Post an ad!

Yritykset, kauneus-, hyvinvointi- ja liikunta-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kauneushoitola
115 000 €

Kauneushoitola Loimaalla, jolla on vahva markkina-asema

Yrityksellä on keskeisellä paikalla Loimaan keskustassa toimitilat, jotka mahdollistavat 3-4 henkilön työskentelyn hoitopalvelujen tuotannossa.Yrityksellä on ajantasaiset ja monipuoliset koneet ja laitteet sekä erinomaiset tuote-edustukset.Pitkän toimintahistoriansa kautta yritys on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja sillä on runsaasti sitoutuneita kanta-asiakkaita.Palvelujen lisäämisen kautta yritys kykenee myös laajentamaan toimintansa volyymia.Yrityksen toiminta on ollut koko ajan kannattavaa ja sen tulevaisuudennäkymät ovat vähintäänkin hyvät.Hintapyynnön perustelutHintapyyntö pohjautuu myytävän omaisuuden substanssiarvoon ja kassavirtaennusteeseen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Varsinais-Suomi
Myydään
Kuntosali
125 000 €

Kuntosali, ryhmäliikunta, toiminnallinen harjoittelu

Liikuntakeskus, joka vakiinnuttanut paikkansa toimialueella. Kuntosali, ryhmäliikunta, toiminnallinen harjoittelu, lapsiparkki, saunatila,ym Hierojalle löytyy omat tilat, jotka vuokrattu.  Keskuksella myös oma "ulkokuntosali"  Keskuksen koko noin 900m2 Sijainti noin 20km Turusta. Keskuksella ei omaa PT toimintaa, joten ostajalla mahdollisuus tuoda oma selkeä lisätuotteensa valmiisiin palveluihin.  Myydään liiketoimintakauppana. Sisältäen mm. asiakkuudet, kaluston, järjestelmät ym.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi oheisella viestilomakkeella.
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image