JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, palveluala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muu palvelualan yritys
790 000 €

Hyvää tulosta tekevä kattoalan yritys myynnissä

Suosittelemme. Hyvämaineinen erittäin tuottoisa kattoyrityksen liiketoiminta on myynnissä Etelä-Suomessa. Yrityksen laaja-alaisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi kattojen tiivistykset, kattorakenteiden uusimiset, kuntokartoitukset, kattovuotopäivystys, pinnoitukset ja lumityöt. Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilökunta. Soita minulle tai laita sähköpostiviestiä, kerron enemmän tästä hienosta myytävänä olevasta yrityksestä. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Myydään
Ompelimo ja räätäli

Pitkien perinteiden ompelimo etsii yritystoiminnan jatkajaa

Tule jatkamaan vakiintuneen ja vakavaraisen asiakaskunnan omaavaan ompelimon yritystoimintaa yrittäjän eläköityessä.Yritys on toiminut yli 25 vuotta tarjoten laaja-alaisesti ammattimaisia ompelupalveluita esim. tilaus-, sisustus- ja korjausompelut sekä erilaisia alihankintatöitä. Palvelutarjoamaan kuuluvat myös mittatilausvaatteet sekä erikoismateriaaleista valmistetut voimistelu-, tanssi- ja luistelupuvut.Yritys valmistaa lisäksi käsintehtyjä solmioita, rusetteja ja smokkivöitä oman tuotemerkin alla.Yritys tarjoaa myös mainosompelimopalveluita ja palveluvalikoimaan kuuluvat esim. banderollit, lippusiimat, kangasmerkit, toimitsijaliivit, lähtö- ja maalivaatteet.Yrityksen asiakaskunta muodostuu yksityisasiakkaista, yhdistyksistä ja yrityksistä esim. digipainoista.Ompelimo sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin vuokratilassa Helsingin Kalliossa. Katutasossa sijaitsevassa liikehuoneistossa on isot näyteikkunat.Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi:Timo ja Anne Pakarinen, Puh. 0400 612710
Myydään
Muu palvelualan yritys
25 000 €

Kehystyspalveluyhtiön liiketoiminta hyvällä sijainnilla Helsingissä

Yhtiö on lähes 60 vuotta vanha perheyhtiö kehystyspalvelualalla. Toimintaan kuuluu myös taulujen ja sisustustaulujen myynti. Hintapyyntö: 25 000 € + varastoHintapyynnön perustelut : - Suurin osa kauppahinnasta koostuu varastosta ja kalustosta. - Liiketoiminta muodostaa kannattavan sekä toimivan liiketoimintakonseptin. - Nykyinen omistaja on sitoutunut auttamaan uutta omistajaa liiketoiminnan haltuunotossa. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Ostetaan
Tilitoimisto

OSTETAAN TILITOIMISTO PK-SEUDULTA

OSTETAAN TILITOIMISTO PK-SEUDULTA
Ostetaan
Tilitoimisto

Ostetaan tilitoimistoja asiantuntevaan kotiin

Haluamme kasvaa ja olla Suomen paras tilitoimisto. Siksi haemme jatkuvasti ostettavia tilitoimistoja. Tunnemme toimialamme ja kollegamme yli 30 vuoden kokemuksella sekä tarjoamme asiakkaillemme perusrutiinien lisäksi osaamista ja henkilökohtaista palvelua osaavilta alan ammattilaisilta. Haemme ostettavia tilitoimistoja Uudeltamaalta. Olemme kiinnostuneita kaikenkokoisista tilitoimistoista. Meillä on laaja kokemus yrityskaupoista. Voit luottaa siihen, että tutkimme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti ja viemme asiaa ammattimaisesti ja tehokkaasti eteenpäin.  Kauppa voidaan tehdä joustavasti joko osake- tai liiketoimintakauppana sopimuksen mukaan. Tutustu toimintaamme www.tietotili.fi ja ota yhteyttä!
Myydään
Muu palvelualan yritys
163 000 €

Tunnettu & tuottava puuseppäalan yritys

Myydään tunnettu pitkään toiminut tuottava puuseppäalan yritys pk-seudulla, jossa myyjä on valmis olemaan vajaan vuoden mukana. Palveluihin kuuluvat muun muassa puusepäntyöt, mittatilaus- ja erikoistyöt. Yrityksellä on muun muassa isoja vakiintuneita yritysasiakkaita. Koneet, kalusto ja muut työvälineet kuuluvat kauppaan. Tässä on valmis paketti kädentaitoja osaavalle yrittäjähenkiselle henkilölle. Myydään koko osakekanta. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.  
Myydään
Muu palvelualan yritys
27 000 €

Myydään autojen ruosteenestoihin erikoistunut yritys

Vuodesta 2007 toiminut ruosteenestoalan yritys etsii jatkajaa Tuusulassa. Yritys on vuosien varrella työllistänyt 1-3 työntekijää ruosteenestojen,sekä autojen kestopinnoituksien parissa. Yrityksellä hyvä maine ja laaja asiakashistoria. Kaikki liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittava kalusto on valmiina ja kuuluu hintaan.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
55 000 €

Myydään PK-siivouspalvelu

Mikä yritys?  HUOM: tässä ei myydä yritystä, yrityksen tai toiminimen joudut perustamaan itse. Paljon on liikevaihto? Paljon on asiakkaita? Paljon omistaja tienaa? NDAN allekirjoitettua voidaan puhua tarkemmin numeroista, kuitenkin liikevaihto tähän asti yhteensä 6 numeroinen. Mitä palveluja tarjoatte ja mistä saatte asiakkaita?  Palvelu tarjoaa mm. muuttosiivouksia, toimistosiivouksia, kotisiivouksia, tekstiilipesuja yms. Palvelu saa jo siivouksen tarpeessa olevia asiakkaita Googlesta koska siivouspalvelun sivut ovat hakukoneoptimoituja joten tämä ei vaadi investointeja markkinointiin, suosittelemme silti ylläpitämään optimointeja. Miksi myynnissä? Koska uudet haasteet kutsuu niin nyt tarjollaan poikkeuksellinen mahdollisuus. Tästä erittäin hyvällä maineella tuottava, laadukas myyntikanava ja brändi erittäin edullisesti. Palvelun verkkosivuille pääset tästä. Mitä olen nyt ostamassa? Valmiiksi jo 2 vuotta pyörinyt siivouspalvelun brändin Pääkaupunkiseudulta johon kuuluu kaikki paitsi y-tunnus. Verkkosivut (jotka tuottavat 2,5 uutta asiakaskontaktia per päivä, somekanavat, Google Analytics, yli 500 asiakaskontaktia, tämänhetkiset jatkuvat asiakkaat. ( toki tässä pitää ottaa huomioon että omistaja joka on itse siivoojana lopettaa työt brändin myytyä voi olla että tämänhetkiset asiakkaat eivät siten jatka asiakkaana joka on huomioitu myyntihinnassa. Palvelun myyntikanavat tuottavat kuitenkin koko ajan lisää laadukkaita kontakteja.  Mitkä myyntikanavat? Esim. palvelun tarpeessa oleva henkilö etsii Googlesta: "muuttosiivous Helsinki" , "muuttosiivous Espoo" , "muuttosiivous Vantaa" tai " kotisiivous Helsinki" , " Toimistosiivous Helsinki" yms.. palvelu tarjoaa siivouspalveluita Uudellamaalla joten se on optimoitu myös esim. "kotisiivous Veikkola" ja "muuttosiivous Kirkkonummi" termeillä. Optimointeja kehitetään ja pidetään yllä ja tässä neuvotaan myös tulevaa omistajaa jotta sijoitukset eivät vain pysyisi vaan kehittyisi entisestään. 
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään kotisiivousyritys

Oletko kiinnostunut siivousalan yrittäjyydestä? Nyt tarjolla on kolme vuotta Pääkaupunkiseudulla toimineen kotisiivousyrityksen valmis liiketoiminta. Toiminta on vakiintunutta ja kysyntää palveluille on yli tämän hetkisen tarjonnan. Yrityksessä toimii tällä hetkellä kaksi työntekijää. Kaikilla asiakkailla on omissa kodeissaan yrityksen käyttämät, omat tarvittavat työvälineet ja aineet. Liiketoimintakauppaan on mahdollista sisällyttää myös työauto ja kaikki tämän hetkiset työvälineet ja tarvikkeet. Tällä hetkellä asiakaskunnan muodostavat 50 kotia (asiakasta) joille mennään melkein kaksi kertaa kuukaudessa siivoamaan. Siivoustoiminnassa on lisäksi myös asiakkaita, jotka odottavat koronatilanteen rauhoittumista ja yrityksen tarjoamien siivouspalveluiden uudelleen aktivointia. Asiakkaat ovat pääkaupunkiseudulla ja 90% asiakkaista ovat Espoossa. Yrityksen siivouspalveluita suositellaan jatkuvasti esim. Facebook sivuilla. Tämä luo jatkuvaa uutta kysyntää ja tuo uusia asiakkaita. Yritys toimii myös huonekalujen maahantuonnin myyntiedustajana Suomessa. Siivousliiketoiminta myydään nykyisen yrittäjän keskittyessä huonekalumyyntiin. Neuvotteluja on mahdollista käydä myös osakkuudesta koko nykyiseen yritystoimintaan. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Delia Myllylä, puh. 0505437434 tai deliamyllyla@gmail.com
Myydään
Ompelimo ja räätäli
10 000 €

Vakiintuneen ja ammattimaisen ompelimon liiketoiminta

Oletko asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkinen käsityöalan ammattilainen? Nyt tarjolla on hieno mahdollisuus jatkaa lähes 20 vuotta Vantaan Koivukylässä toimineen ompelimon liiketoimintaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Ompelimon palveluihin kuuluvat mm. korjaukset naisten-, lasten- ja miesten vaatteisiin, muodistukset sekä tilaustyöt naisille. Ompelimossa on myös myynnissä ompelutarvikkeita asiakkaille. Yrityksen toiminta-alue on tällä hetkellä kattanut pääkaupunkiseudun. Asiakaskunta on muodostunut pääsääntöisesti yksityishenkilöistä, mutta ompelimo palvelee myös kysynnän mukaan yritysasiakkaita. Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. kolme hyväkuntoista teollisuusompelukonetta, yksi ateljeekone, uusi höyrysilityslaite ja ompelimon tarvikkeita. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdytyksestä toimintaan, asiakaskuntaan ja kehittämismahdollisuuksiin. Hintapyyntö liiketoimintakokonaisuudesta on 10 000 euroa. Liiketoiminta on valmiina jatkettavaksi heti. Ammattimainen ompelimo sijaitsee Vantaalla erinomaisella liikepaikalla ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Koivukylän juna-asemalle on matkaa 400 m. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!
Ostetaan
Tilitoimisto

Ostetaan tilitoimisto pääkaupunkiseudulta

Harkitsetko eläkkeelle siirtymistä tai tilitoimiston myymistä? Tiliala Oy on 1991 perustettu perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä 7 henkilöä. Yrityksellä on vankka kokemus taloushallinnon eri tehtävistä sekä yksilöllisen palvelun tuottamisesta. Haemme hallittua kasvua ja haluamme ostaa 1-2 henkeä työllistävän liikevaihdoltaan max 200t olevan tilitoimiston. Asiakkaasi saavat meistä luotettavan kumppanin ja omat henkilökohtaiset taloushallinnon asiantuntijat. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella. Ota yhteyttä!
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Tunnetun juhla-/kokous-/saunapalvelutoimijan liiketoiminta

Tunnettu ja arvostettu juhla-/kokous- ja saunapalveluita tarjoava toimija etsii nyt uutta yrittäjää jatkamaan liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin upeisiin edustustiloihin.Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti tapahtumiin linkittyville palvelutarjoajille, alasta kiinnostuneelle alkavalle yrittäjälle / yrittäjäpariskunnalle tai tapahtuma-alalla toimivalle yritykselle. Liiketoiminta tarjoaa myös merkittävää potentiaalia mm. catering- ja pitopalveluyrittäjälle, sillä ruokatarjoilut liittyvät olennaisena osana tiloissa järjestettäviin juhla-/kokous- ja edustustilaisuuksiin. Liiketoiminta on keskittynyt kahteen edustavaanjuhla- /kokous- /saunatilaan. Tilat ovat kooltaan 200 m2 ja 300 m2. Molemmat tilat ovat vuokratiloja. Tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla, hyvien yhteyksien, suurten tapahtuma-areenojen ja vilkkaasti liikennöityjen palvelukeskittymien läheisyydessä.Liiketoimintakaupassa on mahdollista neuvotella yhden tai molempien tilojen kokonaisuudesta. Hintapyyntö alkaen 29 000 euroa. Liiketoimintatilat ovat modernit ja täysin kalustetut sekä varustellut juhla- ja kokouskäyttöön. Hulppeisiin saunoihin mahtuu kerrallaan isompikin ryhmä. Normaaliaikana tiloissa järjestetään yli 100 tapahtumaa vuodessa per tapahtumatila.Asiakaskunnasta noin 70 % on yrityksiä ja loput yksityishenkilöitä. Tällä hetkellä tiloja markkinoidaan ja myydään sekä oman verkkosivuston että tapahtumatilapalveluiden yhteismarkkinointisivustojen kautta.Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. toiminnassa tarvittavaa kalustoa, laitteita, valmista asiakasrekisteriä, hyvin tunnettu ja arvostettu markkinointinimi sekä valmiit verkkosivut ja domain. Nykyinen yrittäjä on valmis opastamaan uutta yrittäjää alkuun erikseen sovittavalla tavalla. Tartu nyt tilaisuuteen! Kysyntä näille hyvämaineisille ja edustaville tiloille on jatkuvaa. Tiloja on mahdollista hyödyntää myös poikkeusaikana viranomaissuositusten sallimissa rajoissa, mutta erityisesti COVID-19 rajoitusten poistuessa, liiketoiminnan kasvupotentiaali on merkittävä. Pyydämme ensiyhteydenotot oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image