Post an ad!

Yritykset, elämys- tai luontomatkailu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
60 000 €

Saaristoretkiä tarjoava liiketoiminta myynnissä

Nyt on mahdollisuus aloittaa yrittäjyys merellisessä ympäristössä! Ensimmäisen kauden koeponnistettu ja erinomaisilla arvosteluilla aloittanut palvelu etsii jatkajaa. Palvelu perustuu kokonaivaltaiseen elämykseen joka tapahtuu Espoon ja Helsingin ulkosaaristossa. Asiakkaat kuljetetaan saaristoon vuonna 2022 kunnostetulla Uittohinaajalla melomaan, saunomaan ja uimaan. Veneessä on 5 hengen puulämmitteinen sauna, ja peräosan uimatasolta on helppo pulahtaa uimaan. Takakannella on myös grilli ja pöytä noin 8hh seurueelle. Veneessä on pieni keittiö jonka varustuksiin kuuluu mm. kylmävetolaatikosto sekä astianpesukone. Kotilaituri on hienolla paikalla josta on helppo jatkaa ja kasvattaa liiketoimintaa kotimaisten sekä ulkomaisten asiakkaiden kanssa. Palvelu on tarvittaessa siirrettävissä toiseen paikkaan, ja venen käyttötarkoitus taipuu monenlaiseen aktiviteettiin, kuten sukellukseen ja muuhun vesiurheilutoimintaan.  Kauppaan kuuluu saunallinen teräsvene tarvittavineen varusteineen, 8 uudehkoa merikajakkia täydellisestu varustettuna, keittiövarustus, verkkosivut immateriaalioikeuksineen, sekä kaikki varausjärjestelmät.  Liiketoiminnalla on pienet ylläpitokulut, ja tässä on kaikki mitä tarvitset käynnistääksesi uuden kauden. Alkuun voidaan sopia muutamia perehdytyskertoja asiakkaiden kanssa. Myydään liiketoimintakauppana. Tässä mm. ulkomaalisten kävijöiden arvosteluja: https://www.viator.com/tours/Helsinki/SeaBiscuit-Cruise-Kayak-and-Sauna/d803-356688P1  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
490 000 €

Vuorenteko Oy Julkinen NÄYTTÖ su 26.3!

Myydään Vuorenteko Oy:n koko osakekanta. Järjestämme kohteessa julkisen näytön su klo 26.3. Kellonaika vahvistetaan myöhemmin. Tätä kannattaa tulla katsomaan vaikka ei olisi ostoaikeissa. Ja jos on ostoaikeissa eikä kyseinen päivä sovi, niin sovitaan sinulle sopiva aika! Vuorenteko Oy:n juuret vie aina vuoteen 1918 jolloin toiminta aloitettiin, mutta nykyisen muotonsa Oy on saanut 1947. Yhtiöllä on ollut merkittävää valmistusta vuosien saatossa, mutta nykyisellään toiminta on hiipunut. Osakeyhtiön omistuksessa on eri aikakausilta olevien tuotantolaitteiden lisäksi kaksi vierekkäistä kiinteistöä Jokelan Keskustan läheisyydessä, joilla sijaitsee omakotitalo (2 asuntoa) sekä tuotantorakennuksia ja vanhoja maatilan rakennuksia. Tuotantotiloissa isot ovet. Omakotitalon lämmitysjärjestelmä uusittu: ilmavesilämpöpumppu. Kohteessa olisi loistvat mahdollisuudet kehittää erityyppistä paja- yms. matkailutoimintaa. Rakennusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 3ha metsää sekä 6ha peltoa. Pellot on vuokrattuna ulkopuoliselle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Viime vuosina tiloiss aon tehty mm. taidemetallitöitä yms. pieniä korjaustöitä Kokonaisuus sopii loistavasti mitä moninaisempaan teolliseen yritystoimintaan, remontoimalla juhlatilaksi tai asunnoksi ihmiselle joka tarvitsee reilusti harrastustilaa. Katso kuvat ja tutustu yhtiön sivuihin vuorenteko.com Hintapyyntö 590.000e velattomalle kokonaisuudelle. Nykyisellään yhtiöllä velkaa noin 100.000 ilman ulkopuolisia vakuuksia, joka voidaan maksaa pois kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta tai hyvittää kauppahinnasta. Lisätietoja tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image