JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Ravintola

Tule ravintolayrittäjäksi Vaalaan!

Myydään/Vuokrataan Tarjolla Ravintola-Kahvila IHME anniskeluoikeuksin Valtatie 22 varrella Oulun-Kajaanin puolivälissä. Hyvä asiakaskanta, oma tontti/kiinteistö rak. 1990 peruskorjattu  2020. Asiakaspaikkoja Sali/kahvila 50 kokoustila 16 terassit yht.42 Keittiö/Grilli  kotiruokalounas MA-SU Myydään terveydellisistä syistä. www.ravintolaihme.com Yhteydenotot: Ravintola-Kahvila IHME Jukka Karjalainen 04074699347 karjalainen.jukka@hotmail.fi  
Koko Suomi
Myydään
Ravintola

Korkeatasoinen ruokaravintola Helsingissä

TILAISUUS RAVINTOLA-ALAN AMMATTILAISELLE, vastaavaa harvoin tarjolla Myytävänä erinomaisella liikepaikalla, keskeisellä sijainnilla harvinaisen korkeatasoisesti varusteltu ja tunnettu ruokaravintola. Ravintola- alan ammattilaiselle ketterä aloitus valmiissa ravintolassa. Salissa 32 asiakaspaikkaa ja terassilla 16 paikkaa   Liiketoimintakauppaan sisältyy kalusto ja laitteet, vuokrasopimuksen siirto, ravintolan nimi ei siirry mukana. Korkeatasoinen ja uuden veroinen keittiö, remontoitu 2012 ja uudelleen 2017.   Sijaintiin ja liiketilan hyvään kuntoon suhteessa todella edullinen vuokra. Taloyhtiö vuokraa erillisellä sopimuksella siistin kellaritilan, jossa henkilökunnan pukuhuone ja sosiaalitila sekä varastotila, jossa tilaa jääkaapeille ja pakastimelle. Salissa ja keittiössä lämmitys / jäähdytysjärjestelmä ilmalämpöpumpulla.   Yksityinen vuokranantaja edellyttää uudelta pitkäaikaiselta vuokralaiselta aikaisempaa kokemusta laadukkaan ruokaravintolatoiminnan pyörittämisestä.   Vuokra 2063 euroa / kk, noin 65 m2 +erillinen kellaritila ( noin 25 m2 )116 euroa / kk.   Hintapyyntö 200 000 / tarjous. Hinnasta voidaan neuvotella, jos kaupassa eivät siirry pacojet, arvokkaat design tuolit ja korkeatasoinen espressolaite ja kahvimylly.  
Osakkuus
Ravintola

Haetaan yrittäjäkumppania ravintolaliiketoimintaan Siuntiossa

Siuntiossa toimiva lounaskahvila hakee yrittäjäkumppania ravintolatoiminnan laajentamiseen. Olemme paikkakunnan ainoa lounaskahvila ja haemme yrittäjäkumppania laajentamaan ravintolatoimintaa tiloissamme myös iltoihin ja viikonloppuihin.  Lounaskahvilamme on avattu kesällä 2020 ja saanut positiivisen vastaanoton. Kysyntää olisi tarjoilla ruokaa myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten haluamme vahvistaa yrittäjätiimiämme henkilöllä, joka voi ottaa vastuulleen illat ja viikonloput sekä näin kehittää tarjontaamme.  Sijaintimme on erinomainen Siuntion juna-aseman vieressä kunnan palvelukeskittymässä asiakasvirtojen keskellä. Alue on kasvava. Asiakkaat ovat löytäneet kahvilamme hyvin ja olemme saaneet positiiviset arvioit sosiaalisessa mediassa. Palvelemme sekä paikkakuntalaisia että matkailijoita.  Toimimme vuokratiloissa, joissa on asiakaspaikkoja 80 sisällä ja 20 ulkona. Asiakaspaikkojen määrää voi kasvattaa. Anniskeluoikeudet. Kaikki kalusteet ja varusteet valmiina. Hyvin varusteltu ja moderni, iso keittiö.      Ensimmäisen vuoden liikevaihtoarvio 100.000-200.000 € lounastoiminnalla arkisin päiväsaikaan. Laajentamisen mahdollisuuksia ja kysyntää löytyy – nyt haemme oikeaa kumppania tarjonnan kehittämiseen, joten ota yhteyttä!  Ensiyhteydenotot pyydetään verkkolomakkeen kautta.   
Myydään
Ravintola

Ruokaravintola Helsingin ydinkeskustassa

Myydään ruokaravintola hyvällä sijainnilla Helsingin ytimessä. Kauppaan kuuluu ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. A-oikeudet ja 60 + 60 asiakaspaikkaa. Myynti 2019 / n. 100.000 € kuukaudessa. Ravintola työllistää omistajan lisäksi 6 henkilöä.  Tarjousten perusteella. Kysy osoitetta ja sovi esittely! 
Myydään
Ravintola
59 000 €

Ruokaravintola ja baari Kampissa A-oikeuksin

Sijainti Helsingin keskusta. Asiakaspaikkoja 49 ja A-oikeudet. Työllistää 2-3 henkilöä. Ravintola on osa 5 ravintolan muodostamaa ravintolamaailmaa, jolla päivittäin n. 1000 asiakasta. Ravintolan asiakasmäärä päivittäin n. 80 asiakasta. Keittiö ja sali ovat hyvin varusteltu ja erinomaisessa kunnossa. Ravintola on rakennettu vuonna 2017 ja 2018 kokonaisuudessaan eli tekniikka, laitteet ja kalusto. Baarin ja salin kalusto ovat massiivipuuta. Halutulla alueella kannattava liiketoiminta, liikevaihto vuonna 2019 oli 284.000 €. Keskeinen kauppapaikka mahdollistaa monenlaiset liikekonseptit. Tilaa on yhteensä 112 m2 ja asiakaspaikkoja on 49.Vuokra 3.620/kk + leasingkalusto 416/kkHyvä varasto ja sosiaalitila.  Myydään ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Pyydämme yhteydenotot oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. 
Myydään
Ravintola

Mahtavia mahdollisuuksia ravintoloitsijoille

Meillä on tällä hetkellä noin 120 ravintolaa julkisessa ja hiljaisessa myynnissä.  Käy tutustumassa nettisivuihimme:  https://www.remaxcommercial.fi/liiketoiminnot/ravintolat/ Ja ole yhteydessä näistä, sekä hiljaisessa myynnissä olevista kohteistamme.   
Myydään
Ravintola
150 000 €

Ravintola Jätkäsaaressa kasvavien asiakasvirtojen keskellä

Myynnissä uuden Jätkäsaaren kehittyvän alueen keskellä sijaitseva tapas-ravintola. Täysi valmistuskeittiö ja sijainti jatkuvasti kasvavien asiakasvirtojen äärellä. Tämä on tulevaisuuden paikka! Alue kasvaa ja tien toiselle puolelle rakentumassa uusi hotelli.  Toiminta 149 m2 vuokratiloissa. Asiakaspaikkoja salissa 50 ja terassilla 40. Kalustoon sisältyy normaali ruokaravintolan kalusto ja puuhiiligrilli. Myydään liiketoimintakauppana sisältäen vuokraoikeuden, liiketoiminnan ja käyttöomaisuuden. Hintapyyntö 150.000 € / tarjous.  Tila on myös hyvin muunneltavissa ja sopii useisiin erilaisiin liikeideoihin. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
Ravintola
3 700 €

Vuokrataan ravintolatila Keravan rautatieaseman aukiolla

Vuokrataan Keravan rautatieaseman aukiolla sijaitseva ruokaravintola. Valmis tyhjä tila, joka soveltuu erinomaisesti monipuoliseen ravintolatoimintaan ja liikeideoihin. Tee tästä omannäköisesti paikka!  Tilassa 90-100 asiakaspaikkaa salissa ja 16 terassilla. 280 m2 vuokratila. Keittiössä rasvakanava ja rasvakaivo. Vuokra 3700 € + alv 24 % / kk.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Ravintola
80 000 €

Myydään toimiva ravintola Kauppakeskus Kluuvissa!

Omistajan keskittyessä toiseen ravintolaansa myyntiin tulee toimiva ravintolatila Kauppakeskus Kluuvissa toisen kerroksen ravintolamaailmassa. Tila sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä Aleksanterinkadun puolella, nurkan takana Helsingin Yliopiston päärakennuksesta. Erinomainen ja keskeinen sijainti kaikkiin palveluihin sekä nähtävyyksiin nähden, joten asiakasvirran potentiaali on mahtava. Ravintola on salaatti- ja voileipäbaari, joka tällä hetkellä toimii Vege-ravintolana. Kauppahinnan lisäksi säännöllisiä kuluja toimintaan ovat mm. tilavuokra kauppakeskukselle, sähköt yms. Erillisestä maksusta on mahdollista vuokrata varastotilaa kauppakeskuksen kellarista, ja asiasta sovitaan erikseen suoraan kauppakeskuksen kanssa. Nykyisellä omistajalla on vuokrattuna varastotila, jonka jatkaminen lienee mahdollista. As the current owner will concentrate on his other restaurant, there is a restaurant for sale at Mall Of Kluuvi 2nd floor Food Court. The space for sale is located in the immediate neighbourhood of the Aleksanterinkatu entrance, around the corner from University of Helsinki Main Building. Excellent and centralized location from services, offices and tourist attractions, the potential customer flow is brilliant. The restaurant is salad and sandwich bar and is currently labelled as vegetarian restaurant. In addition to the sales price there will be regular costs related to the business, like monthly rent (incl. VAT) to the mall, electricity etc. Also additional storage space is possible to rent from the mall’s basement, the current owner has extra storage room rented, so it should be available to rent out the same space to the new entrepreneur.
Myydään
Ravintola

Fantastic location restaurant for sale in Otaniemi

A restaurant in Otaniemi for sale, Actual location is in A Bloc shopping mall, street-level close to exit A in Aalto university metro station. Currently, we have 5 years leasing agreement with the lessor Aalto university foundation. That premise owns also a big area of terrace place in front, the area inside the premise has 57 square meters, plus two toilets and a small storage room, the rent is cheap, the kithchen is good to do food concept like, bar, salad bar, noodle bar, soup, sushi and so on, but not with wok frying, deep frying food, because there is limit for the hood. Ask for more information if you are interested.
Myydään
Ravintola
120 000 €

Ravintola Vallilassa A-oikeuksin

Myydään ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Sijainti Helsingin Vallillassa. Asiakaspaikkoja 46 salissa ja A-oikeudet. Vuokrasopimus voimassa 2034 asti. Työllistää omistajat.  Sovi esittely!
Myydään
Ravintola

Suosittu ravintola loistosijainnilla Tikkurilan ydinkeskusta

Myydään suosittu ravintola Vantaalla, Tikkurilan ydinkeskustassa. Erinomainen paikka vilkkaalla sijainnilla keskellä asiakasvirtoja. Viihtyisällä ja pidetyllä ravintolalla on vakiintunut asiakaskunta. Ravintola toimii tällä hetkellä lounasravintolana/kahvilana. Kahvilassa on sisällä 50 ja terassilla 12 asiakaspaikkaa. Toiminta 160 m2 vuokratiloissa. Ravintolassa on rasvahormi ja rasvanerotin. Laadukkaasti toteutetut verkkosivut sekä aktiiviset sosiaalisen median kanavat.  Hyvät kasvumahdollisuudet esimerkiksi aukioloaikoja ja terassia laajentamalla. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Ravintola
149 000 €

Perinteinen, kaunis ravintola Helsingin Kampissa

Myydään noin 25 vuotta toiminut tunnettu ravintola keskeisellä sijainnilla Helsingin Kampissa. Kauniisti modernisoitu ravintolasali ja hyvin varusteltu keittiö. Paljon vakituisia lounas- ja ilta-asiakkaita. Ravintolan nimi ja konsepti kuuluu kauppaan. Tässä on mahdollisuus jatkaa liiketoimintaa nykyisellä brändillä ja nykyisten asiakkaiden kanssa. Myös muista konsepteista voidaan neuvotella. Tilassa on noin 150m2 ja 50 asiakaspaikkaa.Mahdollisuus terassiin rauhallisella kadulla. Vuokra on 1550 € kk (sis alv). Mahdollisuus neuvotella pitkä vuokrasopimus. Hintapyyntö liiketoiminta: 149.000 € / tarjous
Myydään
Ravintola
180 000 €

Myydään ruokaravintola Töölöstä

    Ravintola on remontoitu täysin 4,5 vuotta sitten, kunto erinomainen Vuokranantajana taloyhtiö, vuokra edullinen 1100 euroa / kk Terassin vuokra aukiolokuukausilta 200 euroa / kk Ravintolassa on 86 m2, tehokas keittiö jossa uudet laitteet, kaasuhella Salissa 40 asiakaspaikkaa ja terassilla 16   Liikevaihto 380 000 ja voittoa 33 000, ei siirtyvää henkilökuntaa
Myydään
Ravintola
90 000 €

Myydään hyvä intialainen Ravintola Pizzeria Helsinki Kallio 12as.p

Soita heti! Myydään hyvä Ravintola Helsinki Kallio 12 as.p
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image