Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Yökerho
130 000 €

Pubi / Yökerhon liiketoiminta Valkeakoskelta

Myydään hyvin toimiva Panama Bar Terrace ravintola Valkeakoskelta. Iltaravintola toimii 490 m2 vuokratiloissa Valkeakosken keskustassa hyvällä sijainnilla. Ravintolamyynti on noin 40 000 € / kk. Ravintola työllistää 3-4 henkilöä. Liiketoimintakauppa sisältää koko ravintolan kaluston, vuokraoikeuden ja asiakaskunnan.  Tässä erinomainen mahdollisuus aloittaa tai laajentaa ravintolatoimintaa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Valkeakoski
Myydään
Ravintola
140 000 €

Lounasravintola ja pitopalvelu, vuokrataan tai myydään

Myydään yli 30 vuotta toimineen Pitopalvelu Maustemyllyn liiketoiminta, johon kuuluu lounasravintola sekä pitopalvelu ja astiavuokraus. Yritys toimii omissa tiloissaan Valkeakoskella Pispantallin teollisuusalueella, missä se palvelee alueen ainoana lounasravintolana. Pitopalvelu puolestaan palvelee laajasti Pirkanmaan alueella  yritys- ja yksityisasiakkaita. Yrityksellä on erittäin vakiintunut asiakaskunta ja sekä useita yrityksiä sopimusruokailun piirissä. Kauppaan sisältyy ravintolan ja pitopalvelun kalusto, koneet ja  varusteet. Lounasravintola käsittää 60 asiakaspaikkaa ja pitopalvelulla on varusteet 300 hengelle. Uusi yrittäjä voi jäädä tiloihin vuokralaiseksi tai ostaa koko kiinteistön. Liikerakennuksen kokonaisala on n. 300 m2 ja se sijaitsee omalla 3596 m2 tontilla. Kiinteistöllä on myös jäljellä käyttämätöntä rakennusoikeutta 1400 m2. Kiinteistö antaa siten paljon mahdollisuuksia toiminnan laajentamisen ja monipuolistamiseen. Myyjät antavat mielellään vinkkejä kiinteistön jatkokehittämiseksi. Yrittäjäpariskunta hakee jatkajaa toiminnalle eläkkeelle siirtymisen johdosta. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä. Myyjä perehdyttää jatkajan. Ota rohkeasti yhteyttä! https://pitopalvelu-maustemylly.fi/
Valkeakoski
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image