Post an ad!

Yritykset, taksi- ja henkilöliikenne

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
1 000 000 €

Kasvava tilausliikenneyhtiö

Myydään nopeasti kasvava tilaus- ja sopimusliikenteeseen keskittynyt yritys. Yrityksellä on voimassaolevia, pitkäaikaisia kuljetussopimuksia eri toimijoiden kanssa. Laadukas ajoneuvokanta on toimintaan hyvin sopiva, monipuolinen ja hyväkuntoinen. Toiminta on keskittynyt Uudenmaan alueelle mutta kuljetuksia tehdään myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen, yritys työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, eli kalusto, asiakaskunta, tilaus- ja sopimuskanta kuuluu siis kauppaan mukaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Taksiyhtiön liiketoiminta Uudellamaalla

Myydään tunnetun taksiyhtiön liiketoiminta Uudellamaalla. Yritys on tunnettu toimija jo useamman vuosikymmenen ajalta. Kalusto on modernia ja hyvässä kunnossa. Tarkemmat tiedot kalustosta saa pyytämällä. Yritykseltä löytyy oma tontti ja teollisuushalli, jossa on toimitiloja vuokrattuna. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä, joten tiloja on myös mahdollisuus laajentaa. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon kuuluu yhtiön liiketoiminta Uudellamaalla, toimitila sekä useista ajoneuvoista koostuva kuljetuskalusto. Kalusto ja kiinteistö ovat taseessa. Mahdollisuus myös koko yrityksen osakekannan ostoon, jossa tulee lisäksi mukana yhtiön toiminta sekä kalusto toisessa maakunnassa. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Tarkemmat tiedot toiminnasta luovutetaan salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
250 000 €

Koulukuljetuksiin keskittynyt liiketoiminta Länsi-Uudellamalla

Myydään koulukuljetuksiin keskittynyt liiketoiminta Länsi-Uudellamaalla. Karkkilan koulukuljetukset.Liiketoimintakauppaan sisältyy 5 ajoneuvoa kuskeineen ja sopimukset koulukuljetuksiin Karkkilassa Liiketoiminnat myy Päivin Liikenne Oy. Myös mahdollisuus ostaa Lohjan alueen koulukuljetukset, viimeinen sopimusvuosi meneillään mutta mahdollisuus kahden vuoden optioihin. Opion käyttö ilmoitetaan helmikuussa.  Sopimukset ovat siirrettävissä uudelle toimijalle. Ajot hoituvat 5 työntekijän voimin, jotka ovat alan ammattilaisia vankalla kokemuksella.  Karkkilassa on viisi kouluautoa. Kouluautot ovat 15-23 paikkaisia pikkubusseja, joista osassa on invavarustelu. Osa ajoneuvoista on leasing-sopimuksella ja osa omia.  Markkinatilanne toiminta-alueella on suotuisa ja kehittämisen mahdollisuuksia löytyy paljon! Liiketoiminta soveltuu erinomaisesti alalla jo toimivalle yritykselle tai yrittäjäksi aikovalle.  Ota rohkeasti yhteyttä!   
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Domainit E-TAXI.FI, E-TAKSI.FI, G-TAXI.FI JA G-TAKSI.FI

Myydään taksialalle toimivat domainit eli verkkotunnukset E-TAXI.FI, E-TAKSI.FI, G-TAXI.FI JA G-TAKSI.FI Hyvä verkkotunnus on yrityksen käyntikortti! Sijoita hyvään verkkotunnukseen: E / Sähköllä kulkeva auto G / Kaasulla kulkeva auto Ekologisilla tunnuksilla pääset taksijonon ohi. Autosi huomataan ja valveutunut asiakas valitsee jonosta minimipäästöisen auton. Ekologisen auton avulla asiakasmäärää voi kasvattaa huomattavasti. Tutustu verkkosivuillamme vapaina oleviin domaineihin: www.domainsijoittaja.fi/yrityspaketit  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image