Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, saneeraus- tai remontointi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi

Rakennusliike pääkaupunkiseudulla

Pitkään toiminut ja hyvämaineinen rakennusliike pääkaupunkiseudulla hakee toiminnalleen jatkajaa. Tarjolla erittäin hyvä mahdollisuus jatkaa ja kehittää yhtiötä erinomaisista lähtökohdista! Yritys on ollut toiminnassa noin 20 vuotta ja sillä on laaja asiakaskunta sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Yhtiöllä on juuri käynnistymässä pitkäaikainen rakennusprojekti, joten työtilanne on turvattu jo pitkälle tulevaisuuteen. Työtilanne ja tilauskanta on erinomainen, sillä kysyntää yrityksen palveluille on liiankin kanssa. Yritystoimintaa on siis halutessaan mahdollista myös kasvattaa nykyisestä. Yhtiö harjoittaa kaikenlaista rakennusalan toimintaa ja hoitaa usein esimerkiksi asuntojen rakennusprojektit alusta loppuun. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä neljä vakituista työntekijää. Liikevaihto on ollut viime tilikausina noin miljoona euroa vuosittain. Yhtiön kannattavuus ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla, Bisnoden luottoluokitus on paras mahdollinen. Yhtiöllä on paljon hyväkuntoista kalustoa, eikä lähitulevaisuudessa ole tarvetta tehdä suuria investointeja. Yrityksellä on hyvä maine, erittäin ammattitaitoinen henkilökunta sekä pitkän historian aikana rakennettu laaja yhteistyöverkosto. Yrityskauppa haluttaisiin toteuttaa ensisijaisesti osakekauppana. Kysy rohkeasti lisätietoja oheisella yhteydenottolomakkeella! Tarkemmat lisätiedot edellyttävät salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi
250 000 €

Saneerauksiin erikoistunut rakennusliike

Yhtiö tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneerauksia, julkisivuremontteja, ym., ei juurikaan alihankintaa. Hyvä maine ja vakiintuneet asiakassuhteet. Tehnyt useita vuosia hyvää, tasaista tulosta.Hintapyynnön perustelutHintapyyntö perustuu yhtiön tuotto-odotukseen. Hintapyyntö ei sisällä yhtiön liiketoiminnan kannalta ylimääräistä varallisuutta.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi
390 000 €

Myydään rakennus-ja saneerausyritys pääkaupunkiseudulta

Myydään hyvämaineinen rakennus-ja saneerausyritys pääkaupunkiseudulta, jolta saa kaikki tarvittavat urakointipalvelut niin pienen kodin remontiin , kuin taloyhtiön suurimpiikin kunnostuksiin. Asiakkaina yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt sekä liikekiinteistöt.  Yrityksessä hyvä ammatillinen osaaminen ja pitkäaikaisia sopimuksia.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi
50 000 €

Myydään remonttien kilpailutussivuston digialusta

Myydään kehittyvä, nopea ja luotettava kilpailutussivuston liiketoiminta jossa yhdistämme asiakkaan ja tekijän vaivattomasti. Innovatiivisen digialustan avulla rakennus-, ja remonttialan kysynnän ja tarjonnan parempaa kohtaamisesta ratkaisemaan yritys etsii uutta omistajaa koko liiketoiminnalle.    Alusta on skaalautuva myös kv-markkinoita ajatellen erittäin hyvin.   Yritys on rakentanut neljässä vuodessa vahvan perustan yritystoiminnalle, hallitulle kasvulle ja todentanut liiketoimintamallin toimivuuden. Liiketoiminnalla on vakaat, pysyvät kuukausilaskutteiset asiakkaat, jolla asiakaskuntaa löytyy ympäri Suomen. Palvelun käyttäjinä toimivat mm. rakennus- / remonttialan tekijää tarvitsevat kuluttaja asiakkaat, taloyhtiöt ja yritykset. Tällä hetkellä alustalla n.50 kpl kk-laskutettavia yritysasiakkaita. Alusta on toimiva, mutta vaatii lisää markkinointipanostusta noustakseen seuraavalle tasolle. Pienellä panostuksella saatu mm. hyvä google näkyvyys. Tämä myynti tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä alalle heti valmiilla asiakaskunnalla. Koko yrityksen ja liiketoiminnan hinta on 90 000€.    Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image