Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, elämys- tai luontomatkailu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
490 000 €

Vuorenteko Oy

Myydään Vuorenteko Oy:n koko osakekanta. Vuorenteko Oy:n juuret vie aina vuoteen 1918 jolloin toiminta aloitettiin, mutta nykyisen muotonsa Oy on saanut 1947. Yhtiöllä on ollut merkittävää valmistusta vuosien saatossa, mutta nykyisellään toiminta on hiipunut. Osakeyhtiön omistuksessa on eri aikakausilta olevien tuotantolaitteiden lisäksi kaksi vierekkäistä kiinteistöä Jokelan Keskustan läheisyydessä, joilla sijaitsee omakotitalo (2 asuntoa) sekä tuotantorakennuksia ja vanhoja maatilan rakennuksia. Tuotantotiloissa isot ovet. Omakotitalon lämmitysjärjestelmä uusittu: ilmavesilämpöpumppu. Kohteessa olisi loistvat mahdollisuudet kehittää erityyppistä paja- yms. matkailutoimintaa. Rakennusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 3ha metsää sekä 6ha peltoa. Pellot on vuokrattuna ulkopuoliselle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Viime vuosina tiloiss aon tehty mm. taidemetallitöitä yms. pieniä korjaustöitä Kokonaisuus sopii loistavasti mitä moninaisempaan teolliseen yritystoimintaan, remontoimalla juhlatilaksi tai asunnoksi ihmiselle joka tarvitsee reilusti harrastustilaa. Katso kuvat ja tutustu yhtiön sivuihin vuorenteko.com Hintapyyntö 590.000e velattomalle kokonaisuudelle. Nykyisellään yhtiöllä velkaa noin 100.000 ilman ulkopuolisia vakuuksia, joka voidaan maksaa pois kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta tai hyvittää kauppahinnasta. Lisätietoja tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
375 000 €

Kodikkaat vuokramökit Itä-Uudellamaalla

Myydään Lapinjärvellä rauhallisessa maalaisympäristössä sijaitsevat hyväkuntoiset, kodikkaat ja viihtyisät mökit liiketoimintoineen. Asiakkaat ovat olleet tiloihin ja niiden varusteluun erittäin tyytyväisiä. Yrityksellä on hyvä maine sekä selkeät ja toimivat nettisivut osoitteessa https://silfvastasholidayhomes.fi/. Entisen maatilan hyvin hoidetulla tontilla Taasiajoen läheisyydessä sijaitsee kaksi Honkarakenteen hirsimökkiä, puulämmitteinen hirsisauna sekä erillisessä rakennuksessa lomahuoneisto ja musiikkistudio, jossa on myös äänitysmahdollisuudet. Lisäksi sekä lämmintä että kylmää varastotilaa. Vuodepaikkoja majoittuville on yhteensä 15-16. Majoitustilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Isäntäväen käytössä on samalla tontilla sijaitseva iso hirsirakennus. Talon ulkoseinät on maalattu vuosi sitten. Ulkokatto, sähköjohdot, ikkunat ja patterijärjestelmä on myös uusittu. Ilmastointilaitteisto asennettiin reilu vuosi sitten. Lämmitysjärjestelminä ovat maalämpö, aurinkopaneelit, ilmalämpöpumput varaavat takat sekä osittain sähkölämmitys hirsimökeissä. Asiakkaita on sekä kotimaasta että ulkomailta. Monet tulevat lomailemaan tai viettämään virkistävää viikonloppua. Paikka mahdollistaa myös pienimuotoisten perhejuhlien järjestämisen. Paikkakunnalle tulevat yritysten keikkatyöläiset kuuluvat myös asiakaskuntaan samoin esim. koiraharrastajat. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää uuden yrittäjän toiveiden ja osaamisen mukaan, esim. kokousjärjestelyjä voisi tehdä yhteistyössä lähistöllä sijaitsevan ravitsemus- ja ohjelmistopalveluja tarjoavan yrityksen kanssa. Yrityskauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan. Yritys myydään eläköitymisen vuoksi. Ota yhteyttä lisätietoja varten!
Lapinjärvi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image