Post an ad!

Yritykset, terveysala

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Osakkuus kehittyvään Sotealan henkilöstönvuokraus/kotihoiva yritykseen

Vuodesta 2020 toimintansa aloittaneeseen Sote/siivousalan henkilöstönvuokrausyritykseen etsitään uutta osakasta yhtiön laajentamisen tuksemiseksi kotihoivatoimintaan. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella. Osakkaaksi toivotaan 100% yrittäjähenkisyyttä sekä vähintään Sairaanhoitajan ammattipätevyyttä. Osakkaana pääset aitopaikalle kehittämään uuttat toimintaa. Myytävän osakkuuden laajuus sekä sijoituksen suuruus neuvoteltavissa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
100 000 €

Osakas/toimitusjohtaja terveydenhoitoalan yritykseen

Olemme Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimiva kotihoiva-alan yritys. Palvelemme kunnan asiakkaita ja yksityisiä tahoja. Haemme yrittäjää jatkamaan vakiintunutta liiketoimintaa. Olemme kasvaneet yrityskaupalla, ja tavoitteemme on ylläpitää kannattavaa kasvua orgaanisesti ja yritysostoin. Oikea henkilö on johtanut pk-yritystä ja hänellä on vahva motivaatio toimia palvelualalla lähellä asiakkaita. Yrittäjämäinen ote on kuitenkin yrityksen onnistumisen kannalta välttämätön, siksi edellytämme tulevalta toimitusjohtajalta noin 100.000 € sijoitusta yhtiön osakkeisiin. Yrityksemme henkilöstö on erittäin ammattitaitoista ja sitoutunutta. Henkilöstön kokoluokka on 20-50 hlö.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
539 000 €

Myydään hammaslääkäriasema Etelä-Suomessa

Myydään hyvää tulosta tekevä, pitkään toiminut ja hyvällä paikalla sijaitseva hammaslääkäriasema sekä perus, että esteettinen hammashoito.Yrityksellä on valmis asiakaskunta ja tunnettu alalla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Hammaslääkärikeskus huippusijainnilla

Myydään kannattava Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva hammaslääkärikeskus. Odotushorisontissa erinomaiset tulevaisuudennäkymät. Toiminnan pääpainoalueena suukirurgia, implantologia ja protetiikka, myös muut nykyhammaslääketieteen toimenpiteet tarvittaessa.  Asiakaskunta koostuu Helsingin keskustan alueen potilaista vv. 1985-2022, mutta potilaita myös muualta Suomesta ja ulkomailta. Kysyntä on vilkasta ja vakaata, toimenpideajat varattu jatkuvasti n. kuukauden verran eteenpäin. Yrityksellä vankka tunnettuus, vastaanotto sijainnut samalla paikalla Mikonkadulla jo lähes 40 vuotta ja potilaskortiston perusteella laskettu odotusarvopotentiaali on erittäin hyvä. Arvonmääritys tehty asiantuntijan toimesta. Modernit, äskettäin remontoidut toimitilat. Nykyinen liikevaihto tehty yhden hoitoyksikön toiminnalla, optio toiseen hoitoyksikköön on välittömästi olemassa. Liikevaihto on mahdollista jopa kaksinkertaistaa nopealla aikataululla. Työntekijöitä nyt 3-4 henkilöä, mutta toiminnan laajentamisen kautta tulevaisuudessa 6-8 henkilöä. Helppo aloittaa, hop on -tyyppisesti. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan osakeyhtiökauppana. Kauppaan kuuluu käyttöomaisuus, potilaskortisto ja muut fasiliteetit. Yhtiön tilillä olevat käteisvarat lisätään kauppahintaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €
PÄIVITETTY

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image