Post an ad!

Yritykset, kahvila

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
Kahvila

Kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.

Mielummin kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.Käy myös ympärivuotinen.Mieluusti nopeat kaupat.Kiinnostaa myös muu sesonki yritykset.
Myydään
Kahvila
165 000 €

Myytävänä Sörnäisten alueella kahvila-ravintolan liiketoiminta

Vilkkaassa ympäristössä, hyvien asiakasvirtojen äärellä, myytävänä suosittu kahvila-lounasravintola-kokoustila. Yhteensä 359 m2 tilassa hyväkuntoinen keittiö jossa on rasvahormi, ei tällä hetkellä rasvakaivoa, mutta asennettavissa rasvaroope. Sympaattisesti sisustetussa salissa on vuokrattava erillinen viehättävä kabinetti ja yhteensä 100 asiakaspaikkaa. Vuokra 4884,79 + hoitovuokra 1335,48  eli yhteensä 6220,27 (+alv) / kk
Myydään
Kahvila
65 000 €

Myytävänä Sörnäisten alueella kahvilan liiketoiminta

Kahvilassa voi valmistaa lämmityskeittiön ja kylmäkeittiön sallimia tuotteita, esimerkiksi keittoja, salaatteja ja pastaa ja uunissa valmistettavia tuotteita. Tila sopii myös hyvin erilaisiinyksityistilaisuuksiin. Iso yhteensä 160 m2 tila jossa toimistotilaa, varasto, 29 asiakaspaikan sympaattinen sali, palvelutiski, tiskihuone ja avokeittiö. Kesällä iso ja aurinkoinen terassialue. Kahvilan ympäristössä on useita muita ravintoloita ja vireää toimintaa. Vuokra on 1200,00 (+alv) / kk ja nousee portaittain olemaan 2000,00 (+alv) / kk Terassin vuokra on vain 250,00 (+alv) / kesäkuukaudet.
Ostetaan
Kahvila

Toimivan kahvilan liiketoiminta hyvältä paikalta.

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti toimivia kahviloita Helsingin kantakaupungin tuntumasta ja lähiseuduilta. Terassi ja lämmityskeittiö sekä kivijalkapaikka on aina plussaa! Asiakkaallamme on usein oma konsepti.
Myydään
Kahvila
80 000 €

Kahvilaravintola, Café Noi

Kauppakeskus Hertsissä sijaitseva hyvän olon kahvilaravintola omaa vakaan asiakaskunnan, joka jakautuu lounasruokailun, kahvilatoiminnan ja iltaruokailun konsepteihin. Tilassa on 50 asiakaspaikkaa ja iso keittiötila. Kahvilaravintolan myynti on kehittynyt positiivisesti vuosi vuodelta ja euroaasialainen ruokalistamme on saavuttanut hyvän vastaanoton asiakkaillamme. Kasvisruokien kirjo on kasvattanut vahvasti suosiotaan. Erikoiskahvit sekä haudutetut teet ja paikan päällä leivotut kahvileivonnaiset ovat tuoneet oman lämpimän lisänsä kahvilan tunnelmaan.  Yrittäjä on valmis luopumaan liiketoiminnasta uusien tulevien haasteiden vuoksi.
Myydään
Kahvila
590 000 €

MYYDÄÄN Kahvila-ravintola-leipomo kiinteistö

MYYDÄÄN Kahvila-ravintola-leipomo kiinteistö: • Kiinteistö sijaitsee valtaväylän Eurooppa E18 , Loviisan läntisen sisäänajoliittymän vieressä, omalla ”kaappari” liittymällä. • Osoite: Länsikaari 1, 07900 Loviisa • Kiinteistötunnus 434-6-629-4  (kauppaan kuuluu 60 % reilun ½ hehtaarin kokoisesta tontista, 40% omistaa Wurth Oy. Pihasta on hallinnanjakosopimus) • Kauppaan sisältyy kahvilarakennus + leipomon tilat (53 m2) yhteensä 591 m2. Molemmissa tiloissa on vuokralaiset. • Kauppaan sisältyy myös kiinteistön katolla oleva aurinkovoimala 20 kW (100 paneelia) • Kauppaan sisältyy myös kahvilan kaikki koneet, laitteet, sekä kalusteet. • Kauppaan sisältyy myös tontilla olevan pylonin vuokrasopimus (St1) • Rakennus on valmistunut v.2003 • Rakennuksessa on maalämpö 28 kW, sekä kulutushuippuihin öljypoltin • Rakennuksen valaistus on tehty led-tekniikalla • Hinta 590 000 €   (998 €/m2) Voit tutustua paikkaan kahvilan verkkosivujen kautta: www.safcafe.fi sekä yleisemmin kiinteistöyhtiömme sivujen kautta: www.st1loviisa.fi   
Myydään
Kahvila
88 000 €

Suklaan ja erikoiskahvilan liiketoiminta

Oletko haaveillut omasta suklaapuodista ja kahvilatoiminnasta? Sinulla on nyt mahdollisuus siihen. Eläkkeelle siirtymisen vuoksi myydään hyvällä paikalla liikekeskuksessa oleva tuottava suklaan ja erikoiskahvilan liiketoiminta,johon liittyy myymälä, maahantuonti ja verkkokauppa. Mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa liiketoimintaa entisestään.       
Myydään
Kahvila

Toteuta unelmasi Cafe Cardemumman yrittäjänä

Cafe Cardemumma on herkuttelijan keidas Helsingin Kalliossa.Cafe Cardemumman tarina sai alkunsa 11 vuotta sitten kahden ystävättären yhteisestä unelmasta. Rakkaudella rakennetusta kahvilasta onkin muodostunut vuosien saatossa Kallion sydän ja lämminhenkinen kohtaamispaikka kaupunginosan asukkaille.Kahvila toimii 78 m2 vuokratilassa. Viihtyisässä ja siistissä toimitilassa on keittiö, kahvilasali ja 2 WC-tilaa. Salissa on 24 asiakaspaikkaa. Kauniisti kalustetun kahvilasalin suuret ikkunat luovat tilasta avaran ja valoisan.Keittiö tarjoaa mahdollisuuden ruokien valmistamiseen uunissa tai keittämällä. Kahvilan keittiössä ei ole rasvasuodatinta. Kahvilan edessä on ilta auringon puolella sijaitseva, viihtyisä 20 asiakaspaikan kesäterassi. Kahvilalla on käytössään samassa taloyhtiössä sijaitseva varastotila terassikalusteiden säilytykseen.Cafe Cardemumman toiminnan mausteena on aina ollut ripaus rakkautta. Ruoat ja leivonnaiset valmistetaan itse tuoreita ja laadukkaita raaka aineita hyödyntäen. Cafe Cardemummassa on tarjolla mm. runsas valikoima suussasulavia quiche-paistoksia, leivonnaisia, salaatteja ja ruoka-annoksia. Kahvilan päivärytmi jakautuu tällä hetkellä aamiais- ja lounastarjoiluun. Lounasasiakkaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi viime aikoina.Cafe Cardemumman valikoimaan kuuluvat myös Catering-palvelut. Catering-palveluiden asiakaskunnan muodostavat sekä yksityishenkilöt että yritysasiakkaat. Kahvilan tilat soveltuvat mainiosti myös juhlatilaksi 15-25 henkilön juhliin.Kahvilan nykyiset aukioloajat ovat ma-to klo 8.30-16.00, pe 8.30-17.00 ja la klo 11.00-17.00. Sunnuntaisin kahvila on ollut suljettuna. Aukioloaikojen laajentamismahdollisuus edustaa uudelle yrittäjälle merkittävää potentiaalia liiketoiminnan edelleen kasvattamiseen. Cafe Cardemumma sai viime syksynä viinin anniskeluoikeudet. Tämä tarjoaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuden laajentaa aukioloa ja tarjoiluvalikoimaa palvelemaan esim. maistuvien tapas-annosten ja viini- tai samppanjalasillisen ystäviä.Cafe Cardemumman kauppa toteutetaan yrityskauppana ja toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Kahvilan liikevaihto on viime vuosina ollut 290 000-370 000 euroa. Kahvila on työllistänyt yrittäjien lisäksi kolme osa aikaista työntekijää.Tämä tilaisuus sopii asiakastyöskentelystä nauttivalle ja kahvilayrittäjyydestä kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäparille. Tartu nyt tähän upeaan tilaisuuteen ja toteuta oma kahvilaunelmasi! Cafe Cardemumma Facebookissa Lisätiedustelut: Matti PajunenPuhelin: 0500 816945Sähköposti: cafe.cardemumma@gmail.com  
Myydään
Kahvila

Myydään

Liikkuva, markkinoita ja tapahtumia kiertävä lettukahvio. Toiminut yksitoista vuotta, valmis kokonaisuus, kevytkuorma-auto + teltat, kaikki tarvittava kalusto, myytävänä muurinpohjaletut, kahvi/tee, kahvileivät,juomat, grillimakkaraa, jossain paikoilla hotdogit Tee kesä töitä ja lomaile talvella, tienaat kesällä pääoman ja ahkerana enemmänkin. Tarvitset itsesi lisäksi 1 – 2 apulaista, pariskunnalle sopiva yritys. Jos tarvitset neuvoa olen valmis auttamaan, olen kiertänyt hyviä markkinoita ja tapahtumia ja saat tiedot minulta. Lopetan kun ikä painaa ja haluan nauttia ja purjehtia kesällä.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image