Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistöpalvelualan yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöpalvelualan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 700 000 euroa. Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa. Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ryhtyvälle valmis toimiva kokonaisuus.  Hintapyynnön perustelutHyvä vakaa asiakaskunta ja maine. Asiakaskunta helposti pidettävissä jos asiat hoidetaan, vaihtuvuus pientä, joka luo varmuutta tulevaisuudesta.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
138 000 €

Menestyksekkään ja pitkään toimineen parturi-kampaamon liiketoiminta

Turussa pitkään toimineen parturikampaamon liiketoiminta myynnissä hyvälle uudelle omistajalle. Liikkeen hyvä sijainti itsessään tuo satunnaisia asiakkaita mutta jo olemassa olevan asiakaskunnan avulla liiketoiminta on varsin menestyksellistä. Asiakastyytyväisyys on korkea ja laaja palveluvalikoima kattaa perinteisten parturi-kampaamopalvelujen lisäksi myös kosmetologi- ja meikkauspalvelut.Osaava henkilökunta mahdollistaa uuden omistajan nopean mukaantulon.Tässä siis hyvä kohde yksityiselle uudelle yrittäjälle tai jo pitempään alalla toimineelle.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tilitoimisto

Tilitoimisto

Taloushallintopalveluiden asiantuntijayritys tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja sekä konsultointia. Päätoimialueenaan yrityksellä on Varsinais-Suomi ja asiakasportfolio on vahva. Asiantuntevan ja sitoutuneen henkilöstön osaamisesta pidetään huolta ja yrityksen toimintaa kehitetään jatkuvasti. Yrityksen kaikki palvelut ovat täysin sähköisiä. Yrityksellä on hyvät mahdollisuudet kasvuun. Vuoden 2023 ennustettu liikevaihto on 830 000 euroa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
149 000 €

Hyvä maineinen autokorjaamo ja -huolto liiketoiminta.

Myynnissä hyvän maineen ja vahvan vakioasiakaskunnan omaavan, vuosia toimineen autokorjaamon/ huollon kannattava liiketoiminta.  Myydään liiketoiminta kauppana, jossa myös yrityksen vakiintunut nimi mukaan. Mahdollisuus ostaa myös toimitilat omaksi. Vuosien pohjatyö tehty valmiiksi, eikä olemassaolo vaadi markkinointia. Tällä hetkellä työllistää yrittäjän + palkattuja työntekijöitä.  Nykyinen yrittäjä voi sopimuksen mukaan toimia hetken tukena omistajan vaihdoksen jälkeen. Hintapyyntö sisältää liiketoiminta + koneet ja laitteet. Vaihto-omaisuus erikseen sopimuksen/ inventaarion mukaan.  Tarkemmat tiedot vaativat salassapitosopimuksen allekirjoituksen.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Myydään silmäklinikka ja optikkoliike

Nyt on tarjolla mainio tilaisuus päästä jatkamaan silmäleikkauksia ja muita silmänterveyspalveluita tarjoavan yrityksen menestyksekästä liiketoimintaa! Yritys on toiminut pitkään ja sillä on laaja asiakaskunta, joka arvostaa korkeaa laatua ja ammattitaitoa. Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia jo lähes 20 vuotta ansiokkaasti asiakkaitaan palvellut yritystoiminta mukaan lukien kaikki tarvittavat laitteet ja varusteet. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti.   Yrityksellä on huippuluokan laitteisto, ja osa laitteista on hiljattain uusittu, joten asiakkaiden palvelemisessa voidaan hyödyntää alan viimeisintä teknologiaa. Silmäklinikan ohessa toimiva optikkoliike tekee mahdolliseksi tuottaa ja tarjota asiakkaille lähes kaikki silmäterveyden palvelut samassa toimipisteessä. Yrityksellä on hyvin suunnitellut ja informatiiviset nettisivut, jotka auttavat muiden markkinointikanavien ohella löytämään uusia asiakkaita ja muistuttamaan nykyisiä säännöllisten silmätutkimusten tärkeydestä sekä viestimään uusista silmäterveyden palveluista ja tuotteista. Yrityksellä on lisäksi verkkokauppa, jonka kautta on myös löydettävissä uusia kasvumahdollisuuksia.   Yrityksen toiminnassa noudatetaan sertifioitua laatujärjestelmää, mikä takaa, että palvelut ovat aina korkealaatuisia ja asiakkaiden tarpeiden mukaisia. Asiakkaiden suositteluhalukkuus (NPS) onkin korkeaa tasoa. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on ollut noin 1,2 miljoonaa euroa, ja sillä on vakituinen työntekijätiimi, johon kuuluu 6-7 kokenutta alan ammattilaista.    Yritys palvelee eri puolilta Manner-Suomesta ja myös Ahvenanmaalta saapuvia asiakkaitaan Varsinais-Suomen alueella, mikä tarjoaa hyviä mahdollisuuksia kasvulle ja tulevallekin menestykselle. Tässä on loistava mahdollisuus astua alan ammattilaisena tai yrittäjänä silmänterveyden ja optisten palveluiden alalle tai laajentaa olemassa olevaa toimintaa. Myynti tapahtuu yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi.   Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä oheisella viestilomakkeella saadaksesi lisätietoja ja keskustellaksesi mahdollisuudesta omistaa ja kehittää edelleen tätä menestyksekkäästi toimivaa yritystä.  
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tekninen kauppa

Kannattava hitsaustarvikkeiden myynti- ja huoltoliike Turun seudulla

Myydään pitkään toiminut hitsauslaitteiden ja -tarvikkeiden myynti- ja huoltoyritys hyvällä liikepaikalla Turun seudulla. Yrityksellä on perinteisten ja tunnettujen hitsaustarvikkeiden edustus. Jos ala kiinnostaa niin soita välittäjälle Vesa Leppänen 0400538862 ja saat kuulla kaiken oleellisen asiasta. Neuvomme myös rahoituksen haussa ym. Kysymyksessä on luvanvarainen toiminta ja yrityksellä tulee olla sähkölaitteiden korjaamiseen vaadittava Tukesin hyväksymä ja Seti Oy:n  myöntämä minimi sähkölaitteiden korjauslupa on S3 tai rajoitettu S3 pätevyys. 25-30% liikevaihdosta tulee huoltohommista. Käyttöomaisuuteen sisältyy tarvittavat pakettiauto sekä trukki. Yritys suorittaa Hitsauskoneiden huollot ja validoinnit. Osana yrityksen toimintaa on teollisten kaasujen palvelupiste. Asiakkaina on paikallisia metallialan yrityksiä ja alihankkijoita. Niin myynti- kuin huoltopuolella on runsaasti vakituista asiakaskuntaa. Uusasiakashankintaa ei ole viime aikoina tehty, koska nykyisellä henkilöstöllä on haluttu taata lyhyet toimitusajat ja luotettavat toimitukset. Yritys on työllistänyt kaksi työntekijää kokopäivätoimisesti, joista toinen on yrittäjä. Lisäksi eläkkeelle jäänyt työntekijä työskentelee osa-aikaisesti. Kaikki ovat olleet täystyöllistettyjä. Uudella yrittäjällä onkin toiminnassa kasvun mahdollisuuksia markkinoinnin keinoja hyödyntämällä. Myydään Osakekanta tai Liiketoimintakauppan jolloin kauppaan sisältyvät liiketoiminta, asiakassuhteet, liikkeen nimi, myymälän kalusteet, kattava varasto, työvälineet, kuljetuskalusto ja kotisivut. Yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa. Nykyinen henkilöstö voi tarpeen mukaan osallistua uuden yrittäjän ja henkilöstön perehdyttämiseen. Tässä on mahdollisuus metallialan osaajalle lähteä jatkamaan voitollista liiketoimintaa yrittäjänä hyvissä puitteissa. Yhteydenotot: Vesa Leppänen, 0400538862 ,  vesa.leppanen@wbl.fi www.liiketoimintakaupat.fi
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
485 000 €

MYYDÄÄN VELATON KULJETUSLIIKE

Yritys on hyvämaineinen, kasvava ja kannattava. Myytävänä on yhtiö, kalusto ja sen liiketoiminta. Kuljetuksissa on keskitytty maa-aineksiin ja betoniin. Kalustona on 6 kpl omia kuorma-autoja. Yrityksellä on pitkä historia. Kalusto on asianmukaista ja nykyaikaista. Myydään sairauden vuoksi.  
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti

Ikäihmisten palveluasumista tarjoava hoivakoti Varsinais-Suomessa

Yhtiö tuottaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista noin 40 asukkaan hoivakodissa Varsinais-Suomessa. Kaikki yhtiön asukkaat tulevat Varsinais-Suomen hyvinvointialueen alueelta. Yhtiö toimii omistamissaan toimitiloissa, joita on laajennettu 2010-luvulla. Ulkoisen toimijan tekemien asiakaspalautekyselyjen tulokset ovat olleet kiitettäviä.   Yhtiö työllistää n. 35 työntekijää. Yrityksellä on ollut hyvä työvoiman saatavuus.   Yhtiön liikevaihto on vaihdellut n.1,600,000.00–1,900,000.00 euron välillä. Yhtiön oikaistu käyttökate on ollut n. 215,000.00–410,000.00 euroa. Yhtiön liikevaihdon odotetaan kasvavan ja tuloksen paranevan 1.4.2023 voimaan tulleiden vuorokausihintojen korotuksien johdosta. Toiminnan luopumisen taustalla on yrittäjien eläköityminen.   Yksityiskohtaisempien tietojen saaminen edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Poikkeuksellisen tuottava talotekniikka-alan yritys

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella.Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja.Yritys myös huoltaa laaja- alaisesti energialaitteistoja ja on tehnyt huoltosopimuksia taloyhtiöiden ja yksityisten kanssa. Lisäksi asiakastarpeiden mukaan tarjotaan muita palveluja ja tuotteita.Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimuksia useiden alan toimijoiden kanssa. Yrittäjä työskentelee yksin yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin, asennuksen kuin huollotkin yhdessä yhteistyökumppanein kanssa. Nykyinen yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen.Yrityksen brändi ja markkina-asema on erittäin vahva ja se onkin alansa menestyjä valtakunnallisessakin vertailussa.Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhalle yrittäjälle.Yritys on erittäin kannattava, joten joka tapauksessa liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa lyhyt.Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti!
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Myydään mainostoimisto

Myytävänä mainostoimisto jossa pienimuotoisesti vielä toimintaa näin kun eläkkeelle siirrytty. Yrityksessä suunnittelu- ja tarratuotantopuoli sekä esitteet käyntikortit julisteet ym. Mahdollisuus vaikka nuorelle joka kiinnostunut alasta alkaa yrittäjäksi jossa hyvin elättää itsensä kun vähän panostaa markkinointiin sillä paikkakunnalla tuntuu olevan tarvetta palveluille. Kiinteistöineen ja koneineen mieluusti myydään  
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys

Teiden kunnossapidon ja kuljetusten ammattilainen

Yritys tarjoaa teiden kunnossapito-, kuljetus-, maanrakennus- ja vaihtolavapalveluita, niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin asiakkaille. Vakavarainen yritys, jolla on sitoutunut ja osaava henkilöstö. Vakaa toimiala ja vahva oma kalustokanta tarjoavat hyvät mahdollisuudet kasvuun myös tulevaisuudessa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi

Julkisen ja yksityisen sektorin rakentamisen asiantuntija

Yritys on rakentamisen uudis- ja saneerauskohteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin asiakkaita Turussa ja ympäristökunnissa. Yrityksellä on toimialueellaan vahva brändi ja vahvaa näyttöä onnistumisista. Laaja palvelutarjoama, kokenut henkilökunta ja luotettava alihankkijaverkosto mahdollistavat hyvän lopputuloksen saneerausprojekteissa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Nosturiautoihin erikoistunut yritys

Yritys on erikoistunut raskaisiin nosturiautoihin ja niiden suunnitteluun, myyntiin, asentamiseen ja korjaukseen. Nosturiautot varustetaan asiakkaiden toivomusten mukaan ja lisäksi yritys toimittaa vaihtolavalaitteet ja muut lavarakenteet asiakkaan haluamalla alusta ja nosturimerkillä. Liikevaihto on kasvussa ja haussa on kasvun mahdollistava alan isompi toimija tai pääomasijoittaja. Myydään enemmistöosuus tai 100 % ostajan toiveista riippuen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
120 000 €

Kasvisravintola Turun keskustassa

Kasvispainotteinen tunnettu ja vakaan asiakaskunnan omaava ravintola hyvällä liikepailla Turun keskustassa.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
110 000 €

Myydään ketjupizzerian liiketoiminta Turun talousalueelta

Myydään Kotipizzan liiketoiminta terveydellisistä syistä! Ravintola sijaitsee erinomaisella paikalla suuren kauppakeskuksen pääkäytävällä. Vuokratilat. Kalusteet ja laitteet uusittu täydellisesti ravintolan tarpeisiin sekä konseptin mukaisiksi reilut kaksi ja puoli vuotta sitten. Asiakaspaikkoja on 50. Henkilökuntaa 2 vakituista ja 4 osa-aikaista. Kauppahinnan lisäksi siirtyvät leasing sopimukset kalusteista ja valomainoksista. Ravintolan liikevaihto kasvanut yli 23% vuonna 2023 ja jatkanut siitä kasvamistaan. 
Varsinais-Suomi
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
7 500 €

Seniorityövoimakonsepti ViiskytViisPlus hakee yrittäjää Länsi-Suomeen

ViiskytViisPlus on menestyksekäs liiketoimintakonsepti, joka on toiminut Ruotsissa vuodesta 2009 lähtien ja laajentuu nyt Suomeen. Etsimme uusia yrittäjiä menestyksekkääseen ketjuumme ympäri Suomea. Oletko yrittäjyysmatkasi alussa tai onko sinulla pitkä kokemus ja haluat vain kokeilla jotain uutta? Miten liikeideamme toimii? ViiskytViisPlus on osa arvostettua FemtioFemPlus franchisingyritystä, joka tarjoaa siivous- ja puutarhanhoitopalveluja yksityisille kotitalouksille sekä henkilöstö- ja työvoimaratkaisuja yrityksille ja kunnille. Toimimme yli 80 paikkakunnalla Ruotsissa. Yritys on perustettu 10 vuotta sitten Helsingborgissa, jossa pääkonttorimme sijaitsee. Olemme alusta alkaen kehittäneet konseptiamme ja keränneet runsaasti kokemusta ja osaamista seniorityövoiman hyödyntämisestä. Tarjoamme yrittäjillemme testatun ja toimivaksi todetun mallin omaan yritystoimintaan, jossa kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin. Franchisingyrittäjänä keskityt huolehtimaan työntekijöistäsi ja asiakkaistasi. Hallinnosta, kuten palkanhallinnasta ja laskutuksesta, huolehdimme me, eli ViiskytViisPlus. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä yrittäjänä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen - me hoidamme loput. Ainutlaatuinen konseptimme Suurin osa yrittäjiemme työntekijöistä on eläkeläisiä - työvoimaa, jolla on useita hyödyntämättömiä vahvuuksia. Heillä on pitkä kokemus, korkea työetiikka ja arvokasta tietoa. Lisäksi monille vanhemmille työntekijöillemme työssä ei ole kyse pelkästään heille maksettavasta palkasta. Tärkeämpää on työympäristö, jonka yrittäjäverkostomme tarjoaa, eli yhteydenpito kollegoihin ja asiakkaisiin päivittäin. Asiakkaiden elämässä yrittäjillämme ja heidän työntekijöillään on erittäin tärkeä rooli. Heitä pidetään ”arjen sankareina”, jotka huolehtivat käytännön pienistä asioista, jotka helpottavat monien asiakkaiden elämää. Yrittäjänä tehtäväsi on ylläpitää ja koordinoida työntekijöiden ja asiakkaiden välistä suhdetta. Franchisingyrittäjänä olet osa vahvaa, ammattitaitoista yrittäjien verkostoa, jossa jaetaan runsaasti ideoita ja kokemuksia. Annamme sinulle paljon tukea niin liiketoiminnassa, koulutuksessa, hallinnossa, markkinoinnissa, liiketoimintakonseptin kehittämisessä, tarjouskilpailussa kuin yhteistyössä. Saat pääsyn kehittyneeseen liiketoimintajärjestelmäämme, jossa kaikki asiakkaan tiedot, työmääräykset ja laskutus käsitellään. Kenelle yrittäjyys ketjussamme sopii? Menestyt yrittäjänämme, kun sinulla on oikea asenne ja halu sitoutua yhteiseen tekemiseen. Nykyisillä franchisingyrittäjillämme on täysin erilaisia taustoja, mutta heitä kaikkia yhdistää yrittäjähenkisyys, halu ja motivaatio tehdä töitä sekä palveluhenkisyys. Uskomme, että sinä onnistut parhaiten jos: • Olet aidosti kiinnostunut ja näet mahdollisuuden seniorityövoiman hyödyntämisessä Suomessa täysin uudella tavalla • Olet hyvä kommunikoimaan sekä vahva verkostojen ja suhteiden luomisessa • Ilmaiset itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti • Toimit jo yrittäjänä tai halua aloittaa oman yrityksen Eduksi luemme: • Kokemuksen esimiestyöstä • Kokemuksen projektinhallinnasta • Hyvät verkostot paikkakunnallasi • Siivous- tai puutarhanhoitokokemus Yrittäjänä sinun odotetaan työskentelevän vähintään puolipäiväisesti ja olevan puhelimitse tavoitettavissa koko päivän ajan. Voit aloittaa yrittäjänä joustavasti sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää Jos haluat täyttää hakemuksen tai haluat lisää tietoa, ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen kautta. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta https://www.viiskytviis.fi Lähde sinäkin yrittäjäksi arvostettuun ja ainutlaatuiseen yritykseen!
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
240 000 €

Ajoneuvojen vauriokorjaukset / laadukkaat maalaukset

Pitkään toiminut, kannattava ja tasokas ajoneuvojen vauriokorjausta ja pintakäsittelyä tarjoava yritys. Yrityksellä on hyvä maine ja luottamus toimialalla sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Yrityksen laitekanta on ajanmukaista, eikä edellytä investointeja edes kapasiteetin kasvattamisessa. Yrityksen liiketoiminnan tukipilarit ovat pitkien perinteiden hyödyntäminen, vankka osaaminen sekä hyvät asiakaspalautteet laadukkaasta työstä. Yhtiöllä on hyvä sijainti ja oma 595m2 kiinteistö. (hinta ei sis. kiinteistöä). 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
269 000 €

Puutarha-alan koristekatteen tuotanto

Yritys on pitkään toiminut kannattavasti toimialan tuotantoverkostossa. Lopputuotteet ovat laadukkaita ja kysyttyjä markkinoilla.Yrityksellä on hyvä sijainti, toimiva tuotanto eikä uusintainvestointeja tarvita.
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image