JÄTÄ ILMOITUS

Autokorjaamo ja -huolto Uusimaa

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Tuottoisa autokorjaamo loistopaikalla

Myydään tuottoisa autokorjaamo, jolla on 9 nosturipaikkaa, pesula, maalaamo ja uudehkot asiakastilat. Autokorjaamossa on lisäksi kahvitila, rengashotelli ja hinauspalvelu. Korjaamo on erikoistunut vahinkokorjauksiin ja tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityskauppa tullaan toteuttamaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu myös koneet ja laitteet sekä työkalut. Liiketoiminta on kannattavaa. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Hakusanoja: merkkikorjaamo, peltikorjaamo, kolarikorjaamo, automaalaus, automaalaamo, autohuolto, autokorjaamo, rengasmyynti 
650 000 €
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Pitkään toiminut autokorjaamo

Eläköitymisen vuoksi nyt myytävänä pitkään toiminut autokorjaamo. Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä omistajan lisäksi 2 työntekijää ja 2 oppisopimuskoulutuksella. Käytössä on uusimmat vianetsintälaitteet ja teknologia. Korjaamossa huolletaan kaikenmerkkisiä henkilö- ja pakettiautoja.  Yrityksellä on sekä omaa että leasingkalustoa.  Palveluihin kuuluu: Määräaikaishuollot,Vikakoodien luku/purku, Avainten ohjelmointi, Öljyn vaihdot, Ilmastointilaitehuolto, Alustan tarkastus, Rengastyöt, Ohjauskulmien säädöt nelipyöräsuuntauksella.  Yritys on vuokralla uudehkoissa autokorjaamotoimintaan tehdyissä tiloissa, joihin mahtuu kerralla 4-6 autoa. Lisäksi sosiaali- , toimisto- ja myymälätilaa yhteensä n. 400 m2.  Kysy lisätietoja!   
Ei hinnoiteltu
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo pk-seudulla

Kiinnostaako sinua oma autokorjaamo, nyt siihen on mahdollisuus. Pk-seudulla on myynnissä autokorjaamo. Autokorjaamo on toiminut pitkään ja sillä on vakiintuneet asiakkaat. Myydään yrityksen koko liiketoiminta, varasto, työkalut ja laitteet. Laajenna, kehitä, kasvata. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Käytämme kuvituskuvaa. Jos sinua kiinnostaa yleensäkin autokorjaamot niin ole yhteydessä minuun, meillä on muitakin korjaamoja myynnissä pääkaupunkiseudulla.    
300 000 €
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo

Myydään toimiva osakeyhtiömuotoinen autokorjaamo Espoon Mikkelässa. Liikevaihto oli vuonna 2018 n. 220.000 €. Ammattitaitoinen henkilöstö 2 henkeä. Vuokrasopimus mahdollista siirtää.  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään korjaamo Uudeltamaalta

Myydään tuottavan yrityksen korjaamo kalustoineen ja töineen.Pitkäaikaiset asiakassuuhteet tekevät yrittämisestä helpompaa esim.aloittavalle yrittäjälle.Korjaamolla on esim.Trukki,iso metallisorvi,porajyrsin,metallivannesaha,hitsauskoneita ja ym.korjaamokalustoa raskaankaluston korjaukseen.Halli 170m2+konttoritila+pesutila ja iso piha-alue.
99 800 €
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Espoon Autoexpertit Oy

Myydään toimiva osakeyhtiömuotoinen autokorjaamo Espoon Hannuksenpellossa. Kyseessä ATOY AD merkkikorjaamo. Liikevaihto oli vuonna 2018 n. 500.000 €. Ammattitaitoinen henkilöstö 3 henkeä. Vakioasiakkaana taksi- ja tilausajopalvelu Kajon Oy.  Vuokrasopimus mahdollista siirtää.   Kauppa voidaan tehdä yrityskauppana tai liiketoimintakauppana.   Korjaamon Laitteistot: Laite, Merkki, Malli, Muuta, Vuosimalli 2-pilarinostin, Stertil KONI, KS-2050, 5000kg, 2010 2-pilarinostin, Stertil KONI, SK-2030-A, 2000kg, 2010 4-pilarinostin, Stertil KONI, ST-4040-L, 4000kg + 2,6t kevennin, 2010 4-pilarinostin, Stertil KONI, ST-4040-L, 4000kg + 2,6t kevennin, 2011 Rengaskone, BOSCH, TCE 4425, 2010 Tasapainotuskone, BOSCH, WBE 4100, 2010 Nelipyöräsuuntauslaite, BOSCH, 4435, 2010 Ilmastoinnihuoltolaite, TEXA, K670e, 2010 Pakokaasutesteri, BOSCH, BEA 350, Myös dieselmittaus, 2010 Diagnoositesteri, OTC, D650, BOSCH KTS-ohjelmisto, 2018 Diagnoositesteri, Delphi, DS150E, Autocom, 2014 Korjaamoprässi, 30t sirpalesuojalla, 2010 Hiekkapuhalluskaappi, IKH, 2013 Öljynjakeluvaunu, RAASM, Digitaalimittarilla 200l, 2010 Öljynjakeluvaunu, RAASM, Digitaalimittarilla 200l, 2010 Öljynjakeluvaunu, RAASM, Digitaalimittarilla 200l, 2011 Öljyn imuvaihtaja, RAASM, 90l, 2010 Öljyn imuvaihtaja, RAASM, 90l, 2010 Rengaspesuri, Drester, W-450, 2011 Ruuvikompressori, IES, SCB 7.5, 2016  
189 000 €
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään Autokorjaamo Vantaalla MYYTY

Päivitys 28.1.2020: Kohde myyty! Päivitys 21.1.20 kohteesta kaupat sovittu. Mikäli mitään esteitä kaupalle tämä kohde on myyty!   Myydään hyvällä sijainnilla oleva keskikokoinen autokorjaamo Vantaalla. Laaja vakiintunut asikaskun. Korjaamo ollut nykyisellä omistajalla useita vuosia, mutta samassa paikassa ollut autokorjaamo aiemminkin. Lähellä ei kilpailua ja hyvä ostovoimainen lähitalousalue. Toiminta myydään elämäntilanteen muutoksen takia. Liikevaihtoa ollut käytännössä ilman markkinointia 1-1,5miljoonaa ja korjaamo kuuluu tällä hetkellä markkinointiketjuun. Loistava tilaisuus joko oman toiminnan laajentamiseen uudella toimipaikalla tai oman korjaamon hankkimiseen. Tarkempia tietoja kohteesta salassapitosopimusta vastaan. Tiedustelut tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217
120 000 €
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Kannattava autokorjaamo/varaosaliike Uudeltamaalta

Myydään kannattava autokorjaamo/varaosaliike. Yritys perustettu v.1993. Oma kiinteistö/tontti, joka rakennettu v.1999 ja eriytetty korjaamotoiminnasta v.2014 omaksi kiinteistöyhtiöksi. Yritys sijaitsee paikkakunnan korjaamoista parhaalla paikailla, noin 2 km keskustasta. Myytävä yritys kuluu AD korjaamoketjuun. Tällä hetkellä yrityksessä on neljä palkattua ammattitaitoista asentajaa + omistaja. Myös kiinteistön myynti mahdollista ,siitä hinta neuvoteltavissa . Uudelle yrittäjälle mahdollista tehdä pitkäaikainen vuokrasopimus tai vaihtoehtoisesti voidaan myydä myös kiinteistö ja tontti (kiinteistössä tällä hetkellä 5 vuokralaista). Korjaamon ja varaston pinta-ala noin 800 neliötä. Korjaamossa kaikki nykyaikaiset korjaamo laittteet, 7 autonostinta (5tn - 3tn nostimet 3 vuotta vanhoja). 5tn nostimella onnistuu myös esim. matkailu- ja pienkuorma-autojen korjaus ja huolto. Kaikki korjaamo laitteet omia. Pitkäaikaiset ja vakiintuneet asiakas suhteet. Myydään eläköitymisen johdosta. Uudelle yrittäjälle tarvittaessa alkuvaiheen neuvontaa .  Korjaamon myyntihinta 280.000€.   
280 000 €
Ostetaan
Autokorjaamo ja -huolto

Ostetaan tai vuokrataan autokorjaamotilat pääkaupunkiseudulta

Ostetaan tai vuokrataan autokorjaamotilat pääkaupunkiseudulta. Tilaa etsitään etenkin Helsingistä, mutta myös Espoo tai Vantaa tulee kyseeseen. Autokorjaamotilojen tulee olla hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Tilassa tulee olla vähintään kolme autonosturipaikkaa. Lisäksi tilassa olisi hyvä olla asiakkaiden vastaanottotila valmiina tai mahdollisuus niiden rakentamiseen. Sekä osto että vuokraus on mahdollinen, joten otathan yhteyttä!
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image