JÄTÄ ILMOITUS

Financial Solutions Oy

Financial Solutions Oy on turkulainen yritysjärjestelyihin, -kauppoihin ja rahoitusratkaisuihin erikoistunut yritys. Tyypillisiä toimeksiantojamme ovat yritysten myynneissä ja ostoissa avustaminen, sukupolvenvaihdokset sekä rahoitusjärjestelyt ja arvonmääritysten laatiminen.  Yritys on toiminut jo yli viisitoista vuotta ja on alallaan vakiintunut ja luotettu toimija.

Yrityskauppa on varsin monimutkainen prosessi, jonka hoitamisessa on ehdottomasti syytä kääntyä asiantuntijan puoleen. Kun kyseessä on yrityksen myynti tai osto, toimintamme kattaa koko prosessin aina yrityksen analysoinnista arvonmäärityksen kautta ostajien tai myyjien etsimiseen ja kaupan loppuunsaattamiseen. Hyvin usein yrityskaupan kynnyskysymykseksi nousee ostajan rahoituksen hankkiminen. 

Pitkän rahoitusalan kokemuksen ja hyvien rahoittajasuhteiden myötä kykenemme tarvittaessa avustamaan myös rahoituksen hankinnassa. Usein järjestelyissämme onkin pankkien lisäksi mukana myös Finnvera Oyj. Lisäksi toimimme joustavasti yhteistyössä eri pääomasijoittajien kanssa. Lisätietoja löydät oheisesta linkistä http://www.fsolutions.fi/ .  

Näytä lisää
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

SIIVOUSYRITYS LOIMAALLA

Yritys työllistää noin 20 henkeä ja toiminta on hyvin kannattavaa. Mikäli tunnet osaavasi sivousaa ja olet ajatellut ryhtyä itsenäiseksi yrittäjäksi, tässä on sinulle tarjolla hyvin toimiva valmis yritys. Saat siirtymävaiheessa apua ja tukea nykyiseltä yrittäjältä, joka on siirtymässä sen jälkeen eläkkeelle. Ole siis rohkeasti yhteyksissä, mikäli kiinnostuit.
Kohteet 1 - 1 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image