Post an ad!
Cursorin omistajanvaihdospalvelut

Cursorin omistajanvaihdospalvelut

Cursor toimii yritysten ja yrittäjien tukena liiketoiminnan kehittämisessä ja muutostilanteissa Kotka-Haminan ja Loviisan seudulla.

Yrityksen myyminen tai ostaminen pitää sisällään monia asioita ja usein se on yrittäjälle elämänsä suurin kauppa. Oikein toteutettuna omistajanvaihdos luo hyvät edellytykset yrityksen haltuunottoon ja sen kehittämiseen.

Neuvontapalvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Yrityskauppaa tukevat palvelut (esim. kauppakirjojen laatiminen lakimiehen tuella tai yrityksen arvonmäärityspalvelut ulkopuolisen konsultin kanssa) voivat olla maksullisia.

Edellytämme yrityskaupan osapuolilta usein salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Sopimuspohjat voi pyytää Cursorin yritysneuvonnasta  yritysneuvonta@cursor.fi.  Yrityksen arvon määrittelemiseksi tarvitsemme myytävän yrityksen kolmen viimeisen vuoden tilinpäätökset.

Linkkejä, vinkkejä ja lisätietoja löydät osoitteesta

https://www.cursor.fi/palvelut/yritysneuvonta/yrityskaupat-ja-omistajanvaihdokset/

Näytä lisää
Praliini -Unelmia pienissä rasioissa
Praliini -Unelmia pienissä rasioissa

Karhulan torin laidalle avautui marraskuussa 2017 uusi herkkukauppa, Praliini. Karhulalaisille tuttuun näyteikkunaan on vaihtunut logo, ja moni ohikulkija pysähtyykin katsomaan sitä ja kurkkimaan uteliaana sisälle. Liikkeen nimi Praliini tarkoittaa usealla kielellä konvehtia tai pehmeää pähkinätäytettä. Paikan uusi yrittäjä Tiija Malmi kertoo pyöritelleensä mielessään muutamiakin vaihtoehtoja, mutta tämä tuli mieleen melko alkuvaiheessa ja tuntui heti omalta.

Sisälle astuessa nenään tulvii ihanan makea tuoksu, josta erotan häivähdykset kahvia ja suklaata. Molemmin puolin liikettä olevat hyllyt ovat pullollaan erilaisia herkkuja: irtomakeisia, konvehteja, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, montaa eri laatua erikoiskahvia ja teetä, sekä paljon muuta. Sulkiessani oven yrittäjä ilmestyy takahuoneesta ja toivottaa minut iloisesti tervetulleeksi.

Tiija Malmi on Haminasta kotoisin, kohta 20 vuotta Karhulassa asunut tuore yrittäjä. Hän on itse käsitaideteollisuusalalta, ja työskennellyt pitkään suomalaisen käsityön parissa. Yrittäminen ja oma yritys on ollut Malmilla jo pitkään mielessä. Kuitenkin ajatus siitä, mitä haluaisi tehdä, oli vielä keksimättä. Hän oli pyöritellyt mielessään paljon ajatuksia monilta eri aloilta, joista osa oli ollut melko villejäkin. Kyseisen herkkukauppayrityksen Malmi huomasi olevan myynnissä Yrityspörssissä. Samantyylisiä aloja Malmi oli ajatellut itsekin, esimerkiksi kahvilaa tai leivontakauppaa. Liikkeen pidosta hänellä oli jo aikaisempaa kokemusta, joten herkkukauppa oli hyvä vaihtoehto. ”Tämä tuntui alusta asti hyvältä idealta”, Malmi sanoo hymyillen.

Lue koko juttu osoitteessa
https://www.cursor.fi/fi/praliini-unelmia-pienissa-rasioissa

Voimaa vahvoista juurista s
Voimaa vahvoista juurista

Miehikkälän Pitkäkosken maalaismaisemasta pilkistää vihreitä ja valkoisia busseja. Jo kolmannessa sukupolvessa toimivaa Liikenne Vuorelaa pyörittävät sisarukset Asta (kuvassa vasemmalla) ja Laura Vuorela (kuvassa oikealla). Äiti Maritta vastaa yhtiön laskutusasioista.

Tilaus- ja linjaliikennettä hoitava Liikenne Vuorela työllistää noin 25 henkilöä. ”Meillä on tärkeää, että koko henkilökunta on mukana kehittämässä yrityksen toimintaa”, kertoo yritystä luotsaava Asta Vuorela. ”Olemme ylpeitä meidän väestä – ihmiset ovat sitoutuneita, itseohjautuvia ja joustavia. Siksi pystymme mukautumaan asiakkaiden tarpeisiin”.

Pitkän kokemuksen ja historian pohjalta on hyvä rakentaa myös uutta. ”Uudistimme vastikään yhtiön nettisivut ja olemme oikein tyytyväisiä kotkalaisen mainostoimisto Henrietta Median työhön. Pian saamme myös nettivarausmahdollisuuden”, Asta kertoo. Yritys kehittää koko ajan omaa matkatoimistomyyntiä. ”Saimme Lauran kanssa idean teatterimatkasta ja päivässä meillä oli järjestettynä teatterimatka Tampereelle”. Yhtiö ajaa myös säännöllistä linjaliikennettä: Vuorela liikennöi mm. Helsingistä Miehikkälään kahdesti päivässä. ” Onnibusin kanssa aloitamme lokakuussa yhteistyön operoimalla heidän Lappeenranta - Tampere -vuoroaan”, jatkaa Asta.

Lue koko juttu osoitteessa
https://www.cursor.fi/fi/voimaa-vahvoista-juurista

Viimeisimmät ilmoitukset
Käyttämälläsi hakusanalla ei valitettavasti löytynyt ilmoituksia. Kokeile laajentaa hakuasi esimerkiksi sanalla %parent_category% tai laajenna aluetta %parent_location%.
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image