Post an ad!
Yritysmyynti Habita

Yritysmyynti Habita

Yritysmyynti Habita on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistönvälitysyhtiön tytär.
Palvelemme asiakkaitamme verkostomme kautta koko Suomessa.
Mikäli olet ostamassa tai myymässä yritystä: osakekantaa tai liiketoimintaa, kannattaa meihin olla yhteydessä.
Etsimme ostajat puolestasi, avustamme arvonmäärityksessä ja neuvotteluissa ja huolehdimme kauppakirjat kuntoon. Meidän huoleksi voit jättää koko yrityskauppaprosessin.
Yli 30 vuotinen historiamme kiinteistönvälityksessä ja yritysvälityshenkilökuntamme yli 20v kokemus yrityskaupoista takaa sinulle ainutlaatuisen ammattimaisen palvelun.

Tavoitat meidät sähköpostilla yritysmyynti@habita.com
tai puhelimitse 050 524 1217

Näytä lisää
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
429 000 €
PÄIVITETTY

Tontti 250200m2/entinen laskettelukeskus

Rakennuspaikka lomakylälle tai vastaavalle tai ihan vaan omaan käyttöön.           Kemijärven maisemista, palveluiden läheisyydestä, nyt myynnissä rakennuspaikka. Kohteessa on toiminut vuosia sitten laskettelukeskus, mutta hissit on jo vuosia sitten purettu ja rinteet metsittyneet. Laskettelukeskuksen infasta on valopylväät jäljellä. Kemijärven kaupungin ilmoituksen mukaan mahdollista rakentaa joko RA- tai RM-kaavalla. Tämän entisen laskettelukeskuksen huipulta aukeavat upeat maisemat erämaan vaarojen ylle. Kiinteistölle etsitään nyt kehittäjää tai omaan käyttöön uniikkia paikkaa etsivää nautiskelijaa. Tontin pinta-ala 250200m2. Kiinteistölle voidaan rakentaa myös ilman yleiskaavaa esim. suunnittelutarveratkaisuna, esteitä ei ole kunhan vesi- ja viemärihuolto järjestetään kunnolla. Kiinteistöllä sijaitsee korjauskelvoton rakennus. Pitkävaara sijaitsee Napapiirin rajamailla kauniissa Suomen Lapissa. Pitkävaara tarjoaa upeat puitteet vapaaseen luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun monen eri aktiviteetin parissa. Pitkävaara sijoittuu Kemijärven keskustan läheisyyteen vain 3,5 km keskustasta. Matkaa muihin kaupunkeihin kuten Sallaan on 60 km ja Rovaniemelle 70 km.   Lisätietoa www.pitkavaara.com  
Kemijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
490 000 €
PÄIVITETTY

Vuorenteko Oy

Myydään Vuorenteko Oy:n koko osakekanta. Vuorenteko Oy:n juuret vie aina vuoteen 1918 jolloin toiminta aloitettiin, mutta nykyisen muotonsa Oy on saanut 1947. Yhtiöllä on ollut merkittävää valmistusta vuosien saatossa, mutta nykyisellään toiminta on hiipunut. Osakeyhtiön omistuksessa on eri aikakausilta olevien tuotantolaitteiden lisäksi kaksi vierekkäistä kiinteistöä Jokelan Keskustan läheisyydessä, joilla sijaitsee omakotitalo (2 asuntoa) sekä tuotantorakennuksia ja vanhoja maatilan rakennuksia. Tuotantotiloissa isot ovet. Omakotitalon lämmitysjärjestelmä uusittu: ilmavesilämpöpumppu. Kohteessa olisi loistvat mahdollisuudet kehittää erityyppistä paja- yms. matkailutoimintaa. Rakennusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 3ha metsää sekä 6ha peltoa. Pellot on vuokrattuna ulkopuoliselle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Viime vuosina tiloiss aon tehty mm. taidemetallitöitä yms. pieniä korjaustöitä Kokonaisuus sopii loistavasti mitä moninaisempaan teolliseen yritystoimintaan, remontoimalla juhlatilaksi tai asunnoksi ihmiselle joka tarvitsee reilusti harrastustilaa. Katso kuvat ja tutustu yhtiön sivuihin vuorenteko.com Hintapyyntö 590.000e velattomalle kokonaisuudelle. Nykyisellään yhtiöllä velkaa noin 100.000 ilman ulkopuolisia vakuuksia, joka voidaan maksaa pois kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta tai hyvittää kauppahinnasta. Lisätietoja tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liiketila
15 000 €
PÄIVITETTY

Kemin keskustasta 467 m² toimitilaa

Monenlaiseen toimintaan soveltuva valoisa ja hyväkuntoinen katutason kiinteistö näkyvältä paikalta Kemin ydinkeskustasta. Kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydestä (mm. Kemin uusi terveyskeskus, citymarket ja s-market). Osakkeet sijaitsevat vuokratontilla, vuokranantajana Kemin kaupunki. Liiketila kostuu 3 erillisestä osakehuoneistosta: Huoneisto/Katutason liikehuoneisto 5, koko 149m2. Huoneisto/Katutason liikehuoneisto 6, koko 256m2. Huoneisto/ 2krs. toimistotila, koko 62m2.    Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Baari
PÄIVITETTY

Ostetaan Pub/Baari Helsingistä

Asiakkaan toimeksiannosta Habita Yritysmyynti etsii ensisjaisesti Helsingin keskustan/Kallion/Kampin (muutkin alueet voi kiinnostaa, mutta ei varsinaiset lähiöt) alueelta pientö tai keskikokoista baaria tai pubia. - Alle 60 asiakaspaikaa - Keittiötä ei tarvitse olla, mutta pieni lämmityskeittiö plussaa - terassi plussaa - ei tarvitse olla aktiivisessa toiminnassa eli suljettukin paikka kiinnostaa. Ostaja on tarvittaessa valmis myös pieneen remonttiin.   Ostaja maksaa välityspalkkion. Ei kuluja myyjälle     tuure.toivola@habita.com 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
1 050 000 €
PÄIVITETTY

Tornio I Kiviranta I Maahantuonti - ja tukkukauppa sekä teollisuustila

Tornion Kivirannalla, Veturitallintiellä myytävänä yli 1000m2 kokoinen teollisuustila sekä Virvatuli valaisimet Oy (0969987-4) maahantuonti- ja tukkukauppa. Kauppaan sisältyy myös n. 200 000 euron arvoinen varasto.  Halli on valmistettu vuonna 2010, joten on todella hyvässä kunnossa. Rakennusta on käytetty valaisimien varastointiin, lähetystoimintaan ja toimistotyöhön, joten käytön jälkiä ei käytännössä ole. Kiinteistöllä on rakennusoikeutta vielä yli 300m2 jäljellä. Kohteelta menee hyväkuntoiset tiet kuljettamaan tavaraa ympäri Suomea tai maailmaa. Kiinteistö sijaitsee omalla, asfaltoidulla, tontilla. Taloustiedot: https://www.is.fi/yritys/virvatuli-valaisimet-oy/tornio/0969987-4/ Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
195 000 €
PÄIVITETTY

LIIKETILA (halli) Tornion Putaan liikekeskuksessa E4 tien viressä

Kemintie 40, 95420 Tornio Tornion Putaalla monikäyttöinen liiketilakokonaisuus, tällä hetkellä tiloissa toimii autokorjaamo. Tontin koko n. 1127 m2.   - vuonna 1979 valmistunut hallirakennus, n.106 m2 - vuonna 2013 valmistunut varastohalli, n.142 m2  - vuonna 1949 valmistunut asuinrakennus noin 58m2   - näkyvä sijainti, ohittavaa liikennettä keskimäärin 10553 ajoneuvoa vuorokaudessa - kaikki rakennukset kaukolämmössä - varastohallin sisäkorkeus 4,9 m - varastohallissa isot nosto-ovet, 3,6 x 4,2 m, automaattiavaus kaukosäätimillä - öljynerotuskaivot  - voimavirta   Autokorjaamon laitteet - 2 auton nosturia  - 2 rengaskonetta - 2 tasapainokonetta - toimistotila hallin sisällä
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image