Post an ad!

Yritykset, osakeyhtiö

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt

Myydään sisustuksen verkkokauppa

Myydään osakeyhtiö-pohjainen toiminnassa oleva verkkokauppa Finnodeko Oy (www.finnodeko.com). Tässä mieletön mahdollisuus lähteä valmiilla hyvällä pohjalla verkkokauppayrittäjäksi. Toiminta on helposti siirrettävissä minne päin Suomea tahansa. Toimiva ja helppokäyttöinen Shopify-alusta, laadukkaat verkkosivut ja alulle laitettu laadukas brändäys mahdollistavat menestymisen ja toiminnan sujuvan kasvattamisen. Toiminta on alkanut loppuvuonna 2020 ja markkinoinnilla on nähty jo hyviä tuloksia. Myynnissä pohjoismaisia laatubrändejä ja laaja valikoima. Osa tuotteista on tilaustuotteita tai lähetetään suoraan asiakkaalle tavarantoimittajalta. Suurta varastotilaa ei välttämättä vielä tarvitse, jolloin toiminnan jatkaminen ei vaadi isoja investointeja.  Toimiva yhteistyöverkosto, kasvava asiakaskunta, myös yritysasiakkaita.  Kerromme mielellämme lisää, hinta on neuvoteltavissa. Jonkin verran varastotuotteita, jotka siirtyisivät kaupan mukana. Hinta-arvio yritykselle varaston kanssa noin 15 000e (tästä voidaan neuvotella!). Autamme mielellämme jatkajaa kaikissa kysymyksissä myös kauppojen jälkeen ja opetamme tarvittaessa alustan käyttöön.  Olemme instagramissa ja facebookissa @finnodeko Myydään ajan puutteen vuoksi.
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt

Käytetyn tietotekniikan verkkokauppa ja tietokonehuolto pk-seudulla

Myynnissä vahvaa ja nopeaa kasvua tehneen, käytettyyn tietotekniikkaan ja tietokonehuoltoon keskittyvän yrityksen liiketoiminta. Yritys kierrättää ja myy pääsääntöisesti Suomalaisten yritysten käytöstä poistuvia tietokoneita ja mobiililaitteita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli hieman vajaassa miljoonassa eurossa. Kaupanteko voidaan toteuttaa osakekauppana tai liiketoimintakauppana, mutta lähtökohtaisesti liiketoimintakauppa, jossa vastuut, velat, toimitilat tai henkilöstö eivät siirry uudelle omistajalle, mutta vaihto-omaisuus sekä kaikki aineeton: mm. asiakkuudet, brändi, verkkokauppa ym. siirtyvät. Omistajat sekä henkilöstö jatkavat tarvittaessa yrityksessä aktiivisesti pitkänkin siirtymäajan. Yrityksellä on erittäin toimiva verkkokauppa, joka myy tuotteita kuluttajille sekä pk-yrityksille valtakunnallisesti, jonka lisäksi toimiva huoltokonsepti pk-seudulla. Kiertotalous on päivän sana. Käytettyjen tietokoneiden ja mobiililaitteiden kauppa kasvaa nyt hurjaa vauhtia. Tässä on huipputilaisuus yrittäjäksi alalle haluavalle ja miksi ei toimintaansa laajentavalle konkarille. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin kerromme lisää! 
Ostetaan
Valmiit osakeyhtiöt

Ostetaan toimiva yhtiö

Etsitkö yrityksellesi jatkajaa? Haluatko myydä osan ja jatkaa edelleen työntekijänä? Etsitkö kumppania? Haluatko myydä osakekannan tai pelkän liiketoiminnan? Verkostostamme löytyy eri vaihtoehtoja. Asiakkaamme etsivät sopivia toiminnassa olevia yhtiöitä. Ostotoimeksiannot ovat erilaisia. Valmiin brändin alle laajentumiseen, uusia alalle tulevia yrittäjiä jne. Jos olet myymässä kerro se meille, niin katsotaan miten voimme auttaa. Hyvä olisi miettiä jo valmiiksi, että  miksi / miten myyt ja mikä olisi ajateltu hinta? Entä mihin hintasi perustuu. Nopeimmat kaupat syntyvät kun teet jo hieman valmiiksi pohjatyötä. Negatiiviset merkinnät yhtiön tiedoissa eivät ole este kaupanteolle. Vaikka et kaikkea vielä tiedä, voit siltti ottaa yhteyttä. Tarpeen mukaan voimme tehdä arvonmäärityksiä ja muuta konsultointia. Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu!
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image