Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Tuotantotilat yrityksille

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tuotantotila
439 000 €

Myydään täyteen vuokrattu tuottokohde Helsingin Tattarisuolla

Myydään KOy:n 100% osakekanta. KOy hallitsee 3600m2 Helsingin kaupungin vuokratonttia Tattarisuolla. Tontilla kaksi kiinteistöä 500m2 ja 560m2 tuotantotiloja ja varastotiloja. Vapaata rakennusoikeutta 740m2. Kohde on tällä hetkellä täyteen vuokrattu useammalle eri toimijalle hyvällä tuotolla toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin. Rakennusluvat yms. kunnossa ja kohde on ikäisekseen hyväkuntoinen. Pintamaa on puhdistetty/vaihdettu. Lisätietoja saatavilla kiinnostuneille. tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217   Yritysmyynti Habita on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten omistajanvaihdoksiin ja välitämme myös toimitiloja (vuokraus ja myynti) sekä avustamme sukupolvenvaihdoksissa. Habita on Suomen suurin pankeista riippumaton asuntojen välittäjä Suomessa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tuotantotila
320 000 €

Automaalaamo /korjaamotila

automaalaamo/vauriokorjaamotilat 450neliötä omalla 3200neliön tontilla.rv.1986 hyvällä sijainnilla tuusulassa.Tilava maalauskammio soveltuu myös raskas ajoneuvoille,maalauskammion pituus 13m.leveys 8 m. sekä korkeus 4.5.myydään irtaimisto mukana.hyvät sosiaalitilat...sekä yläkerrassa 50 neliön huoneisto.Piha asfaltoitu osittain.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tuotantotila

Betonirunkoiset tehdaskiinteistöt nostureineen

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen mahdollisuuteen hankkia betonirunkoinen tehdaskiinteistö nostureineen. Olemme myymässä kahta kiinteistöä, toinen sijaitsee Oulaisissa ja toinen Alajärvellä, molemmat erinomaisilla sijainneilla ja varustettuina laadukkailla nostureilla. Tilat muuntautuvat moneen erilaiseen käyttöön. Oulainen: Oulaisissa sijaitseva kiinteistö tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia monipuolisiin teollisuustarkoituksiin. Noin 3500 m²:n betonirunkoinen tehdashalli on rakennettu kestävyyttä ja tehokkuutta silmällä pitäen. Hallissa on 4 kpl 10 tonnin nostureita sekä 2 kpl 12,5 tonnin nostureita, mikä tekee raskaiden materiaalien ja tuotteiden käsittelystä vaivatonta. Lisäksi tontti on tilava, 3,4 hehtaaria tarjoaa runsaasti tilaa mahdollisille laajennuksille tai ulkotarpeille. Myös maksuaikaa voidaan tarvittaessa järjestää.   Kiinteistön koko: Noin 3500 m² Tontin koko: 3,4 hehtaaria Nosturit: 4 kpl 10 tonnia ja 2 kpl 12,5 tonnia Maksuaikaa tarvittaessa   Alajärvi: Alajärven kiinteistö on toinen hieno vaihtoehto teollisuuskäyttöön. Kiinteistöllä on noin 3000 m²:n tehdashalli, joka sopii erinomaisesti moniin tarkoituksiin. Tämän kiinteistön valttikorttina ovat 4 kpl 5-16 tonnin nostureita, jotka mahdollistavat monenlaisten materiaalien ja tuotteiden käsittelyn. Lisäksi tontti on tilava, 3,6 hehtaaria tarjoaa mahdollisuuden laajentua tai hyödyntää ulkotiloja tehokkaasti. Myös tässä kohteessa maksuaikaa voidaan järjestää tarpeen mukaan.   Kiinteistön koko: Noin 3000 m² Tontin koko: 3,6 hehtaaria Nosturit: 4 kpl 5-16 tonnia Maksuaikaa tarvittaessa   Ota Yhteyttä:   Jos kiinnostuit näistä tehdaskiinteistöistä tai haluat saada lisätietoja, ota yhteyttä Seppo Saarelaiseen osoitteessa seppo.saarelainen@investsaarelainen.fi. Hän on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja järjestämään esittelyt.   Tämä on harvinainen tilaisuus hankkia laadukas tehdaskiinteistö, jossa on erinomaiset nosturivarusteet ja tilaa monenlaisille teollisille tarpeille. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – ota yhteyttä rohkeasti.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image