JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, internet- tai hostingpalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkopalvelu
195 000 €

Lastenvaatebusiness

Myydään tuottoisa lastenvaateverkkokauppa sekä lastenvaatemyymälä Pirkanmaalla. Myymälä sijaitsee huippupaikalla. Liiketoimintakaupassa voidaan myydä myös osakkuus. Tässä on valmis liiketoimintakonsepti; verkkokauppa, myymälä, asiakkaat, tuotteet, tavarantoimittajat. Varasto myydään erikseen. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä: "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu
25 000 €

Osuus ekologisia tuotteita markkinoivasta palvelusta

Myydään 10% - 30% osuus uudesta, huhtikuussa 2021 aloittaneesta verkkoliiketoiminnasta, https://www.ecompi.fi Palvelu toimii markkinointialustana ekologisille tuotteilla ja - palveluille. Olemme lyhyessä ajassa, vain 4 kk aikana nostaneet sivuston ekoyrittäjien ja - kuluttajien tietoisuuteen ja näkyvyytemme varsinkin somen puolella on jo mittava. Sosiaalisen median julkaisumme tavoittavat noin 400 000 hlöä/kuukaudessa ja palvelulla on myös suosittu Ekoelämää Facebook-ryhmä jossa tällä hetkellä 3800 aktiivista ekokuluttaja-jäsentä.  Palvelu myy erihintaisia ja -sisältöisiä vuosipaketteja ekologisille yritysasiakkaillemme, jotka mainostavat tuotteitaan sivuston ja sen somekanavien kautta:  https://www.ecompi.fi/yrityksille/ Suosituimmat sometilimme: https://www.facebook.com/ecompi.fi/ , https://www.instagram.com/ecompi.fi/  Osuus sopii hyvin: - Yrittäjälle, jolla omia ekotuotteita ja tarvetta lisämarkkinointiin ja - myyntiin. Ecompi tarjoaa tuotteille toimivan ja valmiin myynti-alustan ja voimme mahdollisesti myös tarjota "yksinoikeuden" tietyn toimialan tuotteiden markkinointiin ja sulkea kilpailevien yritysten tuotteet valikoimastamme pois. (Vuosisopimusjaksojen päättymisajankohtien jälkeen, jos kilpailijoilla jo sopimusjakso alkanut.)  - Henkilölle, joka haluaa sijoittaa tai toimia bisnesenkelinä ja omaa vihreämpiä arvoja. - Henkilölle, joka haluaa oppia some- ja digimarkkinoinnin, osuuden lunastaja voi halutessaan myös siirtyä palveluun töihin osa-aikaisesti ja perehdytämme hänet markkinoinnin moniosaajaksi.  - Kansainvälitysmisen kuviot /franchising-toiminnan koukerot hallitsevalle henkilölle/konsultille, joka voi auttaa meitä laajentamaan ideaa kustannustehokkaasti myös Suomen ulkopuolelle.  Myynnissä siis osa liiketoiminnasta, ei yrityksestä (Sometaito Oy) joka omistaa liiketoiminnan. Osuuden lunastajalla myös mahd. sopia etuosto-oikeus koko palveluun, ja perehtyä näin jo etukäteen sen toimintaan.  Sijoitukset maksetaan takaisin tietyn ajan kuluessa, viimeistään kun palvelu myydään kokonaisuudessaan eteenpäin uusiin käsiin. 10% osuus -> 25 000 euroa. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja taustoistasi hieman, ja kysy lisää! Annan mielelläni lisätietoja.    
Koko Suomi
Osakkuus
Verkkopalvelu
25 000 €

Osakkaaksi etähoiva-alustan tarjoajaan

Sijoita digitaaliseen menestystarinaan! Vooler.fi tarjoaa käyttäjäystävällistä etäpalveluiden alustaa ja jatkokehittää palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Monilla toimialoilla kaivataan helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja, jotka soveltuvat peruspalveluiden tuottamiseen. Nopeasti ikääntyvän väestön kasvavat palvelutarpeet haastavat kaikki osapuolet luomaan yhdessä parempia ratkaisuja, joilla uudistetaan hyvinvointipalveluita. Toimiville ratkaisulle on reilusti kysyntää myös kansainvälisillä markkinoilla. Asiakkainamme on yrityksiä, jotka tarvitsevat erityisen helppokäyttöisiä ratkaisuja palveluiden tuottamiseen.  Sijoittamalla Vooleriin olet konkreettisesti edistämässä monien ikääntyvien hyvinvointia sekä osallisuutta ja saat halutessasi mahdollisuuden käyttää osaamistasi kokonaan uudenlaisten alustapalveluiden luomisessa.  Lisätietoa osoitteessa: https://www.vooler.fi/fi/palvelut/vooler-etahoito-ja-kuntoutuspalvelussa/ sekä numerosta 044 213 6072. Soita ja keskustellaan lisää siitä kuinka voit olla kasvattamassa kansainvälistä liiketoimintaa! 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image