jää 2023 ajaksi alivuokralaiseksi n. 1/3 tilaan, vuokra-ajan korvaus huomioitu hintapyynnössä. Tilassa on siis Tee se itse -pesuhallin tilat, wc-tila, varasto- ja toimistotilaa sekä kuvausstudio. Kaikki hallin sisärakennelmat kuuluvat mukaan kauppaan. Uuden yrittäjän käyttöön jää heti toimistotilat, varastotilaa sekä kuvausstudio/muu pientuotantotila. Viimeistään 2023 lopussa vapautuu loputkin varastotilat uuden yrittäjän käyttöön.   Katso lisätietoja verkkosivuiltamme: www.Custom-Garage.fi    Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä. Henkka Hurme, puh. 0415351695 tai oheisella lomakkeella. Custom Garage Tee se itse -hallin liiketoimintakauppa hp. 69.000 €
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autovuokraamo

Autovuokraamo Helsingissä

Myydään yli 30 vuotta toiminut autovuokraamo. Yritys toimii hyvällä, keskeisellä ja helposti saavutettavalla sijainnilla Helsingissä. Sillä on laaja asiakaskunta ja paljon vakioasiakkaita.  Yrityksellä on yli 30 vuokra-autoa, autot ovat henkilö- ja pakettiautoja ja minibusseja. Yrityksen liiketoiminta on vakaata. Myydään ensisijaisesti koko osakeyhtiö, johon kuuluu liiketoiminta, autot, varusteet sekä toimitila. Mahdollisuus neuvotella kaupasta myös ilman autoja. Yrityksellä on noin 540 m2 autohalli, jossa on myös autojen pesutilat sekä toimisto. Tila on yrityksen omistuksessa, tiloista noin 400 m2 on yrityksen omassa käytössä ja loppuosa on ulosvuokrattu. Yritys on toiminut samoissa tiloissa  noin 20 vuotta.  Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi henkilö. Yritys myydään yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike

Pitkään toiminut kuljetusliike

Myydään vuonna 1962 perustetun vakavaraisen ja hyvämaineisen Oy:n osakekanta. Yhtiöllä on kaksi kansainvälisen tavaraliikenteen kuljetuslupaa, uusittu 2/2020, voimassa 10 vuotta eli helmikuuhun 2030 saakka. Yrityksellä on oikeus harjoittaa liikennettä myös pakettiautoilla sekä taksiautoilla. Kuljetusliikkeellä on tällä hetkellä pakettiauto. Yritys on velaton. Uudelta yrittäjältä vaaditaan liikenteestä vastaavan pätevyys. Yritys on tehnyt pitkän historiansa aikana elintarvikekuljetuksia Keski- ja Etelä-Euroopassa ja aiempina vuosikymmeninä toiminta on ollut laajaa. Viime vuosina yrittäjä on eläkkeelle jäätyään jatkanut yrittäjyyttä sivutoimisesti. Yrityksessä ei ole siirtyviä työntekijöitä.   Pitkään toiminut osakeyhtiö tarjoaa hyvän pohjan lähteä toimimaan kuljetusliikeyrittäjänä. Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Raskaan kaluston korjaamo erinomaisella tuotolla

Myydään erinomaista tuottoa tekevät raskaan kaluston korjaamo Jaresko Oy. Olemme Sisu-huoltoihin erikoistunut korjaamo Pohjois-Pohjanmaalla, jolla on laaja asiakaskunta ympäri Suomen. Palveluvalikoimamme kattaa huolto- ja korjauspalvelut kuorma-autoille, maansiirtokoneille, traktoreille ja muille raskaan kaluston laitteille. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria yrityksiä pitkäaikaisin asiakassuhtein, vakuutusyhtiöitä ja pieniä kanta-asiakkaita ympäri Suomea.   Meillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen korjausasioissa, olipa kyseessä sitten moottorin, voimansiirron, alustan tai sähkölaitteiden korjaus. Hoidamme nopeasti ja ammattitaidolla vakuutusyhtiöiden kolarikorjaukset. Meiltä löytyy liikkuva huolto- ja korjauspalvelu, joka tulee tarvittaessa paikan päälle. Meillä on omaa varaosatuontia Euroopasta ja jonkin verran Euroopan ulkopuolelta. Tarjoamme myös käytettyjen varaosien myyntiä ja kunnostettujen osien myyntiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman vaihtoehtoja.   Yrityksen liikevaihto on n. 2,4 miljoonaa euroa vuodessa. Liikevaihto on kasvanut usean vuoden ajan ja liiketoiminta on erittäin kannattavaa. Toimimme vuokratiloissa Siikajoen Karinkannassa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Työllistämme n. 10 alan ammattilaista. Yrittäjän tehtäviin kuuluu tällä hetkellä työnjohdon tukeminen, suurasiakkuuksien hoito ja yhtiön talous.  Myynnin syynä on yrittäjän lähestyvä eläkeikä.    Tässä loistava mahdollisuus tuottoisaan liiketoimintaan korjaamoalalla. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike

Ostetaan kuljetus- ja/tai nostotoimintaa harjoittava yritys

Haluamme vahvistaa yritystämme kyseisellä yritysostolla. Raskaat ja erikoiskuljetukset sekä nostot etusijalla. Kappaletavara, jakelu- ja bulk-kuljetukset ei kiinnosta.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
215 000 €

Erikoistuneen kuljetusliikkeen liiketoiminta, liikeomaisuus ja kalusto

Yritys tarjoaa kuljetuspalveluita tilauksesta yksityisille asiakkaille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Yrityksellä on toimipiste kahdella paikkakunnalla toimialueena koko Suomi – eikä ulkomaan keikatkaan tuntemattomia ole.Tavaraa liikutellaan kahdella kuorma- sekä yhdellä pakettiautolla. Ajoneuvot ovat varusteltu toimialan erityisluonne huomioiden sekä toiminnassa hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä.Yritys tunnetaan ammattitaitoisesta palvelustaan asiakkaiden toiveet huomioiden! Hintapyynnön perustelutKaupan rahoituksen takaisinmaksuaika on 4,0 vuotta arviolta. Se on aika, jonka kuluessa liiketoiminnan ostoon hankittu rahoitus on korkoineen maksettu rahoittajille takaisin liiketoiminnan kassavirralla. Laskelmassa perusteena oleva vuotuinen käyttökate on takaisinmaksuaikana keskimäärin 63 600 €. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image