Avasimme hiljattain sivuston osoitteessa www.yritysrahaksi.fi jossa kerromme yrittäjien tositarinoita yrityskaupoista joita olemme saaneet toteuttaa.

On ollut suuri ilo olla mukana niin monessa onnistuneessa yrityskaupassa ja nähdä kuinka monet yritykset ovat saaneet hyvän jatkajan. Menestys yrittämisessä on yleensä kovan työn takana mutta se työ on ollut kuitenkin monille erittäin motivoivaa ja palkitsevaa. Yrityskauppa muuttaa elämäntyön rahaksi ja antaa uusia mahdollisuuksia elämään. Yrityskauppa on myös monesti eläkkeen sijasta alku ”hiljaiseen” seuraavan yritystoiminnan suunnittelemiseen.  Useat asiakkaamme palaavat yrityksensä myynnin jälkeen tykömme uudestaan ja kertovat palavasta halusta aloittaa jälleen uusi yrittäjäura.

Nyt on oikea aika

Yritysrahaksi – on myös kampanja jonka kautta haluamme viestittää erityisesti yritysten myyjille, että nyt on oikea aikaa muuttaa yritys rahaksi. Tilanne yrityskaupparintamalla tulee olemaan erittäin vilkasta seuraavat 5-10 vuotta. Suuren sodanjälkeisen sukupolven eläkkeelle jääminen on nyt seuraavina vuosina tosiasia jota ei voi enää siirtää. Markkinoille on siis tulossa myytäväksi suuri määrä hyviä yrityksiä.

Ehdottoman hyvänä asiana voidaan pitää sitä, että nykyinen rahoitustilanne on hyvä ja korkotaso matalalla. Myös sijoittajat ovat löytäneet keskisuuret yritykset ja näkevät niissä potentiaalia koska pörssiosakkeisiin sijoittaminen on ollut viime aikoina kovin epävarmaa. Suomalainen keskisuuri yritys on erinomainen sijoituskohde ja niistä parhaita monet etsivät juuri nyt.

Nyt on siis aika muuttaa yrityksen omaisuus rahaksi. Tule kanssamme keskustelemaan yrityksesi myynnistä ja tehdään yhdessä tavoitteista totta.

Jarmo Pakarinen
Toimitusjohtaja
Suomen Yritysmyynti Oy