JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, ICT-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
ICT-palvelu
485 000 €

Sovelluskehitys & ohjelmointiyhtiö

Myynnissä kannattava ja pitkään toiminut sovellusalan kehitysyhtiö. Erityisosaamista ovat mm. verkkopohjaiset laboratoriotoiminnan tuki- ja toimintajärjestelmät, tilitys- ja raportointijärjestelmät, verkkopohjaiset tiedonkeruujärjestelmät, oppimisen ja osaamisen kehittämisen ja hallinnan verkkoratkaisut sekä palaute- ja kyselyjärjestelmä. Yrityksen ydinosaamista on: OpenVZ, Vserver, Linux-palvelimet mm. RedHat, CentOS, Fedora, Ubuntu. Laaja-alainen ohjelmointiosaaminen mm. seuraavia tekniikoita hyödyntäen: HTML, CSS, SQL (MySQL, SQL Server), PHP, LotusScript, VBScript, MS Access, Visual Basic, JavaScript, bash-skriptit (mm. varmuuskopiointi-, ja synkronointitoiminnot), Ajax, SOAP. Useiden eri rajapintojen ja järjestelmien välisten integraatioiden toteutuksia mm. laboratoriojärjestelmien (HL7, XML-sanomaliikenne) väliseen tiedonvälitykseen, laskujen välitykseen (mm. Netvisor -integraatioita) ja tilausten välitykseen eri tekniikoilla (mm. CSV, JSON, REST API). Vahvan tunnistautumisen toteutuksia (mm. TUPAS, suomi.fi, Telia tunnistus, BankID) ja tilausjärjestelmien toteutuksia sekä maksupalvelun integraatioita (Checkout). Yrityksellä on vahva sopimuspohjainen laskutuskanta ja projekteja on myyty runsaasti eteenpäin. Liikevaihdosta 2/3 tulee sopimuslaskutuksesta ja loput projektimyynnistä. Vuoden 2021 ennakoitu liikevaihto 200k ja Ebitda n. 75.000 eur ilman eläköityvän yrittäjän kustannuksia. Yrittäjä on vastannut tähän saakka lähinnä laskutuksesta ja yrityksen taustatöistä, tuotantovastuu on ollut pitkään toimineen henkilöstön vastuulla.   Asiakkaat pääsääntöisesti Etelä-Suomesta, jonkun verran myös kansainvälisiä asiakkaita. 20+ vuoden osaamisen omaava, insinööri ja johtavan tason huippukoodaaja siirtyy vanhana työntekijänä.    Myydään yrityksen osakekanta. Velaton yhtiö. Hinta muodostuu substanssiarvosta, noin 5 vuoden tuotto-odotuksesta sekä yhtiön hallussa olevasta tuotettujen sovellusten IPR:stä sekä brändiarvosta. 
Myydään
ICT-palvelu

Pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys

Myydään pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys. Voidaan myydä osakkuus tai koko yritys. Yritys tarjoaa pilvipalveluna laadunhallinnan prosesseja tukevaa ohjelmistoratkaisua. Palvelu tarjoaa systemaattisen ja selkeän tavan hoitaa reklamaatioita, auditointeja, aloitteita, palautteita ja työturvallisuustoimintoja. Yrityksen keskeisimpänä kohderyhmänä ovat keskisuuret ja suuret yritykset. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myyntihenkiselle osakkaalle lähteä mukaan toimintaan tai jo toimivalle yritykselle laajentaa palvelutarjontaansa. Yrityksellä on hyvä ja vakaa asiakaskunta, jota voi aktiivisella myyntityöllä kasvattaa huomattavasti. Tuote on testattu ja hyväksi todettu. Markkina-alueena on koko Suomi ja kilpailu alalla on vähäistä. Toiminta ei ole paikkaan sidottua ja se on siirrettävissä minne vain. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvuun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ota yhteyttä luottamuksella lisätietojen saamiseksi. 
Koko Suomi
Myydään
ICT-palvelu
300 000 €

Liikkuvan kaluston kestäviin ICT-järjestelmiin erikoistunut IT-yritys

Liikkuvan työn ICT-ratkaisuihin erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys myydään. Yritys toimittaa asiakkailleen kokonaisratkaisut yhdessä kumppaneidensa kanssa. Yritys on erikoistunut kestäviin erikoiskäyttöisiin liikkuviin IT-järjestelmiin. Yritys omistaa myös "start-up vaiheessa" olevan IoT -ohjelmiston. Maanlaajuinen asiakaskunta koostuu yrityksistä ja julkishallinnosta. Liikevaihto on vakiintunut noin 1 miljoonan tasolla ja toiminta on kannattavaa. Yrityksellä on paljon kasvupotentiaalia. Asiakaskunta on tyytyväinen sekä lojaali. Tämä on hyvä mahdollisuus yrittäjäksi aikovalle tai yritykselleen laajennusmahdollisuuksia hakevalle. Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image