Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, siivousala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

PK-seudulla toimiva siivouspalveluyritys

Myydään melkein 10 vuotta PK-seudulla toimiva yrityksen siivousliiketoiminta, joka tarjoaa siivouspalveluita yrityksille. Liiketoiminnan asiakkaita ovat mm. toimistot, liiketilat taloyhtiöt, rakennusyritykset sekä tapahtumatuottajat. Lähes kaikki asiakkaat ovat pitkäaikaisia sopimuskumppaneita. Liiketoiminta on kannattava ja sitä pystyy halutessa kehittämään ja kasvattamaan. Liiketoiminta myydään siksi, että omistajat haluavat keskittyä toiseen liiketoimintaan.   Liiketoiminnalla on oma nettisivu, Instagram -tili sekä jotakin markkinointimateriaalia (flyerit ym). Kalustosta löytyy yhdistelmäkoneita, siivousvälineitä sekä -tarvikkeita. Lisäksi löytyy leasing -sopimuksella 1 kpl pieni pakettiauto, joka ei kuulu kauppaan. Työntekijät liikkuvat omilla autoilla ja heille maksetaan kilometrikorvaukset.    Liiketoimintaa on pyöritetty toisen omistajan toimesta, lisäksi siinä on 2 kpl vakituista työntekijää ja 3 erittäin luotettavaa alihankkijaa, joiden kanssa on tehty yhteistyötä vuosia. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja siksi ovat myös suositelleet meidät eteenpäin.   Liiketoiminnalla ei ole isompia kuluja, kuten toimistoa, huoltoautoja, varasto ym. Toimintaa on pyöritetty käytännössä kotoa.    Tässä olisi erinomainen tilaisuus aloittavalle yrittäjälle, sillä asiakkaat ovat pitkäaikaisia ja työntekijät sekä alihankkijat luotettavia ja itsenäisiä alan ammattilaisia. Tämä sopisi hyvin myös alan toimijalle, joka haluaisi kasvattaa / laajentaa omaa siivousliiketoimintaa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito
250 000 €

Keski-Uudenmaan alueella toimiva siivouspalveluyritys

Myydään velaton yli 10-vuotta Keski-Uudellamaalla toiminut siivouspalveluita tuottava yritys. Yrityksen toiminta on muutettu muutamia vuosia sitten osakeyhtiöksi, jonka jälkeen toiminta on kasvanut hyvin. Tulevaisuus näyttää todella valoisalta sekä liikevaihtoa on mahdollisuus kasvattaa reilusti tulevien vuosien aikana.   Yritys palvelee useita erilaisia kiinteistöjä heidän siivoustarpeissaan. Asiakkaita ovat mm. kotitaloukset, päiväkodit, koulut, ravintolat, porraskohteet ja toimistokohteet. Erikoiskohteina löytyy myös mm. peruspesut, ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja raivaussiivoukset. Yritys toimii myös myös alihankkijoina huoltoliikkeille sekä siivousliikkeille.   Yritykseltä löytyy useampi merkittävä sopimusasiakas. Näiden kautta on mahdollisuus saada hyvää lisämyyntiä. Markkinointikanavia yrityksellä on Facebook -sivut sekä Internet -sivut, jonne on rakennettu ota yhteyttä -sivu, joka ohjaa yhteydenotot suoraan yrityksen sähköpostiin. Taloushallinto ja palkanlaskenta ulkoistettu tilitoimistolle.   Kaupan toteutus ensisijaisesti osakekauppana. Kauppaan kuuluu koko yrityksen osakekanta, liiketoiminta, erittäin hyvä nimi sekä koneita/laitteita seuraavasti: yhdistelmäkoneita, lattianhoitokoneita, imureita, rappukoneita, pyykinpesukoneita ja kuivureita (yhdet on asiakkaan tiloissa). Kaksi pakettiautoa. Erinäinen määrä siivoustekstiilejä ja siivousvälineitä sekä siivousaineita, kaikki ammattikäyttöön tarkoitettuja. Tällä kokonaisuudella uusi yrittäjä pääsee toiminnassa hyvin alkuun sekä tienaamaan heti ensimmäisestä päivästä alkaen.   Toiminta työllistää tällä hetkellä kuusi vakituista työntekijää sekä lisäkäsiä tarvittaessa työtilanteen mukaan. Yritys toimii vuokratiloissa modernissa hallissa, erittäin hyvällä sijainnilla. Hallilla on myös siistijöiden taukotila, siivoustekstiilien ja välineiden huolto (pesukoneet ja kuivurit ammattikäyttöön) sekä lattiakaivo. Halliin mahtuu yksi auto tarvittaessa. Hallilla on parvi, josta löytyy toimistotilat sekä lepotila.   Myydään, koska yrittäjän tahtotila on keskittyä enemmän toiseen omistamaansa yritykseen.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme kotisiivousalan yrityksiä: Turku,Tampere, Jyväskylä ja Uusimaa

Kotirinki on kotisiivoukseen erikoistunut kotimainen ketju.Toimintamme kasvaessa haluamme ostaa alan yrityksiä eri puolilta Suomea. Olemme toimineet vuodesta 2002 ja paikalliset Kotirinki-yrittäjämme palvelevat asiakkaitamme jo 40:llä paikkakunnalla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on 4,7/5 ja yrittäjiemme tyytyväisyys 4,7/5.Kotisiivous- ja kotiapuasiakkaasi saavat hyvän kodin luotamme.Palvelumme kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja Joni Lappalainen Puhelin 040 551 5834Voit lähettää yhteydenottosi myös oheisella viestilomakkeella. Lisätietoja Kotiringistä ja Kotirinki-yrittäjyydestä www.kotirinki.fi
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Asiakkaamme etsii ostettavaa siivousalan yritystä

SIIVOUSLIIKE Yritysasiakkaame etsii ostettavaa yritystä siivoustoimialalta. Yhteydenottonne käsitellään luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image