JÄTÄ ILMOITUS
TILANA Yritys- ja toimitilavälitys

TILANA Yritys- ja toimitilavälitys

TILANAn palveluihin kuuluu toimitilojen myynti, vuokraus ja arviointi sekä yritysvälitys ja yritysten arvonmääritykset. Teemme myös konsultointia niin kiinteistöjärjestelyissä kuin yrityskaupoissakin. Arvonmäärityksiä teemme myös esim. sukupolvenvaihdostilanteissa, perunkirjoituksissa ja avioero-osituksiin liittyen. Ensimmäinen neuvottelu aina maksutta!
Näytä lisää
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
Metalliteollisuus

Metallialan yritys

Asiakkaamme etsii metallialan yritystä, jossa tehdään töitä levyntyöstökoneella. Toiminta pyrittäisiin säilyttämään nykyisessä paikassa ja nykyisellä työvoimalla. Asiakkaallamme on tarve laajentaa toimintaansa ja yhdellä osa-alueella tarvitaan levyntyöstökonetta, jota asiakkaallamme ei nyt ole. Toivomuksena on, että konetta käyttävä työntekijä voi jatkaa myös asiakkaamme palveluksessa. 
Etelä-Suomi
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

ISÄNNÖINTITOIMISTO

Myydään pitkään toiminut isännöintitoimisto eläköitymisen vuoksi. Yrityksellä on toistasataa erityyppistä pitkäaikaista asiakasta rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Toimintaa pyörittävät yrittäjän lisäksi 5 muuta isännöitsijää ja 2 kiinteistösihteeriä. Yritys toimii vuokratiloissa, mutta tilat on kaupan yhteydessä myös ostettavissa.   
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Torikahvila

Myydään Torikahvilan liiketoiminta Lohjalla sekä toimintaa varten ollut kalusto. Torilla on kiinteä terassi, mutta myynti hoidettu myyntiautosta. Myyntiauto on varusteltu kahvilatoimintaa varten. Lisäksi kauppaan kuuluu teltat, pihakalusteet ym.  Kahvilalla on oma kiinteä paikka torilla ja vuokrasopimus jatkuu  toistaiseksi voimassaolevana.  Kahvila on ollut avoinna toripäivisin kesäaikaan 1.4. - 30.9. välisenä aikana ja lisäksi juhlapäivinä ym. 
Myydään
Ravintola

Myydään ruoka- ja viihderavintolan toimitilat

Valmiit ruokaravintolan tilat liikekeskuksessa. Ravintola muodostuu kahdesta erillisestä huoneistosta 190 ja 231 neliötä. Pienemmällä puolella ravintolan valmis keittiö, sali, wc:t ja henkilökunnan tilat ja varastotilaa. Isommalla puolella juhla-tilat, keittiövaraus, varastotilaa, näyttämö ym.  Mahdollisuus ostaa vain toinenkin puoli. Tilat soveltuvat myös elintarviketilaksi ja esim. vähittäiskaupalle. Hyvät parkkipaikat.  Kaupan yhteydessä voidaan myydä myös ravintolan kalusteet, koneet, laitteet ja muu liikeomaisuus. Kysy tarkemmat tiedot. 
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Myydään pienen lähikaupan liiketoiminta

Etsimme kauppiaspariskuntaa pieneen lähimarkettiin. Hyvä asiakaskunta, vanha kauppapaikka, toiminnassa myös nettikauppa ja kotiinkujetuspalvelu. Myymälätilan vuokrasopimus siirretään. Heti valmis konsepti aloittaa, kysy lisää! Hinta neuvotellaan erikseen. Liikevaihto noin 1 milj.   
Myydään
Hoivakoti

HOIVAKOTIKIINTEISTÖ

Myydään tai vuokrataan Sammatissa sijaitseva hoivakotikiinteistö. Hoivakodissa on kolme asuinkerrosta ja kellarissa aputiloja. Huoneita 30, joista 28 yhden hengen huoneita ja 2 kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa oma wc ja suihku. Kerrosten välissä hissi ja lisäksi portaikko. Parvekkeita ja yhteistiloja. Kellarikerroksessa saunatilat, vaatehuoltotilat ja henkilökunnan sosiaalitiloja. Sprinklausjärjestelmä, sähkölukot ym.  Hoivakoti on remontoitu vuonna 2011 kokonaan koulun asuntolasta. Rakennuksen toisessa siivessä on opetustiloja kahdessa kerroksessa. Siipien välissä on yhteistilat, jossa mm. keittiötilaa ja kokoontumistiloja. Piha-alueella muita rakennuksia. Kerromme mielellämme lisää. 
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image