Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, mainostoimisto tai markkinointialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys
285 000 €

Myydään kasvumarkkinoinnin ja jatkuvien tilausmallien kehityskumppani

Brandcafty Oy on vuonna 2019 perustettu kasvumarkkinointiin ja liiketoiminnan kehitykseen keskittyvä toimisto. Yrityksellä on ollut alusta saakka kiinnostus jatkuvien tilausmallien kanssa työskentelyyn ja nopeasti perustamisen jälkeen vuonna 2020 se teki päätöksen keskittyä tukemaan asiakkaitaan ns. subscription mallien kasvattamisessa. Brandcrafty ei ole kaikkea kaikille tarjoava toimisto. Brandcrafty on B2B ja D2C yritysten paras kumppani uusien tuotteiden ja palveluiden konseptoinnissa, lanseerauksessa ja kasvattamisessa. Yhtiö on kasvanut nopeasti lyhyen historiansa aikana ja tehnyt myös sen ohella tuottoa. Tilikausien 21/22 aikana on paljon investointeja tehty oman tuotteen kehitykseen sekä kansainvälistymiseen, joka näiden tilikausien osalta lopullista tulosta on syönyt. Kuluvalle tilikaudelle 23 on ennusteena maltillinen tuotto n. 10-20% liikevaihdosta. Yhtiön omistajat ovat tehneet päätöksen, että yritykselle etsitään uutta omistajaa / omistuspohjaa, jotta se onnistuu asettamissaan tavoitteissaan sekä pystyy jatkamaan jo aloittamaansa työtä kehittymisessä alansa johtavaksi tekijäksi. Ota yhteyttä - teemme nda:n ja saat lisätietoja yrityksestä. Antti Kauppinen antti.kauppinen@herlevi-holding.fi , 0504680534
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Ostetaan mainostoimisto/digitoimisto pk-seudulta tai Uudeltamaalta

Haluamme ostaa mainostoimiston/digitoimiston osakekannan tai liiketoiminnan pääkaupunkiseudulta tai Uudeltamaalta. Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys jolla on yli 15 vuoden toimintahistoria, hyvä kannattavuus, vakiintunut asiakaskunta ja todella korkea asiakastyytyväisyys. Toivomme, että toimistonne olisi liikevaihdoltaan kokoluokassa 200.000 – 500.000€. Tarjoamme asiakkaillesi ja mahdolliselle henkilöstölle hyvän, luotettavan kodin osana kasvuhaluista yritystä. Toivomme että yrityksesi palveluihin kuuluvat esim. visuaaliset suunnittelu- ja taittotyöt tai digitaalinen markkinointi kuten sosiaalinen media.    Meillä löytyy kokemusta yrityskaupoista joten voit luottaa siihen, että käsittelemme kaikki yhteydenotot joustavasti, nopeasti ja luottamuksellisesti. Tarjoa rohkeasti yritystäsi meille! 
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image