Post an ad!

Yritykset, hinauspalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hinauspalvelu
54 000 €

Helsingin Hinausapu Oy:n liiketoiminta

Myydään Helsingin Hinausapu Oy:n hinausliiketoiminta: Kalustoon kuuluu mm. 2 Hinausautoa (Volvo+Iveco, Sivuilla näkyvä Toyota ei ole enää yhtiön omistuksessa), joilla molemmilla on jo ikää takana, mutta myös palvelusvuosia jäljellä. Toisessa autossa uudet talvirenkaat. Lisäksi kauppaan kuuluu yhtiön nettisivut, puhelinnumerot yms. Vuokrasopimus ei siirry kaupassa. Yhtiö on toiminut Tattarisuolla omasta kiinteistöstä käsin Helsingin kaupungin vuokratontilla ja tämä vuokraoikeus ei sisälly kauppaan. Toki voidaan myös toimitilojen myynnistä erikseen sopia. Kauppaan ei kuulu työntekijöitä. Autojen lisäksi mahdollinen muu kalusto neuvoteltavissa. Yhtiöllä on pitkät perinteet ja hyvä orgaaninen näkyvyys netissä sekä toimivat google-kampanjat. Toiminta ollut useamman kuukauden keskytettynä (toimeksiantajana osin kuolinpesä). Loistava tilaisuus laahentaa esim. autokorjaamon toimintaa suht pienellä alkuinvestoinnilla. Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hinauspalvelu

Vakavarainen ja kannattava hinauspalvelu

Vuodesta 2005 valtuutettu hinauspalvelu. Toiminta myydään kalustioneen ja sopimuksineen. Hinauspalvelu 24h, raskaan kaluston hinaus, tiepalvelu, henkilö- ja pakettiautojen hinaukset, konekuljetukset   Taloustiedot 2021 Käyttökate 26,4 %, liikevoitto 19,3 % AAA-rating, korkein luottoluokitus  
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image