JÄTÄ ILMOITUS
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kampaamo tai parturi
18 500 €

Myydään parturi-kampaamon liiketoiminta Haukiputaalla

Myydään pitkät perinteet omaava parturi-kampaamon liiketoiminta Pohjois- Pohjanmaalla. Yritys toimii noin 30 km päässä Oulusta olevassa kasvavassa ja elinvoimaisessa Haukiputaan kunnassa vuokratiloissa (n 130 m2). Toimitilat ovat hyvässä kunnossa.Nykyinen ja edellinen yrittäjä ovat toimineet samoissa tiloissa jo 25 vuoden ajan saman Tukka-Tupa toiminimen alla, yrityksellä on hyvä maine ja valmis kanta-asiakaskunta.  Yrittäjä työskentelee tällä hetkellä yksin, toimitilat mahdollistavat neljän hengen työskentelyn.Liiketoimintakauppaan sisältyvät parturi-kampaamon kalusteet, koneet ja laitteet, tarvikkeet, myytävät tuotteet sekä valmiiksi asennettu Verisure- hälytysjärjestelmä. Lisäksi sähköinen ajanvarauspalvelu ja yhtiön kotisivut sekä sosiaalisen median tilit. Vuokrasopimuksen siirrosta voidaan sopia joustavasti vuokranantajan kanssa.https://www.beautynailhairsalons.com/FI/Haukipudas/1441887252540469/Tian-Tukka-Tupahttps://www.facebook.com/Tian-Tukka-Tupa-1441887252540469/
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Vakavarainen varaosaliike/korjaamo

Myydään 40 vuotta autoalalla toiminut kannattava yhtiö eläköitymisen vuoksi. Yhtiön toimialana on autojen huollot ja korjaukset sekä varaosien ja tarvikkeiden myynti. Yhtiöllä on kattava tuotevalikoima myymälässä. Lisäksi yhtiö myy, asentaa ja korjaa renkaita ruohonleikkurista metsäkoneisiin, myös raskaan kaluston. Alueella ei vastaavaa samanlaista yhtiötä. Yhtiö on toiminut pitkään ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Toiminta on joustavaa ja asiantuntevaa.
Palvelutarjous
Yritysjärjestelyt

Yrittäjän neuvokkain kumppani

Talenom on yrittäjän neuvokkain kumppani. Yrityksesi taloushallinnon lisäksi autamme sinua: Yrityskaupoissa ja järjestelyissä. Tärkeintä yrityskaupoissa ja -järjestelyissä on huolellinen suunnittelu ja vaihtoehtojen perusteellinen puntarointi. Asiantuntijamme osaavat katsoa kokonaisuutta joka kantilta. Yrityksesi lakiasioissa. Yrityksen sopimukset ja yritysjärjestelyt kannattaa aina käydä läpi lakiasiantuntijamme kanssa. Se on viisasta ennakointia ja riskien hallintaa. Yrityksesi taloudessa. Ulkopuolinen näkemys budjetoinnista, ennusteista tai vaikka investoinnin rahoituksesta voi olla yritykselle merkittävä apu. Asiantuntijamme neuvoo ja auttaa löytämään kipupisteet. Verokysymyksissä. Verotuksessa on vaihtoehtoja. Järkevällä suunnittelulla varmistat verotuksen oikeellisuuden, saavutat hyötyjä ja vältyt ylimääräisiltä maksuilta. Anna veroasiantuntijamme auttaa Turvaamaan oman tulevaisuutesi ja minimoimaan riskit. Oletko muistanut turvata oman tulevaisuutesi? Mahdollisilta riskeiltä on helppo vain sulkea silmänsä. Asiantuntijamme neuvovat miten vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Ota yhteyttä ja mietitään sinulle sopiva ratkaisu yhdessä. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image