Post an ad!

Yritykset, taksi- ja henkilöliikenne

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Koulukuljetuksiin keskittynyt liiketoiminta Länsi-Uudellamalla

Myydään koulukuljetuksiin keskittynyt liiketoiminta Länsi-Uudellamaalla. Liiketoimintakauppaan sisältyy 11 ajoneuvoa kuskeineen ja sopimukset koulukuljetuksiin Karkkilassa ja Lohjalla. Liiketoiminnat myy Päivin Liikenne Oy.  Sopimukset ovat siirrettävissä uudelle toimijalle. Ajot hoituvat 10 työntekijän voimin, jotka ovat alan ammattilaisia vankalla kokemuksella.  Ajoneuvoista Lohjan alueella liikennöi kuusi ja Karkkilassa viisi kouluautoa. Kouluautot ovat 15-23 paikkaisia pikkubusseja, joista osassa on invavarustelu. Osa ajoneuvoista on leasing-sopimuksella ja osa omia.  Markkinatilanne toiminta-alueella on suotuisa ja kehittämisen mahdollisuuksia löytyy paljon! Liiketoiminta soveltuu erinomaisesti alalla jo toimivalle yritykselle tai yrittäjäksi aikovalle.  Ota rohkeasti yhteyttä!   
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Myydään uusi velaton taksiyhtiö Helsingistä

Heti toimintavalmiissa osakeyhtiössä on Taksi Helsinki Oy:n B-osake ja aktiivinen tilausvälityssopimus. Mahdollisuus myös nopeaan kauppaan. Tarjoa. Soita Juhani: 040 3724045. - ajoa on tällä hetkellä Taksi Helsingin autoilla yhtä hyvin tai jopa paremmin kuin koronaa edeltävänä aikana. - tarvittaessa voidaan myös myydä ajoneuvo liikennöintiä varten.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image