Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Kalle Riitahaara, yrittäjä
"Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!"


Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen;
"Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"

Inno Isännöinti Oy, toimitusjohtaja Heidi Kjellman;
”Inno Isännöinti on käyttänyt Novieta useammassa yrityskaupassa, koska Novien energinen ja aktiivinen ote, sekä avoin ja sujuva toimintamalli ovat merkittäviä eroavaisuuksia moniin muihin alan toimijoihin verrattuna. Olemme olleet Novieen erittäin tyytyväisiä ja yhteistyömme jatkuu edelleen. Voimme suositella Novieta muillekin yritystään myyville tai ostaville tahoille. ”

Belmax Oy, Tarja Korvenoja-Mäkelä;

"Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä.