secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät yritykset, Varsinais-Suomi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Fysikaalinen hoitolaitos Varsinais-Suomessa

Myydään fysikaalinen hoitolaitos Varsinais-Suomessa hyvällä sijainnilla ja monipuolisella asiakaskunnalla. Olemme toimineet vuodesta 1982 lähtien ja vakiinnuttaneet paikkamme alueella. Yrittäjien eläkeiän lähestyessä etsimme jatkajaa toiminnallemme.  Meillä työskentelee yrittäjien lisäksi fysioterapeutti sekä ajanvaraaja. Sijaintimme on aivan kaupungin ytimessä, linja-autoaseman vieressä. Meille on helppo tulla jalan, bussilla tai jättää auto asiakkaillemme varattuun parkkitilaan. Toimimme omassa, meille suunnitellussa n. 130 m2 tilassa, josta löytyy oma pienimuotoinen kuntosali ryhmätoimintaan, neljä pienempää hoitohuonetta sekä toimistotila.    Asiakaskuntamme tulee terveyskeskuslääkärien, yksityisten lääkäriasemien sekä yhteistyökumppaneiden kautta kuten Kelasta, paikallisista hoitokodeista, Tyksistä sekä Fysi Partnerseilta. Lisäksi moni asiakkaistamme hakeutuu meille hoitoon ilman lääkärin lähetettä.  Kaupan toteutus liiketoimintakauppana sisältäen liiketoiminnan, omat tilamme, asiakasrekisterin sekä laitteet ja koneet. Erinomainen mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai laajentaa olemassa olevaa yritystoimintaa! 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
30 000 €

Kahvilan / grillin liiketoiminta Paraisilla

Myytävänä Tmi K.Grönqvistin liiketoiminta. Yrityksen toimintaan on kuulunut kahvila- / grillipalvelut sekä pienimuotoinen lounastoiminta. Sijainti isontien varrella on todella hyvä. Lähelle pääsee myös veneellä. Toimintaan kuuluu myös Matkahuollon palvelut.   Kauppaan kuuluu yrityksen valmis liiketoiminta, vakiintunut asiakaskunta, kalusteet, laitteet, tarvikkeet ja kaikki toiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit.    Yritys toimii vuokratiloissa, kaupungin tontilla. Vierestä löytyy Nesteen kylmäasema. Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi yksi työntekijää.   Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
99 000 €

Myydään ravintolan liiketoiminta Turun keskusta 42as.p

Myydään hyvä ravintola Turun keskusta 42as.p
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
15 000 €

Naistenvaate-asusteliike

Tule jatkamaan Reinholm naistenvaate- ja asusteliikettä Uuteenkaupunkiin. Toiminnan voi aloittaa vaikka heti! Myymälä toimii Uudenkaupungin keskustassa 74 m2 liiketilassa ja sijaitsee katutasossa merellisissä maisemissa. Yrityksellä on erinomainen maine ja vakiintunut asiakaskunta laajalta alueelta. Liike on toiminut yli 50 vuotta ja ollut nykyisellä omistajalla 30 vuotta. Yrittäjä myy liiketoiminnan eläköitymisen vuoksi. Tässä täysin valmis ja toimiva konsepti jatkajalle. Myymälässä on laadukas, toimiva sisustus, isot näyteikkunat, kotisivut ja omat Facebook-sivut. Toimintaa on mahdollisuus kehittää verkkokaupan puolella. Kauppaan kuuluu varasto ja toimitilan kalusto.  Toimitilasta hintapyyntö on 15 000 euroa. Ostajalla on mahdollisuus vuokrata nykinen liiketila. Toiminimen hintapyyntö on 10 000 euroa. Lopullinen hinta muodostuu sen hetkisestä varastosta ja kalustosta. Toimitilassa taloyhtiön isommat remontit tehty. Nykyinen yrittäjä on tarvittaessa valmis auttamaan uuden jatkajan alkuun toiminnan käynnistämisessä. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!
Uusikaupunki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
269 000 €

Puutarha-alan koristekatteen tuotanto

Yritys on pitkään toiminut kannattavasti toimialan tuotantoverkostossa. Lopputuotteet ovat laadukkaita ja kysyttyjä markkinoilla.Yrityksellä on hyvä sijainti, toimiva tuotanto eikä uusintainvestointeja tarvita.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tekninen kauppa
190 000 €

Kannattava hitsaustarvikkeiden myynti- ja huoltoliike Turun seudulla

Myydään pitkään toiminut hitsauslaitteiden ja -tarvikkeiden myynti- ja huoltoyritys hyvällä liikepaikalla Turun seudulla. Yrityksellä on perinteisten ja tunnettujen hitsaustarvikkeiden edustus. Jos ala kiinnostaa niin soita välittäjälle Vesa Leppänen 0400538862 ja saat kuulla kaiken oleellisen asiasta. Neuvomme myös rahoituksen haussa ym. Kysymyksessä on luvanvarainen toiminta ja yrityksellä tulee olla sähkölaitteiden korjaamiseen vaadittava Tukesin hyväksymä ja Seti Oy:n  myöntämä minimi sähkölaitteiden korjauslupa on S3 tai rajoitettu S3 pätevyys. 25-30% liikevaihdosta tulee huoltohommista. Käyttöomaisuuteen sisältyy tarvittavat pakettiauto sekä trukki. Yritys suorittaa Hitsauskoneiden huollot ja validoinnit. Osana yrityksen toimintaa on teollisten kaasujen palvelupiste. Asiakkaina on paikallisia metallialan yrityksiä ja alihankkijoita. Niin myynti- kuin huoltopuolella on runsaasti vakituista asiakaskuntaa. Uusasiakashankintaa ei ole viime aikoina tehty, koska nykyisellä henkilöstöllä on haluttu taata lyhyet toimitusajat ja luotettavat toimitukset. Yritys on työllistänyt kaksi työntekijää kokopäivätoimisesti, joista toinen on yrittäjä. Lisäksi eläkkeelle jäänyt työntekijä työskentelee osa-aikaisesti. Kaikki ovat olleet täystyöllistettyjä. Uudella yrittäjällä onkin toiminnassa kasvun mahdollisuuksia markkinoinnin keinoja hyödyntämällä. Myydään Osakekanta tai Liiketoimintakauppan jolloin kauppaan sisältyvät liiketoiminta, asiakassuhteet, liikkeen nimi, myymälän kalusteet, kattava varasto, työvälineet, kuljetuskalusto ja kotisivut. Yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa. Nykyinen henkilöstö voi tarpeen mukaan osallistua uuden yrittäjän ja henkilöstön perehdyttämiseen. Tässä on mahdollisuus metallialan osaajalle lähteä jatkamaan voitollista liiketoimintaa yrittäjänä hyvissä puitteissa. Yhteydenotot: Vesa Leppänen, 0400538862 ,  vesa.leppanen@wbl.fi www.liiketoimintakaupat.fi
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus
620 000 €

Kannattava, metallituotteita valmistava yritys

Kannattava ja tasokas teollisuuden tuotteiden valmistaja ja alihankkija. Yrityksellä on hyvä maine ja luottamus toimialalla sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Yrityksen laitekanta on ajanmukaista, eikä edellytä investointeja edes kapasiteetin kasvattamisessa. Yrityksen kasvu- ja kehitysnäkymiä osaltaan varmistaa hyvä tilauskanta.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
150 000 €

Liikekiinteistö Vehmaalla Autokorjaamo/Posti/Ravintola

  Myydään liikekiinteistö, jossa sijaitsevat seuraavat toiminnot: – Valtuutettu Autoasi- autokorjaamo, mm. huollot ja korjaukset, tuulilasikorjaukset ja vaihdot, ilmastoinnin huollot, vikadiagnostiikka, rengashotelli, ym. – Tarvikemyymälä TeeTeeTarvike, mm. rauta- ja autotarvikkeet, piha&puutarha, koneet&laitteet, käsityökalut jne., verkkosivut: www.teeteetarvike.fi – Lounas- ja tanssiravintola Torpparintupa, 175 asiakaspaikkaa sis. ravintolasali, pubi ja aidattu terassi, verkkosivut: www.torpparintupa.fi Kylän ainut ruoka/anniskelupaikka. – Postin palvelupiste Kauppaan ei kuulu varasto muutta on neuvoteltavissa vuokralla olevat laitteet kuten esim. juomatoimittajan laitteisto, eikä kolmannen osapuolen omistamat polttoaineasemaan liittyvät laitteet ja varusteet. Em. kolmas osapuoli on vuokralaisena myytävällä kiinteistöllä. Ota yhteyttä lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike

Myydään kuljetusliike

Turun seudulla toimiva kuljetusliike etsii ostajaa! Toiminnalle haetaan jatkajaa nykyisen omistajan harkitessa eläkkeelle jäämistä. Yhtiöllä on 12 kuorma-autoa, joista kuusi on elintarvikeautoja. Liiketoiminta koostuu pääosin elintarvikekuljetuksista, maansiirrosta sekä asfalttikuljetuksista. Lisäksi toimintaan kuuluu mm. maa-aineskuljetuksia sekä vaihtolavojen vuokrausta. Yhtiö on vakavarainen ja kannattava ja sillä on useita yhteistyökumppaneita sekä vakioasiakkaita. Yrityskauppa voidaan toteuttaa liiketoimintakauppana tai osakekauppana. Huom. elintarvikekuljetuksiin liittyvä liiketoiminta voidaan myydä myös omana kokonaisuutenaan! Otathan rohkeasti yhteyttä ja kysyt lisätietoja!
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
98 000 €

Idyllinen ja kannattava kahvila

Kahvila, jonka tunnelma on kuin suoraan Keski-Euroopasta, toimii historiallisessa arvokiinteistössä kaupungin keskustan tuntumassa kauniilla alueella. Toiminta on kannattavaa ja kahvila on vakiinnuttanut oman laajan asiakaskuntansa. Asiakaspalaute on jatkuvasti ollut erinomaista. Maittavat tuotteet ovat itse laadukkaista raaka-aineista valmistettuja alkaen aamupalasta lounaaseen, konditoriatuotteet sekä catering-palvelut ja yksityistilaisuudet. Laadukkaissa palveluissa on asianmukaisesti ja kattavasti huomioitu myös erityisruokavaliot.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
620 000 €

Tasokas kiinteistö asuin-, edustus- tai kokoustilaksi

Osoite: Hiekkarinne 2, Airisto, Parainen   Iso omakotitalo (300 m2) etelärinne tontilla (3 047 m2) kaikilla mukavuuksilla Airistolla, kohde sopii isolle perheelle, kahdelle perheelle tai jopa yrityksen edustustiloiksi. Talossa on yhteensä kahdeksan isoa makuuhuonetta ja kaikissa huoneissa oma hieno kylpyhuone. Talon ensimmäisellä kerroksella on iso olohuone ja avara keittiö, jossa isompikin porukka mahtuu. Olohuoneen yhteydessä iso terassi, josta näkymät merelle, tämän lisäksi erillinen wc sekä kaksi makuuhuonetta. Toisessa kerroksessa on yhteensä kuusi makuuhuonetta ja talon ympärille ulottuva terassi, joten makuuhuoneista pääsee myös suoraan ulos terassille vilvoittelemaan. Kellaritilassa on vielä hulppea saunaosasto, iso kodinhoitohuone, teknistä tilaa ja varastoa. Talossa on energiatehokasta ja mukavaa maalämpöä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kohteeseen kuluu vielä erillinen saunarakennus, joka on noin 500 m päässä omalla rannalla ja tukevalla betonilaiturilla. Saunamökki on 30 m2 ja siinä on kaikki mukavuudet, kuten vesi wc, suihku, tiskikone ym. Tämä kohde on suositulla Airiston alueella ja tästä on lyhyt kävelyetäisyys Airiston suositulle satamalle jossa ravintola, uimaranta ja muita palveluita. Kohde on melkein kuin uusi, ei ole paljon käytön jälkiä. Kannattaa ehdottomasti tutustua.   Katso kohteen kaikki kuvat: https://www.etuovi.com/kohde/20244457?haku=M1982390417    __  Ett stort egnahemshus på 300 m2 med en 3 047 m2 stor sluttningstomt mot söder vid Airisto i Pargas. Denna helhet passar utmärkt för en större familj, två familjer eller varför inte till ett företags representations villa. Huset har alla bekvämligheter och det finns bland annat hela åtta sovrum som samtliga har egna fina badrum. På första våningen finns det ett stort vardagsrum och ett stort öppet kök dit det bra ryms ett större gäng för samkväm, under varma tider kan man dessutom lätt flytta sig ut på den stora terrassen direkt från vardagsrummet. Dessutom finns det på första våningen en kild wc samt två sovrum. På andra våningen finns sedan sex sovrum och en terrass som sträcker sig runt hela huset med utgång från varje sovrum. På källarvåningen hittar man ännu en högklassig bastuavdelning, ett stort hjälpkök samt tekniskt utrymme och förråd. Byggnaden är utrustad med energieffektiv jordvärme samt med vattenburen golvvärme. Till fastigheten hör även en skild bastubyggnad på 30 m2 med egen strand och brygga. Bastun är på ca 500 m avstånd och den har även alla bekvämligheter såsom wc, dusch, diskmaskin etc. Detta objekt finns vid det populära området vid Airisto Sandviken, med gångavstånd från den Airisto gästhamn med restaurang, gästhamn, badstrand etc. Detta objekt är i princip oanvänt och är ännu nästan som nytt.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi

Julkisen ja yksityisen sektorin rakentamisen asiantuntija

Yritys on rakentamisen uudis- ja saneerauskohteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin asiakkaita Turussa ja ympäristökunnissa. Yrityksellä on toimialueellaan vahva brändi ja vahvaa näyttöä onnistumisista. Laaja palvelutarjoama, kokenut henkilökunta ja luotettava alihankkijaverkosto mahdollistavat hyvän lopputuloksen saneerausprojekteissa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys

Teiden kunnossapidon ja kuljetusten ammattilainen

Yritys tarjoaa teiden kunnossapito-, kuljetus-, maanrakennus- ja vaihtolavapalveluita, niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin asiakkaille. Vakavarainen yritys, jolla on sitoutunut ja osaava henkilöstö. Vakaa toimiala ja vahva oma kalustokanta tarjoavat hyvät mahdollisuudet kasvuun myös tulevaisuudessa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Nosturiautoihin erikoistunut yritys

Yritys on erikoistunut raskaisiin nosturiautoihin ja niiden suunnitteluun, myyntiin, asentamiseen ja korjaukseen. Nosturiautot varustetaan asiakkaiden toivomusten mukaan ja lisäksi yritys toimittaa vaihtolavalaitteet ja muut lavarakenteet asiakkaan haluamalla alusta ja nosturimerkillä. Liikevaihto on kasvussa ja haussa on kasvun mahdollistava alan isompi toimija tai pääomasijoittaja. Myydään enemmistöosuus tai 100 % ostajan toiveista riippuen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Myydään kaksi ravintolalaivaa Turussa ja Raisiossa

Eläkepäivät lähestyvät: Myydään ravintolalaivat Bruno II Turun Aurajoessa ja Bruno Raision Hahdenniemessä. Myydään Turussa ja Raisiossa sijaitsevat ravintolalaivat sekä niiden kannattava liiketoiminta. Turun laiva sijaitsee Aurajoessa hyvällä paikalla Förin vieressä ja Raision laiva sijaitsee Hahdennimen venesatamassa ja on Raision ainut ravintolalaiva.  Molemmissa laivoissa on tarjolla lounasta ja a la cartea, sekä niissä on A-oikeudet. Turun laiva toimii ympärivuotisesti ja Raision laiva on avoinna kesäkausina. Asiakaspaikkoja Turun laivassa on sisätiloissa 56 ja kannella 70 paikkaa. Raision laivassa asiakaspaikkoja on kannella ja terassilla yhteensä 110 paikkaa. Laivoja on vuokrattu erilaisiin juhla- ja yksityistilaisuuksiin. Molemmissa laivoissa on saunatilat, joita on myös vuokrattu yksityistilaisuuksiin. Molemmista laivoista on pidetty hyvää huolta remontoimalla niitä säännöllisesti. Molemmat laivat on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon. Liiketoiminta on ollut vuodesta 1992 alkaen samalla yrittäjällä ja asiakaskunta on vakiintunutta.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
158 000 €

Kasvisravintola Turun keskustassa

Kasvispainotteinen tunnettu ja vakaan asiakaskunnan omaava ravintola hyvällä liikepailla Turun keskustassa.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
59 000 €

Myytävänä jäätelökahvilan liiketoiminta

Turussa, vilkkaalla liikepaikalla sijaitsevan suositun jäätelökahvilan liiketoiminta koneineen ja laitteineen.   Hyvä brändi, tunnetut tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä sijainti runsaiden asiakasvirtojen äärellä antaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuden kasvattaa ja kehittää toimintaa. Asiakaspaikkoja 45 + sisäterassilla noin 20 Neliöitä 170 Vuokra nyt 5500,00 (+alv) / kk
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
50 000 €

Baari / Yökerho 240+40 asiakaspaikkaa

Myydään liiketoimintakauppana toimiva baari ja sen kalusto, avoinna tällä hetkellä viikonloppuisin jolloin on esiintyjiä sekä karaokea.   Vuokratila, mahdollisuus jatkaa. Henkilökuntaa ei siirry kaupan mukana.  
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image