JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, baari

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Baari
69 000 €

Monien mahdollisuuksien baari, maustekauppa ja autovuokraamo

Nyt myynnissä Länsi-Helsingin ainoa ja rakastettu paikallinen karaokebaari. Baarissa on kaikkiaan kuusi juomahanaa + ulosmyyntioikeudet max. 5,5 % juomille. Samassa tilassa toimii myös pieni aasialainen maustekauppa. Lisäksi yrityksen toimintaan kuuluu myös pakettiautovuokraamo. Autot eivät kuulu ilmoitettuun hintaan. Liikepaikka on rauhallinen, täynnä tunnelmaa sekä ihania asiakkaita. Baarilla on pitkä historia, ja paikalliset pitävät paikkaa hyvin arvostettuna.Sisälle on mahdollisuus laittaa pieni lava, jossa voi pitää live-esityksiä. Ulkona on tunnelmallinen ja kesäaikaan todella suosittu puistoterassi. Asiakaspiiri on hyvin ystävällistä ja baari on täynnä mukavan rentoa tunnelmaa. Baari ja maustekauppa sijaitsevat vilkkaasti asioidun lähikaupan vieressä, joten uusia asiakassuhteita muodostuu joka päivä. Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan! Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi: Puh. 0445178024, Jayantha Rajapakse
Myydään
Baari
99 000 €

Baari Rajamäki

Myydään A-baari Rajamäessä. Asiakaspaikkoja 150 sisällä + 49 ulkona, tila 252,5 m2. Kauppaan sisältyy pubin liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Työllistänyt omistajat.  Kysy tarkka osoite!
Nurmijärvi
Myydään
Baari
515 000 €

Legendaarinen gastropub Vantaalla

Nyt myynnissä legendaarinen gastropub Vantaalla. Pubi on ollut yli 25 vuotta, vuodesta 1995, samalla omistajalla. Hyvä sijainti pienellä ostarilla, isoja kerrostalojen keskipisteessä keskellä Vantaata. Erittäin hyvät myynnit!  Myydään koko paketti eli liiketoiminta, liikehuoneisto ja käyttöomaisuus. Liiketilassa on 153,5 m2 ja 56 asiakaspaikkaa salissa + 32 terassilla. Liikehuoneistoon on tehty laaja remontti vuonna 2017. Hintapyyntö: 195.000 € / liiketoiminta 320.000 € / liikehuoneisto Huom! Myydään pakettina yhdessä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Baari
195 000 €

Kiva seurustelu- ja olutravintola Helsingin Kruunuhaassa

Myydään kiva seurustelu- ja olutravintola Helsingin Kruunuhaassa. Kaunis liiketila, jossa ikkunat kadulle. Ravintolatekniikka löytyy ja mahdollisuus rakentaa lisäksi valmistuskeittiö. Tilassa on ravintolan vaatima talotekniikka, mutta keittiö on purettu pois. Aukiolo klo 04 asti, vain taustamusiikki sallittu.  Tilan koko on 218 m2. Salissa on 102 asiakaspaikkaa ja terassilla 16. Vuokran määrä on 4.457,66 euroa/kk. Mahdollisuus pitkään vuokrasopimukseen. Myyntihinta: 195.000 € / tarjous
Myydään
Baari
59 000 €

Viihtyisä baari Helsingin keskustassa

Erinomainen tilaisuus kahvila/baariammattilaiselle. Myytävänä persoonallinen anniskelupaikka, jossa on vakiintunut asiakaskunta. Voidaan keskustella myös osakkuudesta. Tila sopii erinomaisesti kahvilaksi, viini- tai olutravintolaksi. Yhteistyön jatkaminen tuotteita maahantuovan yrityksen kanssa on mahdollista. Liiketoimintakauppa sisältää kohteen koneet, kalusteet, varusteet ja laitteet sekä liiketilan vuokrasopimuksen siirron. Edullinen vuokra. Ei siirtyvää henkilökuntaa. Ota yhteyttä viestitse, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Baari
250 000 €

Baari Helsingin Kalliossa

Myydään baari Kalliossa, Helsingissä. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Asiakaspaikkoja 120 salissa + 12 terassilla. Työllistää omistajien lisäksi kolme työntekijää. A-oikeudet.  Hintapyyntö 250.000 / tarjous. Kysy osoitetta ja sovi esittely! 
Myydään
Baari
680 000 €

Karaoke- ja seurustelubaari kiinteistöineen hyvällä liikepaikalla

Myydään perinteikäs karaoke- ja seurustelubaari Helsingissä. Hyvällä liikepaikalla toimiva perinteikäs ravintola on ollut samalla omistajalla 25 vuotta.  Oma 217,5 m2 liikehuoneisto, jossa 79 asiakaspaikkaa.  Liiketoiminta ja liikehuoneisto myydään pakettina yhdessä. Liiketoimintakauppa sisältää ravintolan liiketoiminnan, liikehuoneiston ja käyttöomaisuuden. Hintapyyntö 680.000 €/tarjous.  Ota yhteyttä!   
Myydään
Baari
243 000 €

A-Pub+kiinteistö myydään Helsinki Sörnäinen

Myydään kiinteistön kanssa baari sörkästä 24as.p n.50m2 liiketila
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image